בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

אלי טביב חייב להפסיק להתראיין כי הוא מביך את עצמו בכל ראיון וראיון.

2. Telkiyski Member

מעניין מה ציון יגיד לטביבי לעשות בשבוע-שבועיים הקרובים.

הבנתי שהדיון הבא בפרשת הנער הוא בעוד איזה 3 שבועות.

מה יקרה עד אז? איך הפעם טביבי יבצר את "קו ההגנה" שלו?

הפעם יפוצץ לעצמו רימון בחצר?

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/13
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לפי מה שהבנתי שקלו להכריז על העד מטעם התביעה כעוין, ככה שטביב לא צריך לעשות כלום, את הפדיחות הפרקליטות כבר עשתה.

4. oranfu Member

קודם כל, המקרה שהוא דיבר עליו בארה"ב הוא של טרייבון מרטין עד כמה שאני מבין. נער שחור שנורה למוות על ידי אדם לבן. הוא לא זרק אבנים ולא עשה כלום, הוא פשוט הלך בשכונה עם קאפוצ'ון על הראש ושמע מוזיקה, הבחור שירה היה מהמשמר האזרחי או משהו כזה. הוא יצא זכאי אבל כל ארה"ב רעשה בגלל הסיפור הזה ואני לא ממש מבין מה הקשר בין המקרה הזה למקרה טביב.

שמעתי את הראיון איתו והוא יצא רע מאוד. גם חיזק את ההרגשה שהוא אכן היכה את הנער ובכלל חיזק את ההרגשה שכל סיפור הרימון הוא תרגיל של טביב. הוא מתרעם על כך שהתייחסו אליו כעבריין מורשע, אבל הוא באמת כזה. העד (שאין לו קשר לצדדים) אולי לא זיהה את טביב (לא אמר שזה לא הוא, אלא אמר שהוא לא יודע מי זה בכלל טביב), אבל כן זיהה בזמן אמת 2 אנשים שמכים נער באותו מקום באמצע הלילה. כמו שרסקין אמר, לא סביר שהיה שם בדיוק אותו מקרה באותו זמן ואף אחד לא יודע עליו. ממה שאני מבין רק בONE רשום שעדות הנער בעייתית והאמינות של האתר הזה, בטח בנוגע ל"טביבי" ידועה לכל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/13
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מספרים על כך שבאנגורה נראה אנמי באימונים, לא מתאמץ ומחמיץ הרבה ואפילו אמרו שאם לא ישתפר עד ינואר הוא עשוי להיחתך. יכול להיות שמדובר באופי בעייתי של השחקן(שחקן שלפני שנתיים כמעט חתם בניוקאסל ומאיורקה מגיע לישראל בסופו של דבר) אבל עדיין הייתי מצפה מהמאמן שידע איך לגעת בשחקן ולהחזיר אותו לעניינים, אני מקווה שהיום נגד בני יהודה הוא יחזור להבקיע.

זוכרים את סאנטיני ושצ'פוביץ' שהיו מועמדים להצטרף לקבוצה? אז סאנטיני משחק העונה בקורטרייק הבלגית ונמצא בינתיים עם 11 שערים ב-13 משחקים(מלך השערים של הליגה) ושצ'פוביץ' שמשחק בספורטיג גיחון מהליגה הספרדית השניה כבש העונה 9 שערים ב-10 משחקים(גם הוא מלך השערים של הליגה).

6. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

מהמאמן הזה אני לא מצפה שידע שום דבר.

7. Don Joan Roman Member

עוד משחק שאריאל הרוש מציל לאלי כהן את התחת ועוזר לנו להביא עוד נקודות לקופה, שמח שהוא חוזר לעצמו

8. אלי מתחן Member

עוד משחק גרוע לאוסף.
    הקישור שלנו פשוט עלוב. בני יהודה גם ב10 שחקנים עברו אותו בכל פעם שטיפה ניסו. הדבר היחיד שגורם לקישור להיראות סביר הוא היכולת של סלליך. איך שחקן אחד גורם לקבוצה להפסיק לשחק כדורגל רק בזה שהוא על המגרש בצד ימין.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לשצפוביץ וסאנטיני, כל הכבוד לשניהם, רק שאני בספק אם זה היה המאזן שלהם בבית"ר לו היו חותמים פה.

