בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ice Cream חסה

פירוק? גם דרך להסתכל על זה. אם ככה אפשר גם ללכת כל יום ולהפגין מתחת לבית שלך אליעזר טביב ודוד מזרחי/ גיא ישראלי. אם טביב רוצה לשלם במיוחד 2.4 מיליון שקל, בשמחה. אבל זה יקרה ביום שבו יסגרו את חיל החינוך. החוב הזה יהיה תלוי על הצוואר של בית"ר ירושלים, ואני לא רוצה שהקבוצה תתמוטט עכשיו לחלוטין. קורנפיין הרוויח את שלו ואפילו יותר מזה, בזמן שיש חברות אבטחה ושחקנים צעירים שחיים על הלוואות. זה יהיה צודק מצדו לוותר על זה, ואני אמחל לו על זה שהוא רשם לעצמו משכורת פומפוזית וחוזה ארוך טווח שכבל אותו לקבוצה (ומי יודע כמה רוכשים עשו פרסה בגלל המלכוד הזה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/8/13
  2. Don Joan Roman Member

1. לא רשם לעצמו כלום, הכל על פי חוזה עם ארקדי גאידמק כדת וכדין, אתה לא תעליל עלילות שקר כאלו על אנשים, אתה בעצם אומר 'קורנפיין גנב, קורנפיין לא גנב אגורה אחת שחוקה.

2. מה הקשר לשחקנים? כשהשחקנים לא קיבלו משכורות גם איציק לא קיבל, כשהשחקנים דחו משכורות גם איציק 'דחה משכורות, השחקנים לא צריכים לוותר על שקל ממה שמגיע להם וכנ"ל גם קורנפיין.

3. הקבוצה מתמוטטת לחלוטין לאיטה, לה פמיליה הבטיחו לטביב הרבה מנויים בתמורה לפיטורים? שיוכיחו את עצמם ויגייסו את הכסף, למה קורנפיין צריך לעזור לבן אדם שפיטר אותו ולאנשים שמיררו לו ולמשפחתו את החיים? אולי נבקש גם מאישה מוכה לוותר לבעלה על מזונות?

4. איציק היה צריך להיות מפוטר והיה צריך לתת לו את כל מה שמגיע לו, לא פחות ולא יותר.

קורנפיין יכל גם לרשום לעצמו 40 מיליון שקל והוא לא רשם, קורנפיין לא רשם שום דבר שגאידמק כבעלי הקבוצה לא הסכים לו לרשום, איציק קיבל חוזה של X כסף מגאידמק בשנה הראשונה ובכל שנה חידש את החוזה על פי הוראתו של גאידמק.

וואלה, וטביבי לא דואג לחברים שלו, ושחר לא דואג לחברים שלו וגולדהאר לא דאג לאנגלידיס חבר שלו, וכל בעלי הקבוצות לא דואגים לחברים שלהם, זה לא תקין אבל זה קורה אצל כולם, זה בטח לא עילה לוותר על כסף שמגיע לו, לפיטורים כן לא לוותר על כספים שמגיעים.

א. אני אוהב את זה שאתה יודע מה קורנפיין יכול להרשות לעצמו ומה לא.
    ב. וואלה אז בגלל שיש לו תארים שהוא למד בשבילם ובגלל שיש לו בית באורה הוא צריך לוותר על כסף, בוא נבקש גם מגולדהאר שאת כל הרווחים שלו מעתה והלאה ינתב לנזקקים, מספיק לזבל במוח.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/13
  3. Ice Cream חסה

מירו - קורנפיין קיבל מארקדי סמכות לרשום לעצמו איזה חוזה שהוא רוצה. שזה אבסורד. גם בנתניה נוצר מצב כזה כשיאמר היה הבעלים על הנייר ובלדב ולב ניהלו את הקבוצה בשכר, אבל שם היו הרבה פחות שערוריות והם הרוויחו ביחד פחות מקורנפיין לבד. קורנפיין רשם לעצמו חוזה גבוה ביודעין, ועשה אותו ארוך טווח כך שהוא יהיה זכאי בנוסף לזה לפיצויים מכל בעלים עתידי שלא ירצה אותו (זה לא נראה לך בעייתי). זה אשכרה 20% מהחוב של בית"ר. וחוץ מזה הוא גם דאג לחברים שלו במועדון, וניהל את הקבוצה בצורה גרועה. אני אף פעם לא מזלזל בזה שאנשים רוצים רווחה כלכלית להם ולבני משפחתם, אבל יש לי תחושה שאחד שגר בבית פרטי באורה לא יסבול מהיעדר של כזו. לקורנפיין גם יש תואר שני ותעודת בוגר קורס מחשבים או משהו כזה מאורט, ואם אפילו אמסלם וסביליה הצליחו בעסקים האישיים שלהם אני מאמין שקורנפיין גם לא יהיה עני עכשיו. אין לו שום סיבה להתעקש על ה-2.5 מיליון שקל האלה, חוץ מחמדנות. ואני מאוד לא רוצה לחשוב על איציק ככזה.

