בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. Melixon 15 Member

מאיפה אתם מביאים את הרעיונות ההזויים האלה..

אבוקסיס?! נו באמתתת...

תקשיבו טוב:
    דירסאו הקשר האחורי הכי טוב בארץ.

אין מה להתווכח בכלל..

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/06
  2. לא מצאתי כינוי Member

ממש לא נכון. אני אחד שראיתי העונה הרבה הרבה משחקים בליגת העל. ראיתי את כל המשחקים של בית"ר ולפחות 20 של מכבי חיפה וממה שראיתי הוא גם נותן מסירות מצויינות,נמצא בכל מקום במגרש,מרים כדורים נפלאים,משחק הגנה והתקפה מצויין ועוד ועוד - קשר אחורי לא צריך להיות מהיר במיוחד לפי מה שאני זוכר.
    בכל מקרה שיהיה לאנסומבו בהצלחה בנתניה,אני מקווה שיביאו שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממנו כי אפשר למצוא כאלו.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עשה טובה ואל תדבר על משהו שאתה לא מבין.
    עבדתי לפניי כחצי שנה כסקאוט [תצחקו ממש לא אכפת לי] של בית"ר-נוער ושמעתי הרבה חוות דעת, ובכלל - אנסומבו יותר אגרסיבי, לא כבד, בעל ראיית משחק, תנועה...

דירסאו אולי שני, אולי.

4. נדב מיכאלי Member

אצל דירסאו השנה חלה ירידה באמצע העונה,בעונת 04-05 הוא היה מעולה .
    השנה אנסומבו היה יציב לכל אורך העונה אבל לדעתי דירסאו יותר טוב.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גאון, מה עושה את דירסאו טוב יותר מאנסומבו ?

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שעצם העובדה שאוהדי בית"ר כמו מליקסון ונדב אומרים לך שדירסאו יותר טוב כבר צריכה
    להסביר לך שם ראו מספיק משחקים של אנסומבו...ועדיין אומרים את אותו הדבר כמונו.

דבר שני,נדב צודק-דירסאו באמת בחצי השני של השנה ירד ביכולת[כמו כל חיפה] כנראה בגלל זה
    אתם חושבים בטעות שיש איזה קשר אחורי שמגיע לרמה שלו בליגה הזאת.

תראה את המשחקים של דירסאו באירופה עם חיפה [לא משנה איזה משחק] ואז תדבר.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גבר, אתה ראית בכלל משחקים של דירסאו או בגלל שפרשנים בערוץ 10 מזבלים לך ת'מוח ?

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהד חיפה כבר 12 שנה,תבין לבד...

השאלה היא אם אתה ראית משחקים של דירסאו לא בתקופה האחרונה שהוא לא שיחק ב-100 אחוז?
    סביר להניח שאם היית רואה היית יודע מי יותר טוב.

9. הרצליה Member

10. נדב מיכאלי Member

במה דירסאו יותר טוב מאנסומבו?
    הוא ביחד עם עידן טל הנהיג את הקישור האחורי של חיפה בעיקר בעונת 04-05 ,הוא יודע גם לעשות הגנה וגם לקחת חלק פעיל בהתקפה .
    זה לא קשור לסטטיסטיקות כי גם דירסאו לא כובש ומבשל הרבה.
    ראיתי את אנסומבו בהפועל חיפה ובבית"ר -שחקן שעושה הגנה בצורה נפלאה אבל לוקה בחסר בכל הנוגע להתקפה.
    ראיתי את דירסאו במשך שנתיים וכמו שאמרתי בעונה החולפת הוא היה חצי עונה בינוני מאד כמו כל חיפה ואז אנסומבו פרח .
    אנסומבו לא יותר טוב מדירסאו.
    חבל סתם להתווכח על זה.

11. TariboWest Member

דירסאו יותר טוב מאנסומבו אבל הוא לא יותר התקפי ממנו. פעם ב120 דקות דירסאו בועט לשער וגם זה עף 5 מטר מעל המשקוף.

