בית"ר ירושלים 2017/18: מסיימים עונה נוספת ללא תואר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jun 30, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    אם בית"ר הייתה מחתימה גם חלוץ נוסף יותר איכותי וגם בלם ברמה גבוהה אז הייתי אומר שטביב עשה את השינוי, אבל כן מנסים למצוא יש מ-אין וכל מיני פוקסים ומציאות וחבל. אלא אם כן מכבי תהיה ממש כישלון - בית"ר שוב תסיים שלישית(קשה להמר משהו חיובי על מכבי חיפה). לא שזה טרגדייה, אבל חבל שאין שאפתנות. טביב יכול להוציא יותר משני שקל, אף-אחד לא ביקש ממנו לשפוך מיליונים.
    מקבל את הדעה שלך לגבי הקבוצה המרגשת ביותר, זה גם היה כיף מצידכם לראות את שחקני הליגה הבולטים מגיעים בזה אחר זה - שמעון גרשון, אריק בנאדו, טוטו תמוז ילד הפלא וגם זרים טובים. היה חסר עוד קבוצה דומיננטי אחת בכדורגל, מכבי חיפה החלה לשקוע, מכבי הלכה בקטנה והפועל הייתה בלי הגנה ועובדה שמכבי נתניה סיימה במקום השני.

    לא כל שחקן שהצליח בקבוצה קטנה יכול לשחק במועדון גדול, ככה זה עם לידור כהן. ארבייטמן יודע לעמוד בלחצים והוא מבין שלא תהיה לו עוד אפשרות לחוות את הצמרת של הכדורגל ככה שאני לא רואה כאן מינוסים בעסקה, כל אחד יודע את מקומו.
     
  2. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    עם בלם טוב שיגיע אני לא רואה איך נחלשנו מהעונה שעברה. יש לנו ספסל חזק בהרבה וגם ככה אנחנו מנצחים כמעט את כל המשחקים שלנו מול הקבוצות הקטנות. ונותנים פייט במפגשים הישירים למכבי וב"ש (ולא, אני לא מבסס את זה על ה3-0 הלא מעניין בגביע הטוטו). בעונה שעברה אחרי שמימר הגיע היינו הקבוצה השנייה הכי טובה בליגה, ולא רחוקים מב"ש.
     
    Drama2 likes this.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    @סיונרה אני מסכים איתך. נתחיל מכך שהחשיבות בחלוץ מפלצתי היא נחותה בקבוצה כמו בית"ר שיש בה לא מעט שחקנים שמביאים מספרים מחוץ לעמדת החלוץ. ז'אורז'יניו, ורד, עזרא, בניון, עגייב והתקווה העונה הוא סאבו, כולם שחקנים שבמשחק נתון יכולים לתת גול אחד לפחות. אם נשחק התקפי ונשלח שחקנים קדימה (בלי הפקרות), נבקיע גולים.

    הצורך הגדול הוא בבלם ובמגן ימני מחליף שימנע מאילתור של קלטינס בעמדה במקרה וקונטה לא יכול לשחק. ממה שידוע לי וכבר רשמתי את זה, יש מגעים עם בלם רציני וזה צפוי להתקדם בימים הקרובים, בקשר למגן ימני אני מאמין שטביב מחכה שמשומר או ורטה ישארו בסטטוס הנוכחי שלהם גם בסוף חלון ההעברות וככה הוא יעקוץ אותם במשכורת. עלוב, אבל זה הבן אדם. אני מאוד מקווה שלא בונים על אבישי כהן בעמדה הזאת אחרת מצבנו רע.

    כרגע זה הסגל שלנו:
    קליימן, שושן, לאלו (יעזוב בהשאלה).
    הייסטר, סירושטיין, כחילה, קונטה, דילמוני.
    פריירה, קלטינס, סאבו, צמח, בניון, אור ועקנין.
    שכטר, ורד, עזרא, בריהון, ז'אורז'יניו, ואראן, עגייב ואבישי כהן.

    החלק ההתקפי מסודר, אפשר לשלוח את אבישי כהן בהשאלה ואם ארבייטמן יחתום אז יש לנו 8 שחקנים על 3-4 עמדות, זה בריא ומי שלא מוכן לתחרות הזאת לא יהיה כאן. בקשר לקישור, צמח הפך למיותר לחלוטין ברגע שבניון חתם, ואפשר לשחרר אותו (ולשלוח את ועקנין בהשאלה שוב). אנחנו צריכים קשר סטייל שלומי אזולאי, 50/50 שיוכל לתת גם מענה הגנתי. אנחנו לוקים ברמת הקישור ההגנתי ואם אחד מקלטינס ופריירה יוצא מהקישור, זה לא יהיה טוב בכלל. הייתי מאוד רוצה את ריקן, אבל זה לא ריאלי, אז אזולאי הוא האופציה הטובה ביותר בשוק.

    אם זה קורה, אז זה יכול להיות ההרכב:
    קליימן
    הייסטר - זר - סירושטיין - קונטה
    קלטינס - פריירה - אזולאי
    עזרא - שכטר - ורד

    במקרה כזה, על הספסל יהיו בוודאות שושן, כחילה, סאבו, ז'אורז'יניו ובניון, מה שמותיר עוד שני מקומות לעגייב, בריהון, ואראן וארבייטמן אם יחתום. קשה לי להשוות את זה לעונה שעברה שלא היה לנו עומק בתקופה הזו של העונה.
     
