בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

כרגיל אין הודעה בלי להיכנס בקורנפיין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. JR-Riquelme Member

יש הרכב משוער ליום שבת?
    מרכז הגנה שמורכב משחקני נוער ללא שום ניסיון אמור להתמודד עם אליניב ברדה?

3. Don Joan Roman Member

הרוש: דסה, ברק משה, כחילה, מולמו: אייס קרים, קריאף, שי חדד, צחי אליחן, עדן נחמני ודור מלול

4. alexshw Member

מזל שיש את עכו ורעננה בליגה.
    כדאי לטביב להיענות לדרישות של מכבי חיפה בעניין עזריאל וסולליך.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/13
  5. Don Joan Roman Member

בעניין סלליך הכל סגור בין המועדונים וגם בין השחקן לבית"ר, "הבעיה" היא רק שמכבי חיפה רוצה לעשות לו עוד סדרת חינוך קטנה ותשחרר אותו כנראה עד יום רביעי.
    בנוגע לחן: כרגע זה נראה שהוא יישאר במכבי חיפה, אבל גם איתו העוןבדה שהוא רוצה לשחק בבית"ר ירושלים, בית"ר ירושלים רוצה שהוא ישחק אצלה ויענקל'ה רוצה לחסוך לעצמו כסף ההערכה שלי לפחות ממה שאני שומע(ודיברתי עם חן גם היום בבוקר) זה שגם הוא עד יום רביעי יעבור לבית"ר ירושלים תמורת 900 אלף שקל ויחתום לשלוש שנים, בכל מקרה עם בית"ר כמו עם בית"ר עד שהדברים לא חתומים הכל פתוח.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/13
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נכון שכרגע זה נראה מחורבן, אבל אם מוסיפים את אלה שלא עברו בבקרה יש לנו סך הכל סגל שלא צריך הרבה חיזוקים. תוסיף עוד בלם או שניים ושני המושאלים מחיפה וסגרת סגל טוב. הבעיה הייתה ונשארה המאמן.

7. זכאי Member

בלי לשים לב, ההודעה הזאת שלך מסמלת את המחלה הכי גדולה שקרתה לכם
    אתם אומרים שהסגל הנוכחי (עם מעט חיזוקים) יספיק. יספיק למה? ללא להיאבק נגד הירידה? ללהגיע לפלייאוף העליון? זאת בית"ר ירושלים!?!
    טביב יהפוך אותכם לקבוצה לא רלוונטית מבחינת הצמרת. כזאת שמשאילה שחקנים מקבוצות גדולות אחרות (סולליך, קפילוטו) לטווח קצר. כזאת שלא נאבקת על אף שחקן צמרת. בקיצור - תקופת פניג'ל.

8. Ice Cream חסה

בתקופת פניג'ל נלחמנו גם על שחקני ליגה בכירים, הבאנו הרבה שחקנים צעירים מקבוצות קטנות (מה שטביב עשה עם אצילי ואיציק כהן), כולל הסכם עם טוברוק שנראה לי אנחנו היינו הראשונים בארץ שעשו את זה, הקפיצו את ברוכיאן ובן שושן לבוגרים, והתחילו לקדם שחקני נוער, כולל שת"פ עם מעלה אדומים. דווק בשנים הקודמות הבאנו בקיץ שלם את דיאמנט, עמרם ופורטיז'ו, או כשבעונה שעברה בקושי הבאנו את שקוברץ וגלאבינה - לא נעים להודות אבל טביב כן עשה שינוי ויש קצת (בכל זאת חצי מהסגל עזב, כל מו"מ נמשך נצח ונסב על דברים קטנים בנסיון לחסוך חצי שקל, ההתנהלות הכללית של הקבוצה הייתה יותר טובה מבעונתיים הקודמות (לא חוכמה גדולה) אבל עדיין מחפירה, עד לפני שלשום הייתה אי וודאות די כבדה ולא ממש יש התלהבות סביב הקבוצה) יש תחושה של קבוצה גדולה מלהסתכל על העמוד הזה לעומת זה של שנה שעברה (טוב לא גדולה, אבל קבוצה שלא מתביישת להיות בינונית, כשהאלטרנטיבה היא להיות קבוצת רקק עלובה).

אז כן, אם עזריאל, בנגורה, קפילוטו, איציק כהן יעברו בבקרה ויוסיפו עוד בלם וקשר אחורי השאיפה לעונה הזאת אמורה להיות פלייאוף עליון, ואין בזה שום דבר מביש.

גם לאוהדי הפועל אין הודעה על המצב הרעוע של קבוצתם בלי להיכנס בטביב, שהוא אחראי לזה.

למה צחי אליחן מועדף על פני דוד רביבו? יאללה כהן, תפתיע אותנו היום...

