בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

- אני מקווה מאוד שאלי כהן ה"התקפי" הבין שאם הוא רוצה לאמן את בית"ר ירושלים גם בחודש מאי הוא חייב להפסיק להיות פחדן ולפתוח בהרכב גם עם שחקן שיכול לנהל את המשחק ויודע לתת פס קדימה. בסגל הנוכחי שלנו אחד מהשניים רביבו וברוכיאן צריכים לפתוח בכל משחק. אתמול באנגורה היה חלש מאוד ואיציק כהן בינוני אבל קשה לי באמת להאשים אותם כאשר לא היה מי שיתן להם פס, הקישור שלנו גם ככה חלש מאוד ואסור לאלי כהן להחליש אותו עוד יותר.

- מבין השחקנים אני חייב להתייחס קודם כל ל"כוכב" ול"סמל" שלנו - אופיר 22 זה בדם קריאף. באמת שכולנו צריכים לעמוד ולמחוא כפיים לקריאף על איך הוא בתוך כמה חודשים דרך סטאטוס בפייסבוק, יחסי ציבור מתחת לפני השטח בתקשורת וגול נגד אנגליה ביורו משחקן משלים סבבה הפך ל"שחקן החשוב ביותר בבית"ר ירושלים", כן בטח. על זה שבתקשורת אין מושג מה באמת קורה בבית"ר אין לי ספק כבר כמה שנים אבל הגיע הזמן להפסיק עם השקר שנקרא אופיר קריאף, אין לי מושג מי החליט שקריאף הפך לסמל והוא השחקן הטוב ביותר והחשוב ביותר שלנו אבל אין לי ספק שזה לא נכון וחייבים להפסיק עם השקר הזה כי יותר ויותר אנשים מתחילים להאמין לו. מתחילת העונה הוא משחק כמו גוש קקי ואתמול אלי כהן הפך אותו לפליימייקר וראינו את קריאף בעליבותו וכל הכבוד לבובה שידע להוציא אותו ולסיים את הביזיון הזה 20 דקות לסיום. ולא שלקריאף אין כדורגל אבל לא מפתיע אותי בכלל שלשחקן בינוני פלוס שעדיין מתעצב בתור כדורגלן ושיחק רק עונה אחת בבוגרים יעלה השתן לראש אחרי שהכתירו אותו למלך מהסיבות הלא נכונות ובטח לאחר שהוא לא קרע זוג נעליים, עד שקריאף לא יתאפס על עצמו ויחזור להיות אותו השחקן הצנוע שעובד קשה על המגרש בלי גינוני כוכבות הבלון שלו יתפוצץ והנפילה תהיה כואבת.

- המצטיין אתמול היה ללא ספק אריאל הרוש שהציל אותנו עם משחקי נקי בטעויות במיוחד במחצית הראשונה שההגנה לא תיפקדה לחלוטין. לא הרבה שוערים לוקחים לשכטר את האחד על אחד בתחילת המשחק והוא הוציא שני כדורים קשים ששינו כיוון בדרך בקצות האצבעות. אני שמח מאוד בשביל הרוש על המשחק המצוין אתמול בטח שממול עמד שוער מלא ביחסי ציבור ועיתונאי חצר(שמנסים לסדר לו את אפודת השוער הראשון בנבחרת) רק ימשיך ביכולת של אתמול ויחזור להיות השוער הטוב מלפני שנתיים.

- אייס קרים אמנם התחיל את המשחק לא טוב עם כדרורים מיותרים ולא מעט איבודי כדור אבל השתפר ככל שחלפו הדקות וראו כמה הוא מתאמץ ונותן מעצמו. נכון אין ספק שהוא לא שחקן מספיק טוב ולא כזה שיודע לתת פס קדימה(אחורה ולרוחב נטו) אבל אני תמיד מעריך שחקנים שנותנים מעצמם יותר מ-100% ללא קשר לרמת הכישרון שלהם. ועדיין אין לאייס קרים מה לתת לנו יותר מדי העונה ואני מקווה שכבר בינואר הוא יוחלף, אתמול לפחות הוא הציג את המשחק הטוב ביותר שלו מאז שהגיע.

- יעקב שחר כנראה עבד עלינו עם סולליק, אני הייתי מאלה שהתלהבו מאוד לראות אותו כאן אבל עד עכשיו חייבים להודות שזה פשוט לא זה. שום פעולה חיובית לא ראינו ממנו מאז שהגיע(אם לא מכלילים את השער נגד רמת שרון) הוא חלש מאוד, לא תורם בהגנה, לא עובר אף שחקן על הקו ולא ראיתי אותו מכניס כדור רוחב טוב אחד בארבעת המשחקים האחרונים, חייב לרדת לספסל ולהתחיל להתעורר על עצמו, בריאן ז'ונס ואצילי ששינו את המשחק צריכים לקבל את הצ'אנס במקומו.