    EsheD likes this.
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,800
    Likes Received:
    2,429
    Gender:
    Male
    לפי מה שקראתי לא ויתרם עם רוז,יש מחלוקת על הסעיף רכישה. נראה כמו תחילף טוב לרואדה.
    כמו שרשמתם ארביטמן זה רכש טביבי טיפוסי,ואם יגיע עוד קשר יצרתי לאמצע (הייתי מחזיר את ממן שיתמודד על מקום מול אחד הקשרים שלכם) הסגל סגור.
     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    זה נושא די נדוש אבל בשני אתרי ספורט בכירים מדברים שוב על בעיות בין טביב ומימר 'ככה זה לא יכול להימשך' וטענות לגבי משחק ההגנה. מילא לעורר מהומה אחרי תבוסה מביכה באירופה, זה מובן, אבל אחרי משחק לא מעניין נגד אשקלון? לדעתי אם קליימן משחק, שכטר פותח בהרכב וגם ורד ואחרים אז זה לא בדיוק הרכב משני, אבל צריך לחכות, ואם במשחק הפתיחה בית"ר תנצח את מכבי? לא מזמן היא הביסה את באר-שבע בטרנר. נראה שכאשר בית"ר מנצחת אז טביב גאון וכשהיא מפסידה אז מימר אשם וזה נראה לא רציני. כבר הזכירו את שמו של גיא לוי. את הלחץ בבית"ר צריך קצת למתן.
    אגב, ראיון מעניין יחסית עם יוסי בניון היום ב-'ידיעות אחרונות', סיפר הרבה רכילות ולגבי בית"ר אמר שהחלום שלו הוא לפרוש עם הנפת גביע המדינה.
     
  6. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    טביבי מנסה להיפטר ממימר דרך אופירה.
    פאטת.
    הרי מי שחרר את רואדה? מימר או המשיח התימני?
    מי אשם שככה נראית ההגנה?
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,370
    Likes Received:
    10,539
    בעוד מכבי חיפה מחתימה עוד שחקן במאות אלפי דולרים ומכבי ת"א והפועל ב"ש מתכוננות למשחקים באירופה בבית"ר עסקים כרגיל - טביב רוצה לפטר את מימר כי הוא לא מקשיב לו ובוחר(כמעט) לבד את ההרכב, חתיכת חוצפן המימר הזה.

    כמו שזה נראה כרגע לכל המאוחר גיא לוי יאמן את בית"ר כבר במחזור השני נגד אשדוד.
     
  8. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    בעלים גרוע מאוד עבור ביתר וכל קבוצה עם קהל. שמציב לה תקרת זכוכית של מקום 3.
     
    קשר שמאלי likes this.
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,800
    Likes Received:
    2,429
    Gender:
    Male
    רודן תימני.
     
  10. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,467
    Likes Received:
    2,660
    אין מאמן יותר מתאים ממימר בשוק, מבחינת באר שבע ומכבי עדיף שיפוטר, שאר המאמנים הבינוניים בשוק יחלישו את ביתר.
     
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,739
    Likes Received:
    14,980
    Gender:
    Male
    אני לא יודע מה האמינות הדיווחים על זה שאוחנה ניצב על רגליים אחוריות בשביל מימר,אבל אם זה נכון הוא יוצא כאן אכבר גבר שבעולם. לא רק שלפטר מאמן לפני שהעונה התחילה זה רעיון דבילי, אוחנה בעצם מגן כאן על מעמד המאמן שמבחינת טביב לא קיים בכלל. הגיע הזמן שמישהו ילמד את הטיפוס הנכלולי הזה שמאמנים הם לא סמרטוטים, רק פיגורה בית"רית כמו אוחנה יצליח לעשות את זה
     
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,739
    Likes Received:
    14,980
    Gender:
    Male
    הקטע שהליגה שלנו היא כזאת פח אשפה שזה עדיין מספיק למקום שלישי. אנחנו מדברים על ליגה עם בעלים שמנהל את הקבוצה מהכלא, הנהלה שמביאה מאמן שהיא לא מכירה ויעקב שחר.
     
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    כן תאמין לי, חרא בעלים יענקלה, אוהדי מכבי, בית"ר והפועל צוחקים על מסע הרכש של חיפה, היחס של הקבוצה למנויים וכו'.
     
    oFiRzZz likes this.
  14. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,739
    Likes Received:
    14,980
    Gender:
    Male
    זה לא חכמה להוציא המון כסף על "שמות" ובסוף לסיים מתחת למכבי פתח תקווה
     
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    נכון, חכמה זה לעשות אלכס ולבטל את כל מה שהאיש הזה תרם למכבי חיפה, אבל בידיעה פנימית שכשתחזרו לצמרת כל הדיבורים הללו יפסקו. אי אפשר לשים את יעקב שחר בשורה אחת עם הבעלים של הקבוצות בארץ, פשוט אי אפשר. זה הוא, ברקת וגולדהאר, וכל השאר הרחק מאחור.
     
    amn and oFiRzZz like this.
Thread Status:
Not open for further replies.