בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ice Cream חסה

שחקן יעיל. נחכה שיחזור מההרחקה לכושר משחק מלא, כל עוד הוא נותן או מייצר שערים זה בסדר. אין ממש משחק התקפה שהוא יכול להיות מעורב בו מעבר לזה. עדיין זה שהוא שיתף פעולה עם הנסיונות להוכיח שהוא לא מוסלמי מגעילים אותי, וגם המרפק שהוא נתן שלשום לשחקן רעננה (אבל ממתי מעמידים לדין על דבר כזה? לא הגזימו קצת?) זה משהו מוזר. פתאום נכנס לו ג'וק לראש, ואחריו הוא רק הסתכל על השופט בחיוך...

זה אפילו לא קשור ללה פמיליה. אלה 3 מפגרים שפעלו על דעת עצמם ובמקרה הם גם אוהדים של בית"ר ירושלים. בכלל הבנתי שגם הלה פמיליה רוצים לבדוק בצילומי האבטחה מי האוהדים שעשו את זה ולראות אם הם משלהם (כדי לדאוג גם הפעם לכסף בקנטינה עבורם?)... גם אי אפשר שלכל משחק של בית"ר יגויסו מאות שוטרים שיעקבו אחרי כל אוהד של היריבה, ואי אפשר שהפרקליטות תדחה את כל התיקים שלה בשביל לטפל באוהדים שרגמו אבנים, ואי אפשר שבית המשפט אוטומטית ישים להם 10 שנים בכלא. מטומטמים היו ויהיו בכל מקום תמיד ויעשו נזק, כל עוד אף אחד לא מת מזה החיים ימשכו כרגיל. הבעיה שכל המטומטמים האלה תמיד במקרה אוהדי בית"ר ומוציאים לנו שם רע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx למישהו יש פיתרון?

אז אתה מסכים שצריך היה להביא עוד קשר אחורי בקיץ?

כמו שאמרתי אחרי המשחק של באר שבע - זה משהו מנטלי. אם תוסיפו לזה את העובדה שאלי כהן אומר לו להפסיק עם הכדורים הארוכים והרוש עדיין ממשיך עם זה, זה יותר מדי זועק. או שסרט הקפטן מכביד עליו, או שקשה לו בלי החברים הקבועים שלו, או שיותר הגיוני שכל מה שהוא עבר בחצי השנה האחרונה עד אימון הבכורה הרג משהו בתוכו. אני מקווה שמישהו במועדון רואה את זה וינסה לעזור לו.

עכשיו נזכרו באבירם ברוכיאן. אני עדיין לא חושב שהוא שחקן טוב שיכול לעשות את השינוי מהקבוצה המפוזרת שאנחנו עכשיו לקבוצה תכליתית יותר, אבל בתור מהלך ייאוש זה מהלך טוב, ברוכיאן כן ישפר את המצב החברתי בקבוצה. מה שמעצבן זה איך שבנו את הקבוצה הזו. שוב נמצא את עצמנו עם כמעט 30 שחקנים בכל אימון. רק שהפעם זה לא יהיו כמה ילדים שעלו מהנוער ולא היה איפה לתקוע אותם, אלא שחקנים כמו דוד רביבו שישבו עכשיו ביציע. נפלא. אלי כהן לא מתאים לבית"ר*. שיפוטר כבר ויתנו לאמסלם את המושכות. בטוח יש איזה מאמן סוג ז' עם תעודת פרו בשביל שרק ישב על הספסל.

* אבל שוב, זה ששום מאמן טוב של קבוצות קטנות לא מצליח לעשות בבית"ר את קפיצת המדרגה, זו בעיה שלנו יותר משל המאמנים.

2. אלי מתחן Member

את המשחקים של הגדולות כולם רואים, הם משודרים באופן קבוע ולכן גם קל להתכונן.
    איזה מאמן באמת היה הולך לראות מה שיטת המשחק של אלי כהן בר"ג או עכו?
    פתאום כשאתה מגיע מול קבוצות שמגיבות, מאמנים בינוניים מתגלים בקבוצות הגדולות. במיוחד כאשר הסגל שלך בינוני והלחץ הוא עצום. זה תקף גם לשחקנים.

