בית"ר ירושלים 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

טביב מבין בכדורגל הרבה יותר טוב משחר למשל ומעוד בעלי קבוצות אבל הבעיה שהוא מתעל את זה להרס ולא ליצירה.
    וגם נוהג בדרך עבריינית כפי שהוכח בעבר בבית משפט.

aviran11 אוהב/ת את זה.
  2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

טביב מבין בכדורגל הרבה יותר משחר? איך הגעת למסקנה הזאת?

3. alexshw Member

מתי שחר פעם אחרונה קנה שחקן מליגה לאומית בכחצי מיליון שקל ומכר אותו כעבור שנה ב 800 אלף יורו?

4. aviran11 Member

איך בדיוק שחר מבין יותר מטביב?

לפי מה שהבנתי הולכת להיות מלחמה של הקהל עם טביב.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

5. JR-Riquelme Member

כי כל שחקן שביתר מחתימה עובר דרך טביב ובינתיים ביתר פגעה כמעט בכל שחקן שהחתימה

6. סמואל אטו Member

לטביב יש עין נהדרת אין על זה ויכוח בכלל, אבל כמו שאלכס אמר הוא מתעל את זה לרווח אישי בלבד.

7. Raulito Madridista

חבל מאוד שבזמן שהפועל ת"א הייתה בליגת האלופות אלי טביב לא הצליח להנחית שחקן טוב באמת בגרושים. באמת מפתיע אותי איך הוא פוגע בול כל פעם מחדש. מבחינת בית"ר המצב לא נראה טוב, מדברים על זה שלא מדובר בשחרור האחרון. עומר אצילי הוא אולי הנכס האחרון הגדול שנשאר בקבוצה הזו, הוא רמה מעל לידור כהן למשל. בכל-מקרה, בנוגע לעיסקה האחרונה: 7 מליון שקלים זה טוב אבל היה עדיף לבית"ר ששחקנים ממכבי יעשו את הדרך ההפוכה, למשל ברק בדש או אייבינדר. לא פשוט למצוא שחקנים טובים ובטח שהטיימינג בעייתי. דיברו על העיסקה הזו כבר לפני למעלה מחודש. בית"ר תצטרך ממש לאלתר ושלא תהיה כמו הפועל פ"ת בעונה שעברה - בית"ר לא תרד ליגה מן הסתם והיא יכולה להתמודד על פלייאוף עליון ומעלה - אבל אני מדבר על צירוף שחקנים שהם סותמי חורים.
    מיותר לציין שהאוהדים החכמים של בית"ר נתנו לטביב את הלגיטימציה לעשות 'ויברח' או לפחות למכור שחקנים וחבל מבחינתם. מי בכלל זוכר שהקבוצה סיימה במקום הרביעי והייתה אולי הקבוצה הכי טובה ומהנה מאמצע הסיבוב השני ודרך הפלייאוף? ממש א'-ב' של התנהלות קלוקלת. כל נושא בחירת המאמן וההגעה לאירופה היה די מביך.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יום אחרי תחילת המחאה מצד חלק מהקהל שאומרת שצריך להחרים משחקי בית, מתפרסמת בוואן כתבה על כמה טביב מדהים וכמה הקהל אשם, ובסיום אותה כתבה נאמר שאם הקהל לא יגיע וייצור נזק כלכלי במחאותיו, טביב ימכור שחקנים נוספים.

אז טביבי, אם במקרה אתה קורא כאן - אנחנו לא מפגרים. מספיק צ׳אנסים נתנו לך, העלמנו עין. עד כאן. את השבעה מיליון שעשית על דסה ואזולאי כדאי לך לשכוח כבר מעכשיו.

9. Raulito Madridista

זו לשון ההודעה של בית"ר ירושלים אחרי מכירת שלומי אזולאי ואלי דסה:

"אלי דסה ושלומי אזולאי עזבו את המועדון וישחקו במכבי תל אביב. מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים מודה לשניים ומאחל להם בהצלחה. חשוב להבהיר, השניים רצו לעזוב ולהתקדם מקצועית (השתתפות במפעלים אירופים) וכלכלית.
    "בעקבות הנזקים הכלכליים הנאמדים במיליוני שקלים, שנגרמו למועדון על ידי חלק מאוהדי הקבוצה בעונה הקודמת ובמוקדמות הליגה האירופית, מכירת השחקנים הייתה בלתי נמנעת וזאת לאחר שכל העול נפל לבד על כתפיו של אלי טביב.
    "צריך להיכנס לפרופורציות, בכל העולם, במועדונים הגדולים ביותר נמכרים שחקנים ועוברים ממועדון אחד למשנהו. זה הזמן לחלק השפוי והאמיתי בקהל להראות תמיכה. מעבר לכך, לא ישוחררו שחקנים מהמועדון. אין ולא הייתה הצעה על אף שחקן וכאמור אין גם כוונה לשחרר. הבעלים עושה הכל על מנת לצרף שחקן או שניים אשר יתאימו לקבוצה מקצועית".

