בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתוב שם שהוא במקום ה14 עם 64 בישולים וצריך 102 כדי להיות מלך הבישולים בכל הזמנים, הוא עשה 40 בישולים ב3 שנים האחרונות? אני גם בטוח שהנתונים מהעבר לא מדויקים. הוא אוברייטד ענק ובשום שלב בקריירה שלו לא הייתי רוצה לראות אותו בהפועל גם בתור השחקן ה20 בסגל. אם אתה זוכר בעונה שהוא עזב לבאר שבע משה אוחיון הפך להיות השחקן שהכל עובר דרכו ועשה סטטיסטיקה שדוד רביבו לא התקרב אליה באף עונה. הנטייה שלהם לשחק על שחקן אחד מוציאה משחקנים את המספרים האלה, אין לי ספק שבאותה כמות משחקים בהפועל היית יכול לחלק את כמות השערים והבישולים שלו בחצי במקרה הטוב.

2. אלי מתחן Member

לקבוצה קטנה בלי כלים התקפיים זה מצויין.

3. Ice Cream חסה

בויקיפדיה גם העברית וגם האנגלית כתוב שבמרץ 2012 הוא הגיע לזה ויש קישור של איזה תקציב, נאמין להם. יש סיכוי שרביבו עשה 38 בישולים ב-3 שנים האלה.

גם משה אוחיון שחקן טוב, מסוג אחר קצת שונה, אבל גם כזה שעושה מספרים, כשהוא הבקיע איזה 6 פנדלים באותה עונה שרביבו עזב לבאר שבע.

4. Don Joan Roman Member

דוד רביבו היה שחקן טוב, יש לו אחלה יכולות במצבים נייחים ושבע שנים אחורה הייתי שמח לראות אותו בצהוב ושחור אבל כיום בגילו אני לא חושב שהוא ראוי להיות בבית"ר ירושלים, בטח לא בהרכב.

5. Bensh Member

http://media.tumblr.com/tumblr_m2a1quIzox1r6zm3i.Xxx

היית מקבל סירופ ביחד עם האייס קרים במקרה הטוב.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאוהד באר שבע, כלומר כאחד שגם דוד רביבו וגם ברוכיאן עברו אצלו בשנים האחרונות, אני חייב להגיד ששניהם מאוד איכזבו אצלנו.

אבל בעוד דוד רביבו הוא שחקן של מספרים, כלומר הוא לא עושה הגנה והכושר הגופני שלו לקוי אבל הוא לפחות יספק לך מספרים בזכות יכולת המסירה שלו והאיכויות שיש לו במצבים נייחים, ברוכיאן גם מספרים לא נותן (כשגם אצלו אין תרומה הגנתית או כושר גופני). הדבר היחידי שברוכיאן ייתן הוא מסירה חכמה אחת למשחק, לא יותר. אצלנו ברוכיאן נראה כמו שחקן שפרש אבל שכח להודיע על זה.

כמובן שדוד רביבו היום הוא אפילו פחות טוב מדוד רביבו שהיה אצלנו, ושאולי בבית"ר י"ם ברוכיאן ייתן יותר ממה שהוא נתן אצלנו מבחינת הקרבה ולחימה, אבל אם צריך לבחור בין השניים, אני לפחות הייתי מעדיף, גם היום, את רביבו.

7. Ice Cream חסה

מבין כל האפשרויות שיש לנו ובהתאם למה שאנחנו רואים כבר 2 משחקים מקשר ימני (!) בן 20 ציפלון שכל קשר אחורי בליגת העל מוציא ממנו את הכדור באותה קלות שמוציאים לתינוק מוצץ מהפה (לא מדבר על הקטע של לשמוע את הבכי שלו אחרי זה, רק על האתגר הפיזי), דוד רביבו הוא האופציה הכי טובה שיש לנו בתור הקשר ההתקפי האמצע. כולם יודעים מה הוא יכול לתת מבחינת מספרים, ועד שהוא לא יוכיח שהוא נהייה ממש אפס והנזק ממנו יותר גבוה מהתועלת, הוא צריך לפתוח בהרכב. לסירוגין אפשר להביא גם את ברוכיאן (הבנתי שמתגבש איזה חוזה ממש מצחיק שהוא אמור לחתום עליו, אחרי שהוא דחה הצעות גבוהות יותר מהפועל פתח תקווה וקטמון...) - מבין השניים אני מעדיף את אבי ריקן, או דרקו טסבסקי, או קני חסן סייף, אבל לפחות לברוכיאן יש השפעה כלשהי על הקבוצה, ואולי זה יוכיח את עצמו. אם לא - אז תמיד עדיף 2 אפסים על אפס 1. זה מדרבן אותם להתחרות ונותן יותר מבחר ליום נתון שבו אחד בכושר יותר טוב/ מתאים יותר למול היריבה. זה גם עונה לבנש על הטענה שבנוסף לאייס קרים היו מביאים עוד איזה סירופ (למשל חואן מונאפו מאסטרס טריפולי). החשיבה הזו של "אין טעם לנסות להביא שחקנים בינוניים" גרמה לנו לסיים קיץ שלם עם פורטיז'ו, עמרם ודיאמנט, דווקא השנה כשעשו הרבה רכש רוחבי יש זינוק במכירת מנויים.

