בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Alta Tensione Member

שאלה לטביבולוגים למינהם. הרביב ספיר הזה הוא לא במקרה מקורב של טביב שזכור במיוחד כאיש קש שלו שהחזיק בעבר בכפ"ס כחלק מקומבינה של טביב שסירב להפסיק לשלוט בה לגמרי? או שאני מתבלבל עם ספיר אחר?

2. סמואל אטו Member

לא אותו אחד.
    אתה מתכוון לאיתן ספיר.

3. אלי מתחן Member

אם המכולת שמתחת לבית שלך תסגר, תפתח אחת חדשה ולאף אחד לא יהיה אכפת. אם בית"ר תסגר, לא תפתח אחת חדשה.
    גם בנאדם שגר במבנה לשימור צריך לקבל אישור על כל פעולה שהוא עושה בבית, קבוצת כדורגל היא גוף דומה במהותו. יש לה ערך ציבורי שיוצא מהערך הספי שלה, לכן גם בעל השליטה בעצם לא מחזיק הכל.

4. זכאי Member

הוא העיד ביציע העיתונות שהוא הרוויח מהפועל (ואתה לא באמת חושב שהוא לא הרוויח, נכון?).
    ראית מישהו חוקר את זה?
    שים את הבת שלך מנע"לית עם שכר של יו"ר חברת חשמל. תשים חברה של חבר שלך לתת שירותי קייטרינג לתא הכבוד תמורת תשלום מנופח. יש מספיק שיטות לקחת כסף לכיס...

5. סמואל אטו Member

השיטה החביבה עלי זה לשלם על 8 מיליון עבור השאלת שחקן.

6. Don Joan Roman Member

אלי כהן מצא לו על מי לעשות שרירים במטרה להוכיח שהוא לא בובה של טביב, על העוגן שלו בקישור ועל השחקן הכי טוב במחנה האימונים, דאריו היום ניסה חמש פעמים להתקשר והכלב מסנן אותו, אם דאריו עוזב, זמנה של הבובה קצוב כי בלי דאריו אין לקבוצה הנוכחית זכות קיום בליגה הראשונה

7. Ice Cream חסה

הפועל תל אביב בכדורסל נסגרה והוקמה מחדש, גם גלאזגו ריינג'רס. המהות של בית"ר ירושלים זה לא קיומם של מסמכים. 5 השנים האלה שייקח לבית"ר לעלות ליגה ולחזור להיות קבוצה שראויה למקומה שווה ערך לחודש שבו אנשים קשישים מאוד ייאלצו להיגרר לסופר מרוחק/ להגדיל את ההוצאות שלהם עבור תחבורה ציבורית. אני יודע שכל בנאדם שגר במבנה חשוב, או כל במבנה אחר, צריך לעבור 7 מדורי גהינום בשביל להחליף את המרצפות. בעניין אחר: בישראל דרושות יותר מ-150 משכורות בשביל לרכוש דירה.

מי הפריע לו להתנצל מול אלי כהן בפומבי? היום בהודעה שהוא פרסם הוא אומר "אלי כהן לא ישנה את הדרך שבה שיחקתי", לדעתי זה הרבה אבל הרבה יותר חמור מההערה של קובי מויאל לשריף "אבל המסירות מגיעות ליעדן". אני מוכן לקבל את זה ששחקן חושב אחרת מהמאמן ומאיר לו על זה ("מכל מלמדיי...") ואפשר להחליק גם על זה ששחקן לא הקשיב למאמן באימון ואין טעם לערוף לו את הראש בגלל זה, אבל שחקן לא יכול לגמד את המאמן שלו. אם שנה שעברה כשהשריף השעה את שי חדד אחרי שזה החליף עמדות, האחרון היה אומר "עזוב, תשאר בנדלן שלך" (לא הקבלה הכי טובה, אבל בערך), היית מצפה שאלי כהן יענה לטלפונים שלו?