3. Bensh Member

אופציה יותר נורמלית מלהביא גם שרברב בנוסף לנגר: לא לסלק את הנכס שהחזיק את כל הקישור

4. Ice Cream חסה

אולי, אבל זה לא הגורם הכי משמעותי. מי שעושה סקאוטינג על קבוצה ימצא חומר גם על קבוצה מליגה א', מי שמחפף יאמר לשחקנים שלו לפני מכבי תל אביב "שימו עין על הבעיטות של ראדי מרחוק".
    אלישע לוי הצליח במכבי חיפה, בבית"ר כל מאמן שהצליח בקבוצה בינונית, נחבנק, אפילו שהציפיות היו נמוכות יותר מאשר אליפות ואירופה. חלק מההבעיה היא בבית"ר.

5. אלי מתחן Member

אלישע לוי לא נכשל בבית"ר. אם יש מאמן בינוני שהצליח בקבוצה גדולה אז זה לא אומר שכל מאמן בינוני יצליח בכל קבוצה גדולה.
    מאמנים לא עושים סקאוטינג, אתה באמת חושב שמאמן יושב עם הקבוצה שלו לפני משחק מול עכו ועובר איתם על הטקטיקה של היריבה? המשחקים לא משודרים והוא לא יסע עכשיו לאיצטדיון, הוא קורא עיתון ספורט משבוע שעבר, רואה מי קיבל ציון טוב ואומר לשחקנים שלו לשים עליו עין. לפני משחק מול בית"ר הוא יכול לשבת ולראות את המשחק בטלוויזיה, זה משנה הכל.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה טועה, יש חובת צילום על כל משחק בליגת העל וכל מאמן שרוצה יכול להשיג את הקלטת.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

על כף יד אחת אני יכול לספור את מספר השחקנים בליגה שיכולים להבקיע את השער שהוא הבקיע שלשום, ראו עליו גם נגד מכבי פ"ת והפועל חיפה במספר פעולות פשוטות שיש לו את זה(ואני לא מתרגש מההחמצה שלו נגד חיפה) והוא רמה-שתיים מעל הליגה כאן. כרגע הוא עדיין לא קרוב להיות בכושר משחק מלא ובנוסף קיבל את האדום הטיפשי שיגרום לו להחמיץ 2-3 משחקים. לדעתי מדובר בחלוץ מצוין שלא נוחת כאן כל יום ואני מקווה שנהנה ממנו כמה שיותר.

איפה כתבתי שלא? בכל שבוע וגם אחרי הניצחון היחיד שלנו העונה כתבתי שיש לנו בעיה באמצע.
    לפי מה שזכור לי אתה הצעת את עשהאל בן-שבת, עדי אלישע והשד יודע מי עוד, אני נשאר בדעה שלי שאין סיבה לצרף עוד שחקנים בינוניים אל הבינוניים שכבר משחקים אצלנו בעמדה הזאת. ברגע שעזבו אותנו 2 שחקנים משמעותיים היינו צריכים לצרף שחקן אחד איכותי ודומיננטי באמצע, לא עשינו זאת ואת התוצאות אנחנו רואים שבוע אחרי שבוע.

----
    נראה שברוכיאן בדרך חזרה לקבוצה. על פניו כמו מהלך של פאניקה אבל אם החזרה שלו תגרום לאחד מהליצנים באמצע לרדת לספסל אז הרווחנו, מה גם שנקבל שחקן שיודע לתת פס מדויק קדימה מדי פעם.

8. אלי מתחן Member

דוד רביבו הוא כמו ברוכיאן רק עם רזומה של הצלחה בקבוצות קטנות. לא ברור לי מה המהלך הזה.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גל אראל היה האופציה הראויה היחידה בקיץ לקישור האחורי.

10. Ice Cream חסה

א. יש עשרות דברים יותר טובים שהיה אפשר לעשות עוד הרבה לפני זה, אבל מהרגע שבו קובי חתם בשריף ודריו בהפועל חיפה, היה מספיק זמן להביא עוד קשר אחורי. גם יש לך מגבלת זרים, ואם דריו היה נשאר זה היה על חשבון טונייס או ז'ונאס. כמו שאנחנו יודעים איך החלטות בבית"ר מתקבלות זה היה קורה על חשבון טונייס.
    ב. מי אמר שהיו מביאים עוד איזה נגר? היו מספיק אפשרויות לשחקנים סבירים.
    ג. טחנו את הנושא הזה עד דק, אבל אי אפשר להשאיר שחקן שמטיח במאמן שהוא כלומניק שלא ראוי לאמן בקבוצה הזו, ואחרי זה עוד כותב שהוא לא הולך להישמע להוראות של המאמן כי הוא הולך בדרך שלו. מאוד הייתי רוצה שדריו יישאר, אבל אני יותר ממבין מאמן שלא משאיר שחקן שהתנהג ככה, עם או בלי קשר ממי באה ההוראה להעיף אותו. אני מבין שאתם מתים על דריו והוא שחקן ענק והכל, אבל תהיו אובייקטיביים, אי אפשר לומר "אם המאמן אומר להתגלח כל בוקר, השחקנים צריכים להתקלח" (זה ולר אמר את זה, אבל לצורך העניין), אבל לא לגבות מאמן שמעיף שחקן שמתחצף אליו פעמיים בלי להתנצל.