בקשר לבאנגורה, היום הוא עשה שני שערים מכלום, למעשה פרט לשני שערים שאחד בא כתוצאה מריחוף של הדביל איינוגבה והשני בזכות תושייה יפה מאוד שלו לרוץ לריבאונד מהכמעט מספרת של איציק כהן, אבל האמת שזה בדיוק מה שהוא צריך לעשות, לדעת להיות במקום הנכון בזמן הנכון, ואת זה עד היום הוא כמעט לא הביא לבית"ר, אולי כשהוא יעשה את זהעוד כמה פעמים, הוא כבר יידע איך להכניס את עצמו יותר טוב למשחק ולהיות יותר רלוונטי אבל כל הכבוד לו.

הרוש עם כמה הצלות גדולות, אבל אני לא מבין למה אתם אומרים את זה כאילו זה לא טוב, דבר ראשון ההגנה של בית"ר גרועה, אפילו גרועה מאוד, בני יהודה הביכה אותה פעם אחר פעם, וגם נגד הפועל אילו שכטר לא היה נכה, הוא היה מסיים עם שלושער את המחצית. זה שהרוש מציל את בית"ר רק מראה שהוא נכנס לכושר ומתחיל לחזור ליכולת שהוא הציג בעבר, ואולי זה אפילו מצוין שככה עובד המשחק, בגלל הנבחרת אולי ככה אוואט יופרש.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/13
  10. אלי מתחן Member

לשוער יש כלים מוגבלים להתמודד עם איומים, הוא הרבה פחות יעיל מאשר הגנה טובה. ההגנה היום הייתה חסרה 3 שחקני הרכב, אי אפשר לשפוט אותה.
    דווקא באנגורה היום הרבה לא פחות מאשר יצר, הוא חירב כל כדור שהגיע אליו לא במרחק של 5 מטרים מהשער, ואפילו את השני הוא בקושי הכניס.

11. Don Joan Roman Member

באנגורה הוא סקורר ושילוב שלו ושל איציק כהן במרכז ההתקפה כשבראיין ואצילי באגפים יכול להיות קטלני, הבעיה שהמאמן חושב שאיציק כהן הוא איזה קיצוני שחורש על הקו ומעביר כדורים, הקישור שלנו לא קיים, לעניין הרוש: זה מצויין שהוא חוזר לעצמו, אין ספק, אבל זה לא אומר שהוא כל שמחק יוכל להציל אותנו.

ולעניין סלליך: אף פעם לא הייתי בעד להביא אותו ולצערי בכל משחק מחדש הוא מוכיח לי כמה מטומטם היה להשאיל אותו תמורת 200 אלף שקל שהיו יכולים ללכת כאקסטרה לרכישה של חן עזריאל, שחקן שהיה תורם לבית"ר הרבה יותר, לא בהכרח כי הוא יותר מוכשר ו/או טוב מסלליך אלא כי הוא בהכרח יותר מחובר למועדון מאשר סלליך ובבית"ר ירושלים זה הרבה פעמים קובע.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/13
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה הזה אין קשר לחיבור למועדון כי עזריאל שחקן טוב יותר מסולליק, נקודה.
    מודה שטעיתי איתו בגדול אבל היי גם איש עסקים ממולח כמו טביב נפל והסכים לשלם עליו 200 אלף ש"ח, שחר צוחק על כולנו.

היום עוד משחק חלש ופחדני בראשות אלי אנצ'לוטי. בינתיים את הנקודות אנחנו איכשהו עוד משיגים בקצב סביר אבל כל אדם עם 2 עיניים יראה שאין כאן באמת קבוצה אלא אוסף של שחקנים שמתרוצצים על המגרש בלי סדר, אירגון ובור במרכז הקישור והתקפות שבנויות בעיקר על יכולת אישית.

