בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

במקרה אחרי שהתברר שאוליביה בון מוסלמי אז פתאום יש "הרבה קשרים בסגל" ובגלל זה הוא שוחרר.
    רגע ולפני שהוא הגיע להבחן לא ידעו כמה קשרים בסגל יש?
    בפעם הבאה שיחשבו על תירוץ טוב יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Don Joan Roman Member

טביב כבר עכשיו ברווח מבית"ר.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מוזמן לפרט כמה ואיך.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כל עניין הרווח לא הגיוני מבחינה חוקית, כי מועדון כדורגל בארץ הוא מלכ"ר (שזה דיי אידיוטי ומיושן, אבל שייך לנושא אחר).
    יכול להיות שהוא לא מפסיד, אבל אם הוא מרוויח ומעיד על כך בפומבי צריך לחקור את זה..

5. אלי מתחן Member

אחת מההמלצות של ועדת זליכה היא לתת לקבוצות לבחור בין שני מודלים. האחד להתנהל עם כספי ציבור, בלי אפשרות למשוך רווחים והשנייה להפוך לגוף פרטי לחלוטין (כמובן עם מחוייבות מסויימת) אבל לא לקבל שקל מהטוטו, העירייה או המדינה.
    בפועל, המצב כיום הוא מפגר לחלוטין. כל מני אנשים מפוקפקים נכנסים לקבוצות, שואבים להן את המשאבים בדרכים לא דרכים, מתעסקים בקומבינות, ואז מנסים למכור קבוצות גמורות ולעשות עליהן רווח כפול.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/13
  6. Ice Cream חסה

אני לא מאמין שהוא כבר עכשיו ברווח, אבל לבית"ר יש תביעה נגד רשות המסים שאם היא דחתה פשרה על סך 7 מיליון שקל, אפשר לשער שמדובר בבוכטות. ושנה הבאה נגמר לנו החוזה עם בימות והוא כבר די סיכם עם איוונטים על זה שהם יחתמו איתנו על חוזה ארוך טווח ויעבירו מיידית חלק מהכסף, שכמובן ילך לכיס שלו.

אל תהייה פעור. ממנים קרוב משפחה או מקורב, מעבירים כסף למישהו שעובד איתך (עו"ד, קייטרינג, סוכן) ויש עוד שלל אפשרויות. כשאני אחזור הביתה אני אעלה כתבה של זה.

למוטב לציין: גם קבוצות כאלה צריכות להגיש דו"חות מדי כל סוף שנה (כי למשל המכולת שממנה אני כותב עכשיו, גם מגישה דו"ח מפורט לכל הלקוחות שלה כל סוף שנה), לעמוד בתנאים של מתקני הנוער והסנדוויצ'ים שנמכרים בקיוסקים שליד מגרשים אלה (בחיי!). והטוטו זה כספי ציבור בערך כמו הכסף של בזק בזמנו, או מפעלי נשר.

7. Don Joan Roman Member

כרגע הרווח הוא לא כספי, אבל הוא רווח תקשורתי, יש לו עדת מעריצים גדולה שמאמינה שהוא המשיח של המועדון שלה, הוא מקבל פרסום חיובי ועד עכשיו הוא לא הוציא אגורה שחוקה, על שום דבר כי את הכסף של המשכורות ניר ברקת כבר השיג וזה בלי שיגעו בכסף מבימות ועוד נשאר עודף, הוא לא רכש אף שחקן בכסף, את מחנה האימונים ממנו לו וגם קיבלנו 300 אלף שקל שרק טביב יודע מה איתם (נראה לי שזה פלוס העודף מהתרומה של ברקת ילכו לאצילי) ככה שהוא כרגע ברווח מבית"ר.

