אם הכסף שהוא מקבל הוא צריך לכבוש פי 5 ממה שהוא כבר..שיש אנשים שמתחננים שיעלו את שכר המינימום שירוויחו עוד כמה גרושים אגאנסו מנגד מרוויח בין 700 אלף למיליו ןדולר לעונה. עונה מתחלקת ל-10 חודשים? משמע 10 משכורות.. אם נחלק מיליון ב-10 משכורות החשבון דיי פשוט 100 אלף דולר לחודש..זה סכום ריאלי? לאגאנסו?? ----------- ולמשו אחר : מיטרסקי ואסולין גמרו את העונה בגלל הרחקה ל-3 משחקים..ולפי דעתי גמרו תקריירה גם בבית"ר אני מספק אם ישארו עונה הבאה http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=75655&bz=35
אני יודע שאני מגזים, אבל כל מי שקורא לאגאנסו 'שחקן ענק' באמת צריך להוסיף ליד זה בכוכבית או בסוגריים "עבור הכדורגל הישראלי". בפועל מדובר בשחקן סטנדרטי, לא יותר.
אם אגנסו היה בא בתקופת פניג'ל הוא היה נחשב לרונאלדו,כיום כשיש לנו את ארקדי אפשר להביא חלוץ יותר טוב. אני ציפיתי מאגנסו ליותר ולדעתי צריך לשחרר אותו.
אנחנו מדברים על כדורגל ישראלי, לפי מה שידוע לי גם בית"ר משחקת נגד קבוצות ישראליות. אגאנסו שחקן מאוד מוכשר ורואים את זה עליו ואיך שהוא משחק- הבעיההיא אצלו בעיקר הביטחון והמוטיבציה להוכיח את עצמו. המשכורות הגבוהות של הזרים לא עושים טוב לאף אחד חוץ מלכיס שלהם כמובן, אתה לא רואה את לרואה אוכל את הדשא בהגנה או מגלה אחריות, לגבי אגאנסו החמצות שאפילו אסולין היה עושה מהם שערים. אגאנסו צריך בסך הכל משחק אחד טוב, מקסימום שניים, ותראו אותו יוצא לדרך חדשה, מקבל ביטחון ומשחק בחיבור אם הקבוצה בניגוד למה שהוא עשה עד עכשיו ואם כבר חותמים איתו חוזה חדש להוריד לו את השכר המוגזם הזה. פרננדז שחקן מאוד אפקטיבי במשחק של בית"ר, אבל איפשהו רואים חוסר חשק במשחק שלו, כאילו הוא סובל במשחקים אפילו שהוא עושה עבודה טובה. צריך להישאר!
חוזרים לשיגרה : ארקדי חזר לארץ וחזר להפגיז לכל עבר. http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=75690&bz=23 חבל.
פרננדז יודיע על התפטרותו הרבה בלאגן הולך בבית"ר. הדברים שגאדימק אמר על פרננדז העלו לצרפתי את הסעיף, שני שחקנים של בית"ר מורחקים משלושה משחקים ובעצם גמרו את העונה (אסולין ומיטרסקי). הרבה בלאגן.
אי אפשר ככה, בשביל מה היינו צריכים את החצי עונה הזאת אם פרננדז הולך בקיץ? בשביל זה יכל להיות לנו גם טון קאנן.
רק קאנן?כבר היה עדיף להישאר עם עזורי . גם ככה זה לא משנה הרבה. כרגיל בבית"ר טירוף. עכשיו גאידמק רוצה מאמן זר יותר בכיר מפרננדז ואני לא מבין מהטעם לשחרר את פרננדז ולהביא מאמן חדש ,נכון שיש לפרננדז אופי מחורבן אבל הוא כבר התחיל לבנות קבוצה כמו שהוא רוצה ועכשיו מישהו אחר יבוא .