משהו מתחי לקונן בי שלא כל הזרים שמדווח עליהם שמגיעים למחנה האימון שלנו באמת מגיעים. כך למשל לאנדרי מולמו שבכל כלי התקשורת כולל בית"ר.נט דווח שהוא יגיע לאימון, חתום לעוד שנתיים בקורטרייק שם אם הוא לא בדיוק הכוכב שם, הוא שחקן סגל לגיטימי, ולא נראה לי הוא יבוא בזמן הפנוי שלו לנסות להרשים את אלי כהן.

בהמשך לדיון שהיה לי אתמול עם אורימור על שיווק, ראיתי היום את הפרסומת של סלקום ונפל לי האסימון. הגיע הזמן שכמו יהודים אמיתיים נדע להפוך את החסרון שלנו ליתרון ונפיק תועלת מכל הפרסומות שבהן משתמשים באוהדים שלנו (גם סלקום, וגם לפני זה אלבר). דוד הכי טוב תבע מאיזו חברת ביטוח 400 אלף שקל, אם אנחנו מקבלים את הסכום הזה ביחד גם מאלבר וגם מסלקום (זה תלוי בהרבה גורמים, אבל עם עו"ד טוב ולא האפסים שהיו אצלנו עד עכשיו זה מרגיש לי סביר) אנחנו מכסים משכורות של 4-5 שחקנים. לפחות קיבלנו 238 שקל על 2 החולצות שסלקום השתמשו בהן?

8. Don Joan Roman Member

חבוב, עוד בגרמניה הוא רצה להתנצל והבובה לא הסכימה, הבנתי שלקחת פה את הצד של המאמן, הרי מי זה דאריו פרננדס, כולה מקצוען, לא איזה טראבל מייקר שצריך לכבד אותו.
    ובנוגע למה שהוא פרסם: דאריו צודק, הוא לוחם, פייטר, בשבילו בכל אימון צריך לתת מאה אחוז ולהיות אגרסיבי, ככה הוא היה כל הקריירה ולא איזו בובה מטומטמת תשנה אותו ואת דרך ההתנהלות שלו, כשאני רואה אנשים כמוך ואנשים כמו טביב וחבריו שמצאו להם שעיר לעזאזל אני אומר לעצמי שחבל על המאמצים שעשינו כדי לשכנע אותו לא לחתום בקריית שמונה, ולומר לו כמה שאוהבים אותו, האנשים שמנהלים את המועדון לא שווים את דאריו פרננדס, איפה נשמע על שחקן שבשלוש שנים ויתר על חצי מיליון דולר בקירוב וככה. מתנהגים אליו כשהוא עושה טעות, מגיע לאנשים שמנהלים את המועדון שחקנים כמו מיכאל זנדברג, גם לך, אז נכון דאריו טעה מה קרה? נחרב העולם? ואיפה נשמע דבר כזה שמאמן לא רוצה אגרסיביות באימונים, איך תבוא אגרסיביות במשחקים אם מתאמנים כמו בבית ספר? זה מסביר למה הפתאט הזה ירד ליגה עם כל מועדון שאימן, בובה מאופסת, את החגים הוא לא יעבור פה החמור הזה, הוא חושב שפה זה עכו או רמת גן שהוא יכול לעשות מה בא לו? שניים שלושה הפסדים והקהל יאכל אותו חי ומה אז הוא יתחיל לבכות שלא מכבדים אותו? בובה על חוט זה מה שהוא, בוא נראה אותו עושה פוזות על קריאף אם תוך חמש דקות הוא לא מבקש מקריאף סליחה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/13
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי הרב קשה לי לראות את דאריו נשאר לאור השתלשלות האירועים בימים האחרונים.
    וגם ללא קשר לדאריו אין לי ספק שהזמן של הסחבה על הקווים קצוב. גם אם אני נדיב מאוד אני לא רואה אותו מסיים סיבוב אחד על הקווים שלנו וזה לא יפתיע אף אחד כי מישהו מרגיש בכלל שלבית"ר יש מאמן? הוא קובע משהו? הוא מדבר בלי אישור של טביב ורביבו? איך היה אפשר לוותר על השריף וז'אן בשביל האפס הזה ואמסלם הפחדן?

