בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלי טביב מסכם עם אביסידריס > כולם מבקרים את ההחלטה > אביסידריס כובש גול שיוויון במשחק אימון.

לא אתפלא אם הוא יתגלה כשחקן שחקן והמזליסט שוב פגע. אין דברים כמו אלי טביב.

2. Drama2 הסמל מעל הכל

http://up416.siz.co.il/up1/i10zdjlnjqyn.Xxx
    מזל שאלי טביב לא בוחר שחקנים לפי שורת סטטיסטיקה

נ.ב
    רב"ש פוגע בינגו עם שחקנים שהוא אימן בעבר.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זהו, אביסדריס כבש גול במשחק אימון, אני לוקח את דברי חזרה.

ציניות טהורה ;)

4. Civil Anti Madridista

http://img.wcdn.co.il/w/w-635/2170725-18.Xxx

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פייר? התגעגעתי אליו מאוד.

ורד הוא לא טאלנט אדיר כמו אצילי או גולסה נגיד, אבל הוא מפצה על כך בהמון לחימה, השקעה וגישה נכונה. נכון, הוא לא ילד טוב ירושלים כפי שהיה בעבר והוא מושפע מעולם הכדורגל, אבל אין לי ספק בכלל שבבית"ר הוא ימצה את עצמו ואם לא הוא צריך לפרוש. הקהל מת עליו, אף פעם לא שכחנו אותו ואת העובדה שהוא נמכר בעל כורחו, ואנחנו זוכרים את הרגעים הגדולים ממנו כשהיה רק ילד בן 20 וחלמנו שהוא יוביל אותנו לעתיד טוב. בדיעבד וגם לא בדיעבד, לא הייתי מוכר אותו אלא מחפש להעיף את הצמד ברוכיאן ובן שושן הרבה לפניו. העתיד עם ורד יכל להיות הרבה יותר ורוד מאשר איתם.

זה חיזוק שעל הנייר נראה נחמד, אבל לדעתי יהיה משמעותי בשבילנו. אם ורד יפרח בבית"ר, וכל התנאים נוחים בשבילו, אין סיבה שהוא לא יהיה שחקן מסוכן וחזק בליגה.

ההרכב המסתמן לאירופה:
    קליימן
    מגבו - רואדה - מורי - משען
    איינבינדר - מויאל - קלאודמיר
    ורד/ואלפורט - שכטר - אצילי

על הספסל יחכו בריהון, דובב גבאי, לידור כהן, כחילה, ורד/ואלפורט ויש מצב גם קלטינס שבספק למשחק.

למעט המגנים, מדובר בהרכב טוב לדעתי. אם היינו מחתימים את ורד היום ובכך מאפשרים החתמה נוספת עד יממה לפניי המשחק, הייתי בונה על כך שאולי יחתימו את אדי הגנאי ולא נצטרך לסבול את מגבו.

6. סמואל אטו Member

איזו נפילה בעמדת המגנים, אבל זה יספיק מול טוזלה. חיזוק נכון עד אומוניה ובית״ר תוכל לעשות היסטוריה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

משען לדעתי לא נופל מגבאי, אבל זה בעיקר מעיד עד כמה גבאי ליצן. מאוד מקווה שאם נעבור, והאמת גם אם לא נעבור, נתחזק באחת העמדות לפחות, כשעמדת המגן השמאלי יותר קריטית לי. מגבו נגר אמיתי.

8. Raulito Madridista

עידן ורד רכש לא רע בכלל, השאלה אם הוא לא ככה בעקיפין המחליף של עומר אצילי. בשעתו היה לו המון כדורגל ואני זוכר שהוא ידע גם לעשות את הדברים על הקו, אבל חלף זמן רב מאז והוא איבד מהמהירות והזריזות אני מניח ושחקן שהוא חלק מהשלישייה ההתקפית צריך להיות יותר גולר. אגב, את היכולת היותר טובה שלו בבית"ר הוא הפגין כקשר במרכז, לא? אז היכן הוא משתלב במערך? אגב, אלעד גבאי בדרך החוצה מבית"ר. לא מחזיק ממנו יותר מידי אבל לא ברור מי המחליף שלו, ומעבר לכך ידוע שרב"ש כן רוצה אותו, בדומה למאטוביץ'. כרגע אין שום סנכרון בין טביב למאמן וזה קצת מוגזם.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אצילי לא יעזוב לדעתי ומתחילים לשמוע יותר ויותר קולות כאלו, ולא מאוהדים מושפעים אלא מאנשים מבינים. אף קבוצה לא תתקרב אליו עד סיום הבוררות, כי טביב זה לא גולדהאר ואף אחד לא מספיק טיפש כדי לעשות "כבירי" ולהציע סכום מופרז כשישנה אפשרות לשלם פחות. אבל, אני בספק אם הבוררות תגיע לסיומה מכיוון שמאוד הגיוני שטביב יציע לאצילי חוזה חדש על מנת למנוע מצב שהוא מאבד את היהלום היקר ביותר שלו בזול או חס וחלילה רחמנא ליצלן, בחינם.

