בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

מה האירוע האחרון שאתבה זוכר?

2. אלי מתחן Member

ראיתי מספיק. כל הרושם שלי מבוסס על המשחק היום בלבד.
    עושה רושם שיש צורך בניקוז השתן מהראש של אופיר קריאף. הבחור שכח שהעובדה שבבית"ר הגב של הלה-פמיליה עושה אותו המלך לא עושה רושם על אף אחד מחוץ לירושלים. חזר להיות אחד לאחד אותו שחקן טיפש ומזיק שהיה לפני שדאריו חזר מההרחקה. כשיש לך שני שחקני אגף ימין התקפיים כמו דור מלול וסלליך על מגרש אחד, אין שום סיבה שהקשר המרכזי ילך כל פעם לאיזור הזה.
    איציק כהן עושה רושם של כשרון גדול. אני לא זוכר מי רשם שיש לו אופי מחורבן, לא היה לזה שום עדות במגרש. השחקן לא מפסיק לעבוד לרגע, משחרר כדורים בלי שום בעיה ובתזמון נכון, מתיש את הבלמים. הבעיה היחידה היא בחוסר תיאום עם הקישור, סלליך והוא לא מכירים אחד את השני וזה היה מאוד בולט.
    נכון שאייס קרים לא עושה רושם של שחקן גדול, אבל כשהשותפים שלך בקישור הם קריאף ביכולת הנוכחית ושי חדד, שהפך לפליימייקר למרות שלא הצליח לשחרר מסירה מדוייקת מאז נערים ג', קשה מאוד להתבלט לטובה. קשה לי להשתחרר מהתחושה שללא הכינוי המפגר הוא היה מקבל הרבה יותר כבוד.
    להגנה קשה לבוא בטענות, הגול היה בגלל איבוד של קריאף וחוסר ריכוז שהוא תוצאה ברורה של 4 שחקנים שלא שיחקו יחד מעולם. מלבד זה הפועל חיפה לא הצליחו להפוך אף מתפרצת למצב מסוכן, לא יודע אם זה מעיד על ההגנה שלנו או על ההתקפה שלהם.
    בכל מקרה, נראה שלא הושקעה הרבה מחשבה בבניית הסגל. דור מלול וסלליך משחקים על אותו תפקיד בדיוק. מלול לא מוצא את עצמו בעמדת המגן הימני. מוסיפים את קריאף שהולך ימינה, ומולם באגף שמאל משחק צחי אליחן, שחקן כה כושל שאפילו לחימה בסדר גודל בינוני נחשבת לדרישה מוגזמת בעיניו.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מה שעונה אחת סבירה, סטאטוס בפייסבוק וגול ביורו יכולים לעשות לשחקן.
    קריאף היה היום מתחת לכל ביקורת, זה לא רק היכולת המעליבה שלו אלא כל ההתנהגות ושפת הגוף כאילו היורש של אלי מסתובב על הדשא עם המספר 22 על הגב. עושה רושם שקריאף בא לתת כאן עונה בשביל הקלטת כדי שהסוכן יסדר לו בקיץ חוזה באירופה, פה ושם מסירות "יפות" ו"מתוחכמות" וגליצ'ים אבל לא משהו שירשים אנשים שבאמת יצפו בבית"ר 90 דקות במשך כל העונה. ומה שמצחיק הוא שקריאף באמת בלי סיבה מיוחדת קיבל העונה את המפתחות במרכז הקישור של בית"ר, יש לו את הלה-פמיליה מאחוריו וגם ברוב כלי התקשורת כבר הכתירו לאחד השחקנים המובילים בבית"ר ואפילו מועמד לנבחרת(פחח) למרות שמדובר בשחקן שיש לו עוד הרבה הרבה מה ללמוד ולאן לשאוף ולהתקדם, בנקודת הזמן הנוכחית קריאף לא יכול להיות יותר מאשר שחקן משלים בהרכב של בית"ר, משבצת שמילא בהצלחה בעונה שעברה. לפחות היום רוב האוהדים שהיו במושבה(ואני לא מחשיב את הפאדחנים) עלו על הבלוף של ה"כוכב החדש", אני מקווה מאוד שיתנו לו שתי סטירות כדי שינחת בחזרה לקרקע כדי שהקריירה שלו לא תלך לאיבוד.

* נראה לי שחוץ מהמוזר כל אוהד בית"ר כאן צעק שחסר קשר אמצע בדיוק מהסוג של דאריו שיחזיק אותנו מאחורה ויאזן את המשחק. אז זרקו את דאריו, הביאו את אייסקרים שבטח לא יותר טוב מברק משה, הפכו את קריאף ושי חדד לצ'אבי ואינייסטה הבית"רים והפלא בפלא יש לנו מרכז קישור מהחלשים בליגה ואנחנו קבוצה מאוד מבולגנת ולא תכליתית למרות שחומר שחקנים בסדר גמור.
    * אם שי חדד וקריאף הם עושי המשחק שלנו אז לברוכיאן גם בכושרו הנוכחי יש מקום בהרכב.
    * קפילוטו וטונייס היו בסדר גמור היום, יכולים להרכיב העונה מרכז הגנה סביר.
    * מולמו מאוד מאכזב עד עכשיו, אני מקווה שמדובר בעניין של כושר ותיאום כי עד עכשיו הבחור מאבד לא מעט כדורים, ולא שיחרר כדור אחד מדויק בהתקפה בשלושה משחקים, ציפיתי ליותר.
    * דסה בחוץ לחודש וחצי וגם מלול כנראה יצטרף אליו, אני מקווה מאוד שהבובה ילך על ירוחם בזמן הקרוב ולא נראה שוב את שי חדד מגן ימני, סבלנו מספיק בעונה שעברה.
    * סולליק היה חלש מאוד היום אבל רואים שיש לו את זה, חייב להפסיק את השכונה וללמוד מתי לשחרר את הכדור בזמן והכל יהיה בסדר.
    * אסור לצחי אליחן לדרוך על הדשא, אסור אסור אסור.

