בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

שניר משען חתם לעונה עם אופצייה לעונה נוספת ואתמול פורסם שאלי טביב מימש את האופצייה.

2. Drama2 הסמל מעל הכל

אל תגזים

מאטוביץ' שחקן של 120 אלף דולר ובעונה האחרונה הוכיח שהוא לא יכול לשחק עונה שלמה ולכן טביב הגיע להחלטה הזו

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שטות גמורה מה שכתבו כאן על ירוחם. בגללו שיחררו את דושאן? למה מי הוא בכלל?

4. Raulito Madridista

http://img.wcdn.co.il/w/w-635/2143603-18.Xxx

"שני השחקנים הכי משמעותיים בבית"ר ירושלים רוצים לברוח, צריך לעשות בדק בית". בקבוצה חוששים שרואדה, שאמור להגיע למחנה האימון בשל המכתב המאיים שנשלח אליו, יעשה "שביתה איטלקית". בקבוצה שוקלים אפשרות שיישאר בקבוצה עד סוף חודש אוגוסט במטרה לעזור לה באירופה ואחר-כך יעזוב. בן שמעון מעוניין שהספרדי ימשיך, אך לא בכל מחיר. מכבי חיפה לא מוותרת על איינבינדר והציעה עבורו 1.5 מיליון ש"ח, הצעה שנדחתה בשלב הזה ע"י בית"ר.

מעניין מה יגידו על טביב אם הוא הביא את קובי מויאל כדי להחליף את דן אייבינדר, אצל טביב אי-אפשר לדעת. בית"ר צריכה מגן תוקף טוב יותר להרכב שלה כרגע בהנחה שכולם נשארים.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עזיבה של איינבינדר תהיה כמו זו של רואדה או אצילי.

הקהל של בית"ר רק מחכה לטריגר אמיתי כדי להתהפך על טביב בצורה כזו שהוא יתגעגע להפגנות של אוהדי הפועל, לקהל שלנו אין גבולות ואם ירצו להעיף אותו זה יכול להיגמר רע. לא כדאי לו לתת לנו את הטריגר הזה. בכל מקרה, כל כסף שהוא יקבל על אצילי ו/או איינבינדר ילך לקנסות או יכסה את ההפסדים מכרטיסים ומנויים.

6. Roma מנהלים

ומה יימנע ממנו לברוח מהקבוצה עם הרווחים? טביב הרבה יותר חכם מהקהל הבית"ירי לצערי הרב.

Raulito אוהב/ת את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שיברח ושיקח גם 5 מיליון מצידי. המטרה היא להעיף אותו.

Roma אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

נכון רק שמבחינת טביב לדעתי זאת סיטואציה של Win-Win קלאסית. האופציה הראשונה שהקהל ישתוק והוא ימשיך לשחק בבית"ר ואם הקהל יתחיל להשמיע את קולו הוא יברח עם הכסף.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שוב, שישמח. אם הוא ממשיך לדפוק אותנו מכל הכיוונים, לא נשתוק. עדיף את האחים לוי שבנו מחלקת נוער לתפארת והביאו שחקנים צעירים מצוינים, לא פחות מאלה שטביב הביא.

10. Ice Cream חסה

ירוחם שוחרר ולא יצא למחנה האימונים למרות שיש לו חוזה. מאטוביץ' שוחרר כי אפשר לחסוך עליו.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  11. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/8/size475x318/573918.Xxx

התחרט? חסוס רואדה:"טוב לי בבית"ר - שמח לחזור"

חסוס רואדה הצטרף למחנה האימונים. הבלם שהיה נחוש לעזוב וסירב תחילה לחזור, בילה עד עכשיו בצרפת וצפה בשני משחקיה של ספרד ביורו. הוא התכוון לבקש מבן שמעון לעזוב, אך כשהגיע למחנה, הפתיע כשביקש להתאמן אחר הצהריים למרות שהמאמן התיר לו לנוח. למרות התנהלותו עד עכשיו, רואדה אמר לאתר הרשמי: "אני מאושר לחזור, טוב לי במועדון. בניגוד למה שכתבו בישראל, מעולם לא אמרתי שאני לא רוצה לחזור. היו כמה דברים שהפריעו לי, אבל לאחר ששוחחתי עם הבעלים מר טביב, אני בטוח שהכל יהיה בסדר גמור. אני מאמין שנוכל לעשות עונה טובה ולהצליח במפעל האירופי, אני מודה לקהל של בית״ר על התמיכה ועכשיו נתפנה לעבוד קשה כדי להגיע להישגים״.

עוד בבית"ר:
    - עידן ורד יחתום בקרוב בקבוצה, ולפי המסתמן בית"ר העדיפה את ורמוט אך חיפה הבהירה שהוא לא ישוחרר.
    - דן אייבינדר צפוי להתמנות לקפטן החדש של של בית"ר ירושלים על חשבונו של עומר אצילי שיעזוב
    - גם בבית"ר לא שילמו משכורות. אתמול שלחו הודעות מספר שחקנים לפקידה של המועדון וביקשו לדעת מתי משכורת חודש מאי תיכנס אבל לא קיבלו תשובה.

השארתו של חסוס רואדה עשויה להיות המהלך הכי חשוב של בית"ר בקיץ הנוכחי, כי לפי מה שהיה עד עכשיו זה היה נראה שהוא בדרך החוצה. אייבינדר קפטן? נראה לי בחירה מעולה. אני חושב שהקפטן השני צריך להיות קלאודימיר.

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

בעניין אחר, אי תשלום המשכורות כבר הפך להרגל אצל מספר מועדונים בארץ, וכך קרה הפעם גם בקבוצתו של טביב. למרות זאת, ארגון השחקנים טרם הוציא תגובה בנושא. אתמול שלחו הודעות מספר שחקנים לפקידה של המועדון וביקשו לדעת מתי משכורת חודש מאי תיכנס אבל לא קיבלו תשובה. בארגון השחקנים הבטיחו להוציא מכתב התראה למועדון בטרם ייפתחו נגדם בהליכים משפטיים.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אצלנו יש הלנת שכר, אבל מדובר באיחור משמעותי של המשכורות, שמגיעות בדרך כלל בסוף החודש, ושחקנים לא מתלוננים כל כך. כנראה מי שהתלונן אצל פשכה אלה המשוחררים שצריכים לקבל משכורת אחרונה מהמועדון.

אני לא בעד זה, אבל אין אחד שלא קיבל את שכרו במלואו בבית״ר.

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שלומי אביסידריס חתם בבית"ר ל-4 עונות.
    ואני שואל איך חלוץ שהבקיע 6 שערים בלבד בלאומית ובכללי לא בולט יותר מדי מגיע לבית"ר, מחליף לרוקאביצה זה האידיאל ?

נתחיל בזה שמדובר בשחקן בן 27 שכבר חמש שנים משחק בליגות ז׳ שלי.

מדובר בבן אדם שנחשד בתקיפה, סחר בסמים, ושימוש בסמים.

איך יכול להיות, ששחקן כזה, עם עבר כזה, מוצא את עצמו בקבוצה שלנו, ועוד ל4 שנים..?!?

15. Drama2 הסמל מעל הכל

תערוך את ההודעה, לא יפה לדבר ככה

מצב נושא:
הנושא נעול.