השחקנים:
    הרוש - עוד משחק טוב, בכושר מצוין.
    דסה - ההפתעה של היום, תרם הרבה בהתקפה.
    כחילה - קצת שוקיסט והיה לו חלק בגול, יש מקום לשיפור.
    טונייס - אוהב אותו מאוד, בלם איכותי.
    מולמו - הגול בעיקר בגלל חור(ואיבוד?) שלו.
    קריאף - טיפה פחות זבל מבד"כ, עדיין אבל על הפנים.
    חדד - בינוני כרגיל.
    אצילי - נפצע בדקה מוקדמת.
    ז'ונס - משחק לא רע שלו, יש בו משהו.
    איציק כהן - מתחיל לחזור לעצמו, 2 בישולים ועם קצת יותר ריכוז גם היה כובש פעמיים.
    באנגורה - כלום מחוץ לרחבה אבל שם שני כדורים ברשת, לא צריך יותר.

רביבו - שווה הרכב נכון להיום, את חוכמת המשחק ויכולת המסירה שלו אין להרבה שחקנים בליגה.
    אייס קרים - 50 גוונים של אפור.
    סולליק - כלום ושום דבר (איך אבירם לא נכנס?!)

אלי אנצ'לוטי - פחדן ולא מאמן, בקצב הזה לא ישאר כאן הרבה ועושה רושם שהתפקיד גדול עליו בכמה וכמה מידות.

שבוע הבא יגיע ההפסד הקבוע לחיפה, באנו להם בתזמון מושלם.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/13
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תגידו, משהו יכול לעשות סדר בנוגע להתנהגות הקהל במשחק האחרון?
    שני נושאים-
    א'. הקללות לאלי כהן. זה שהוא לא מאמן ברמה גבוהה זה לא קשה לנחש, אבל עד כדי כך שמקללים אותו גם כשנצחים?
    ב'. מילא אם הייתם בפיגור והיו שריקות בוז, אבל ראיתי דקות שהובלתם, כל מסירה בין הבלמים שלא הלכה קדימה לוותה שריקות בוז. מה אם 5 דקות הקבוצה לא מטווחת את השער אז שורקים בוז?

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אין לי בעיה להסביר, אבל אני רוצה להבהיר - אני מסכים עם הרציונאל שעומד מאחורי שריקות הבוז, לא עם השריקות עצמן;

א. הדבר הוא פשוט - לא משנה אם מנצחים, מובילים, מפגרים וכו', הקבוצה לא נראית כמו קבוצה על המגרש. הוא באמת חושב שהגיע להפועל ר"ג. אפילו אתמול, כשמובילים 2-1, בני יהודה ב10 שחקנים, במקום לתקוף ולשים את ה3 ולגמור את המשחק, הקבוצה הלכה אחורה, בזבזה זמן, וזה היה הרבה יותר קרוב לשיוויון מאשר להיפך. אין לחץ על החלק ההגנה של היריב, אין שיטת משחק בהתקפה, הכל מקרי. גם הניצחונות מקריים. אי אפשר להמשיך ככה לאורך זמן.
    אין ציפייה לקחת את האליפות או שמהו כזה, אבל יש ציפייה שהקבוצה תשחק בצורה סבירה.
    אני מכיר אנשים שהיו מעדיפים שנפסיד מדי פעם העיקר נשחק כדורגל, אני לא אומר טוב, אלא סביר. משהו שאפשר לראות. 10,000 אוהדים ויותר באים ורואים כלום ושום דבר.

ב.. לא מדובר ב5 דקות, אלא במשחק שלם, גם בפיגור, גם בשיוויון, וגם כשאתה מוביל כשהקבוצה השנייה בחיסרון מספרי.

15. Don Joan Roman Member

הקהל התנהג אתמול לא בסדר בדיעבד אבל במגרש זה היה כל כך מעצבן שהעצבים דיברו, במחצית השנייה ברובה הקהל היה מצויין והבין את הטעות שעשה בדקות האחרונות של המחצית הראשונה, בלי הקהל גם אתמול לא היינו מנצחים

מצב נושא:
הנושא נעול.