4. Don Joan Roman Member

קורנפיין יכל גם לרשום לעצמו 5 מיליון שקל והוא לא רשם, קורנפיין לא רשם שום דבר שגאידמק כבעלי הקבוצה לא הסכים לו לרשום, איציק קיבל חוזה של X כסף מגאידמק בשנה הראשונה ובכל שנה חידש את החוזה על פי הוראתו של גאידמק.

וואלה, וטביבי לא דואג לחברים שלו, ושחר לא דואג לחברים שלו וגולדהאר לא דאג לאנגלידיס חבר שלו, וכל בעלי הקבוצות לא דואגים לחברים שלהם, זה לא תקין אבל זה קורה אצל כולם, זה בטח לא עילה לוותר על כסף שמגיע לו, לפיטורים כן לא לוותר על כספים שמגיעים.

א. אני אוהב את זה שאתה יודע מה קורנפיין יכול להרשות לעצמו ומה לא.
    ב. וואלה אז בגלל שיש לו תארים שהוא למד בשבילם ובגלל שיש לו בית באורה הוא צריך לוותר על כסף, בוא נבקש גם מגולדהאר שאת כל הרווחים שלו מעתה והלאה ינתב לנזקקים, מספיק לזבל במוח.

אני אשאל שאלה: אתה תוותר על כסף לאנשים שקיללו אותך יומם וליל, גרמו למשפחתך נזק נפשי עם הפגנותב שעות מאוחרות, קללות וכל מיני נאצות ועלילות? אתה היית מוותר על כסף לבן אדם שמפטר אותך?

5. Ice Cream חסה

בחייך. כשגידמאק רק מינה אותו ליו"ר זה לא היה אותו דבר. כל עוד גידמאק לא עמד לידו עם אקדח לרקה ואמר לו "רשום לעצמך אותו שכר של מיליון שקל" (ואם אתה זוכר, אצל גידמאק קורנפיין הרוויח 900 אלף, אחרי זה הייתה סערה משמעותית כי הוא בחר לשדרג את עצמו למיליון ומשהו שקל...), קורנפיין יכול היה לכתוב לעצמו שכר הולם יותר, ולחדש אותו כל שנה כדי לא לכבול את עצמו לקבוצה לבעלים שירצה את בית"ר בלי קורנפיין (וגם בכלל לא שמענו על מקרים כאלה...)

זו הייתה הסיבה השולית. כשאיציק מעלה את השכר הגבוה גם ככה שלו ל-1.5 מיליון שקל כדי לרשום מיליון בתור חוב לעצמו, זה יותר מסתם לא תקין...

גולדהאר הרוויח את הכסף שלו כי הוא ייצר משהו, לא כי הוא רשם לעצמו חובות. יחי ההבדל הקטן.

רגע, אז הכסף הזה זה תשלומי עוגמת נפש על הקללות, הנאצות וההפגנות (הנוראיות, אין ספק) שהוא עבר?
    כשתהייה לי דירה בלי משכנתא (לא חייב בית פרטי, ואפשר ברחובות, לא חייב אורה) והכסף שאני אוותר עליו זה 20% מהחוב של ארגון שיקר ללבי, והכסף הזה לא קריטי עבור המשפחה שלי, ויש לי את הכישורים, היכולות והאפשרויות להתפרנס, אני נותן לך עכשיו את המילה שלי שכן, אני אוותר עליו. מוזמן לעשות צילומסך ולהראות לי את זה עוד 30 שנה אם נגיע למצב כזה.

6. אלי מתחן Member

אם טביב רוצה לפטר את קורנפיין, שישלם. קורנפיין עבד כל הזמן הזה, אין שום סיבה שהוא יעבוד בחינם.

7. Ice Cream חסה

קורנפיין ממש לא עבד בחינם בתקופה הזו. גם אם נוריד את עונת 2008/9 שגידמאק שפך מיליונים ושילם לו את השכר, קורנפיין עבד בשכר שנתי ממוצע פי 3 משכל כולנו ביחד וגבוה יותר משל השחקן שהרוויח הכי הרבה בקבוצה בתקופה הזו. ועונת 2008/9 בכלל מקטינה את הממוצע, זה אומר הכל. בנאדם שעובד בחינם לא בונה לעצמו בית באורה.

זה מה שאמרו כנראה לכל איש עסקים שהתעניין ברכישת הקבוצה ב-5 השנים האחרונות. just saying

8. Ice Cream חסה

ורק אנחנו מדברים, ופשכצקי (לא הכתב הכי אמין בעולם בכל הקשור לבית"ר, בטח כשזה נגד שנוא נפשם של הפאדחנים), כותב שגם ראשי הקבוצות בליגת העל וגם ניר ברקת לוטשים עיניים לעבר מי שניהל את הקבוצה בהצלחה רמה ב-6 העונות האחרות.
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.147679.html

עוד לא גיבשתי עמדה אם קורנפיין מתאים לתפקידים האלה, מצד אחד כל שערה אפורה על ראשו מזכה אותו בהרבה הערכה, מצד אחר יו"ר של קבוצה עם 25 מיליון שקל (שהוא לא זה שהביא אותם) שבנה קבוצות ברמה של 10 מיליון, אבל קורנפיין לא צריך לדאוג לעתידו, וגם אתם לא צריכים לדאוג (לא שמלכתחילה דאגתם, בעצמכם אמרתם שמה שמעניין אתכם זה רק לדפוק את טביב והלה פמיליה...).

