בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Butragueño מנהלים

בדיוק שמעתי היום את משה בוקר אומר את זה. הלך לספר ואמר "תעשה לי ראמזי..".

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר אצילי נראה כמו הלסביות השטוחות עם החזיות ספורט במסיבות טבע.

ואם אני לא מבין מה אצילי חשב לעצמו שצבע את השיער אז מה טביב חושב לעצמו שיקרה בבית"ר בעונה הקרובה? שני השחקנים הכי טובים שלו שהיו אחראים על משהו בין 20 ל-30 גולים בעונה האחרונה עוזבים והגיעו בינתיים 2 שחקני ליגה לאומית וחלוץ שלא שיחק בשנה האחרונה וגם ששיחק לפני כן לא ממש מצא את הרשת.
    כנראה שבונים על עונה חלומית של שכטר או על התעלות של ההולנדי המגושם אחרת אין לי תשובות מי יבקיע.

3. Doritoz FCBJ - RMCF

אני אהיה אופטימי ואגיד שגם חשבנו אותו דבר כשהביא שחקנים כאלה בשנתיים האחרונות והתברר שיש לו עין לשחקנים שאין להרבה מאמנים אחרים בליגה. כמה זה טוב לאירופה... פה אני אהיה פסימי כי בלי קשר ההתנהלות והמנטליות של המועדון מעולם לא התאימו למסגרת אירופית וזאת גם הסיבה שמעולם לא העפלנו למסגרת אירופית נחשבת כלשהי.
    אם הכוונות הם לרוץ לאליפות ולשחק בליגה האירופית אז לא. אם זה שוב עונה טובה של מקום שלישי רביעי, אז כנראה שכן.

Sent from my E6653 using Tapatalk

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אירופה לא מעניינת כרגע, אני רוצה לראות קודם הישגים בארץ משמע תארים.
    גם העונות הטובות של מקום 3-4 הגיעו הודות לעונות גרועות של מכבי חיפה והפועל ת"א שבכלל לא הייתה קיימת.
    העונה בהפועל יש את גוטמן ולא את אסי דומב(לא מאמין שהליצן הזה עמד שם על הקווים) או מנדיונדו הזה וגם הסגל שם מקבל צורה.
    במכבי חיפה משקיעים המון כסף כבר שנים ומתישהו זה יתחבר ראה ערך מכבי ת"א ובאר-שבע, וגם בשנתיים העלובות שלהם הם היו קרובים אלינו מאוד בטבלה ולך תדע מה יקרה עם קרית-שמונה ואם העסק שם יתחבר.

בקיצור גם מקום רביעי בכלל שלא בטוח.

ולגבי ה"עין" של טביב, גם בקיץ האחרון הוא שיחק אותה מנג'ר וזרק חצי הרכב והביא כל מיני שחקנים בינוניים עם "פוטנציאל" בסופו של דבר שהוא ראה שזה לא מתחבר לכל מקום הוא פתח את הכיס והנחית כאן את רואדה, רוקאביציה, איינבינדר ואלעד גבאי. גם החיזוק של שכטר בינואר היה הכרחי שראינו שזה לא רציני לבנות על דובב גבאי.

Gianluigi Buffon אוהב/ת את זה.
  5. Drama2 הסמל מעל הכל

החוזה של אביסדריס עבר רישמית
    הרווחתם

6. Drama2 הסמל מעל הכל

עכשיו פורסם שאיתמר כהן ינסה להרשים את הצוות המקצועי
    חלוץ מסאסי זה לא מחליף ראוי לרוקאביצה ?

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טביב מחליף את כל הבינוניים בבינוניים אחרים, אני אישית שמח להיפטר מנס זמיר, זיקרי, פרדה וכו...עם אביסדריס יש לי בעיה, אבל עם איתמר לא.

מדברים על מגן שמאלי יווני ששיחק באאק בעונה האחרונה, בעוד שבנש ככל הנראה יגיע להיות מגן ימני. אני, בניגוד לאנשי הפאניקה והמירמור פה, ממש לא מבואס על המצב. פאקינג ניקיטה הלך ומדברים כאילו מסי, ניימאר, זלאטן, רונאלדו ובייל עזבו.

8. Drama2 הסמל מעל הכל

איזו בעיה ?

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שהוא לא שחקן.

