בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Don Joan Roman Member

נחטף, בית"ר שיחררה אותו אחרי המשחק נגד ת"א/רמלה.

אדם סלליך אולי שחקן טוב אבל הוא לא יהיה הבדל בין פלייאוף עליון לתחתון לדוגמא ולכן אני לא בעד לתת לו הרכב לפחות לא בהתחלה

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וכמובן שדון שחר לא שכח להוסיף סעיף שאוסר עליו לשחק נגד חיפה, שמא לא יבקיע נגדם שער ניצחון ויתפוס אותם עם המכנסיים למטה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. Milevskiy Member

ב-ד-י-ו-ק!
    שחר פשוט אמר לעצמו "וואי וואי אני יוסיף את הסעיף כי סלליך כזה כוכב ואם הוא יבקיע הוא יגרום לי להיראות רע."
    שחר עושה את זה כבר שנים בכל עיסקת השאלה, קבוצות בעולם עושות את זה על בסיס קבוע.
    ומשום מה בארץ כל שנה עושים פסטיבל מזה, לא מובן בכלל. יש בעיות יותר גדולות בחיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. קשר שמאלי Member

''דון שחר''
    עוד אוהד בית''ר שמושפע מאוהדי הפועל ת''א. מביך

Last edited: Sep 17, 2013
  5. Don Joan Roman Member

לא חביבי, זה מביך שאתם חושבים שכולם צריכים להיות חסידים של דון שחר, כאילו שהוא איזה אדם אציל מושיע ומגן על חסרי הישע.

6. קשר שמאלי Member

1. מי זה ''אתם''? אתה קורא מחשבות?
    2. תפסיק לקרוא בפורום השדים האדומים, זה לא עושה לך טוב.

Last edited: Sep 17, 2013
  7. Don Joan Roman Member

1. אתם זה כל אוהדי מכבי חיפה שחושבים ששחר עושה למישהו טובה כשהוא משאיל לו שחקנים/קונה ממנו שחקנים ושבשל כך צריך לבוא ולהגיד לו "תודה רבה" וש"כל אמן שלו זה סוכר" כשבת'אכלס זה לא.
    2. בחיים שלי לא קראתי בפורום השדים האדומים, בחיים לא אקרא שם ובטח שאני לא אאמין לאף מילה שלהם עד שאני אברר אם היא נכונה בעצמי

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם כבר השדים האדומים ובית"ר, מצחיק לראות את אותם אלה שצחקו על טביב בתחילת הקיץ עדיין מנסים לצחוק עליו היום כשהרכש של בית"ר הרבה יותר מרשים מזה של הפועל.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר משחק מאוד מיוחד, ורק בגלל איש אחד עם המספר 23 שיסתובב מחר על הדשא עם חולצה אדומה, כן כן, אדומה. אין הרבה שחקנים שנכנסו ללב כמו דאריו, מבחינתי הוא סמל אמיתי מאלה ש"חרוטים במנורה" ואין הרבה כאלה למרות ששיחק אצלנו רק 3 עונות במצטבר וזכה רק בתואר אחד. אז נכון מחר אותם אלו שקיללו את אמא שלו שנפטרה מסרטן, ירקו עליו וזרקו עליו אבנים ישרקו לו בוז בטקס שיערך בשבילו וישרקו לו בוז בכל פעם שיגע בכדור, אין מה לעשות את המלחמה נגד הפאדחנים האלה הפסדנו כבר מזמן עם כל הצער שבדבר. יורקים על דאריו, זורקים אבנים על הרוש, מאחלים לקורנפיין כל מחלה אפשרית אבל הופכים את אופיר קריאף לסמל וכותבים לו שירים, זאת בית"ר ירושלים הנוכחית אבל מהמועדון קשה להתנתק ככה סתם ומחר אני כנראה גם יהיה במגרש ויעודד את הקבוצה למרות הכל. כמובן שאני רוצה שננצח אבל אני ממש לא יהיה עצוב אם דאריו יכבוש נגדנו(אפילו שער ניצחון) מגיע לו להבקיע נגד הבובה שזרקה אותו, נגד הפאדחנים וכל אלה שהתעלמו מכל מה שהוא הקריב בשביל ללבוש צהוב-שחור ולסיים כאן את הקריירה. מלך אמיתי דאריו, הלוואי שהיה לנו שחקן ובן-אדם כמוהו בסגל.

http://beitar-jerusalem.net/_media/userfiles/images/players/28.Xxx

:aaa8:

10. Don Joan Roman Member

אישית רכשתי כרטיסים למשחק הראשון שהתכוונתי ללכת אליו העונה, אבל בסופו של דבר החלטתי לקחת יום עבודה במוצ"ש ולא לראות את המשחק גם לא בטלויזיה, קשה מדי לראות את דאריו משחק במדים של קבוצה אחרת אחריי שהעיפו אותו בבושת פנים מהבית שלו והכי מפחיד אותי לשמוע מהמגרש/מהמרקע קללות ושריקות בוז של כמה פאדחנים לכיוונו של הקינג, עדיף כבר לראות תקציר ולאכול את הלב מרוב מתח.
    מבחינתי אני מאחל לו שיקרקס את אייס קרים, קריאף וחדד, שייתן שלושער ושיפסיד 4:3.

Last edited: Sep 20, 2013
  11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה ממש לא קורה בהרבה מההשאלות, אם כן - תראה לי, אשמח להתבדות

Last edited by a moderator: Sep 20, 2013
  12. JR-Riquelme Member

למה צחי אליחן משחק על חשבון שחקנים הרבה יותר טובים ממנו?
    אחד השחקנים הגרועים שיצא לי לראות בליגה

Last edited: Sep 20, 2013
  13. Don Joan Roman Member

כי הוא עובד קשה מאוד על הקו גם הגנתית וגם התקפית, כי דסה נפצע וכי שאר השחקנים שבעמדה שלו למעט אצילי עדיין לא בכושר משחק

14. אלי מתחן Member

חברים, חזרתי כרגע מחודש של ניתוק. אשמח לסיכום אירועים ודעתכם על המתרחש.

15. oranfu Member

באנגליה שחקן מושאל לא יכול לשחק נגד המועדון המשאיל. אני חושב שככה זה גם בספרד. גם מכבי ת"א התחילה לעשות את זה פה בארץ ואני לא רואה שבאים אליהם בביקורת על הדבר הזה. הגיוני ששחקן לא יוכל לשחק נגד מועדון האם שלו.

Thread Status:
Not open for further replies.