9. Don Joan Roman Member

חסה אני אגיד לך רק דבר אחד כי מניסיון העבר לא עלה איתך שום פרי מהדיונים חוץ מכאב ראש: איציק לא יוותר על הכסף ובצדק רב, ואם אתה קורא לו גנב בריש גלי ואם אתה אומר שיש אי סדרים בניהול הזה שלו, תביא הוכחות מוצקות ולא את שיירי הזבל של אופירע אסייג, או שאתה יודע משהו מתוך המועדון(מה שלא נראה לי(.

10. אלי מתחן Member

רונן נזכרתי במשהו לגביי משחקים בשבת, קיום משחקי כדורגל בירושלים בשבת היה חלק מהסטטוס קוו לצד של החילונים, עכשיו שהוא הופר, על מה הדתיים צריכים לוותר?

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חסה אתה פשוט מרתיח, מי אתה שתגיד לקורנפיין או לכל אחד אחר לוותר על סכום של 2.5 מיליון ש"ח(!) שמגיע לו על מילוי תפקידו וזאת כי לטענתך יש לו מספיק כסף והוא צריך לבוא לקראת הבוס שפיטר אותו? באמת אתה מצליח להתעלות כל פעם מחדש אבל עכשיו נראה לי שהגעת לשיא ועוד אתה מזכיר את דדש השודד ואומר שקורנפיין גנב יותר ממנו.

ההתנהלות של קורנפיין כיו"ר לא הייתה מושלמת והיה לו חלק לא קטן בכישלון המקצועי בשנים האחרונות אם כי אני בטוח שתמיד טובת בית"ר עמדה לנגד עיניו, בנוסף אני לא בטוח עד כמה היה אפשר למצוא מישהו שינהל את הקבוצה טוב ביותר במצב הבעייתי שנוצר עם ההתנתקות של ארקדי מהקבוצה. אני חייב לציין שקורנפיין הוא גם אולי השחקן הנערץ והאהוב עליי ביותר ששיחק במדי המנורה, 12 שנה שמר על השער שלנו ועוד 6 שנים ניסה לשמור על השער של המועדון כיו"ר. שהפאדחנים ינסו לשכתב את ההיסטוריה כמה שירצו וימשיכו לטנף את שמו אבל בשבילי קורנפיין תמיד ישאר ויזכר בתור סמל ענק ואחד הגדולים שהיו אצלנו ואגדה בית"רית בפני עצמה. חבל לי שאחד כמוהו מפנה את המקום בחוסר כבוד והערכה מוחלט ומילים אחרות נזרק מהמועדון, ולעומת זאת טיפוס כמו טביב (שבינתיים בחצי קיץ איבד יותר שחקנים ממה שקורנפיין איבד ב-4 שנים) מתקבל בתרועות כאילו מדובר באמת במשיח.

http://chc20.n1.cdn.co.il/upload0708/2011520_264727197_jpg.Xxx

12. OriRR Member

רונן, אם אתה היית עכשיו קורנפיין, האם היית מוותר על הכסף? איזו סיבה בעולם יש לבן אדם לוותר על כספים שחייבים לו אחרי שבמשך שש שנים הוא עבד כמו חמור וספג קללות, איומים וכו'. באמת, אני מבין שזה כדורגל וזה אמוציונלי וכו' וכו' וכו', אבל אתה שוכח שמדובר בבני אדם שכמו ההורים שלך, שלי ושל כולם צריכים לעבוד ולפרנס את עצמם ואת המשפחה שלהם.

13. Alta Tensione Member

לא יכולתי לסכם את זה טוב יותר.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

14. djlirongal Member

עכשיו לפי פרסום בספורט 5 מתן בראשי מנהל משא ומתן עם קבוצה בפולין
    אני בשוק!
    מה נהיה יא בית"ר?!?!?!?!
    אנחנו הולכים לאבדון! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

15. Alta Tensione Member

סוכן טוב יש לבראשי. צריך להיות מאוד מוכשר כדי לשווק שחקן כל כך בינוני (ואני מחמיא לו כי אני מת עליו) לקבוצה בליגה הראשונה בפולין.

בכל מקרה, אחלה של בחור ושיהיה לו בהצלחה במבחנים. דור הדאבל הנפלא של עזורי + עמית בן שושן יוצא לניכר לנסות את מזלו. שיהיה להם בהצלחה ושיסבו למחרימים קצת נחת.

מצב נושא:
הנושא נעול.