בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ice Cream חסה

קודם כל ולפני הכל, מי זה השחקן הימני הזה שהראש שלו נראה כמו הגביע של ליגת האלופות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    http://www.beitar-jerusalem.net/_media/userfiles/images/album/gallery_719/48274.Xxx

לענייני דיומא: טוכמן כותב ומצטט שטביב החליט להחזיר את דריו פרננדס לישראל (יחד עם בראשי?), והוא צפוי להיחתך (בכל מקרה דריו עוד לא חתם על החוזה בגלל תשעה באב, וכי סתם טביב לא מתכוון להוציא חצי גרוש ואין לו ממה להחתים שחקנים). ביקרתי בעונה שעברה את השריף שהוא השעה שחקנים על ימין ועל שמאל, ופגע בקבוצה מקצועית - אבל ראינו אצל מלמיליאן מה קורה כשלדריו משתחרר בורג בראש. אני אישית יכול לקבל את זה ששחקן עוצר להשתין באימון, שהוא "עונה לו" או שהוא מבקש לא להתאמן בגלל פציעה, אבל שחקן שמקניט ומקלל מאמן זה לא לעניין וההחלטה הזו נכונה. מוקדם לפסוק, אבל אם זה מה שהולך להיות אצל אלי כהן, אז הלך עלינו. למאמן בעל סמכות זה לא צריך לקרות.

סיכמנו סופית עם רביב ספיר לגבי עומר אצילי, עכשיו מחכים שטביב יעביר את הכסף (כלומר הוא לא יגיע אלינו). אנחנו משלמים להם 600 אלף שקל על 80% מכרטיסו, 250 אלף שקל עוברים למשפחה של אצילי. השחקן עצמו חתם ל-4 עונות. בעונה הראשונה הוא ירוויח משכורת חייל (שזה בעצם קצת פחות מהשכר הממוצע בבית"ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx), ב-3 העונות אחרי זה כשהוא ישתחרר השכר שלו אמור לעלות, לא יודע לכמה, נחכה לפרטים ממירו. לפי מה שקראתי עליו וראיתי גם עשינו עסקה טובה, והוא גם ישתלב נפלא בין כל הערסים בקבוצה.

עזריאל חזר להתאמן בחיפה, שלומי אזולאי צפוי לעבור בדיקת אולטרסאונד שאם יתגלה שהוא סובל מבקע הוא יעבור שיקום בחיפה, ולא יגיע אלינו.

אופירע כותבת שאוליבייה בונה הניז'רי ישוחרר כי יש כבר מספיק שחקנים על העמדה שלו (ניקולס קייג' עשה את זה יותר טוב ממני) אבל אייס קרים ימשיך להתאמן. נכון אתם מאמינים לה, ובטוחים שזו בדיוק הסיבה שהטיסו אותו לברלין?

בינתיים דיווחים על 2 שחקנים שצפויים מחר לנחות למבחנים. 2 הונגרים, שניהם שחקנים חופשיים, שניהם מיוצגים על ידי אותו סוכן, זה שהביא את אדם הרפקה לבני יהודה. הראשון םזה דניאל ודנאי מ-MTK, קשר אחורי שיכול לשחק גם כמגן שמאלי בן 24. השני זה אנדראס דברצני, גם בן 24. בלחם-קשר אחורי מהונבד בודפשט, שחקן הרבה יותר מרשים: 1.89 גובה, זכה ב-2 גביעים, שיחק בכל הנבחרות הצעירות והנוער של הונגריה, שיחק בנבחרת הונגריה עד גיל 20 שסיימה מקום שלישי במונדיאליטו ב-2009 (כולל שער מול דרא"פ), רשם הופעה בתור מחליף בנבחרת הונגריה...
    אני הייתי מחתים את שניהם בלי מבחנים (מזכירים לי את שקבורץ וגלאביניה), אם הם הסכימו לבוא להיבחן - מה טוב.

2. אלי מתחן Member

נראה אם אני מצליח לסכם את הדעה שלך כמו שצריך. אם אתה ערס בלי כבוד לאף אחד כולל למקצוע מותר לך לענות למאמן, יש שיגידו גם מומלץ. אם אתה מקצוען, מופת ודוגמא לכל כדורגלן, אז כמובן שפה עובר הגבול ואסור לך לעשות כלום. חשוב מאוד גם שאם אתה עונה למאמן, אז כדאי שיהיה אחד עם הישגים בקנה. לעומת זאת, למאמנים אלמוניים יחסית, צריך לשמור על כבודם.

