בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה הקשר? אתה סוטה מדבר לדבר. ניקיטה העמיד מספרים נהדרים לא מעט בגלל מי שלידו, ואולי אף בעיקר. עד ששכטר הגיע הוא הבקיע 5 שערים בלבד אאל״ט.

אני מאמין שורד יוכל להעמיד מספרים דומים, מספיק 6 שערים ו-7 בישולים, שזה לא בשמיים בליגה כזו, כדי להשתוות לניקיטה.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טענת שאם יתנו לורד את המושכות תראה ממנו תפוקה. צר לי לאכזב אותך שהסיכויים לכך לא גבוהים. ויכוח סרק,נדבר בסוף העונה.
    בקשר לרוקאביצה,ממה שראיתי זה השחקן הכי מסוכן שיהיה לכם בעונה שעברה. יעיל,נייד יוצר מצבים,כובש,מבשל ובעיקר יציב(כל מה שורד לא) ואם אני לא טועה סיים את העונה עם 13 שערים. ורד לא הגיע למספרים האלה בשום עונה.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה לעזאזל? אמרתי שורד יכול להחליף את ניקיטה, זהו. מפה למושכות, משוכות ולא יודע מה עוד רק אתה הגעת, לא אני.

ניקיטה יציב? לך תסתכל כל פירוט השערים שלו ונראה אם תגיד את זה. אם זה הוא או שכטר/אצילי, אז לאבד אותו.

ושוב, זו הייתה עונה חד פעמית של ניקיטה.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

להזכיר לך שבקיץ הקודם איך התלהבת יתר על המידה מדובב גבאי שעוזב עכשיו אחרי עונה חלשה מאוד? אין סיבה לנפח שחקנים בינוניים גם אם הם לובשים צהוב-שחור.

לגבי רוקאביציה, קודם כל אני חושב אין צורך להשוות בינו לבין עידן ורד כי הם לא באותה העמדה ולא מצפים מהם לאותה התפוקה. דבר שני מעבר ל-14 השערים והעוד כמה בישולים שלו לרוקאביציה הייתה מהירות, יכולת אישית וחוכמת משחק בעיקר שטביב לא ימצא בשוק באין כסף שהוא מוכן להשקיע מהקופה של הקבוצה. הוא הותיר אחריו חור בהתקפה שיסגר רק אם טביב יפגע בינגו בזר החדש ושכטר יתפוצץ העונה כי אבוחצירה, ואלפורט, אבישי, אביסדריס ונחמני לא יגיעו ביחד לעשרה שערי ליגה.

אם ורד היה מגיע להיות כינור שני לאצילי אז סבבה, הוא בטח יכול לתת את מה שלידור כהן החלש לא מסוגל וזה יצירתיות ועזרה בניהול המשחק.
    אבל בגלל שגם אצילי יעזוב עד סוף הקיץ והמחליף שלו הוא ילד אתיופי מראשון ששיחק עד עכשיו רק בלאומית עם אופי ספק בעייתי אז יכול להיות שהרבה יפול על ורד. הוא מסוגל להיות שחקן דומיננטי בבית"ר ולספק מספרים גבוהים? לא יודע.
    אני לא שוכח שורד העביר עכשיו שנה לא מוצלחת בסרביה ובליגה השניה בארה"ב, הקריירה שלו במכבי חיפה גם לא התרוממה יותר מדי והקיץ הוא אפילו לא היה מועמד למכבי וב"ש, יש סיבה לכל זה. חובת ההוכחה עכשיו היא עליו.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה הקשר שדובב גבאי עזב לעזאזל? קיצר, שחררו אותי מהדיון הזה. אחד מנפח את רוקאביצה בגלל שהצטרף לקבוצה שלו, אחד מגמד כל דבר שטביב עושה משנאה עיוורת. שיהיה אחלה יום.

6. קשר שמאלי Member

אבוחצירא חתם רשמית

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מאוד מאכזב שויתרו על דובב בשבילו. דובב, כששיחק בחוד ולא באגף, עשה המון עבודה וכבש כמה גולים נהדרים, כמו הגול בשרלרואה בנגיעה אחת או הגול בחיפה עם תנועה מפחידה, השתלטות נהדרת וסיומת מושלמת. הוא שחקן מצוין, שרצה מאוד לשחק בבית״ר, ולדעתי כל קבוצה אחרת תהנה ממנו.

