בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Melixon 15, Aug 18, 2005.

1. Luca_Toni Member

חחחחח

טוב אמרו שהוא סיכם במכבי חיפה נשאר רק לחתום

2. לא מצאתי כינוי Member

אם הוא חותם בחיפה זה החלטה נטו של כסף ,הרי ברור שבחיפה הסיכוי שלו להשתלב ולקבל דקות זה כמו הסיכוי שלו להשתלב ולקבל דקות בבית"ר(נמוך).

3. אלי מתחן Member

ממש לא, בחיפה יש לו סיכוי לא רע להשתלב, יש לו 3 מקומות בהרכב שאליהם הוא יכול להכנס בתור מחליף (במקום בוקולי, מסודי וקטן), בעוד בבית"ר הסגל הרבה יותר עמוס.

4. לא מצאתי כינוי Member

הוא לא ישחק בחיפה לדעתי.
    יש להם גם את ארבייטמן,בן בסט,ותומר חמד(שאולי לא בעמדה שלו אבל לפעמים חילופי קשרים כמו מסודי בוקולי וכדומה גורמים לכניסה של חלוצים ) יש גם את רפאלוב ובנוסף לשחקנים שציינת אני לא רואה שום מצב שהוא יקבל דקות יותר מבבית"ר. אם מליקסון יעבור לחיפה הוא יהיה בדיוק כמו שי בירוק.

5. Melixon 15 Member

אתה מורעל ומסובב לגמרי מכל הכסף הזה, אני רוצה לראות שחקן שלנו מרים צלחת וגביע לא איזה ארגנטינאי שמשלמים לו מיליונים ומשחק בשביל בכסף.
    אני רוצה לראות את מאור עם גביע, בן שושן, ברוכיאן, יצחקי.. זה בדיוק מה שפחדתי שיקרה, שאנשים כמוך ישתנו ויעדיפו לשנות את כל הקבוצה העיקר אליפות, יש גם דרך לקחת אליפות.

חבל מאוד ששיחררו את מאור, עזבו את זה שהוא בשבילי שחקן בית לכל דבר ואני אוהב אותו, יש לו מקום בקבוצה גם!
    גם ספסל זה משהו..

אני לא יודע מה איתכם.. אני מאוכזב לאללה.. הושג סיכום אתמול, החתימה תתבצע היום

6. נדב מיכאלי Member

גם אני רוצה שברוכיאן,בן שושן,יצחקי זיו ודנין יזכו בתארים.
    אבל מליקסון?מה הוא תרם לבית"ר?
    זה לא קשור אם אנחנו משתנים או לא,הוא פשוט לא טוב לבית"ר.

7. Melixon 15 Member

זה קשור מאוד! אם שחקן בית שאוהב את המועדון ותאמין לי שהוא אוהב ועוד מוכשר לא סתם שחקן, ובנאדם שאתה אוהב וככה אתה מוותר עליו.
    זה נקרא להשתנות, אתה מסתנוורים מהכסף וסמוכים על הזרים של ארקדי

אפשר לחשוב מה דנין תרם, מה ברוכיאן ובן שושן עשו? 2-3 משחקים טובים עם פרננדז ו..?
    אתם שוכחים מהר מדי..

חוץ מזה שעם מאור צריך לעבוד על כמה דברים, יש לו את זה אבל לא קם עדיין באנדם חכם שיוציא ממנו את זה ויסדר לו ת'שכל..

8. נדב מיכאלי Member

יצחקי במשך שלוש שנים בבית"ר הפך לשחקן הצעיר הכי ווינר,כבש מלא גולים חשובים ומכריעים.
    ברוכיאן השנה כבש 5 שערים ובישל עוד כמה ובן שושן כבש 1 ובישל 3 אני חושב.
    מה מליקסון עשה?נתן 2-3 משחקים טובים כל החיים שלו?הוא שווה סכומי עתק?
    גם גולן חרמון ורענן דרעי שחקני בית של בית"ר ואוהבים את בית"ר זה אומר שהם צריכים לבוא ?
    אני ועוד הרבה אוהדים לא נבכה אם מליקסון ילך.

9. פלג Member

ONE: בית"ר תציע ליוסי בניון להצטרף

פרסום ראשון: יו"ר בית"ר ירושלים ולדימיר שקלאר, נפגש אמש עם יוסי בניון באירוע חברתי. השניים שוחחו . שקלאר: יש סיכוי שיוסי ישחק בבית"ר ירושלים.

http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=77171&bz=10

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מליקסון בזבוז אדיר לדעתי,וביתר היו צריכים להשאיר אותו,מצד שני הוא מגזים אם הדרישות ביתר היא הקבוצה הכי עשירה בארץ הוא לא יקבל סכום כזה בחיפה.חבל.
    אה ודרך אגב כאוהד בית"ר בארץ אני מעדיף שבניון ישאר בחול,בשבלו וואסטהם היא מעמד יותר גבוהה מביתר(הליגה האנגלית=פרסום גדול יותר).אנחנו נסתדר גם בלעדיו,ואפשר לקחת אליפות גם בלעדיו זו תהיה רכישה סתמית ומיותרת.

Last edited: May 31, 2006
  11. לא מצאתי כינוי Member

עוד ספין של אופירה אסייג. שמעה שיחה ידידותית והחלטה שהוא בדרך לבית"ר

12. בית"רי מלידה Member

מזל שהיא לא שמעה את וולאדי מתפלל שחרית - היא היתה כותבת שאלוהים סיכם בבית"ר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. נדב מיכאלי Member

כאוהד בית"ר ,אני מאחל לבניון שלא יחזור לישראל .
    הוא בניגוד לקטן מצליח באירופה ויש לו עוד הרבה שנים לשחק שם,שלא יחזור אחורה כדי להרוס לעצמו את הקריירה.
    גם אם מדובר ביותר כסף,שישאר בחו"ל ושלא יעיז לחזור לפני שהוא בן 32+

14. galgal4ever Member

אני אוהד בית"ר והייתי שמח מאוד אם הוא היה בא לפה, ותאמין לי שגם אתה ושאר אוהדי בית"ר צריכים לחשוב ככה. צריכים לחשוב לטובת הקבוצה כולה, ולא לטובת השחקן עצמו. מדובר באחד הישראלים הגדולים בכל הזמנים. בעונה האחרונה בניון הצליח מאוד בווסטהאם, התקדם מקצועית ומבחינה אישית, וכמובן עשה קופה לא קטנה. הכסף הוא שיקול חשוב מאוד ואם בניון ימצא לנכון לחזור לשחק בארץ, בבית"ר ירושלים, ארקדי יספק את המזומנים, לזה אין מה לדאוג.

נ.ב- אופירה חרטטנית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

15. נדב מיכאלי Member

אני רואה את בניון חוזר לישראל לבית"ר ומצטער על זה כל החיים שלו שהוא לא המשיך את הקריירה האירופאית שלו.
    ב-98 הוא היה אמור לשחק בבית"ר אבל בסוף זה לא יסתדר.
    אני מאמין שמתישהו בעתיד הוא כן יחזור לישראל וישחק בבית"ר ,אבל אסור לו לחזור כרגע .זאת תיהיה טעות שהוא יצטער עליה כל החיים שלו.