מליקסון: בדבר אחד אני מסכים - שישלחו אותו וזהו. הוא יכול אחרי זה לפתוח את הפה אצל טוכמן במעריב, או למלאות 4 עמודים ב"שם הבמשחק" , היכן שהוא רוצה. ולסיכום: " בית"ר מעל כל מאמן, שחקן, אוהד , או עסקן ". שבת שלום - אני מקווה להספיק להתקלח לפני ארץ נהדרת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
יפה אמרת, טובת בית"ר היא מעל הריבים הטיפשיים של פרננדז עם אפק, שחקן טוב שחשוב לקבוצה צריך לשחק ולא להרגיש דחוי!
תכל'ס צודק פרננדז שאחרי היום הוא רוצה לעזוב בעונה הבאה... עונה לא רעה לבית"ר עם הרבה אופטימיות לעונה הבאה והאוהדים מקניטים אותו כל המשחק בגלל מעידה מול כפ"ס? למה מה קרה? למה האוהדים של צ'לסי לא זרקו על מוריניו סוכריות על מקל בתיקו המאופס היום מול בירמינגהאם? למה באמת שישאר פה?..... מוזר שאף אחד לא אמר לו שככה זה בארץ. אבל אני לא מתלונן. שיחזור לאכול חלזונות.
מנצחים - כולם באופוריה....מפסידים - כולם בדיכאון....אתם זקוקים לטיפול נפשי ! כדורגל נמשך על פי עונה שלמה - לא מודדים אף שחקן, אף מאמן , אף קבוצה לפי משחק אחד.
מצד אחד נמאס לשמוע את פרננדז שמחזיק מעצמו יותר מדיי, באמת נראה שבית"ר סתם קבוצה מבחינתו ולמרות שהביא את לרואה נראה שרק החוזה השמן מעניין אותו. לא אוהב את זה שהוא מתעלל באפק, העיקר בית"ר לא נתנה להפועל להחתים אותו, למה סתם להרוס לשחקן את העונה, אלברמן פצוע בחייאת תשתף אותו. פרננדז כל יום משנה גישה, דיי, אז מקללים אותך, זה לא קרה לך מעולם? אתה לא מטיף רעל לאנשים? מצד שני נכון, בית"ר נראית טוב לאחרונה, התפלק לה משחק רע מאוד נגד כפר סהא אבל נמאס מהאוהדים המפונקים של בית"ר מה שמעניין אותם זה לריב מכות ולקלל, עם כל הכבוד שהם מביאים הרבה צופים לטדי אי אפשר אחרי כל הפסד לבוא לקלל ולהאשים את כולם. פרננדז לא אשם שהשחקנים שלו נתנו משחק רע, אולי הוא אשם שלא ביצע חילופים נכונים. ואתם עוד קוראים לכם הקהל הכי טוב בארץ. הקהל הכי טוב בארץ הוא של הפועל ת"א, שנה שעברה שהקבוצה הייתה בתחתית כל משחק בלומפילד היה מלא, האוהדים לא רצו שהמאמן ייתפטר פעם אחת ולא קיללו את ההנהלה, יש לכם מה ללמוד בקטע הזה.
תחלק כרטיסים בחינם לכל האוהדים תראה את ר"ג מלא כל משחק של בית"ר. אוהדי הפועל ת"א מגעילים בדיוק כמו כל קהל אוהדים בארץ, אני לא אשכח מה שהיה עם גילי לנדאו בעונה שעברה, איך כל משחק הוא צריך לצאת עם משטרה.
שפרננדס יחזיר את התחת הצרפתי שלו חזרה לצרפת ! לא צרכים אותו,הוא כולו מיתנשא בפוזה של קאפלו,למה בתור מאמן מה הוא כבר השיג שהוא ככה מיתנשא וכול יומיים חוזר לצרפת,מזל שהוא הביא את כל הצוות שלו מצרפת שמאמן את השקנים (שדרך אגב עושה עבודה פשוט ניפלאה,חייבים להשאיר אותם). הוא לא מפסיק לריב עם אנשים (גיא לוי,רק תיראו איך הוא לא הפסיק לרדת עליו..),תיראו מה הוא עושה לאפק..,עם ארקדי הוא גם הצליח לריב,גם נגד הקהל שלו הוא יוצא. בקיצור חבל.. בבית"ר תיהיה קבוצה מצויינת גם בלדעדיו.
לא רוצה להיכנס לשחצנות שלו ולמריבות שלו(גם מוריניו רב עם כל העולם ואחותו, זה מוריד מערכו כמאמן?), אבל רק תסבול במידה ויעזוב. גרנט בדרך לבית"ר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
מה ההבדל..אם לא גרנט אז זה יהיה שום\אוחנה(ה' ישמור)\מלמיליאן(ה' יציל)\X, באמת נראה לך שעם אחד המאמנים האלו אנחנו נצליח לשרוד את אירופה? בYNET פירסמו שבית"ר רוצה את דשאן(http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), אם יגיע מאמן ברמה של פרננדז אפשר יהיה לנשום לרווחה. במצב הכי טוב נסיים כמו מכבי פ"ת. אגב, לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שפרננדז אולי לא יחזור כבר מצרפת. הראיון שלו שפורסם בערוץ 5- מחזק את הרגשתי. נ.ב:בית"ר חייבת פסיכולוג!
גרנט הוא מאמן שתמיד רוצה להיות במרכז העניינים. כל הזמן מתעסק עם התקשורת ועם "המקורבים" שלו, שלא מפסיקים כל היום לדבר בתקשורת. גרנט הוא מאמן שדוגל בשיטה הגנתית- "שחקו חזק בהגנה וצאו למתפרצות מהירות"- זו האידיאולוגיה שלו. הקהל של בית"ר אוהב כדורגל התקפי, סוחף ושוטף. הקהל של בית"ר רוצה לראות כמה שיותר שערים- דבר שלא כל כך אופייני לגרנט. לואיס פרננדז, לדוגמא, הוא לא מאמן "בונקריסט" (כפי שמכונה גרנט) אבל הוא מאמן את הקבוצה בצורה טקטית נבונה מאוד. הוא יודע לבנות את הקבוצה בצורה מאוזנת- עם הגנה חזקה, קישור יציב והתקפה קטלנית. לדעתי, אברהם גרנט לא יתאים לבית"ר- גם בגלל הכדורגל ההגנתי שלו וגם בגלל שהאוהדים לא ממש מחבבים אותו (בלשון המעטה). לסיכום, אני מקווה שגרנט לא יגיע לבית"ר בעונה הבאה. אשמח לראות את לואיס פרננדז ממשיך לאמן על הקווים או ביציע (ומתחתיו מאמן ישראלי/צרפתי או שילוב של שניהם), ואם פרננדז בכל זאת יעזוב, הייתי רוצה לראות בטדי מאמן זר. לא שום, לא גרנט ולא אף מאמן ישראלי אחר. בית"ר צריכה מאמן זר ברמה גבוהה, אחד שמכיר את המנטליות של אירופה- מכיר קבוצות, שחקנים, סוכנים וכו'. תאמינו לי, אף מאמן ישראלי לא יכול להביא שמות גדולים כמו ג'רום לרואה/פאבריס פרננדז. רק מאמנים זרים יכולים להביא שחקנים ברמות האלה. אז, גם לאחר ההפסד המביש- כולנו צריכים להרים את הראש ולקחת את עצמנו בידיים: לעודד את הקבוצה, לתמוך במאמן וכמובן לא לשרוק בוז ! יאללה בית"ר !