- ברק משה במשחק סביר אתמול, חלש בראשונה והשתפר מאוד בשניה ועדיין חסר לי אצלו את הערך המוסף. אני מחזיק ממנו עוד מהנוער ולדעתי הוא יכול להיות שחקן משמעותי אצלנו אבל חייב לעשות את הקפיצת מדרגה מעוד שחקן לכזה שיש לו טאבו בהרכב. ושאני מסתכל על הקישור האחורי אצלנו מתחילת העונה אי אפשר שלא להתגעגע לקובי מויאל שלא הוערך מספיק כששיחק כאן כמו דאריו למשל אין צורך להזכיר כי את החשיבות שלו כולנו זוכרים אבל שחקן מהסוג של מויאל אין לנו בכלל בסגל וזה זועק לשמיים כמה חסר לנו גרזן שיחסל התקפות עם חילוצים נקיים ויהיה ראשון בראש בכל מצב נייח.

2. אלי מתחן Member

כיום, קריאף בשורה אחת עם יואב זיו וטוטו תמוז כשחקן השנוא עליי בבית"ר. לראות את האפס הזה נופל על הרצפה ומחכה שישרקו לו כאילו מדובר במינימום אבי נימני היה מבחיל. מלכתחילה היה מדובר בשחקן לא מוכשר במיוחד שאת הנקודות שלו מרוויח עם הקרבה ונחישות (ע"ע יואב זיו), מה הוא בדיוק אמור לעשות כשהוא טוב מדי, בעיני עצמו, בשביל הדברים האלה? זה רק מחמיר כשאני חושב על איך שהוא התנהג בשנה האחרונה, ומי הם החברים שלו ביציע.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מי שהלהיב אותי במיוחד במשחק היה ז'ונס. עושה רושם שמדובר בשחקן טכני ומהיר מאוד. גם ירד אחורה לחלץ כדורים וכמו כן תמך בהתקפה בצורה יפה.

אייס קרים במשחקו הטוב ביותר עד כה, אם ימשיך להשתפר אני חושב שאפשר להשאיר אותו לפחות עד סוף העונה, זה לא שמחכה לנו איזה פירלו בינואר להביא במקומו...

מי שמפתיע אותי לרעה זהו לנדרי מולמו. שב2 משחקיו הראשונים בקבוצה עשה הרושם כי מדובר בחתיכת שחקן, ומאז פשוט נעלם. ואתמול? היה השיא. לא ראיתי פעם אחת שניסו לעבור אותו ואשכרה לא הצליחו. כמובן שזה במקרים בהם הוא אכן הועיל בטובו לרדת להגנה ולא להישאר אי שם למעלה...

אריאל הרוש - תודה רבה לך! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. invergado1 Member

איזה קטע, מראים עכשיו ראיון עם דוד רביבו בחדשות הספורט ויש לו מבטא עם ר' כזאת מתגלגלת. הוא לא נולד בארץ? או שזה מהבית או מה? כי לחיים רביבו אין שום מבטא..

5. Don Joan Roman Member

תמיד היה לו את זה

6. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

אלי כהן הביתה.

7. shawarma Member

כנראה שהתפקיד של בית"ר בכל עונה זה להשפיל את הפועל בטדי וזהו

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/13
  8. אלי מתחן Member

שזה אחלה תפקיד בפני עצמו. רק שיודיעו לאוהדים מראש, חבל על הנסיעות האלה לעכו.

9. JR-Riquelme Member

למה רועי זיכרי שיחק במקום באנגורה?
    עוד מאמן עלוב שפוחד מהלה פמילה?

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא היה לו נעים כנראה שהוא התחמם מול הפועל מחצית שלמה ולא נכנס בסוף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

אפשר להגיד 1,001 דברים רעים על ההרכב שהוא בוחר לעלות כל פעם, כאילו תלוש מהמציאות ולא שם לב מי בכושר ומי לא, ולמי מגיע..
    אבל יודעים מה? זה בכלל לא משנה. אין לבית"ר שום שיטת משחק, שום טקטיקה, שום משהו שמראה על טביעת אצבע של מאמן.
    במצב כזה, זה פשוט בינגו. לקוות ששחקן שמשחק יעשה הברקה ויצא מזה משהו.
    שכונה במיטבה..

11. Don Joan Roman Member

יש לו שיטה: שיטת הנזרוק שחקנים למגרש ומה שיהיה, יהיה

12. Daresen Ark Member

תאשימו את שליימה שסידר לאלי כהן את הג'וב הזה.

13. B.M06 Member

שי אהרון, קפטן הפועל קטמון, במתקפה נגד שחקני בית"ר בכנס למניעת גזענות בירושלים..
    בכלל מצחיק שבית"ר, שחרטה על דגלה את ערכי הגזע, הוזמנה לכנס כזה..
    אבל בכל מקרה, ONE סיפקו תמליל יפה של השיחה שם, שווה קריאה:
    קישור

14. Telkiyski Member

צודק מאה אחוז.

גם אבירם ברוכיאן היה צריך להיות שם אם ככה.

15. idans Member

כל מילה מיותרת, כולם יודעים ששי צודק השחקנים האלה נמושות, עד שפיפא לא תתערב תמשיך להיות בישראל קבוצה שעקרון היסוד שלה הוא גזענות.

מצב נושא:
הנושא נעול.