משהו שעצבן אותי מהיום: "'לה פמיליה' מתעסק נטו בדברים טובים ולא תומך במה שנעשה אבל בטח ובטח שאנחנו לא מגנים את המעשה. אנו מחבקים את כל אוהדי בית"ר"
    טפיי עליהם! משהו בסולם הערכים שלהם משובש לגמרי. גם מהעמותה אפשר היה לצפות לתגובה קצת יותר בוגרת מ"התקשורת המניאקית מתעסקת רק באוהדים של בית"ר ולא באוהדים אחרים שרוצחים אונסים ונוהמים לשחקנים שחורים". זה כמו להתלונן על שוטר תנועה שמכל האנשים שטסים 180 קמ"ש, עצר אותך על 140 ונתן לך דו"ח....

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/13
  8. אלי מתחן Member

:aaa021:
    אם הם מתעסקים בזה, סימן שזה "דבר טוב". אז הם כן תומכים במה שנעשה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/13
  9. Bensh Member

ובטח אין לזינוק הזה שום קשר לכך שהמשיח הגיע לקבוצה וקורנפיין וגאידמק המחבקי מוסלמים יצאו ממנה
    "עדיף שני אפסים על אפס אחד" זו אקסיומה שאני אפילו לא הולך להתייחס אליה.

10. Ice Cream חסה

סתם הם לא רוצים לצאת נגד מישהו "משלהם". זה לא הפריע להם כמובן לקלל את בן שושן, טלסניקוב, הרוש, דריו וקורנפיין, אבל האוהדים האלה הם אחים שלהם והם נכונים להתייצב לצדם לא משנה מה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

אז אתה רוצה לומר שרוב אוהדי בית"ר האמיתיים, כלומר אלה שתומכים בקבוצה גם בנוכחות ביציעים וגם בכסף (תיכף יבוא החכמולוג שיאמר על זה שלקנות כרטיס לכל משחק יותר משתלם לקבוצה...), אותם אלה שקנו 8000 מנויים ב-2008, הם כולם גזענים? ייתכן, אולי. מאוד מקווה שלא. רוב האוהדים הם כן כאלה שמונעים מגחמות וריגושים, ולא מנאמנות אמיתית לקבוצה, וזה שסוף סוף עשו רכש, הביאו שמות גדולים-מינוס לצד המון בינוניים, כל יום עלו בתקשורת שמות חדשים של מועמדים, ובעיקר נוצרה תחושה שהקבוצה פועלת ולא מחכה שהכל יסתדר, הניע כמה אוהדים לקנות מנויים (יאללה, זה לזכותם של טביב וקופל). ד"א - קח בחישוב את כל האוהדים כמו מירו או אבא שלי שהיו קונים מנוי קבוע, אבל אחרי חצי השנה האחרונה נשבר להם לגמרי...

מה כבר יוהאן ברנולי יודע...

11. אלי מתחן Member

יוהאן ברנולי הוא מעריץ מושבע של אופיר קריאף, זאת לא חוכמה.

12. Ice Cream חסה

לפי מה שאתה אומר, הוא היה צריך להוכיח בדיוק את ההיפך כדי שזה ישרת את האינטרסים שלו. ולא שככל שיש לך יותר נסיונות, יש יותר סיכוי להצלחה מסוימת (צריך בכלל להוכיח דבר כזה?).

13. Bensh Member

נסיון אמור להיות פעולה שאתה לא יודע מראש שהיא תכשל. שחקן אפס הוא שחקן אפס. שני שחקנים אפסים זה אפס אחד יותר. שחקן אחד בינוני ומעלה תמיד עדיף

א. מי דיבר על גזענות? אמרתי שהסיבה היא שקורנפיין וגאידמק יצאו מהקבוצה ובמקומם נכנס המשיח
    ב כן, רוב אוהדי בית"ר הם גזענים. אם עוד לא השלמת עם זה אז אולי הגיע הזמן

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בתחילת העונה טביב לא רצה את ברוכיאן בקבוצה, וברוכיאן לא הגיע.
    כעת הוא השתכנע להחתימו וברוכיאן מגיע.

לאלי כהן אין דיעה בנושא? תמיד הוא היה נראה לי כמאמן בובה אז זה לא כזה מפתיע אבל זה די מביך.

15. Love Is Red Member

עוד שחקן לרוטציה, מה רע?

מצב נושא:
הנושא נעול.