בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EuropeGuy Member

בית"ר נט.

2. Messi#10 Member

3. אלי מתחן Member

נתחיל בזה שגם רביבו לא משחק כרגע, ומהסיבות שאני אפרט. נמשיך בזה ששניהם (אבירם פחות) שחקנים שצריכים את הכדור אצלם כדי לפעול. אתה לא יכול להחזיק יותר משחקן אחד כזה במגרש ברגע נתון. מלבד זה, שניהם לא עושים הגנה, שניהם לא זזים על המגרש. כששניים כאלה על המגרש, אין להם למי למסור.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/13
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מה שבטוח, שהגעת ברוכיאן לבית"ר סוללת סופית את דרכו של רביבו מבית"ר.
    צ'אנסים יותר מדי הוא לא קיבל, השאלה אם אלי כהן קיבל את ההחלטה לא לשתפו כהחלטה מקצועית, או בגלל ש"הנחיתו" לו את רביבו בניגוד לרצונו והוא לא מחזיק ממנו (למרות שעושה רושם שגם במקרה של ברוכיאן זה 'פקודה מלמעלה').

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק נגד הפועל ת"א יתקיים ביום שני(21.10).

המשטרה אישרה להוציא רק 27,000 כרטיסים למכירה, מתוכם 2,700 שהם 10% כמו שבית"ר מחוייבת ע"פ תקנון ההתאחדות ילכו לאוהדי הפועל ת"א שישבו ביציע הצפוני-מרכזי, בהוראת המשטרה היציע הצפון-מזרחי והיציע הצפוני-מערבי יהיו סגורים, אוהדי בית"ר ישבו בדרומי, מערבי ומזרחי.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/13
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

למה שהוא לא התקיים בראשון?
    חשבתי שההתאחדות עושה דווקא לטוטו ולכן קובעת שהמשחק המרכזי ייתקיים בראשון עד שיגיעו להסדר המיוחל.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בעניין אחר.
    אני קורא פרסומים שיכול להיות שחיים רביבו יעזוב את המועדון בגלל הסכסוך של אחיו עם אלי כהן. אני לא באמת יודע מה קורה בתוך המועדון, אבל אם הייתי צריך להמר מהשלישייה של חיים-דויד-כהן מי יהיה הראשון שיעזוב, הייתי מהמר על האחרון.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כבר מושג מי נגד מי במאבק בין ההתאחדות לטוטו, הרבה היגיון אני בטוח שאין שם.

בכל מקרה ביזיון גדול שרק שבוע וחצי לפני המשחק והכי חשוב אחרי שהתחילו למכור כרטיסים נקבע תאריך סופי למשחק. אני מכיר כמה אנשים שהתלבטו האם לקנות כרטיס כי לא ידעו אם המשחק בראשון או שני וכמובן חייב להזכיר חיילים שרבים מהם חוזרים לבסיס בשני ולא יכלו לקנות כרטיס נוער ועם פרסום מועד המשחק נגמרו כבר כרטיסי הנוער/חייל. הרי ברור לכולם שבית"ר-הפועל זה משחק מרכזי שאפשר לקבוע לו תאריך עם פרסום לוח המשחקים בקיץ אז למה כרגיל לפעול בצורה שכונתית?

9. EuropeGuy Member

המשטרה ויתרה על 7 אלף מקומות מסיבה בטיחותית?
    לא קצת נסחפו שם?

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידוע שאת העבודה שלהם הם לא מסוגלים לעשות כמו שצריך ומי שתמיד נפגע מכך הם האוהדים והקבוצות.

אני לא ממש יצטער אם אלי כהן יעזוב אותנו ואת האמת גם אם לא היה את כל הקונפליקט עם הרביבו'ס הוא לכל יותר היה שורד כאן עד סיום העונה. הוא מאמן חלש ולא אחד שיכול באמת להוליך את בית"ר בעתיד לצמרת או לבנות כאן קבוצה לכמה שנים. העניין עם דוד רביבו מעצבן נורא, הרי ידוע שלרביבו אין מקום בהרכב של קבוצה עם יומרות וגם המאמן לא רצה אותו מלכתחילה והודיע לו שהוא לא בונה עליו להרכב, בסופו של דבר הוא הגיע רק בגלל חיים ועכשיו אנחנו מקבלים כל יום כותרת "מהמקורבים" של דוד על כך שהוא מאוכזב וגם כל הסיפור עם חיים נראה על סף פיצוץ, היה ברור מראש שסוף טוב לא יצא מכל הסיפור הזה.

11. אלי מתחן Member

אחרי זה יבואו ויספרו לנו שהירידה בכמות הצופים וההתעניינות היא בגלל כדורגל אירופאי. נניח שהיו קובעים את התאריך והשעה חודש לפני, מנסיוני, מעטים האירועים שדורשים דחייה, ואם יש בלת"מ שבוע לפני, אז הוא קורה בין אם קובעים שבוע וחצי לפני, ובין אם קובעים שנה לפני.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דרך אגב, אני לא רואה באף מקום שפרסמו את מועד ותאריך המשחק. (גם לא באתר של ההתאחדות)

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא, המשטרה ויתרה על 4 אלף מקומות. 27 אלף כרטיסים שוחררו, וזה בנוסף ל-3 אלף מנויים שלנו.

נ.ב. - המשחק לא בטוח בשני.

14. אלי מתחן Member

אין סיבה שאנשים ידעו מתי מתקיים משחק.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ע"פ העמותה המשחק יתקיים בשני.
    אני מאוד לא אופתע אם יתחילו לזגזג בין ראשון לשני.

מצב נושא:
הנושא נעול.