בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

:aa1: טביב התקשר ליוסי בניון והציע לו לסיים את הקריירה בבית"ר. בניון אישר את הידיעה, ויחכה קודם כל למיצוי המו"מ מול ק.פ.ר (מה שמוזר, כי הבנתי שרדנאפ מבחינתו רוצה את יוסי בקבוצה אבל הוא נעלם לו...).

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בניון רוצה לגמור את הקרירה שלו בעוגמת נפש?

בית"R קבוצה חלשה מדי

3. Love Is Red Member

כן בטח, ידיעה מפוברקת, אבל אם זה יקרה הוא ייצא בעיניי אפס מאופס, מילא הוא נניח יחתום במכבי חיפה עוד ברור לי בצורה מסוימת, שחר תרם לו הרבה בקריירה, אבל בית"ר, אם כל הכבוד שיש לי אליכם מה הקשר לבניון ולבית"ר, אם הוא יעשה את זה מגיע לו שלא יימצא קבוצה ושיפרוש כבר...

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת....
    מחזיר אותי לימים שזה רוברטו וברבאטוב היו על סף סיכום בבית"ר. עוד כותרות שקר של אופירע...

5. alexshw Member

בניון היה מאוד ברור. הוא לא רוצה לחזור לשחק כאן. אם היה רוצה, הוא מזמן היה לובש ירוק(בלי קשר אם זה היה טוב מקצועית וכלכלית או לא. במכבי חיפה לא היו מסוגלים לסרב לו).
    עבור זה הוא אפילו מתבזה והגיע למצב לא נעים.

הפיתרון האופטימלי בשבילו לפרוש

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/13
  6. Don Joan Roman Member

ומילאן תשאיל לנו את ניאנג, נו באמת, ספין של אופירע כדי למלא כותרות וכדי להרגיע אוהדים של בית"ר שרתחו עליו

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

משגע אותי שאתם כל הזמן אומרים משחק חלש עם מאמן חלש. ברצינות, מה נראה לכם שהסגל שלכם שווה יותר מ-14 נקודות מ-24? התשובה היא ממש לא. הסגל הזה של בית"ר הוא אחד הגרועים שלה. אין לבית"ר שחקנים במכלול ששווים אירופה-סגנות-אליפות. אם הם יגיעו לאחד מהם זו תהיה סנסציה אדירה מאליפות של קרית שמונה. אלי כהן מוציא מים מהסלע מהקבוצה. אתם חושבים שלדוגמא עם אוסקר גרסיה היא היתה נראית יותר טוב עם התנאים החיצוניים שיש בבית"ר (מתקני אימון/צוות מקצועי דל/בעלים סימן שאלה), אז הנה אני אומר לכם שלא. בלי הצוות המסייע וג'ורדי, אוסקר היה הולך הביתה אחרי הדרבי. תנו לאלי כהן לעבוד, ואלה שמקללים אותו קיללו גם את אלי כהן לפניו, את יובל נעים, את יצחק שום, את גיא עזורי, לואיס פרננדס ויוסי מזרחי, הם לא אוהדי בית"ר הם אוהדי קללות. ביום שאלי כהן יקבל תקציב של 40 מיליון ובכל עמדה בערך יוכל להביא את מי שהוא רוצה ולבנות קבוצה מאפס, ורמת המשחק וכמות הנקודות יהיו כמו עכשיו, אז סבבה, תשרפו את המועדון מצדי, אבל כל עוד זה לא כך, שהקהל הבית"רי יסתום ת'פה, יעודד, כי השחקנים נותנים הרבה יותר ממה שהם שווים ובית"ר נמצאת במקום שבקלות יכל להתהפך עם הפועל עכו/מכבי פ"ת.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצאתי דווקא מוואינט.

9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

אתה יכול לכתוב מגילות מהיום עד חנוכה ולהגיד לא 100 פעם, אתה טועה. נקודה. את מה שאלי כהן (האמיתי) עשה אחרי יובל נעים מאמן נורמלי יכול לעשות גם היום.

