בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Don Joan Roman Member

אז סלליך עבר אלינו תמורת 200 אלף שקל, רק שבעוד שנה לא יבואו לנו חבריו של דון קסקט ויספרו לנו שוב שהוא " אוהב את בית"ר" ו"עושה לה טובה".

נ.ב היום נשבר עוד שיא בתהום שהמועדון הזה הולך אליו כשקיבלנו אישור רשמי על מי באמת מנהל את הקבוצה, אפילו הרשו להם לקחת ולשרוף את כל התמונות של איציק קורנפיין.

Last edited: Sep 3, 2013
  2. קשר שמאלי Member

200 אלף שקל? עקץ אותכם. אני אגב מאוד מקווה שסולליך ישחק נגדנו
    הוא שחקן אוברייטד ושכונתי
    רוב השערים והבישולים שלו יהיו חסרי חשיבות

Last edited: Sep 3, 2013
  3. Don Joan Roman Member

סלליך יוכל לשחק נגדכם, בית"ר התעקשה על כך

4. shawarma Member

אני דווקא מחזיק מסינטיו ובטוח שהוא יהיה מעולה בבית"ר, יש למה לצפות.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולליך יחד עם זיכרי וז'ונס שיצטרפו רשמית בשבוע הבא למעשה משלימים את חוליית ההתקפה ופרט לבלם נראה לי שהסגל הושלם מבחינת טביב, רביבו והבובה(אפשר לחבר את השמות של כולם לטביבובה):

בשער הרוש (סיידוף)
    מגן ימני דסה (ירוחם - גם חדד ומלול יכולים בעת הצורך)
    מגן שמאלי מולמו (בן-סימון ואביתר)
    בלמים ניסו וכחילה (כרגע רק חורב מחליף, בלם זר כאמור צפוי להגיע עד סוף חלון ההעברות)
    קשר אחורי אייסקרים (ברק משה)
    קשרי אמצע קריאף, חדד, מלול.
    בצד ימין סולליק (ז'ונס)
    בצד שמאל איציק (אליחן)
    קשרים התקפיים אצילי, רביבו ועומר נחמני
    חלוצים באנגורה (זיכרי, עדן נחמני, משעלי).

אם מישהו עוד פינטז לראות כאן את ברוכיאן ועזריאל אני לא רואה איפה הם משתלבים בסגל ויש סיכוי קלוש שהם ישחקו אצלנו בעונה הקרובה למרות שחן הוא שחקן שהייתי מצרף בכל זאת. הקישור האחורי שלנו לא מספיק טוב לטעמי. חסר שחקן כמו דאריו או קובי שיחזיק אותנו מאחורה, אלא אם טביב יפתיע וינחית כאן גרזן עד סיום החלון אנחנו נפסיד הרבה משחקים בגלל האמצע, אני בכל אופן במשחקים קשים הייתי פותח עם משה, קריאף ומלול במרכז הקישור, הציוות הטוב ביותר שאפשר להרכיב ממה שיש לנו.

ההתקפה נראית טוב, הרבה פוטנציאל ואם הכל יתחבר אנחנו שווים שער-שניים בכל מגרש. כמו שכתבתי הייתי רוצה לראות כאן את עזריאל ואני מקווה שאחרי שסולליק הגיע יתפנו עכשיו אליו. לדעתי משעלי יעזוב עד סוף החודש יחד איתו הייתי שולח לעונת השאלה גם את עומר נחמני שקשה לי להאמין שיקבל יותר מדי דקות, עונת השאלה בלאומית תהיה טובה עבורו.

יאללה לבית כנסת ושיהיה לנו חג שמח ושנה טובה ומתוקה!

6. Alta Tensione Member

כולם מזועזעים, כולם מגנים, כולם נגעלים, כולם אומרים שצריך "להוקיע" אבל ממשיכים לתמוך ולקוות להצלחת הסרטן הזה שלמרבה החרפה והבושה נקרא בית"ר ירושלים.

7. Don Joan Roman Member

קבוצה ומועדון לא מחליפים כל כך מהר, גם כשמשתלטים לך על המועדון גורמים עוינים, לא יכול לאחל לבית"ר ירושלים להיכשל, לא משנה מי הבעלים שלה ומי מנהל אותה, הבטחתי שלא ארכוש מנוי ולא מניה ועד כה עמדתי בזה ואעמוד בזה לדעתי גם בהמשך אבל הקבוצה הזאת זורמת בדם ונוגעת בלב, ישבתי במשחקים נגד מכבי פ"ת ובאר שבע מול הטלויזיה אחריי שנים רבות ובאמת שניסתי לרגע אחד לשמוח כששחקן של בית"ר מאבד כדור אבל לא הצלחתי, באמת שניסתי לא להתעצבן מההפסד לבאר שבע וככל שניסתי לא להתעצבן רק השגתי את ההפך, ובמשחק נגד פ"ת באמת שניסתי להגיד אחרי שהרוש ספג את הראשון "מגיע לכם לה פמיליה, הרגתם את הרוש והורדתם לו את הביטחון, תאכלו את מה שבישלתם" אבל רגע אחרי זה התעצבנתי כששחקן שלנו לא חטף כדור, אין דבר כזה לבוא נגד בית"ר ירושלים, גם אם מי שמחזיק בה רחוק ממשאלותי.