אין מילה אחרת חוץ ממביך, אני מתאר לעצמי את גל הביקורות אם זה היה קורה בהפועל ת"א הידועה לשמצה.
    בכל העולם מועדונים מוכרים שחקנים. אבל לא בכל מועדון הבעלים לוקח את הכסף לכיסו ומרוויח מהכדורגל.
    מדברים על אלעד גבאי שקרוב לסיכום, כנראה שזה הרע במיעוטו מבחינת בית"ר. גבאי לא קיבל צ'אנס הוגן במכבי חיפה למען האמת. המועמד השני להצטרף הוא ישראל זגורי. אני מקווה שהפועל תערים קשיים ולא תמכור אותו בשקל וחצי. ישראל שחקן סביר אבל איטי מאוד והכי גרוע שהוא לא מודע לחסרונות שלו. לא רואה את בית"ר מפיקה ממנו משהו. העיקר שדראפיץ' חושב שיש כאן קבוצה טובה. אופיר קריאף(דעתכם?) ודן אייבינדר נשמעים כאופציות יותר טובות.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

די כבר עם תחושת הקיפוח, לא רק עליכם יורדים כאן.

מה שמפריע כאן זה שבית״ר רשמית מיתגה את עצמה כסוג של מכבי פתח תקווה ומ.ס. אשדוד, שמשביחה שחקנים בשביל קבוצות אחרות. התחושה עכשיו היא שגם אם איכשהו נקנה את לוטם זינו, שיהיה העברה נהדרת לדעתי, בסוף העונה נמכור אותו חזרה לבאר שבע או למכבי, וכך הלאה. איו לי בעיה עם בעלים שיקח כסף לכיס כל עוד השאיפה תהיה גבוה מבחינת כל הפרמטרים.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אלעד גבאי וזינו/קריאף/אייבנדר יגיעו בסוף,כלכלית זה מהלך נכון אבל מקצועית נחלשתם.
    שלא לדבר על ההגנה שלדעתי נחלשה מאוד,קפילוטו זה לא חיזוק ולבנות על כחילה לעונה שלמה זה סוג של הימור. אם הייתם שומרים על אנטל,ארסו ואפילו ממן,היה אפשר לומר שהאבדות של דסה ואזולאי מתקבלות על הדעת כי באמת קשה לותר על הצעה כזאת,אבל יש שלד ויש תיאום ורואים המשכיות. אבל בשנה אחת החלפתם 3/4 סגל ו-2 מאמנים. זה גם מה שהרס לכם את הקמפיין באירופה,אני בטוח שהייתם עוברים את הבלגים אם טביב היה שומר על השלד ומשאיר את גיא לוי.
    מקווה בשבליכם שטביב יחתים בנוסף את בדש.

12. Drama Guest

אם לא יגיע בלם זר קשה לי לראות את בית"ר זוכה בכרטיס לליגת האירופית ואני בספק אם לפלייאוף העליון זה יספיק.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהלך נכון כלכלית למי בדיוק? רק לאלי טביב.

טביב ימצוץ כל שקל שהוא יכול מבית״ר ואם צריך ימכור עוד 10 שחקנים אבל על הקבוצה הוא ימשיך לדרוש 20 מיליון ש״ח. אני כבר לא יכול לתמוך בקבוצה כזו כאשר מן הצד השני מגיחים גם לה פמיליה.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. אלי מתחן Member

טביב לא פוגע עם כל רכש, רוב הרכישות שלא קוראים להן עומר אצילי ושלומי אזולאי לא עשו יותר מדי.

Don Joan Roman ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

תיקח את הרכש של העונה שעברה - אני חושב שרק עם קוראץ' הוא נפל.
    פרדה הגיע עונה לפני נכון? זה באמת רכש מטומטם

אין מי שפוגע עם כל הרכש ב - 100%. שורה תחתונה הוא יודע לייצר נכסים רק חבל שזה למקרה בו הוא בורח מהמועדון

מצב נושא:
הנושא נעול.