4. Don Joan Roman Member

אצל קריאף זה לא עניין של שתן, זה חוסר פרופורציה והבנה של התפקיד שלו, הוא לקח על עצמו משהו שכרגע גדול עליו מאוד, התפקיד של המאמן זה לגרום לו לדעת ולהבין את מקומו, למרות שהאמת הוא שחקן טוב יותר משני הפרטנרים שלו לקישור המרכזי וזו בעיה אפילו גדולה יותר

5. אלי מתחן Member

מאמנים ישראלים אוהבים את שי חדד, שים לב שלא משנה מה קורה הבנאדם משחק אצלנו בהרכב. אם זה קורה גם ככה, עדיף שהוא ישחק בתור מגן ימני, הנזק שהוא עושה בתור קשר, בטח ובטח בתוך קשר עושה משחק, הוא עצום.
    לקריאף יש מזל שלעיתים רחוקות הכתבים שמסקרים את המשחק באמת מסתכלים עליו. הגול באשמתו הישירה עם האיבוד היהיר שלו. כמובן שלא נרשם על זה שום דבר באתרים השונים.

6. Daresen Ark Member

בעונה שעברה הפועל ר"ג שיחקה את הכדורגל הכי התקפי בליגה ובכל-זאת ירדה, בעיקר בגלל שהיא הייתה קבוצה נאיבית. בדומה לאתמול, המשחק יכל להמשיך עוד חצי שעה ולא היה נכבש שער. במצבים שבית"ר הגיע קרוב לשער זה היה בגלל יכולת אישית של שחקנים או מצבים נייחים, לא בגלל שיטה מסודרת.

כך הסגל נראה כשאין סמכות מקצועית שאחראית על בנייתה ושיש שיקולים לא מקצועיים כמו משחקי אגו (פרננדז) ופורטקציות (רביבו).

ג'ונאס/אצילי עדיפים על חדד גם בלי כושר ל-90 ד'. ירוחם צריך לקבל כבר הרכב. חסר קשר אחורי טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/13
  7. אלי מתחן Member

מי זה ג'ונאס?

8. Daresen Ark Member

בראיין ג'ונס (באמת נתפסת על השם או שאתה באמת לא יודע באיזה שחקן מדובר?).

9. אלי מתחן Member

מחזיר אותך למה שכתבתי בעמוד הקודם.

10. Bensh Member

כי הוא הכי טוב בקבוצה בלדרוס שועלים

זה נראה פחות או יותר כמו שהאוהדים שיש להם שכל ועיניים ציפו: רכש "מרשים" כדי לסתום את הפה למבקרים (מבית ומבחוץ), קרדיט אינסופי לארגון אוהדים הזוועתי שמנהל עכשיו את הקבוצה, ואפס אחד גדול של הבנה מקצועית, כאילו שכל הקיץ לשחק ביש לי כסף אין לי כסף ואז לקנות 300 שחקנים על אותן שלוש עמדות יום לפני סגירת חלון ההעברות זאת הדרך לבנות קבוצה. לא בטוח אם זה יותר מצחיק או עצוב

11. סגול בדם Member

מודה כול יום לה' שאליחן לא חתם במקום בן לולו בהכח בינואר. לא מאמיין שיש מישהו שהוא מאמן כדורגל שחושב שאליחן שחקן לליגת על הוא פשוט כלום אין לו כלום לא סיומת לא אחד על אחד שחקן של ליגה א

12. Don Joan Roman Member

אל תפתח פה לשטן כי הוא לא רופא שיניים, יש שמועות חזקות מאוד מאוד שבינואר הוא בדרך לקבוצה בליגה הלאומית ואחת מהקבוצות המעוניינות בו זו הכח רמת גן, שים עין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל מקרה שמעתי שאגודת השועלים פתחה בעצומה לתת להוציא על צחי אליחן צו הרחקה ממקומות בהם נמצאים שועלים מחשש להכחדתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Daresen Ark Member

קשר ברזילאי בן 23. אוהדים שהיו באימונים אומרים שהוא אמנם לא בכושר, אבל יש לו כדורגל (טכני).
    במועדון בחנו אותו לא מעט זמן ואם אני לא טועה זה DJR שאף סיפר שהוא היה בחוסר-ודאות מהתקופה הזאת אבל בסופו של דבר החתימו אותו.

יש סירטונים ביוטיוב אם אתה רוצה - Bryan Jones Anicezio.

14. זכאי Member

כל המשחק, הסיכומים והכל לא שווים כלום כששוב חבורה של מחבלים מהתנאים זורקים אבנים על אוטובוס אוהדים.
    לא ברור לי איפה התקשורת. כשיש שירים גזעניים הם קופצים, עכשיו? בקושי שורה.
    זה פאקינג ניסיון רצח! זוכרים מה היה עם התינוקת מאריאל לפני כחודשיים? אוהד הפועל חיפה בקלות יכל לגמור ככה!
    אין הבדל בין אותם מחבלים שפגעו בתינוקת מאריאל לבין אותם מחבלים מהמשחק במושבה אתמול. חבל שזה לא מקבל את הבמה הראויה בתקשורת

15. JR-Riquelme Member

היחידים שהיו טובים אלה קפילוטו וטונייס.
    טונייס לפי מה שראיתי הרבה מעל הרמה של הליגה. טל חכילה צריך לנצל את ההזדמנות שיש לו שחקן כזה בקבוצה וללמוד ממנו

מצב נושא:
הנושא נעול.