אני לא רוצה לדעת מה הולך להיות, נמאס כבר מהמתח הזה בעמדת המאמן בזמן האחרון.. ברגע שפרננדז יעזוב ילך איתו גם הצוות המקצועי, פרננדז ולרואה וכל מה שנבנה בבית"ר פשוט יהרס, שישאר לפחות עד סוף העונה. למה גאידמק חייב לבוא וישר לנגוח בפרננדז עד שיש שקט ועד שמשחקים כמו שצריך.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
אני לא חושב שגאידמק טעה בהכרח בהחלטה להיפרד מפרננדז. אני לא יודע מה קורה בתוך המערכת אבל מבחוץ זה לא נראה טוב עם כל האיומים, ההצהרות והנסיעות התכופות של פרננדז לצרפת. התחושה שאני קיבלתי היא שהוא לא סופר את הכדורגל הישראלי ולמרות שאני מסכים שהכדורגל כאן פאתטי, אם הוא עובד בו הוא צריך לכבד אותו, את האנשים שאיתם הוא עובד ונגדם הוא משחק. גם האופי הסוער של פרננדז לא מתאים לבית"ר, דווקא בגלל שהוא כביכול כן "מתאים" למועדון הזה. הוא צריך להיות יותר מחושב, יותר שקול, וזה לא הבן אדם. אם היו משאירים אותו לקראת העונה הבאה, אני בכלל לא בטוח שזה היה נותן באמת יציבות למערכת. הבעיה, כרגיל, היא הצורה. במקום לחתוך את הסיפור גאידמק קודם התחיל בתלונות על פרננדז בתקשורת וכו'. לא רציני, אבל ככה זה כשהבוס לא חושב רק על עשיית מה שטוב למועדון שלו אלא איך הוא תופס עוד כותרת או שתיים בנוסף לזה.
מסכים איתך בכל מילה. בית"ר השנה פיטרה כבר 3 מאמנים ובכל הפעמים היא לא עשתה את זה בצורה מסודרת אלא בצורה די מגעילה. לפרננדז יש אופי בעייתי זה לא דבר חדש ,אבל גם התוצאות שלו לא היו מי יודע מה בבית"ר. שלא תבינו לא נכון אני תומך בפרננדז ורציתי מאד שהוא ישאר אבל האופי שלו מאד בעייתי וחוץ מזה שאני לא קובע.
ולרצ'יק, תשתה מים, לאט, ואל תדאג: הלך הליצן אוחנה, הביאו לנו חצי ליצן, אחר כך מאמן בשלושת רבעי משרה, וזה חלק מ"עקומת הלימוד" והיא הרבה יותר קצרה מאשר אצל לוניטונס , או אפילו יענקל'ה. בשנה הבאה אני מאמין שיהיה תותח יותר גדול מהצרפתי. שבת שלום ומבורך!
נמנעתי מלהגיב פה הרבה זמן אבל הנה מה שיש לי להגיד. אני אמנם רואה פחות משחקים של בית"ר העונה אבל היום הזמנתי מצ'רלטון וראיתי גועל נפש. כן יש לנו שחקנים טובים וכן הצעירים השתפרו וכל זה. אבל... לרואה פשוט משחק כאילו לא אכפת לא. אני לא מצפה ממנו שישחק בשביל הסמל כי אני לא אידיוט אבל הבנאדם מקבל מיליון דולר לעונה אז שלפחות דקה לסיום יוציא את האאוט וינסה להוציא משהו מהמשחק. הרבה יותר קשה לי להתחבר לבית"ר עכשיו כי אני ממש לא יכול להתחבר לשחקן שאני לא יכול לאהוב (כמו לרואה או פרננדס). לפחות אגאנסו מנסה, גם אם לא הולך לו משהו עד עכשיו. שוב, הם אחלה שחקנים ואולי הם יכולים להביא אליפות (מה שלא נדע כי אם פרננדז הולך אז גם לרואה ופרננדז) אבל אני לא רואה אותם כשחקנים של הקבוצה שאני אוהד. הרבה יותר קשה לי לאהוד את בית"ר מאז שפרננדס נהיה מאמן. עם קאנן עוד יכלתי להתחבר ועם גאידמק אני עוד יכול להתעלם מאהבתו הבלתי-פוסקת ליחסי ציבור, לעיתונות ולאור הזרקורים אבל אני לא יכול להשלים עם קבוצה שנראה שלא אכפת לה או שהיא חושבת שהיא יותר טובה ולא צריכה להוכיח את זה. ההתנשאות הזאת גם נוטפת אל שחקנים אחרים לפי דעתי וזה למה שמישהו כמו בן יוסף מקבל שלושה אדומים בעונה (?) ומתנהג כמו איזה אני לא יודע מה אל שופטים או שחקנים אחרים. שחקנים כמו מליקסון רואים את לרואה מקבל אדום או שניים וכלום לא קורה לו אז הם לא מפחדים גם לקבל אדומים. אה וקצת הומור לסיום: רמי וייץ: היה אופסייד שלמה. שלמה שרף: איזה אופסייד? על מה אתה מדבר?! אין אופסייד, היה דאבל פס. תראה איזה יופ-- רמי וייץ: תראה השחקן מאחורי קו ההגנה אז יש אופס-- שלמה שרף: דאבל פס, תראה איזה מסירה, איך יכול להיות אופסייד? אה, נכון, יש אופסייד. חשבתי שהתכוונת שמשה אוחיון היה באופסייד כי אמר ש...בלה בלה בלה. מסקנה: שלמה שרף בהמה טיפשה.