3. Ice Cream חסה

קצת (זה בדיוק אותו דבר כמו שעני שגונב תפוח מבוסתן של איש אמיד לא צריך להיסקל במקום, בעוד מי ששוחט את כבשת הרש הוא אדם אכזר), אבל זה לא האישיו כמו שאצל השריף לא שמענו על אף אחד שקילל אותו, או אמר לו ישירות שהוא חסר מושג. אף שחקן שנה שעברה לא עזב את האימון (בטח לא בזמן המחנה) רק כי המאמן העיר לו על תאקל חריף מדי, וחזר לאוטובוס על דעת עצמו (מזכיר לי קצת את הערס שיוצר לטיול שנתי בשביל הערב באכסניה ודורש להישאר באוטובוס בקטע הרגלי...) תוך כדי שהוא מוציא את המאמן שלו קטן.

עכשיו חשבתי על זה, והדלפות כאלה אף פעם לא יצאו מחדר ההלבשה בבית"ר. אחד הסימנים הראשונים לעזיבה של בן שושן, אני עוד אתחיל לחשוב ברצינות להחזיר את אבירם...

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לצעוק פה זה לא ר"ג או עכו זה לקלל? זה חדש לי. דאריו אכבר גבר והוציא החוצה מה שכולם מתים להוציא - טביב הפך אותנו לקבוצה קטנה עם המינוי של אלי כהן ועם ההתנהלות שלו בכלל. אלי כהן רק בעצם התגובה שלו מראה עד כמה הוא לחוץ על המקום שלו על הקווים שלנו ועד כמה הוא לא בטוח בעצמו. להעיף שחקן בגלל שהוא זרק לך הערה כזאת?

דאריו פרננדז :aaa8:

5. Ice Cream חסה

הוא גם סינן איזושהי קללה. אם לא מתאים לו לשחק בקבוצה קטנה בסדר גודל של ר"ג שבה המאמן מעיר על משחק אגרסיבי באימונים, לא חייב להישאר בקבוצה. הוא לא זה שיכתיב את ההתנהלות במועדון. תתאפקו עם המסקנות (אלי כהן לא בדיוק הגיב, דריו עשה הכל על דעת עצמו) והזלזול שלכם כשהקבוצה שיחקה עד עכשיו רק משחק אימון אחד. אין דבר יותר מגעיל ומתנשא מזה.

ומה ז"א שטביב הופל אותנו לקבוצה קטנה בהתנהלות שלו (איזו בדיוק?)? איך קוראים לקבוצה שכל שנה מגדילה את הגירעון, מחתימה בקיץ 2 שחקנים חלשים? לא הייתי קורא לזה קבוצה קטנה, אלא פרינססה שעוד לא קלטה שהיא כבר לא גרה בארמון אלא בחדרון קטן, אבל לא בכבוד שלה לבשל ולנקות, אז היא מעדיפה להתקיים מפירורים ולשבת כל היום בדיכאון וחוסר מעש.

6. קשר שמאלי Member

אצילי שחקן טוב עם הרבה פוטנציאל
    אתם תהנו ממנו

7. Bensh Member

http://blog.whitepages.com/wp-content/uploads/2013/06/sopranos3-2.Xxx

עסקים כרגיל במחלקת המטאפורות של חסה
    כבר התחלתי לדאוג.

Last edited: Jul 23, 2013
  8. Don Joan Roman Member

דאריו לא קילל את המאמן, הוא גם ביקש סליחה מהמאמן והמאמן אפילו לא אמר לו כלום פשוט צרח עליו לצאת החוצה, גם אחרי שעלו לאוטובוס דאריו ניסה להתנצל ואלי כהן התעלם, לא ככה מתנהגים לא מהצד של דאריו ולא מהצד של אלי כהן.
    דאריו לא היה צריך להתפרץ ואלי כהן היה צריך לנהל את זה אחרת, אין לנו פריבילגיה לאבד גם את דאריו פרננדס, וזה גם אם נחתים בכסף הזה את מויאל

9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שבית"ר פתרה את עניין פרננדז מול הקהל באימון הפתיחה עכשיו הוא הועף ממחנה האימון אחרי ההערה שזרק לאלי כהן.
    כל הכבוד לטביב שעשה כך, שחקן גדול/קטן וכו' שיתן כבוד למאמן

10. אלי מתחן Member

מלך או לא, אף שחקן לא נמצא מעל המאמן.
    סתם תוהה לגביי המוסר הכפול שבהודעות של חסה. מה שנחמד אצלו, זה שבניגוד לכל היגיון, המוסר הכפול הולך ביחס הפוך לערך של הבנאדם/השחקן. ככל שאדם ערס יותר, ככה מותר להבליג יותר על החטאים שלו.

11. סמואל אטו Member

נו מה אתם מתפלאים? אם תגידו לבן-אדם שזה יום עכשיו הוא יתווכח שזה לילה.

12. Ice Cream חסה

אין לכם שום נושא לשיחה יותר מעניין ממני?