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם יש משהו שחיובי בהתנהלות של טביב זה שלא מתנהגים בפזיזות ומביאים מכל הבא ליד כמו ב"ש בשנים האחרונות. שיבנה את הקבוצה לאט לאט, אין לי בעיה עם עוד שנת פלייאוף תחתון. בעונה הבאה הציפיות שלי ושל כולם כבר יהיו הרבה יותר גבוהות.

10. Ice Cream חסה

אולי, בטח לא ההחתמה אייס קרים שכבר היו דיבורים על זה שאולי הוא ייחתך (עד שהתחילו דיבורים גם על זה שזה יכלול פיצויים, ועל זה שלאלי כהן אין שחקנים למשחק מול ב"ש).

11. Ice Cream חסה

שוער לא מתחיל להשמיט סתם ככה כדורים ביום בהיר אחד. זה משהו מנטלי שקרה לו מאז סוף העונה שעברה.
    3 אפשרויות, אני כבר בחרתי את זו שנראית לי הכי מתאימה אבל מוזמנים גם אתם:
    1. כל החברים הטובים שלו עזבו את הקבוצה.
    2. הוא קיבל את סרט הקפטן
    3. צעקו לו שהוא מת, שלא רוצים אותו בטדי, שמחבלים רצחו את אחותו ומה עושים עכשיו עם הגופה שלה, וקינחו את זה בכמה אבנים לכיוונו, ומול כל זה הוא היה חסר אונים ובלי אפשרות להגיב.

גם אם היו עושים לכם את מה שעשו להרוש (ע"ע סעיף 3) הייתם משמיטים את העט במשרד מרוב שוק/חרדה. שמישהו יסדר לו פגישה עם פסיכולוג ספורט או קואצ'ר, לא יודע אם אחד שעבר בערך את מה שהוא עבר עדיף או לא, אבל שיסדרו מישהו כזה, וינסו לטפל בבעיה הזו שלו. אם זה ממש לא יעבוד - אז שיצא להתאוורר במקום אחר. הוא לא צריך להמית את נפשו עם פלישתים.

12. Don Joan Roman Member

סוף סוף הודעה שאני יכול להגיד עליה שאני מסכים איתה במאה אחוז.
    ועדיין אריאל חייב לדעת להתגבר על זה, לא בשביל החארות שקיללו אותו וזרקו עליו אבנים, לא בשביל בית"ר ירושלים אלא בשביל עצמו, בשבילי למרות הטעויות הוא עדיין השוער הכי אהוב בארץ ואני לא רואה ולא רוצה לראות אף שוער אחר במקומו במדי בית"ר ירושלים ולא משנה אילו פאדיחות הוא יעשה, את אומץ הלב שיש לו, את האישיות הגדולה שהוא ואת הכישרון הגדול שטמון בו אף אחד עם קפוצ'ון לא יוכל לקחת ואני מקווה מאוד שהאנשים הנכונים ידעו לחבק אותו ולעזור לו להתגבר על המשבר הזה ושכבר במשחק הבא נגד מכבי לוזון נראה את אריאל הרוש היקר והטוב.
    אריאל הרוש :aaa8: :aaa8: :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  13. Ice Cream חסה

גם אני מאמין שהוא יכול להתגבר על זה, אבל שבמועדון ידאגו שהוא יקבל עזרה, לא בשביל בית"ר ירושלים, בשביל אריאל הרוש. וגם צריך עכשיו לעודד אותו ולתמוך בו, כמו למשל היום (או אתמול כבר) כשהאוהדים מחאו לו כפיים כשהוא ירד לחדר ההלבשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/13
  14. סגול בדם Member

אם יורשה לי ככה להתערב אם באמת ככה הוא מרגיש שיקום וילך הוא פוגע בבית"ר הוא פוגע בעצמו הוא פוגע בהתפתחות שלו חד וחלק

15. Don Joan Roman Member

אתה תמיד יותר ממוזמן להתערב(בטעם כמובן, לא כמו כמה משתמשים כאן שרק זורקים הערת ארס וקשקוש ועוברים הלאה).
    בכל מקרה אריאל לא יכול פשוט לקום וללכת כי יש לו חוזה ובית"ר לא מוכנה למכור אותו בפחות ממיליון יורו ובהתאם ליכולת שלו כרגע אין מי שתקנה אותו בסכום כזה ככה שגם אם הוא רוצה לעזוב(והוא לא רוצה לעזוב לקבוצה אחרת בארץ) הוא לא יכול, הדרך היחידה היא למצוא פיתרון למשבר המנטלי שעובר עליו והאמת זה לדעתי תלוי באוהדים לא פחות מזה תלוי באריאל הרוש.

מצב נושא:
הנושא נעול.