בקשר לורד, הוא שיחק כקשר במרכז אבל נטה לתמוך המון בהתקפה, והאמת שאין לי מושג לאיזה תפקיד רב"ש מייעד אותו. אני מאוד מאמין בו, אבל אם חוזרים לאצילי, אז הוא לא מסוגל להחליף אותו. אצילי גאון כדורגל ומסוגל לחתוך הגנה במסירה אחת, בכללי הוא שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה. ורד יכול להיות שחקן מצוין, אצילי יכול להיות שחקן אדיר.

10. Butragueño מנהלים

ורד בחיפה הוסט לא פעם לצד. בעונה הראשונה שלו גם היה החילוף הקבוע של רפאלוב.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

העמדה המקורית שלו היא קיצוני שמאלי, ראובן עטר החליט להסיט אותו למרכז המגרש כשבהתקפה שיחקו הטריו בן שושן - יצחקי - ברוכיאן.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא לא רואה את אצילי נשאר, אני גם מאוד לא אופתע אם איינבינדר יעזוב/קלאודמיר יחתך.
    לגבי אצילי, אם טביב היה רוצה אותו באמת הוא היה סוגר איתו כבר במהלך העונה החולפת, מהלך לגיטימי שמדובר בשחקן הכי טוב שלך. אצילי הרי רצה להאריך את החוזה בבית"ר אבל טביב מצידו הכין את הקרקע למכירה של אצילי בכך ש"הפיל" את התיק על אצילי שלא רוצה לחתום ומעוניין לעזוב למכבי. בינתיים הגיעו כבר מספר שחקנים לקישור ההתקפי, יעקב בריהון שטביב רוצה להשביח ומשחק בעמדה של אצילי, עידן ורד שנחשב לשחקן בכיר בסטנדרטים של טביב ומחפשים עדיין עוד שחקנים לקישור ההתקפי. כמובן שגם "גורמים בבית"ר"(מצחיק שבמועדון עם 3-4 בעלי תפקידים בלחץ יש גורמים) דואגים לספר לתקשורת שאולי כדאי למכור את אצילי למכבי כי היא אחרי מכירת זהבי ותשלם עליו מיליונים והוא בבוררות ורוצה ללכת.

בסיכומו של עניין לדעתי אצילי יעזוב, טביב רק מחכה לטריגר כדי למכור אותו כמו שבעונה שעברה אירועי שרלרואה התלבשו לו נהדר כדי למצוא סיבה למכור את דסה(את משען המחליף שלו הוא הביא עוד לפני שרלרואה) ואזולאי.

---
    טוב לראות את עידן ורד חוזר.
    למרות ששיחק כאן רק 3 שנים הוא עדיין שחקן שדי מזוהה איתנו, גם שחקן ליגה טוב, לא בלבל הראשון של השחקנים בארץ אבל שווה הרכב בבית"ר.

Don Joan Roman ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טביב יציע לאצילי חוזה חדש בגלל הבוררות. הוא לא יוכל להסתכן שהבורר יציב תג מחיר נמוך על אצילי שיגרום לו לאבד אותו בזול, ולכן טביב כעת לא יכול להתרכז במכירה של אצילי כי הקיץ אין מצב שהוא יקבל עליו כסף גדול, רק במקרה שטביב מנצח לחלוטין בבוררות.

14. JR-Riquelme Member

עוד חיזוק לחלק ההתקפי, קשר שבאמת יודע לתמוך בהתקפה גם, מגנים טובים ואני עוד יוצא מרוצה מהקיץ הנוכחי.

יכול להיות שאחרי הכל נקבל את אצילי לעוד עונה?

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טביב יצא גדול אם יצליח להשאיל את אזולאי חזרה ממכבי ת"א.

Drama2 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.