בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי טביב,אלוף העולם בביטת בדלי למרחק של 100 ק"מ.
    לא יאומן איך כל שנה הוא מצליח להרוס כל דבר שהוא בונה בשתי ידיים. מתי שהוא הסוס יגמר לו,הנוסחה שלו זה לא מתכון בטוח.

2. Doritoz FCBJ - RMCF

זהו, שזה לא בעיטה בדלי מבחינתו, זאת עוד פעולה מתוכננת בדרך ההתנהלות שלו לעשות כסף, הוא איש עסקים ואיש עסקים חושב על איך עוד לעשות כסף.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהוא יותר נהנה מהבלאגן והרעש מאשר מהכסף.
    גם בתור איש עסקים הוא עשה הרבה מאוד פעולות רעות כבעלי בית"ר שגרמו לו להפסיד כסף.
    למזלו האוהדים של בית"ר טיפשים, התקשורת אינטרסנטית ומתעסקת בטפל וההתאחדות לא עושה את עבודתה אחרת כל ההתנהלות שלו בבית"ר לא הייתה עוברת בשקט ובטח לא מוגדרת כהצלחה.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טביב מזוכיסט שאוהב לעשות בלאגן ולהשאיר דברים לרגע האחרון.

מצד אחד אי אפשר לבטל את מה שסלובו עשה, מצד שני חייבים לציין שהיה לו הרכב נהדר של שחקנים שהיו במיטבם העונה ושראינו ממנו יציאות הזויות. מצד אחד אני כן אוהב את סלובו כבן אדם, מצד שני ועוזרו שי ברדה זה מדליף שלא נברא כמותו. אני בעד שישאר בסה"כ, כי מגיע לו מעל הכל, אבל אם לא הוא אז לוזון זה המחליף הכי סבבה מבחינתי, גיא לוי זה קצת מסובך ורב"ש גנב דעת מספר אחד בכדורגל. אבל סלובו ישאר.

Abu George אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

מעניין אותי לשמוע את הדעה של אוהדי בית״ר כאן בנושא שלי יש דעה מאוד מגובשת אבל זה מסקרן אותי מה אנשים חושבים- אני גם די בטוח מה אשמע מחלק מהאנשים כאן אבל אולי יש כאלה שחושבים כמו הקולות ששומעים מצד התקשורת.
    אני אישית לא חושב שאלי טביב הציל את בית״ר. להסתכל על זה כהצלה זו לדעתי זווית מאוד נקודתית ומוגבלת. הוא הציל אותה נקודתית מפירוק אבל בעיני הוא גזר על מועדון גדול התנהלות של מועדון קטן, אבל לא מועדון קטן וסימפתי כמו רעננה אלא גרוע יותר- התנהלות של מועדון קטן ומכוער שמבזה את שחקניו, מאמניו, ומחלקת הנוער שלו.
    לא רואה אופק חיובי בבית״ר ירושלים. לא רואה שום דרך. ואני מסתכל היום על בית״ר ירושלים ממקום של אוהד של קבוצה שנמצאת בצומת הזו שבית״ר היתה לפני שטביב הגיע והדעה שלי נחרצת-
    לא רוצה מושיע בינוני שיציל את המועדון שלי היום, יגזור עליו בינוניות, יתנהלות מגעילה, ושום שאיפה להישגיות אלא רק לחשיבה עסקית כאילו זה מרגש את האוהדים שרוקאביצה בא חינם וימכרו אותו בכמה מאות אלפי דולרים. בית״ר ירושלים בעידן הטלוויזיה הצבעונית אחד משלושת המועדונים הגדולים בישראל. זה מועדון שצריך לרוץ לתארים. עם טביב זה לא יקרה כנראה ואותי מעניין-
    אם הייתם יכולים לחזור לאותה נקודת זמן שטביב ״הציל״ את המועדון וללכת לפירוק, לשלם את המחיר של הפירוק, אפילו לרדת ליגה, אבל להשאיר את הצאנס להגעת בעלים ראוי למועדון כזה או תחלופה ראויה אחרת- האם זה לא היה צעד שבדיעבד היה עדיף מאשר ליפול לכל מיני ״משיחים תימניים״ וכאלה... ועוד שמצפים ממך שכל היום תשתחווה ותגיד תודה כי הוא ״הציל״ אותך.
    לדעתי אין מתסכל מזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Don Joan Roman ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איש עסקים טוב ככול שיהיה..אי אפשר כל שנה לפרק קבוצה שלמה ולבנות הכול מאפס בטח לא כשיש אירופה .
    תפס לו פעמיים,לא חושב שתיהיה פעם שלישית.
    בהצלחות כולם מהללים אותו אבל במקרה של כשלונות מה שעשו לו הקהל של הפועל זה משחק ילדים לעומת מה שיקרה לו כאן.

Don Joan Roman, DRORIKO ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האופציה על רוקאביצה מומשה לפי הסוכן שלו.

אני שונא מכל הלב, אבל יפה טביבי. לא יכול להגיד שלא ציפיתי, אבל עדיין אני מופתע. לדעתי האיום של הפמיליה עשה את שלו.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

והנה דראפיץ' הלך. האמת? לא ציפיתי, כי הוא סך הכל אופציה זולה.

מעניין מי יבוא. הימור שלי? לא גיא לוי ולא רב"ש, אולי לוזון למרות שהסיכוי נמוך. אם זה לוזון אז זה מעיד על שינוי רציני בקו של טביב עד כה.

9. alexshw Member

או על ייאוש של לוזון למצוא עבודה.

10. קשר שמאלי Member

אופיר חיים

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא חושב. לוזון לא היה מגיע לקבוצה אם הוא היה יודע שתהיה מכירת חיסול בקיץ.

12. Butragueño מנהלים

מהלך טביב קלאסי.

13. DRORIKO Member

טביב הוא פשוט חתיכת חרא,לא מוצא ניסוח יותר מעודן. דראפיץ' נשכב על הגדר בשבילך בפרשת אצילי וספג את כל האש מהאוהדים והתקשורת בזמן שאתה ישבת על החוף במיאמי, אז ככה אתה גומל לו? אם אומרים שמעמד המאמן מת, אז מה שטביב עושה לו זה נקרופיליה. וגיא לוי כמו אישה מוכה רוצה לחזור שוב לחיקו של טביב (אחרי שכבר פעמיים(!) זה נגמר ביניהם רע)

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/16
  14. Raulito Madridista

אף-אחד לא מופתע ממה שקורה. ולא רחוק היום בו אף-אחד לא ירצה לגעת בבית"ר ירושלים, בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה? גם להפועל ת"א קשה מאוד לפתות מאמנים ושחקנים. אריק בנאדו סירב לנו בעונה שעברה וגם רב"ש, והם לא איזה עילויים. גיא לוזון חווה מכירת חיסול אגב גם בהפועל ת"א ולכן אני לא שלם עם אלה ששופטים אותו בחומרה על אותה חצי עונה למרות התוצאות העלובות. אני חושב שמדובר במאמן לא רע בכלל. נראה גם תחתיו בית"ר תוססת שרצה ונלחמת, ואסור לקחת לו את ההצלחה במכבי פ"ת. הוא גם מאמן שונה במחשבה מאלה שהיו השפוטים של טביב. אבל זה מריח רע, זה מסריח.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

״גם להפועל קשה להביא מאמנים ושחקנים״. מי אמר שלבית״ר קשה להביא מאמנים ושחקנים?

מצב נושא:
הנושא נעול.