בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

לא מבין מה קורה בין טביב לאצילי.
    הדבר היחיד שעולה לי מכל זה הוא שאצילי כנראה כבר החליט לעזוב.

2. סיונרה Member

אני חושב שטוב היה אם אצילי היה חותם על חוזה עם סעיף שחרור סביר שקבוצות בחו"ל יהיו מוכנות לשלם ואז כולם יהיו מרוצים. אני לא יודע אשמת מי זה, אבל לטביב אין בעיה להושיב אותו שנה ביציע, ככה שכולם מפסידים.

3. Raulito Madridista

גם המפגנים הגדולים ביותר של טביב, שהיום צפה באחד ממשחקי הליגה הלאומית כנראה בשביל לעקוב אחרי שחקנים וזה מביע רצינות - לא יכולים להתעלם ממה שקרה עם אצילי. רק תמים לא ישים לב לשרשרת האירועים. לא הסתפק בכך שמנע ממנו להתאמן למרות הבדיקה האישית שמימן השחקן אלא גם קנס אותו והשעה ממנו את סרט הקפטן. עם כל הכבוד לרצון של טביב להחתימו על חוזה חדש - ככה לא מתנהגים לשחקן, וטביב אוהב לעשת מהומה על שום דבר.

מי שחושב שאם בית"ר הייתה פותחת את העונה קצת יותר טוב היא הייתה נותנת פייט במאבק האליפות הוא טועה. קודם כל לא היה לה את שכטר וטבעי שהפסד כמו באירופה - לוקח זמן להתאושש ממנו. מעבר לכך בית"ר נחותה מאוד מהשתיים. לגבי העונה הבאה - נכון שטביב יצטרך להשקיע הרבה וגם זה לא יבטיח דבר אבל אפשר לנסות ולא להסתפק מראש במקום השלישי. קודם כל נראה אם ישאיר את כל הסגל המצויין. שכטר כנראה ימשיך אבל רוקאביצה? קשה להאמין.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע של טביב עם אצילי כבר מזמן הפך להיות עיניין אישי. אחרי שהסוכנים שלו כבר הודיעו שהוא מוכן לחתום על חוזה בכול תנאי טביב פשוט רוצה להוריד אותו לקרשים שכולם יראו ויראו.

5. עידן444 Member

אני חושב שאם זה המקרה, אם שחקני כדורגל לא באמת חמורים מושלמים- אני מקווה שאצילי השחקן האחרון שחותם אצל אלי טביב ליותר מעונה אחת. למעשה העונש הכי ראוי עבור אחד כמו טביב שמחלקת נוער זה משהו שהוא מחרבן עליו- זה שהכסף היחיד שהוא יוכל להרוויח ממכירת שחקנים זה דמי השבחה על שחקנים שהוא עצמו מגדל. או שיתחיל לטפח מחלקת נוער או שאין לו מה לחפש בכדורגל- ללא ספק ברכה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טביב רוצה למכור את אצילי למרבה במחיר, עומר אצילי לא רוצה לשחק באף מקום בארץ חוץ מבית״ר (באמת ולא בסיסמאות). אין במלחמה הזאת שום קשר להארכת חוזה, אלא למשהו אחר לגמריי. תעשו אחד ועוד אחד ותבינו למה אני מתכוון.

7. SuperScout Member

אל תשכחו שעומר אצילי בבית''ר לעוד שנה לפחות, הפחד הגדול הוא שטביב לא יממש את האופציה על שכטר, ואני מאמין ששחקן ברמה של שכטר ירצה לחזור לחוזה גדול כמו שהיה לו בחיפה, טביב לבד בלי המימון של חיפה משלם לו גרושים ועם כל האהבה שיש לשכטר לקהל הוא לא יישאר בשביל משכורת מינימום

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכטר בשביל להשאר בבית"ר יהיה מוכן לחתום חוזה גם בחצי מהסכום שהוא מקבל עכשיו משחר.
    בדיוק כאלה שחקנים טביב אוהב,לא אלה שבאים עם אף למעלה,אלא שמוכנים לשחק בשביל כל סכום אצלו בקבוצה.

9. Don Joan Roman Member

יהיה קיץ ארוך (מאוד) ועדיין לא סיימנו את הליגה, אף אחד, גם לא אלי טביב יודע איך יראה הסגל בעונה הבאה, הדבר היחיד שבטוח זה שמשעמם לא יהיה, מתסכל רוב הסיכויים שכן

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אצילי יפתח נגד ב״ש וכנראה לא יעמוד לועדת משמעת.

טביב הבין את הברוך שהוא הכניס את עצמו אליו. היה לו יותר מה להפסיד מאשר לאצילי.

11. SuperScout Member

לפחות טביב לא נח עם הרכש וכל היום מחפש מציאות בלאומית, בריהון למשל הוא חלוץ צעיר וטוב, אפשר לשלב אותו אצלנו.
    אבל לעונה הבאה אם הוא רוצה לתת פייט לאליפות ופייט גם באירופית הוא חייב לפתוח את הכיס.

12. לא חשוב Member

שכטר ממש לא יסכים לשחק בחצי מהסכום בדיוק אחרי שיוכיח את עצמו. בשביל ביתר אני מקווה שטביב ישאיר את כל הסגל ויחזק בבלם טוב ליד רואדה (הכי טוב בליגה ) אולי עוד אופציה לאחד המגנים וגם עוד קשר דומיננטי באמצע , וכמובן שישמור על החדר הלבשה יחד עם המאמן שנוצר בשיתוף פעולה נדיר עם הקהל ולא יבנה מחדש כמו בתחילת העונה .

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. SuperScout Member

הייתי רוצה לראות את אמבולה מגיע במקום מאטוביץ', לא רק שהוא מעבר לשיא למרות שיש לו הברקות פה ושם הוא מאבד המון כדורים והוא גם נורא כבד.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האופציה על שכטר כוללת הארכת חוזה שתכלול קיצוץ של 50 אלף ושחיפה תשלם שליש מהשכר.

15. DRORIKO Member

ynet "אצילי שכח מי נתן לו את הבמה בבית"ר" - ספורט

אין דבר יותר חצוף מלהגיד על שחקן "שהוא צריך להגיד תודה שגידלנו אותו", זה קצת מזכיר לי את האמרות של הפועל על זהבי.
    טביב שכח שהיחסים שלו עם אצילי הם דו כיוונים, נכון אצילי התפתח בבית"ר והפך לכוכב, אבל מצד שני הוא גם תרם לה לא מעט ובזכותו כולם משבחים את טביב על ההצלחות של הקבוצה

EsheD אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.