ואם יש כבר נקודת אור קטנטנה מבחינתי שככל שעוברים הימים יותר ויותר אוהדים מגלים את הבלוף ורואים שעובדים עלינו בעיניים ולא חסרות דוגמאות ואני לא נכנס לעומק כי יש עוד הרבה חרא שלא עולה לי כרגע לראש:

1. דוד רביבו בגיל 35 מגיע בחוזה של כוכב ישירות להרכב הראשון לתפקיד הפליימייקר שבוע אחרי ששיחררו את ערן לוי בטענה שהסגנון משחק שלו לא מתאים למערך שבו "המאמן" רוצה לשחק השנה, והפלא בפלא רביבו משחק בסגנון דומה ללוי והוא שחקן מבוגר יותר ב-8 שנים ופחות מוכשר, אין ספק מהלך מבריק(ואני בכוונה לא נכנס לכל הליכלוך שמאחורי הקלעים בהחתמה הזאת).

2. אריאל הרוש ודאריו פרננדס, האחד קפטן והשני אגדה במועדון ושניהם סופגים יריקות, קללות ואבנים באימון הפתיחה רק בגלל שהיה להם עמוד שדרה ויכולת לעמוד מול חבורה של גזענים חשוכים וטיפשים, ואיפה טביב? אלי כהן? חוץ מכמה מילים של רביבו מישהו התייחס בכלל לתקרית והעז לגנות?

3. את העזיבה של ריקן לא היה אפשר למנוע, מילא. אבל טביב מראה בדיוק מה הוא חושב על שחקני הבית בחוזים המזלזלים. את בן-שושן אחרי 16 שנה במועדון הוא דאג לזרוק מהר מאוד, את קובי מויאל הוא יחתים אם בכלל רק בכסף שיתפנה לאחר העזיבה של דאריו. גם את עזריאל ובראשי אנחנו לא מצליחים להחתים ואפילו זרים סבירים וזולים כמו שקוורץ וגלאוינה נשלחו הביתה ובמקומם מביאים שורה של נבחנים מצחיקים רק כדי לחסוך אפילו עוד.

4. אבירם ברוכיאן שחקן בית וסמל שמת לחזור לשחק בקבוצה ויכול רק לתרום מכל הבחינות נשאר בארץ וסטיבן "יש לי הצעה מעכו" כהן מועדף על פניו כאילו ברוכיאן (גם כיום שהוא ברבע יכולת מהשיא שלו לפני כמה שנים) לא עולה עליו בכל פרמטר אפשרי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/13
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האמת גם אני ציפיתי מטביב בהתחלה לשחק אותה בעלים משקיע כדי לרצות את האוהדים ולשנות את התדמית, אבל כנראה שזה גם קשה מדי בשבילו. יותר גרוע מארקדי לא יהיה, אבל טביב די קרוב אליו עד כה האמת.

11. Don Joan Roman Member

לא מצליחים לנצח אפילו מוסכניקים, 3:3 עם קבוצה מהמקום העשירי בליגה האחרונה בגרמניה, פשוט קבוצה לתפארת אבל הכי חשוב שלא צריך את בן שושן, ברוכיאן ודאריו פרננדס מי הם בכלל יש לנו את דוד רביבו, כוסאמק ערס פשוט הלב מתפוצץ מכאב על מה שעשו לאהבה היקרה שלי

12. Ice Cream חסה

באוהב את בית"ר שונא את השאר כותבים קבוצה בליגה החמישית. למישהו יש את השם שלה כדי לבדוק? שנה שעברה דיברתם בשבחן של קובלנץ וקבוצת המילואים של ברישנגלדבאך שמשחקות בליגה הרביעית, היינו עם סגל חזק יותר ועדיין הזדקקנו לשער של דיאמנטידיס כדי לצאת בשן ועין מהמשחק מול קובלנץ.
    מוסכניקים מוסכניקים, אבל להם יש ספונסר. עריכה: עברתי על הקבוצות פה ולא מצאתי קבוצה עם סמל דומה לזה שבתמונה.