וחן לא יגיע לבית"ר ירושלים, איך "נציג מהמועדון" אמר לו היום? "לא הסכמת לוותר על ה200 אלף שקל הללו, עכשיו תירקב ביציע של חיפה, אין לנו מה לעשות עם בוגדים כמוך"
    אבירם גם לא יצטרף כי אלי כהן לא רוצה אותו בשום פנים ואופן, למרות שיש בבית וגן שמועות שאומרות שההחלטה לא להחתים את אבירם היא של חיים רביבו וזאת כדי לא לפגוע במעמדו של דוד רביבו במועדון אבל זה נראה לא יותר מקשקושים של אנשים.

8. Love Is Red Member

למרות הקיץ הקשה שבית"ר עברה וחיסרון של קשר אחורי ובלם (זה עוד יורגש בהמשך החירון של הקשר האחורי כמו שרשם נייג'ל) חוץ מזה נראה שלבית"ר יש סגל טוב שיכול להגיע אפילו לפלייאוף העליון.
    אני חשבתי שתרדו כי טוב נו טביב לדעתי הוא מנצל קבוצות והוא עוד ינצל אותכם בעתיד....

9. Don Joan Roman Member

טביב ינצל ומנצל את בית"ר כבר עכשיו לכל מיני פוליטיקות משלו.
    בינתיים הוא עשה קבוצת מושאלים מתוך אמונה שזה יביא אותו לפלייאוף העליון, השאלה היותר גדולה מבחינתי זה לא מה יקרה בעונה הזאת אלא מה יקרה בעונה הבאה, אישית גם אם הוא יביא לי טרבל והעפלה לרבע גמר הצ'מפיונס ליג אני עדיין אפקפק מאוד מאוד באיש הזה ואעדיף שיתרחק כמה שיותר מהקבוצה שאני אוהד, אבל זה לא תלוי בי.

10. Love Is Red Member

אממ טראבל ורבע גמר ליגת האלופות לא יספק אותך?
    אתה באמת לא מחבב את טביב אהא? :|

11. Don Joan Roman Member

איך אפשר לחבב בן אדם שבא לאנשים כמו אנשי לה פמיליה ואומר להם "בואו להרמת הכוסית של הקבוצה לראש השנה" וזה אחרי ששניים מחבריהם שרפו חדר במועדון ואת כל הגביעים וכמעט את כל התמונות והחברים שלהם בארגון לא גינו אותם אלא רק אמרו ש"אין לשפוט אדם בשעת כעסו" ועוד הגדילו לעשות ותלו להם שלטים ביציע של אהבה וכבוד, התרימו להם כספים כאילו היו מינימום ג'ונתן פולארד והכי גרוע? עוד מברכים אותם בחדרי חדרים על "המעשה האמיץ" כהגדרתם, לא אוהב, לא מכבד, גם לא שונא את אלי טביב, פשוט מאוד לא מאמין בו, ואתה יודע מה הכי גרוע? שאחד מאלו שהוזמנו והיו אורחי הכבוד של מר טביבי היה בן דודו של אחד משורפי המועדון ואדח התומכים הגדולים במעשיו, הוא אפילו החביא אותו בבית שלו מהשוטרים

Last edited: Sep 4, 2013
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל עוד טביב ינצל את בית"ר ונהיה בצמרת לא אכפת לי, אמרתי את זה כבר. יותר טוב מזה סביר להניח שלא נמצא, ואם נחכה ליותר טוב אז נמצא את עצמנו מחכים בליגה הלאומית.

בכל מקרה, בקשר לחיסרון בקשר אחורי - אני אישית מאמין שברק משה יכול לכסות את החור הזה אם סוף סוף יגיע היום שיתנו לו לשחק כמה משחקים רצוף בעמדה שלו, שזה קשר אחורי. רק זה יתן לו את הביטחון והמומנטום שהוא צריך כדי לעשות את קפיצת המדרגה שאנחנו והוא מייחלים לה. מבחינת פוטנציאל, הוא יכול להיות כמה רמות מעל קריאף.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני לא תמים וברור לי, כמו לכם, שטביב לא בא לבית"ר מאהבת בית"ר או אהבת הכדורגל, אלא רואה בבית"ר [וכל קבוצה שניהל עד עכשיו] ככלי עסקי ותו לא.

עם זאת, צריך לזכור את האלטרנטיבה שהייתה לנו אלמלא טביב היה רוכש את בית"ר - שזה תהום, כלום, שממה. שאמשיך?

כל עוד הוא 'משאיר אותנו בחיים', ובצורה מכובדת וראוויה, מה טוב.
    אין ספק שבעוד כמה שנים הוא כנראה לא יהיה פה, וצריך לקוות שעד אז העניינים בבית"ר יתנהלו טוב, כדי להביא רוכש פוטנציאלי נורמלי ושפוי.
    ועד אז? מה יהיה רע באיזה תואר או שניים על הדרך, טביב לא יתנגד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. Love Is Red Member

אני לא גזען או משהו, אבל מוזר לי שלבית"ר יש בעיה עם ערבים אבל עומד להיות לכם את הכי הרבה שחקנים עם צבע עור שחור בהרכב (בנגורה, אייס קרים, דסה ועכשיו גם סולליך).
    זה לא מתיישר לי עם האנשים שגזענים כלפיי מוסלמים, הגעזנות היא רק כלפיי מוסלמים? :\

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדהים איך עשו מאיתנו KKK. זה לא שהקהל שלנו טלית שכולה תכלת בעניין הזה, אבל שחומי עור? מאז שאני זוכר את עצמי לא היה שחקן שחום עור שלא קיבל אהבה אצלנו למעט איברהים נדאללה מהסיבות הידועות.

Thread Status:
Not open for further replies.