בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. בית"רי מלידה Member

אחד.

ליאור מאי היה ירושה עלובה מתקופת פניג'ל, והוא הוחלף על ידי דרור מרשליקוביץ'.

עודד זרגרי, עיתונאי ישר ומקצועי, בן 32, ירושלמי, ייכנס לתפקידו אחרי תום העונה, ולקראת העונה הבאה.

זרגרי עבד עד עכשיו בעיתון "הארץ" , וכתבותיו על בית"ר היו תמיד ענייניות ורציניות, ללא התלהמויות.

אני אפילו לא יודע אם הוא אוהד בית"ר, וזה לא ממש איכפת לי - אני יודע אבל שהוא עיתונאי מקצועי וישר, ובשבילי זה מספיק.

בהצלחה לדובר החדש!

2. Luca_Toni Member

3. נדב מיכאלי Member

לדעתי סתם ניפוח תקשורתי.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי וואן אפק אמר לו שהוא פצוע ועדיין לא יכול לשחק,למרות שהם היו חייבים לעשות כותרת בומבסטית.

5. d3fton3s Member

אה מליקסון לאן נעלמת? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

לענין: גרנט מגיע לבית"ר - האוהדים יעשו שמח. מחזור 5 המכונית שלו מרוסקת. בית"ר קבוצה שמחה עם כדורגל סופר התקפי, וגרנט מאמן של קודם כל לא לספוג. לא רואה אותו מצליח להסתדר עם האוהדים.
    לפי מה שהבנתי מתקרית אפק, הוא קודם אמר שהוא פצוע עדיין, אבל מוכן להיות בסגל ולעלות אם יצטרך, ורק בבוקר הודיעו לו שבסוף הוא לא בסגל. הכתבה נראית כמו סתם חימום גזרה ולא רצינית.

6. נדב מיכאלי Member

אגב ,היום מחזור אחרון בטורקיה ,אם פנרבחצ'ה מנצחת היא אלופת הליגה הטורקית ואז יש סיכוי גבוה שאריק גרטס מאמן גלאטסראיי יאמן את בית"ר.
    בהצלחה לפנרבחצ'ה !
    רק לא גרנט !

7. Luca_Toni Member

ובלילי אם אני לא טועה כבש גם במחזור הזה...

8. בית"רי מלידה Member

9. Melixon 15 Member

צודק, מה גם שלמאמן ישראלי שלא נחשב מבחוץ וראים אותו כמקצוען זה יתחמם הרבה יותר מהר מפרננדז
    גרנט משחק גם הגנתי ומגעיל האמת, כדורגל של תוצאות לא של הנאה.
    זה טוב לליגת האלופות כמו שעשה קלינגר ונכשל בארץ, זה טוב למוקדמות לנבחרות חזקות מאיתנו כדי להתגונן, אבל לבית"ר ממש לא..

ואם כבר הזכרתם את בלילי, הייתי מסתכל עליו בשביל בית"ר.. מסתכל! הוא לא מבריק אבל הוא בנאדם שיכול להכניס קבוצה לטירוף..
    חוצ'מזה הוא יבוא בריצה (אבל ריצה רק כמו שבלילי יודע) וגם אפשר לשלם לו גרושים.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שבטורקיה הוא מרווי לא רע אז גרושים אי אפשר לשלם עליו,מה שכן הוא חלוץ מאוד
    טוב לליגה שלנו כי הוא מטריד את ההגנות ואם אורן ניסים מפריע ככה להגנות בליגה הזאת אז
    בטח ובטח שבלילי יהיה טוב.

11. נדב מיכאלי Member

בלילי לבית"ר?בחיים לא.

12. Melixon 15 Member

נדב, זרים זאת לא הבעיה, כי זר אתה יכול להביא הכי טובש אתה רוצה עם הכסף של גאידמק.
    קטע עיקרי בעונה הבאה יהיה למי יש ישראלים טובים יותר ובלילי הוא אפשרות טובה מאוד, איזה עוד חלוצים ישראלים אתה מכיר? אולי קטן והוא גם לא חלוץ, ואם כבר קטן הוא אמר כבר שהוא התלבט בין חו"ל לבית"ר, אם יתנו לו הצעה גבוהה הוא בא באנקר.

13. נדב מיכאלי Member

אם בית"ר מצליחה להביא את גרשון וזנדברג אז חסר רק חלוץ ישראלי טוב (קטן/ארבייטמן/תמוז /גולן) ואז יש לנו את הישראלים הכי טובים שיש :
    תומר בן יוסף,גרשון,זנדברג,יצחקי,ברוכיאן,בן שושן,אפק,אלברמן,ארבייטמן או קטן או תמוז או גולן ,זיו .
    הישראלים הכי טובים.
    לא צריך את בלילי ,עם 2-3 זרים וחלוץ ישראלי טוב בית"ר רצה חזק חזק לאליפות.

14. d3fton3s Member

אחחחחחח פאבריס פרננדז... כל מילה מיותרת.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אם רק היה לי פה סמיילי של מוחטה הכל היה יותר ברור.. מה נסגר איתו, שמעתי גם בצרפת ואנגליה הוא היה דפוק אבל נראה לי שהוא די הגזים הפעם אפילו בשביל הסטנדרטים שלו.. יריקה שהשופט פספס ואז בעיטה לתחת של בוקסנבוים? אולי היה חם לו על התחת? יש דרכים אחרות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Luca_Toni Member

לצערי אני צריך להסכים עם רן בן שמעון - שחקן מגעיל