12. לא מצאתי כינוי Member

אתה לא יכול לקבל דעות שלא חושבות כמוך אז אתה מתנשא אם לא שמת לב. דירסאו שחקן שהרשים אותי מאוד ואני אישית הייתי שמח אם היה כזה שחקן בבית"ר,אף אחד לא גרע מהיכולות של אנסומבו אלא אמרתי שבהגנה ומלחמה הוא מצויין,בהתקפה זה צד קצת בעייתי.
    עשה טובה ואל תדבר על משהו שאתה לא מבין? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני לא יתייחס לזה,אבל בחיי שאתה מצחיק. תגיד לי בדיוק מה עשה אותך מומחה ופרופסור לקשרים אחוריים והתיפקוד שלהם במגרש? הא? אין לך דרך לענות למה שהצגתי אז אתה מתחיל לסטות מהנושא.
    והעובדה היא שכל איש מקצוע ששואלים בארץ אומר שדירסאו הקשר האחורי הכי טוב בארץ ויש כאלו שבוחרים אותו כשחקןהזר הכי טוב בארץ(כן כן,היית מאמין?) תשאל כל איש מקצוע רציני ונראה מה הוא יגיד לך,אין מי שלא משבח את השחקן הזה ואומר שהוא מצויין. גם אנסומבו שחקן מצויין וטוב שוב אני אומר,אבל אין לו יכולות התקפיות וד"א אני יחזור על זה שוב,אני אוהד בית"ר.
    הכוונה להתקפיות של דירסאו הייתה בכך שהמסירות שלו יותר מדוייקות,ההגבהות טובות והוא מוסר כדורים מצויינים.

13. אלי מתחן Member

לא אומר שאנסומבו יותר טוב, אבל מתי בדיוק דירסאו הגביהה כדור מדוייק שאתה טוען שההגבהות שלו יותר טובות?
    גם אני יכול להביא לפה כל מני נתונים שלא נבדקו ולא יבדקו.

14. BarNasH Member

הדבר היחיד שיותר טוב באנסומבו מדרסאו זה שאנסומבו בן 23 ועוד יחסית גמיש לשינוי ויש לו הרבה איפה להשתפר, דרסאו בן 28 בשיא שלו ועם השנים הוא רק יאבד יכולת.

לדעתי לשחרר את אנסומבו זאת בכלל לא טעות, הוא לא יודע לבנות התקפות, כל מסירה תקח לו כמה שנויות שהורסות את כל המהירות שלרואה אלברמן ופרננדס מכניסים בקישור של ביתר.
    כל המהירות הולכת לאיבוד אצל אנסומבו, הוא לא יודע לשחרר את הכדור בנגיע, עם תקציב של 100 מליון אין בעיה לביתר ללכת לסקווטרים טובים ולבקש כמה מועמדים בעמדה הזאת.
    כרגע לביתר יש 2 זרים, לרואה ופרננדס שהם חתומים לעונה הבאה, ככה שיש לה עוד 3 זרים להביא.
    במידה וגרשון יחתום והם יסגרו את עמדת הבלם אז ביתר יכולה להביא קשר אחורי ו2 חלוצים מאירופה.

אבל על השאלה מי יותר טוב אנסומבו או דרסאו, אין בכלל ספק שדרסאו יותר טוב.
    ככה שאין להם ממש צורך באנסומבו.

15. לא מצאתי כינוי Member

אני מדבר על הגבהות לאגפים (ממרכז המגרש לאגף לדוגמא הגבהות של 20-30 מטר,אני לא מדבר על בישולים. אלא על מסירות שמתחילות התקפה)
    אבל עזוב בחייאת,מה אני מגן על דירסאו - רשמתי הודעה שבה אני מסביר את הדעה שלי וואין לי כח לריב השטויות ולחלוק על היכולות של אנסומבו ובטח שלא להגן על דירסאו כי הוא לא בדיוק בראש העניינים שלי ובשורה התחתונה אני מעדיף שבמקום לריב על זה יבוא לבית"ר קשר אחורי יותר טוב מאנסומבו ושכמובן יהיה לו הצלחה בנתניה.