8. Ice Cream חסה

למה הוא צריך פרסום תקשורתי? בשביל האגו? זה יתרום משפט התקיפה שמתנהל נגדו? במיאמי יש קהילה גדולה של אוהדי בית"ר שהחשיפה הזו תעזור ברשתות אופנת הגלישה שלו? (אני בכלל תוהה איך יש לו כזה הון מכמה חנויות בגדים...)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/7/13
  9. Don Joan Roman Member

חביבי אחרי הפועל הוא היה אויב הכדורגל הישראלי, היום הוא ההפך הגמור מזה כי הוא "הציל את בית"ר ירושלים מפירוק" אולי בשבילך זה לא אומר כלום, אבל בשביל אחרים בהחלט כן

10. אלי מתחן Member

טוטו זה כספי ציבור, יש דרך להתנהל עם כספי ציבור.
    קבוצת כדורגל היא לא חנות מכולת, היא נכס ציבורי, גם אם עומד באופן עצמאי.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תוך שנתיים-שלוש הוא כנראה יחזור להיות אויב הציבור.
    אולי אפילו בפחות זמן, אין לדעת בבית"ר..

12. Raulito Madridista

למרות שזה קשה כשמדובר בבית"ר - קצת כדורגל: תקרית לא שגרתית במחנה האימונים של הקבוצה - המאמן כלי כהן העיר לדאריו פרננדז על משחק מסוכן והשחקן חם המזג ענה לו משהו בסגנון 'פה זה לא עכו ורמת-גן'. פרננדז נזרק ממחנה האימונים של הקבוצה וחזר לארץ עצבני מהתקרית. בבית"ר שוקלים לחתוך אותו.

פרננדז בורג חשוב בבית"ר, אין לה את הלוקסוס לוותר עליו, בטח לא במצב הנוכחי שלא נשאר הקבוצה מהקבוצה הבין-כה בינונית של העונה שעברה. אבל הבחור לפעמים מאבד את זה והחיבור עם לה-פמיליה והקהל הוא לא חזות הכל. אלי כהן מאמן בלי סמכות גדולה מדי ולכן זה אולי יעבור בשלום. עומר אצילי חתם ומדובר בשחקן צעיר ומוכשר, אבל בגדול זו עוד עונה שבית"ר חייה על התרומות של מכבי חיפה עם אזולאי וכן-הלאה. כרגע זה ממש לא נראה טוב. אין שחקנים במחנה האימון, ממש צריך לפתוח אודישנים.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום תרומות. אם אזולאי יגיע מדובר בהשאלה תמורת 150 אלף ש"ח, ועל רכישת חן עזריאל נשלם מיליון ש"ח(אם אכן שניהם יגיעו).

אבל כן בגדול אנחנו הולכים לעוד עונה בתחתית, נכון להיות חודש לפני פתיחת הליגה במידה ולא יהיו השבתות אנחנו ללא מגן שמאלי, קשר אחורי, קשר שמאלי וחלוץ, יש לנו בובה בעמדת המאמן, השחקן הטוב ביותר בד"כ החוצה, מספר שחקני מפתח עזבו ולא הגיע אף מחליף טוב יותר, הסגל דל באיכות וקצר מאוד, אם אני צריך להמר אז לטעמי יהיה גרוע יותר אפילו מהתקופות עם אורי ומוריניו. עם מלמיליאן עוד היה לנו סגל איכותי ועם מוריניו התלהבות שהספיקה למחזורים הראשונים, עכשיו לא זה ולא זה.

14. Ice Cream חסה

1. לא, זה כסף של מהמרים שזו האפשרות היחידה שלהם לסיפוק דחף ההימורים שלהם, אבל למרות זאת ההחלטה אם לתת להם את הכסף שלהם או לא היא בידיהם. גם למי שרוצה לבנות בית יש ברירה אחת בדיוק לגבי בטון, זה הופך את הכסף של נשר לכספי ציבור 2. פשוט מאוד - כמה שפחות. 3. בשביל הרבה אנשים, במיוחד קשישים, מכולת שכונתית היא נכס ציבורי הרבה יותר חשוב מקבוצת כדורגל. למה בדיוק קבוצת כדורגל היא נכס ציבורי, ולמה זה שמשהו הוא נכס ציבורי אומר שצריך את לימור לבנת, ירון זליכה ומנהל הקזינו הכי גדול במזרח התיכון, כדי שישמרו עליו?