רק הבדל אחד קטן: רביבו הוא גדול מבשלי ליגת העל בכל הזמנים.

כשכתבתי לוותר על בלם זר ולנסות להביא את מונאפו, או כל זר אחר, ועוד בלם ישראלי - לא ממש תמכת.
    את בן שבת חשבתי להביא בתור שחקן ספסל סותם חורים, אבל אותו לא צריך. את אלישע יכולנו לקבל במחיר סוף עונה, גם אם הוא לא השחקן הכי טוב (ולדעתי הוא שחקן ליגה מספיק טוב בשבילנו, בטח ביחס לאייס קרים וברק משה, וגם יש לו פוטנציאל) - זו הייתה אחלה הזדמנות. ואלה האפשרויות הפחות טובות - יכולנו להביא קשר אחורי זר ובלם ישראלי במקום טונייס (יכולנו גם להביא את אראל, או שחקן ישראלי טוב, אבל עד שטביב התחיל באמת להכניס את היד לכיס באר שבע עקפה אותנו). וחוץ מזה - במצבנו כשיש לנו 3.5 שחקנים בינוניים (במקרה הטוב) ל-2.5 עמדות, עוד שחקנים בינוניים היו משפרים את המצב: גם זה היה מגביר את התחרות על המקום ביניהם וכל אחד היה משתדל לתת את ה-110 אחוז שלו באימונים והמשחקים, וגם ביום נתון למאמן היו יותר אפשרויות ויותר סיכוי להציב את השחקן הטוב שנמצא בכושר (מתמטיקה פשוטה של 3 יחידות).

:aa1: הפציעה של דור מלול התגלתה כחמורה יותר והוא ייעדר עוד חודשיים וחצי. לעזאזל גאד דמאט!

11. Don Joan Roman Member

אור, הבעיה זה לא שלא הביאו אף אחד, אלא שלא רק שלא הביאו אף אחד, גם דאגו להעיף את השניים היחידים ששווים משהו, אז בנושא קובי לא היה יותר מדי מה לעשות אבל גם אני וגם אתה נסכים שהבעיה נובעת בשחרור של האיש עם רעמת השיער

חסה לגבי דאריו התצוגות על הדשא של המחליף שלו מדברות בעד עצמן, גם אם השחקן התחצף ודריו התחצף, הייתה דרך לטפל בעניין הזה והדרך היא לא שחרור שלו כל שכן לא בשביל שחקן שעם כל הכבוד לוף פשוט לא ברמה, יש גם דין שונה לשחקן פרובלמט שעושה הרבה דברים הפוך כמו ערן לוי לבין שחקן מקצוען שמדי פעם פולט שטויות אבל בגדול כל מאמן שהיה לו רק מדבר בשבחו.

Last edited: Oct 2, 2013
  12. אלי מתחן Member

איך אני קשור לדיון הזה?

13. Ice Cream חסה

כי כמו תמיד באייסוקר בכלל ובדיון הזה בפרט, זה אני מול כל העולם.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה? יש לו יותר בישולים מלנמני, מלמיליאן, סיני, ראובן עטר ושאר השחקנים מהשנים שלא ספרו את זה ברצינות? אני לא בטוח שיש לו יותר מברקוביץ' ב10 שנים ששיחק פה, אפילו לא יותר מקטן. בכל מקרה אשדוד שיחקו הרבה עונות כשכל כדור עובר דרכו, גם ליחיאל צגאי הייתה סטטיסטיקה מטורפת בשיטה כזאת. דוד רביבו שחקן מאוד חלש.

15. Ice Cream חסה

Thread Status:
Not open for further replies.