10. Don Joan Roman Member

לא צריך אוסקר גארסיה צריך מאמן נורמלי וכמה שלא תחרבש. מגילות לא יעזור לך ועזוב את זה שעד עכשיו למעט באר שבע ואולי הפועל שיחקנו נגד הקבוצות הכי חלשות בליגה, מה גם שמתוך 14 נקודות היינו ראויים אולי לשמונה והקהל מעודד ותומך בצורה מעוררת הערצה עד למחצית המשחק הנוכחי וגם לאחריה, אלמלא הקהל לקבוצה היו במקרה הטוב שש נקודות אז חאלס עם הבלבולי ביצים

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר אתה פשוט לא יודע מה הולך בבית"ר וסביר להניח שלא צפית ביותר מדי משחקים העונה ובטח שבעונות לפני כן.

אני יסכם לך בקצרה:
    * בית"ר של העונה מזכירה מאוד את בית"ר של יובל נעים שהיא הבית"ר החלשה והעלובה ביותר שאני ראיתי ב15-16 שנה שאני רואה את בית"ר וראיתי אותנו בכל מצב אפשרי וזה אומר הכל.

* הסגל בכלל לא גרוע, אמרו אותו דבר על הסגל בעונה עם נעים ואז הגיע מאמן רציני(השריף) ואז כולם ראו מה אותם שחקנים היו שווים.

* אנחנו יחסית לבית"ר בעונה בלי יותר מדי לחץ. לקהל אין ציפיות מוגדרות חוץ מכדורגל יפה וקבוצה שתבוא לנצח ויהיה אפשר לראות בנחת, אנחנו ממש לא רואים את זה והכדורגל על הפנים והטבלה משקרת איתנו. אם בעונה כזאת אנחנו לא רואים כלום אז מה יהיה? אף אחד לא מדבר על מיקום רק רוצים לראות קצת כדורגל ואת הצעירים מתפתחים, אצלנו הכל במקריות ואין שום דבר לקחת להבא.

* אלי כהן בנה קבוצה מאפס והוא קיבל מספיק שחקני רכש בכל עמדה. אז תגיד לי שזאת אשמת האוהדים שהוא בנה קבוצה על קריאף ואייס קרים? או שלא נלחם מספיק על מויאל ועזריאל? הביא את סולליק הפח על תקן כוכב? זרק את דאריו? הוא לא מאמן ו90% מאוהדי בית"ר כבר עלו על הבלוף.

12. EuropeGuy Member

השאלה צריכה להיות מה התכנון של טביב, האם אלי כהן זה פיתרון זמני או חשיבה לטווח רחוק.
    מה גם שההיסטוריה הישראלית מראה שלבעלים ישראלי טיפוסי קשה בד"כ להיפטר ממאמן שמביא נקודות.
    בית"ר כרגע 2 נקודות ממקום שני.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלי כהן במבחן התוצאה עומד מעולה, זה אין מה להגיד. הוא קיבל קבוצה במצב קשה, ההצטרפות המאוחרת של השחקנים ההתקפיים גם תורמת ל"מצב המסכן" שהוא קיבל את בית"ר, אבל היכולת משמימה ומזלה של בית"ר שיש לה בהתקפה ובהגנה שחקנים באיכות גבוהה כמו טונייס שהוא בלם אדיר, באנגורה שהוא חתיכת עצלן אבל סקורר וביחד איתו ג'ונס ואיציק כהן שהם הברקות העונה ועושים צרות לכל הגנה.

14. EuropeGuy Member

זו בדיוק הבעיה. הוא עומד במבחן התוצאה אבל פחות במבחן הדרך, ממה שאני מבין מכם.
    השאלה האם טביב יסיים איתו את ההתקשרות גם אם יעמוד במבחן התוצאה.

15. Don Joan Roman Member

טביב לא יסיים איתו את ההתקשרות כל עוד התוצאות טובות ובצדק מבחינתו, זה לא אומר שלקהל אסור להתרעם על חוסר שיטת משחק וחוסר מיצוי יכולת מעבר למינימלית מהסגל

מצב נושא:
הנושא נעול.