אמרתי משהו שנה שעברה כשהשריף השעה את אליחן אחרי שזה קילל והתנפל על שקבורץ באימון? גיביתי את קריאף אחרי שהוא הביע תמיכה בלה פמיליה והושעה? כל מקרה צריך לדעת לגופו כדי להחליט אם המאמן פעל נכון, או הגזים. לא כל שחקן שענה/התחצף למאמן צריך לעוף מהקבוצה על טיל. מבחינתי יש גבול ברור בין שחקן ששאל את המאמן "אבל מה לא בסדר במסירות שלי" לבין שחקן שהטיח במאמן "פה זה ירושלים, לא ר"ג ולא עכו".

אני הבנתי מרוב התקשורת שדריו מבוצר בעמדה שלו ונחוש לעזוב את בית"ר להפועל חיפה. אם הוא היה עוזב לפני אז הייתי אומר שזו אבידה קשה, אבל ראינו מה קורה לדריו כשהנצרה משתחררת לו והוא לא מסתדר עם המאמן, ב-2010/11 אצל מלמיליאן.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממתי לבובה של טביב ורביבו יש דעה בנוגע למשהו? זה מזכיר לי את מה שקרה עם אורי לפני 3 שנים, מביאים לכאן מאמן של קבוצות תחתית ואח"כ מתפלאים למה הוא לא מצליח להסתדר עם שחקנים. לרוני לוי ולשריף זה לא היה קורה וגם אם כן הם היו יודעים לטפל בעניין בתוך המועדון. בנוסף נראה שהעצבים של דאריו והעזיבה הצפויה שלו באו בתזמון מצוין עבור טביב, עכשיו לא צריך לשלם לו את החוזה היקר שהציעו לו(במונחי טביב) ויש כסף לשלם לקובי מויאל כדי לרכך את השיחרור של דאריו.

ידעתי שטביב זבל מההתחלה אבל ציפיתי שבשנתיים הראשונות הוא עוד יהיה בסדר איתנו ויבנה כאן קבוצה טובה שתתמודד בצמרת, בפועל הוא דואג להתחיל לחרב אותנו עוד בחודש הראשון שלו אצלנו.

14. Ice Cream חסה

על סמך מה ציפית את זה? בהפועל אם הוא לא מקמבן להם את יבואה, ידין ודה סילבה (בנוסף להצלחות של הקבוצה באירופה, והאוהדים שקנו מנויים בהמוניהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx), היא שוקעת לאטה בגרעון העצום שהיה לה. גם לנו הוא ניסה להעביר את דמארי, קליימן ואלרואי כהן, וקודם לכן הוא גם ניסה להתחמק מתשלום חלק מהחובות של הקבוצה. בינתיים הוא סיכם עם העמותה שהיא תכסה חלק מהגירעון (גם הוא בנה על האוהדים של הלה פאדיחה? כי לא נראה לי שהוא טיפש), שנה הבאה הוא יסנדל אותנו עם הסכם עם איוונטים, ואז הוא גם יקבל את התביעה מרשות המסים ויוכל להתחיל לגזור קופונים. בתווך הוא כמובן יחסוך בשחקנים, במשכורות ותנאים לשחקנים, בנייר טואלט ובקרטוני חלב, ימנה אנשים שלו (עצמוני למשל) וינסה להוציא כסף גם מרביבו.

אני לא מבין איך כולם הפכו את אלי כהן, שרק לפני חצי שנה היה מאמן מוערך ואנדרייטד שצופים לו את ההתקדמות אחרי שהוא עשה דברים יפים בהפועל עכו, ומאז הוא גם זכה בגביע שני עם הפועל ר"ג, לבובה וכלומניק שיעשה את כל מה שטביב ורביבו יאמרו. הוא עצמו התמודד לא מעט עם גחמות של ציון ויצמן, ואני חושב משום מה שטביב היה מעדיף להחתים את ערן לוי ואבירם ברוכיאן כדי לרצות את הקהל, אבל לאלי כהן זה לא מתאים והוא מעדיף את סטיבן, שהוא שחקן שהוא הביא.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא קנה את הקבוצה בשביל למוטט אותה(הוא סביר להניח יעשה את זה בשלב יותר מאוחר) אלא בשביל לעשות רווח דרכה. אם בעונה הראשונה שלו כאן הוא בונה קבוצה חלשה ללא זהות עם מאמן בובה אז לאיזה רווחים הוא מצפה? מספיק שהוא היה משאיר את רוב השלד של שנה שעברה + 2-3 שחקני רכש "נוצצים" והקהל היה בהמוניו למשחקים הראשונים. בקצב הזה אחרי שריקן עזב וזרקו את בן-שושן, ברוכיאן ודאריו והמצב לא ברור עם חן וקובי וגם ערן לוי חביב הפמיליות הלך ואין רכש אז מה הוא מצפה? שיפול כסף מהשמיים? הקהל הוא ההבדל אם בית"ר מסיימת עונה בגירעון או לא ואני מקווה מאוד שהוא יצביע ברגליים על הזילזול של טביב בקיץ הנוכחי, אנחנו ירושלמים לא אינדיאנים.

Thread Status:
Not open for further replies.