אנחנו נפגוש את קבוצת המילואים של אוניאון ברלין מהליגה הרביעית, נראה מה אנחנו שווים מולם ביחס לשנה שעברה...

מי הפריע לו להתנצל עכשיו בהודעה שהוא העלה לאינסטגרם? יפה שהזכרת שדריו הוא טראבל מייקר. תיזכר שוב בתקופה של אורי. אם דריו לא משדר על אותו גל עם המאמן, יש ממנו יותר נזק מאשר תועלת

אם למאמן יש סגנון משחק ושיטת אימון משלו, שחקנים צריכים לכבד אותה. אם נראה שהיא לא עובדת אחרי כמה משחקים, נשפוט אותה.
    אז גם קובי מויאל צדק שנה שעברה כשהוא אמר לאלי כהן שהמסירות שלו קדימה כן מגיעות ליעדן (אני חושב שכן, אבל אתם עמדתם על שלכם שכל מה שהמאמן אומר חקוק בסלע).

חוץ מירידות הליגה עם רעננה ור"ג אלי כהן גם הוביל את עכו לעונת שיא, וזכה פעמיים בגביע עם הפועל רמת גן. פעמיים בגביע עם הפועל רמת גן. אתם שוחטים אותו עוד לפני משחק רשמי אחד, ולא מוכנים לקבל אותו מלכתחילה, כאילו הוא לא היה אחד המאמנים המוערכים בליגה רק בקיץ שעבר. אני רק חושב מה היה קורה אם טמביקוסי פאנטיני היה אומר לאלישע לוי "פה זה לא סכנין ולא אשדוד" והקהל של חיפה גם ככה עצבני על הרכישות של קרופניק וקולמה, היה שוחט אותו עוד מלפני המחזור הראשון. חצי גרם סבלנות.

אני שואל שוב, למי היה אינטרס לא להתעסק עם ערן לוי ולהעדיף את סטיבן כהן על פני אבירם ברוכיאן? לטביב?

לענות על זה ברצינות?

כמה משחקים ראית? אחד? הבנתי שדווקא מול ראשל"צ הוא בלט. רביבו הגיע על המשבצת של ריקן. ברור שזה לא אידאלי, אבל ככה כשצריך להסתמך על בעלים מפוקפק ולא על אוהדים מאורגנים. רביבו לא בועט כל כדור שנופל לו ברגל ולא מנסה לסובב קרנות מצד ימין לשער. הוא שחקן שנותן מספרים, ונותן מסירות יפות. מלך הבישולים בכל הזמנים של הליגה, בקטנה. הגיל והעובדה שהוא אף פעם לא היה רץ אולי יהיו בעיה, אבל תן לו משחק רשמי ואז תחליט אם הוא מתאים או לא. כי סביב רביבו כן אפשר לבנות קבוצה, גם בגילו המופלג.

את האמת רק עכשיו חשבתי על זה שאלי כהן לא אמר כלום. אבל שמעת את אופיר קריאף מגנה את האוהדים על האבנים שנזרקו, לפני שהוא יזם שיחה שבה הרוש יבין את מה שיושב לפאדחנים המסכנים על הלב מאז סוף ינואר? שמעת שחקן בקבוצה שמגנה את זה? את דוד אמסלם? את אריאל הרוש ודריו פרננדס עצמם? אני זוכר כששאלו את טביב את השאלה הזו בבית המשפט הוא מיהר להתחמק.