אין לי בעיה עם שהלך, הבעיה היא עם מי שבא.
    טביב מסתבר מצליח לגנוב את הדעת לפחות מחלק מאוהדי בית"ר, מזל שלא כולם עיוורים כמוך.
    הקו בין אופטימיות לשאננות הוא מאוד דק.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אין מקום לשחקן בן 27 שלא עשה שום דבר בקריירה בסגל של בית״ר. כהן עוד יחסית צעיר, יכול לבצע ״פריצה מאוחרת״, אבל למה ששחקן שהסתבך בפלילים ולא הוכיח את עצמו באף מקום יעשה את זה?

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני להבלים שיצאו לך מהפה עניתי. אני לא מאושר מהמצב, אבל אנחנו ממש לא נחלשנו כפי שאתה ודומיך ממציאים. אם בנש והיווני חותמים אפילו התחזקנו.

ואצילי עוד כאן, לפניי שמשחקים ב״אם לסבתא היו גלגלים״.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה מדבר שטויות, וכבר הגבתי ענייני לשטויות שלך, כמה אפשר לדבר לתקליט שבור.

אתה חושב שבית"ר התחזקה ? תראה לי יותר מעמדה אחת, שאולי בטעות, התחזקנו.
    בספסל ? נחלשנו. בקישור ? למעט האחורי, נחלשנו, וכן - אצילי יעזוב. אולי במנג'ר שאתה משחק לא.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ורד, מורי ומויאל הם ללא ספק חיזוק ביחס לסגל שהיה שנה שעברה. אם כבר מנג׳ר, אתה צריך להסתכל על הסגל בשלמותו, לא פר עמדה ואתה גם לא סוגר את הסגל בתחילת יולי, כשאפילו קבוצות באירופה סוגרות אותו בשנייה האחרונה של חלום ההעברות. מי שעזבו אותנו הם דושאן, הגבאים, קפילוטו, זמיר, פרדה, צעירי וכמובן ניקיטה, מי שהגיע הם ורד, מויאל, מורי, בריהון, אבוחצירא ואביסדריס. אני חושב, ולדעתי זה לא מופרך לגמרי, שמי שהגיע יותר טוב ממי שבא להוציא את ניקיטה, ואם כבר ניקיטה, להזכירך כשאנטל עזב אמרנו דברים דומים ובסוף קיבלנו תחליף יותר טוב. כשאני אמרתי בשנה שעברה שהסגל של בית״ר חזק יותר מהעונה שלפניי צחקו עליי, וזה התברר כנכון. אתם
    מצפים לכוכבים כאילו כל הקבוצות בישראל הנחיתו תותחים ורק אנחנו לא, מצבנו בסדר גמור, גם אם מתחשבים בשינוי בעמדת המאמן.
    אם בנש והיווני חותמים, זה גם שיפור (משמעותי אפילו) ביחס לשנה שעברה. בנש מגן ליגה לגיטימי וישנה תמימות דעים שהוא טוב בהרבה מאלעד גבאי, שרוכב על עונה אחת טובה בק״ש ויחצ נהדר.

איך נחלשנו בקישור אם איינבינדר ופריירה נשארו? אתה הזייה.

14. סיונרה Member

אם אתה מתעלם מאצילי שהולך לעזוב אז יש מצב שאתה צודק.
    אבל גם אם כן, ניקיטה ואצילי הם שני שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר בליגה, ראיתי את ולפורט המחליף של ניקיטה משחק, וזאת פגיעה רצינית ברמה של ההתקפה של הקבוצה.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שחקן רכש אחד מוכח שהגיע?
    בינתיים אני רואה שחקני ליגה לאומית ושחקנים שאולי לפני כמה שנים היו בערך מובילים בליגה ומגיעים אחרי פציעות או שנים בינוניות. אצילי ורוקאביציה שהיו שני השחקנים הטובים ביותר של בית״ר ואחראים כמעט לכל השערים עזבו/יעזבו ואף שחקן ברמה שלהם לא הגיע. איך שלא נהפוך את זה ולמרות שיש כאן כמה שיודעים מצוין להכתיר כתרים על סמך כלום הסגל של בית״ר נחלש.

אולי טביב מחכה למציאות של ספטמבר כמו בשנה שעברה אבל זה לא רציני לבנות ככה קבוצה.

gilad16 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.