בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

באמת ? ומי המחליף של מאטוביץ'? מי במרכז ההגנה שלך? אבוחצירא במקום גבאי ?

איפה התחזקנו אם יורשה לי לשאול ?

ואל תגיד לי אביסידריס..

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מורי עדיף על קפילוטו. בריהון עדיף על זמיר. ורד עדיף על לידור כהן או כל אופציה אחרת בהתקפה שהיא לא אחד משלישיית ההרכב. מויאל עדיף על צעירי.

להמשיך? חוץ מניקיטה וגם דובב, למרות שלא היה משמעותי, רק זבל עזב אותנו.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  3. Drama2 הסמל מעל הכל

טל בנש יגיע במקום גבאי ככל הנראה.
    זה גם חיזוק.

שחקן זר יגיע במקום ניקיטה (כמובן שטביב רוצה לחסוך 100 אלף אירו שכר אז הוא יביא מחליף לניקיטה כנראה עוד חודש-חודש וחצי מתי שהמחירים יורדים ע''מ לסגור עם קבוצה)

גם לפי מה שהבנתי אמור להגיע מגן שמאלי זר שיכול לשחק גם בימין על תקן הזר השישי.

4. סמואל אטו Member

טל בנש יכול להיות הברקה.
    שחקן מאוד מעניין.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קודם כל, ורד ? לא אני ולא אתה יודעים מה נקבל ממנו, כך שזה מגוכח כרגע.
    כל שאר השחקנים הובאו במקום מחליפים אחרים, כך שחוץ משינויים קוסמטיים אין פה משהו מיוחד, ועדיין אני לא רואה מחליפים ראויים למאטוביץ' וכמובן רוקאביצה.

6. Ice Cream חסה

הספסל חוזק ללא ספק.

בהרכב: רוקאביצה עזב והמחליף המסתמן שלו זה וולפורט, מאטוביץ' עזב והמחליף שלו זה מגבו, אלעד גבאי עזב והמחליף שלו זה עדיין שניר משען. מחליפים למגבו ומשען על כל צרה שלא תבוא אין אפילו קרוב. תוסיף את אצילי שבאוויר, רואדה שמשהו לא טוב עובר עליו מסוף העונה שעברה - ובעיקר שב-3 העונות שטביב פה למדנו כבר שאת המכה שלו הוא עושה אחרי שהשחקנים הבטיחו לו כסף מאירופה ובדיוק יש קבוצה ישראלית שצריכה עומק בסגל, וביום האחרון של חלון ההעברות (איפשהו במחזור השלישי) הוא נזכר להנחית איזה שוס ב-100 אלף יורו.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כמו שאמרת, הספסל 'חוזק', אבל בתכלס ? לא באמת.
    יש הרבה חורים גם בספסל, שלא נדבר על ההרכב.

נקווה שטביב יביא איזה שפן או שניים, כי אחרת העונה האחרונה עוד תהיה מהטובות של בית"ר בזמן הקרוב...

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה זאת אומרת לא באמת?

בית"ר לא התחזקה באופן משמעותי, אבל גם לא נחלשה באופן כזה. אלעד גבאי הוא מגן נוראי, חלש מאוד, ואני בספק גדול מאוד אם משען חלש ממנו, ואם באמת סגרו את בנש אז אין ספק שמדובר בחיזוק משמעותי ביחס לשחקן שהיה בעמדה מקודם (וזה מעיד בעיקר על גבאי). מאטוביץ' טוב ממגבו, אין ספק, אבל הסיבה היחידה שמאטו היה בין המגנים הטובים בארץ היא שאין מגנים שמאליים טובים. בעמדה הזו נחלשנו.
    בקשר לניקיטה, צריך לראות באמת איך זה ישפיע על הקבוצה. אוהדי בית"ר תמיד מפריזים בשחקני קבוצתם לטוב ולרע, וגם אני חוטא בזה, ולכן כשניקיטה עזב הייתי מבואס אבל אחריי שהסתכלתי עליו בצורה יותר אובייקטיבית, אני יכול להגיד שניקיטה הוא בהחלט בר תחליף ולפחות לדעתי הוא לא יותר טוב משמעותית, אם בכלל, מליביו אנטל שגם עליו אמרנו שהשאיר בור. טביב, ובצדק, יחכה לסוף הקיץ בכדי להנחית לפה זר שהוא מעל הליגה, כפי שהוא עשה לא מעט. זה לא אידיאלי, אבל זה לא שקבוצות באירופה לא עושות את זה - דוגמאות אפשר לקחת מההחתמה של זלאטן במילאן או ווסלי סניידר באינטר. דווקא בקטע הזה, אין לי מה לבוא בתלונות לטביב.