שוב לחולל מם של ניקולס קייג'? מה רגע, רביבו לא בא וישר התחיל לעבוד, כשהוא "החתים" את קפילוטו ודוד רביבו? כן, טביב הולך לחסוך כל פרוטה שרק אפשר, וימנע מכל השקעה. את האמת שהזרים שמגיעים עכשיו הם לאו דווקא חלשים (ברור שהייתי מעדיף להשאיר את שקבורץ וגלאבינה ומגרלשווילי, להזכיר לך מי חשב שהם שחקנים בינוניים וקיווה שטביב יביא להם מחליפים טובים יותר?), אני רק לא מאמין שטביב יחתים אותם. אני לא מאמין שטביב בכלל יחתים מישהו. במקרה הטוב יחתימו את דוד רביבו, קפילוטו, סיידוף וטל משעלי.
    אבל אתה ואור גם תמימים, גם עיוורים מרוב שנאה לגידמאק, וגם חירשים מרוב פמפום המשיח התימני וכל הספינים שהחברים שלו ושל רביבו בתקשורת מפרסמים עליו.

באיזה פרמטרים הוא בדיוק עלה על סטיבן על פי מה שראינו ממנו שנה שעברה בבאר שבע? חוץ מזה שזה לגיטימי שמאמן יעדיף שחקנים שלו שהוא מכיר, העונה שהייתה לסטיבן ברעננה ברוכיאן אף פעם לא הדיג מבחינת המספרים. הדרישות של אבירם גבוהות יותר משל סטיבן (שכרגע גם על תקן "סיכם").

אתה מחכה לשמוע על הוצאות הקייטרינג החדשות שלנו עבור חברת ספיר טביב? שהוא יבוא ויעמיס את הציוד של מחלקת הנוער? שהוא יורשע במשפט שלו ויעביר את הקבוצה לחיים רביבו? שהסכם טלאים עם איוונטים ייחתם באופן רשמי? אני לא רוצה לדבר בסיסמאות ולא מזכיר את המילים "נייר טואלט" ו"ליהיא טביב", אבל 4 התרחישים שציינתי מקודם יותר מריאליים אצל אדם כמוהו. לראייה הוא העיף את כל אנשי הצוות הניהולי והמקצועי הוותיקים, גם כאלה שמזוהים עם בית"ר, והביא את עומר עצמוני הזה שהוא איש שלו, מציע לשחקנים חוזי רצפה, מנסה לחסוך בכל העלויות מסביב של רכב, דירה ודלקן, לא מעביר כסף לכיסוי משכורות העונה שעברה, לא מתחייב להעביר כסף לקבוצה בהסכם עם העמותה, מכניס סעיף אנטי שקיפות להסכם הזה, לא מעביר בבקרה או רושם בהתאחדות אפילו את הצוות המקצועי, מוציא את הקבוצה למחנה אימונים עלוב בעליבותו גם ביחס למחנה האימונים שיצאנו אליו בתקופת השריף, בתקופת אורי ובתקופת שום האחרונה.
    אתה פתי, תמים, עיוור, חירש ומונע משנאת המן-גידמאק ולא מאהבת מרדכי.

טעיתי לגבי לנדרי מולמו, והוא באמת הגיע להיבחן וגם שותף במשחק האימון נגד הקבוצה המסתורית מברלין למרות שהוא חתום בחוזה עד 2015 בקורטרייק, והוא שחקן סגל שם. אבל גם אם אני אראה צילום של הצעה חתומה על ידי בית"ר על סך 100 אלף יורו נטו, זה עדיין יהיה חלק מספין של טביב.

בפינת הצחוקים:
    * השחקנים שהובטחו להם 200 יורו דמי בזבוזים ליום החופש שלהם בברלין קיבלו רק 100.
    * ניר ברקת ואלי טביב צפויים לכנס בקרוב מסיבת עיתונאים חגיגית במהלכה ינסו גם למכור מנויים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/13
  13. Ice Cream חסה

אה כן, בית"ר.נט מדווח שדינו במו"מ עם אוניון ברלין. קצת מוזר שבבית"ר.נט יודעים את מה שגוגל לא.
    וראיתי באוהב את בית"ר שונא את השאר שלקחו את התמונה מהאתר הרשמי. יש אתר רשמי חדש במקום זה?

