אל תדבר ככה סתם.... תראה לאט לאט מעיפים את כל הצעירים שפרחו אצלנו ושיחקו אצלנו בחינם , שחקנים כמו ארביטמן ומליקסון כבר עפו , נראה מי הבא בתור.. אני ממש נגד השיחרור..בשביל כמה גרושים? לא מתאים , כמה שהוא פוזאיסט הוא בהחלט יכול להיות בסגל הרחב של בית"ר...
לטובתו אני רוצה שישתחרר, אין לו מקום בבית"ר החדשה. גם את בן שושן הייתי רוצה לראות בחוץ, מכיוון שאני אוהב את השחקן הזה והייתי רוצה לראות אותו מצליח בקבוצה אחרת וחוזר אלינו שחקן שלם.
החלטה נכונה לדעתי, הוא לא תרם שום דבר לבית"ר בכל השנים האלה. והדרישות שלו עבור מה שהוא באמת שווה כנראה מוגזמת.
נימאס ממנו כבר. 4 שנים כל מאמן נותן לו המון צ'אנסים והוא לא מספק את הסחורה. מילא אם הוא היה מספק את הסחורה,גם זה לא. שילך לאן שהוא רוצה,הוא לא מעניין.
טוב לגביי מליקסון ושאר הצעירים זאת באמת מחלוקת גדולה. מצד אחד רוצים שהקבוצה תתקדם ועטים לעבר אליפות אז קונים שחקנים בעלי שם. מצד שני שחקנים צעירים ומאוד מוכשרים כמו באמת מליקסון יוצאים. לגביו ספציפית אני חושב שהוא לא ישתלב בהרכב עם שחקנים "בעלי שם" מה שנקרא שהגיעו או עומדים להגיע לקבוצה ולכן אני חושב שכדאי לו לעזוב, לטובתו. לא, זה אתה מגזים. היו לו עונות טובות בקבוצה. רק בשנה האחרונה הוא לא היה טוב.
כן?אתה בטוח? אצל אוחנה הוא היה אפס מאופס ,נתן 3 משחקים טובים בדיוק כמו השנה . אצל אלי כהן הוא היה מעולה וזהו,רק בחצי העונה הראשונה שלו הוא היה טוב מאז הוא הלך והדרדר. כישרון יש -שכל אין.
מליקסון תפס תחת , ובית"ר הראתה לו מה קורה למי שמנפח את החזה עליה. הבן אדם עוד לא קרע זוג נעליים אחד בכל החיים שלו , כבר עושים ממנו לפחות רונאלדיניו. מופיע לי כשופט ב"אלוף הכדורגל" וכמאמן...מי הוא בכלל? מה הוא עשה בקריירה שלו? לקח גביע?לקח אליפות?עלה לאירופה? מה הוא? מי הוא? עאלק 250,000 דולר הוא רוצה, שחקנים פה איבדו כל פרופורציה.
מה מגזים? 4 עונות 8 גולים = 2 גולים לעונה כולה! לך תספור כמה ברוכיאן נתן,כמה יצחקי, כמה בן שושן, אתה יודע מה, אפילו תומר חליבה , אפילו מיטרסקי. כוכב? בתחת שלי כוכב! שיילך לחפש מי ינענע אותו מאחורה, השחקן פלייסטיישן הזה.
לא מתאים לו לשחק בביתר הוא חייב לעבור קבוצה , זה פעם ראשונה בליגה שאני רואה שחקן כמו בשכונה שהוא לחוץ מהכדור . כשמליקסון משחק בביתר הוא ממש לחוץ , מפחד מהכדור - ביתר לא צריכה אותו לעונה הבאה יש לה מספיק קשרים - יאללה לנתניה .
איזה מפחד? הבעיה הכי גדולה שלו היא שהוא מחזיק תכדור יותר מידיי זמן, עד שהוא מפסיד אותו, או במקרה יותר טוב עושים עליו עבירה.
הוא פשוט חוצפן בית"ר הציעו לו 360 אלף דולר ל-3 שנים ז"א 120 אלף דולר לעונה אבל הוא רצה 750 ל-3 שנים ז"א 250 אלף דולר לעונה. שילך לקיבינימט. הוא בדרך לחיפה -שתסבלו.
עזבו החלטה נכונה לא נכונה . יש לו דרישות של סופרסטאר עולמי , בית"ר הציעו 300 אלף והוא דורש 750 אלף נדמה לי (אם הקשבתי טוב לחדשות הספורט) . ומה שעוד הכי מצחיק שהוא אמר שהוא ישמח לשחק במכבי חיפה אבל גם הם לא יעמדו בדרישות שלו . אז אם שתי הקבוצות העשירות בליגה לא יעמדו בדרישות שלו אז מליקסון יהיה שחקן חופשי על העונה הזו עד שהוא ירד מהעץ שעליו הוא טיפס
סקופ!!!!!!!!!!!!!! פירסום ראשון !!!!!!!!!! מליקסון ישחק באנגליה אצל המאמן הדגול אברם גרנט! ואל תשכחו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה! www.charta-barta.co.il