אנחנו בסוף יוני, ויש עוד חודשיים לפתיחת הליגה. אם מסתכלים על הסיבוב הראשון באירופה אז הסגל בהחלט לא מושלם אך גם רחוק מלהיות מאכזב כפי שמציגים אותו בתקשורת, במיוחד כשבקיץ הקודם ההרכב שעלה נגד שרלרואה היה:
    קליימן
    מאטוביץ' - אסקלינג - כחילה - דסה
    צעירי - קלאודמיר - פרדה
    נחמני - גבאי - אצילי

אם נסתכל על הליגה, יש מספיק זמן לבנות את הסגל ונכון להיום לא חסר לו הרבה בכדי להיות סגל שאולי לא יהיה פייבוריט לרוץ בצמרת, אך יכול להיות כבשה שחורה פוטנציאלית ובוודאות לשאוף לטופ 3, במיוחד לאור הרמה בשאר הליגה הזו.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מה זאת אומרת לא באמת ? בוא ואסביר;
    כמו שציינת, מאטוביץ' מול מגבו זה לא יחס שווה, כבר נחלשנו.
    רוקאביצה ? כרגע, כשעדיין לא הביא זר אחר (שלך תדע אם גם יהיה ברמה של רוקאביצה או יותר, הלוואי), נחלשנו.
    משען ובנש ? לא יודע מה אתם מחזיקים משניהם, מדובר בחור מטורף בעמדה הזו (מה גם בנש עדיין לא סגור, עם טביב אי אפשר לסמוך על סיכום כזה או אחר...).
    בהנחה שאצילי עוזב, איזה שחקן יצירתי הבאת במקומו ? גם כן נאדה.
    בהתקפה, חוץ משכטר מי יש לך ? בבקשה אל תגיד לי אביסידריס...

וזה עוד לפני שאני מדבר על הספסל, שלמעט בעמדת הקישור האחורי אין לך מחליפים ראויים ברוב העמדות.

בית"ר, כרגע, לא נחלשה ?
    נקודת מבט אופטימית מעט, הלוואי ואתבדה.

10. Don Joan Roman Member

בבית"ר תחת טביב צריך לשפוט את הסגל לא דקה אחת לפני מחזור ארבע-חמש כי רק אז זה נסגר, לא אידאלי, אבל זה מה יש

Drama2 ו-EO11 אוהבים את זה.
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

http://up416.siz.co.il/up3/mmrwzo2zakdm.Xxx

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא איום כ"כ מוצלח.
    אפשר לחשוב שעם אצילי הקהל היה רץ לעשות מנויים ובלי אצילי מספיק רצף טוב של 2-3 נצחונות כדי שטדי יתמלא.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. Drama2 הסמל מעל הכל

מזכיר את ה'אין פדרו אין מנוי' של בני יהודה

זה לא ממש עובד

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לך אני אענה בכיף - יש הבדל מהותי בין גלבאן לבין אצילי, כי אצילי הוא סמל. לא סמל כמו אוחנה ומלמיליאן, אלא כמו אזולאי ודסה לפניו, וקלטינס, בריהון ולך מי עוד אחריו. סמל לתקופת טביב שהיא תקופה לא הישגית אלא ריווחית, לבעלים שרוצה אך ורק להרוויח כסף כשהצלחתה המקצועית של הקבוצה אינה הדבר החשוב ביותר בשבילו. אצילי נגד הבוסנים הזכיר לכולנו מאיזה חומר הוא קורץ, ואיזה שחקן מדהים הוא יכול להיות, אבל התימני בשלו - 100 אלף דולר לעונה. פאקינג 100 אלף דולר!

הקהל של בית"ר בעונה שעברה לא עשה מנויים בגלל סיבה דומה, וגם בגלל ששיווק המנויים היה חרפה, לא פחות. אם יבנו פה קבוצה הישגית, אפשר להגיע לכמות מנויים יפה. אנשים אוהבים הצלחה.

15. Don Joan Roman Member

אור, גם אתה יודע שטביב לא באמת סופר את הקהל של בית"ר

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.