14. Nike2013 Member

בהתייחס לפסקה האחרונה שלך, תרשה לי להגיב.

ביתר-ים חיכתה כל כך הרבה זמן ל - "משיח התימני", לא בשביל שנתחיל לחשוב איך אפשר להשיג כסף מהפרסומת הזאת או מהאיש הזה והזה. די כבד, מספיק. כל השגרה הזאת של התקציב והדלות הזאת כבר מתחילה להעיק עלי.

בדיעבד, אלי טביב או לא אחר מסתם בחור קמצן בצורה מטורפת שמציע הצעות מבישות לשחקנים. הבחור פשוט לא משחרר כסף ולא מזיז לו שאין שחקנים והכי מעצבן - שגם את מחנה האימונים לא הוא מימן. אז ראבק, למה הגעת לכאן, כדי לשחק דוקים? אפילו ב - 1000 יורו המזורגגים של הנסיעה למחנה האימונים של אשדוד לא היה לנו, אז מה כל השמחה וההתלהבות שהוא הגיע? אנשים כנראה לא מכירים את אלי טביב. אני כל כך רוצה לצעוק "אמרתי לכם", אבל קבלתם את טביב במלוא הדרו.

שורה תחתונה - אם הגענו למצב שאנחנו צריכים לחשוב על איך לגייס כסף לקבוצה, כל אפקט ה - "המשיח התימני", לא שווה כלום.

רכש דל, אי שקט, פרשיות הזויות ומאמן שממש ממש לא מתאים לקבוצה - זה מה שיביא אותנו השנה ללא ספק לעונה קשה ביותר.

או שאלי טביב, אלי כהן וחיים רביבו רואים דברים אחרים, או שהם עיוורים בטירוף! כי אנחנו עם סגל נורא.

15. Alta Tensione Member

מקווה שדריו ימצא מקום בו יוכל לשחק מול קהל רב תומך ואוהב. לראות אותו משחק מול מניין בקריית אליעזר במדי הפועל חיפה יהיה קצת כואב ולא ראוי לשחקן הזה. אני לא בדיוק מתמצה בסגלים של שאר קבוצות הליגה, אבל הייתי רוצה שמכבי ת"א ילכו עליו כדי שיהיה לו אפשרות לחוות צ'מפיונס ליג. מגיע לשחקן הענק הזה (יודע שזה לא הכי ריאלי, סתם משאלת לב).

אני באמת לא מבין על מה הבכי והנהי כאן. בית"ר הנוכחית מקבלת את העונש הכי ראוי והולם שהיא יכלה לקבל. טביב, רביבו, עצמוני - אין יותר ראוי מזה למועדון כל כך רקוב ובמיוחד אחרי שיאי הגועל של החצי שנה האחרונה. מדברים פה על לעשות מנוי... תגידו, לא מגעילה אתכם המחשבה שהכסף ששילמתם לעמותה בקיץ הקודם שימש בסופו של דבר להחרבת המועדון במקום לקידומו? ועכשיו אתם עוד רוצים להוסיף חטא על פשע ולהמשיך לממן מכיסכם את הזוועה הזאת? תהיו לי בריאים.

אני כבר מזמן במחנה של סג"ל, אלפסי וכו'. בית"ר הזאת לא מייצגת אותי. לטדי אני לא אתקרב בזמן הקרוב ואפילו במשחקים אני לא אצפה בטלויזיה אחרי שיותר מ-13 שנים הפסדתי אולי משחק או שניים. אני לא מאמין שאני אומר את זה וזה באמת יהיה קשה לשנות הרגלים של שנים אבל בשביל לפתור בעיות קיצוניות צריך לנקות בצעדים קיצוניים. אין מה לעשות.

מצב נושא:
הנושא נעול.