לא באמת הכנסת את הביטויים "פרננדס" ו"חיבור עם לה-פמיליה" לאותה פסקה, נכון?

אצילי עוד לא בדיוק חתם, רק סוכם איתו, וגם זה לא ממש רשמית כי טביב קודם צריך להעביר לרביב ספיר 600 אלף שקל, וזה לא ממש בזין של טביב להוציא עכשיו 600 אלף שקל על בית"ר.
    מי שבודק באתר של ההתאחדות, ישים לב שאנחנו הקבוצה היחידה שעוד לא הכניסו את הצוות החדש, זה כי לא העבירו עוד אף אחד בבקרה ולא רשמו בהתאחדות. על שחקנים בכלל אין מה לדבר. אני יכול כבר עכשיו להמר על ההרכב והספסל במשחק מול ב"ש:
    אריאל הרוש; אופיר קריאף, טל כחילה, דוד קלטונס, אלי דסה; ברק משה, שי חדד, צחי אליחן, עומר נחמני; עדן נחמני וטל משעלי (אם נצליח להעביר אותו בבקרה).
    ספסל: סתיו שושן, תומר ירוחם, אוראל חורב, מתן בן סימון, אביתר ברוכיאן, חיים יוסף ואבישי כהן (אם המשחק לא ייפול על שבת).

מכירת המנויים התחילה. 550 שקל לנוער, בעצם 550 שקל לכולם (זה לא שבאמת בודקים תעודת סטודנט בכניסה, כן?), יחד עם העמלה של בימות זה 565 שקל, גם למי שרוצה להיות ישר וכבר סיים צבא וסיים/לא התקבל/החליט לוותר עלח אוניברסיטה זה יוצא 865 שקל, זה לא הרבה. זה יוצא פחות מ-50 שקל למשחק למבוגר, ובאיזור ה-30 שקל לילד. לכאורה זה משתלם, אבל ברור שבסוף העונה יימכרו כרטיסים ב-30 שקל, או בכלל ידחפו אלפי הזמנות - אז לא בטוח. אבל מצד אחר זה יבטיח למועדון המסכן שלנו הכנסה, ולא יסכן אותו שוב בגירעון בגלל צפי שגוי של מכירת כרטיסים (ואולי השנה כשהחליפו את חיים נבון זה ישתנה...). בתחילת השבוע הבא אני אקנה מנוי, מערבי, כבר איןם מקומות מסומנים אבל יש לי כבר את המקום שלי שם מעל הספסל של בית"ר גם בלי שיהיה מסומן, שנה שביעית ברציפות (5 מתוכן ההורים מימנו). בדצמבר אני מתגייס, אין לי מושג אם יצא לי ללכת למשחקים (הבנתי שזה לא בעיה להוציא מקב"ן אישור בשביל זה..), אבל עדיין לעשות מנוי זה המינימום שלי בתור אוהד, גם אם הקבוצה מנוהלת רשמית על ידי נוכל אכזר ובפועל על ידי גזענים אלימים.
    מישהו עוד מתכוון לעשות מנוי בוודאות?

15. Don Joan Roman Member

מנוי אני אעשה, אבל אישית אם בעבר ביטלתי עבודות/ שיעורים/ ניגשתי למועדי ב' בכוונת תחילה בגלל בית"ר, היום זה כבר לא יקרה, אני עצוב ממה שהמועדון שלי הפך להיות אבל אני אחזיק במנוי כדי להינות ממשחקים גדולים ולסבול אם נהיה בתחתית.

מצב נושא:
הנושא נעול.