אבוחצירא יצליח. טביב מזליסט מדי.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשתחרר מהדיון אם זה עושה לך טוב ואתה לא מסוגל לתת תשובה עניינית.

ואתה כותב שיש לי שנאה עיוורת אליו כאילו האיש הוא לא גנב, עבריין ונוכל שמפרק לי את המועדון לאט לאט למטרת ניפוח העובר ושב שלו.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מסוגל, כפי שהגבתי לאוהד חיפה שהוא עצמו לא יכל לנהל דיון אז המציא לעצמו מסקנות וקפץ מנושא אחד לאחר. כך אי אפשר לנהל דיון נורמלי.

ניקיטה רוקאביצה שחקן טוב מאוד, אבל בפעם המיליון - הוא תלותי ברמה אחרת. גם רומולו, שהפציץ שערים כשיצחקי היה לידו, היה חלוץ
    תלותי שעם העזיבה של יצחקי בקושי הבקיע ולא תרם כמעט, וניקיטה? אפילו יותר גרוע בקטע הזה. הוא ממוקם נהדר, אינטליגנט ברמה אחרת והסיומת שלו טובה מאוד, אבל מי אמר שזה לא חד פעמי לאור הרזומה שלו? אני אוהב אותו מאוד, אבל אני מכיר את ורד מספיק בשביל לדעת שאם יהפכו אותו ליותר משחקן ספסל כפי שהיה בחיפה, הוא יכול להפציץ בבית״ר ולהיכנס לנעליו של ניקיטה, רק לא באותו סגנון.

אלי טביב בן כלב גדול. אבל צריך להתייחס לכל עסקה לגופה ולא להשליך את המצב הכללי כל פעם ובכך להרוס את הדיון.

10. DRORIKO Member

תגידו על אבוחצירא מה שתגידו,הבן אדם פרש מכדורגל לפני 4 שנים ועדיין משחק בליגה ועוד בקבוצה שסיימה מקום שלישי. גם לזה צריך כשרון.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל שחקן תלוי במידה מסוימת בשחקנים שמשחקים לצידו, יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.

אבל לגבי התלותיות של רוקאביציה:
    א. כל בית"ר פחות טובה בלי אצילי, העזיבה שלו תפגע מאוד בקבוצה.
    ב. רוקאביציה היה בסדר גמור גם לפני שכטר וגם תפר את מכבי בבלומפילד עם שלושער. אבל מה לעשות ששכטר שחקן הרבה יותר טוב וחכם מדובב גבאי(שוב הוא) ולידור כהן ואיתו האוסטרלי פרח.
    ג. אם אלי טביב לא היה נבלה שרעבה לכסף(1) הוא היה מצרף את עידן ורד לצידם של אצילי, רוקאביציה, שכטר ומשדרג את הקבוצה ולא היינו דנים בשאלה
    ד. אם אלי טביב לא היה נבלה שרעבה לכסף(2) הוא משתמש בכסף שנכנס על רוקאביציה לחיזוק הקבוצה.
    ה. גם עידן ורד יהיה פחות טוב עם בריהון ואבוחצירה מאשר עם אצילי ורוקאביציה.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אני כתבתי שצריך לתת לורד את המושכות,זה אתה רשמת,אני עניתי לך לזה.
    הפירוש של לתת את המושכות זה לתת לשחקן תפקיד מרכזי כדי שיוביל,תקן אותי אם אני צודק.

אני ממש לא קופץ מנושא לנושא,ההפך הוא הנכון, אתה זה שקופץ ואני עונה לך על זה.
    אני לא מתיימר לדעת יותר על הקבוצה שלך מאשר אתה,אבל במקרה של ורד בגלל שהוא שיחק בקבוצה שלי 5 שנים אני יודע על מה אני מדבר,באחריות.
    הכול התחיל בזה שרשמתי שאת רוקאביצה אפשר להחליף,כי יש את שכטר ו-וולפארט. את אצילי אי אפשר. אתה טענת שורד יכול..מפה הכול היסטוריה.

המשך דיון נעים חבר.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ראבק, רשמתי שורד יכול להחליף את רוקאביצה, לא את אצילי. ביום כזה חם ומעצבן בחרת לשגע אותי?

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

יש פה אנשים שעדיין חושבים שטביב חיזק הקיץ את בית"ר ?

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חוץ מניקיטה, הכל בסדר האמת.

Drama2 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.