בית"ר ירושלים 13/14: הפרויקט של רביבו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://kstp.com/kstpImages/repository/2012-07/B-Ice_cream.Xxx

לאחר שמולמו חתם מוקדם יותר היום על חוזה לעונה אחת יש רכש נוסף - אוסה גואובדיה הקשר הניגרי המכונה "ice cream" חתם גם הוא לשנה אחת ויהיה הרכש החמישי של הקבוצה בקיץ הנוכחי והזר השני עד כה בסגל לאחר שכל החמישה מהעונה שעברה שוחררו מהקבוצה. הניגרי בן ה-26 מתנשא לגובה של 187 ס"מ ומשחק כקשר אחורי. אייס קרים שיחק במספר קבוצות אוסטריות מהליגות הנמוכות ובעונה החולפת שיחק בוארדר סקופיה המקדונית.

---
    אין הרבה מה לומר על שחקן "חיזוק" כמו הגלידה הזה, אפשר רק להתאכזב ולתפוס את הראש איך זרקו את דאריו בזמן שמביאים שחקן עם רקורד כ"כ מרשים, אבל העיקר שחסכו כמה גרושים והאגו של הבובה קצת גדל, רכש של הפועל קטמון.

2. אלי מתחן Member

טוב או לא, רק הזמן יגיד. בינתיים צריך לברך את הרכש החדש.

3. JR-Riquelme Member

באמת עצוב שבן שושן עדיין מרוויח כסף מכדורגל
    נשבע שאם אני בעלים אני מציע לו 5 אלף שקל לחודש

4. Don Joan Roman Member

תנוח טוב? יש לו אחלה של חוזה בקפריסין, 130 אלף יורו ואני מאחל לבית"ר ירושלים שבכל דור ודור יהיה לנו עמית בן שושן אחד בקבוצה: בחור שתורם מקצועית על הדשא, תורם המון בחדר ההלבשה, אוהב את המועדון מכל הלב שלו, נותן בכל משחק 100 אחוז של עבודה סזיפית על המגרש, כובש שערים חשובים, מכבה שריפות ובלגנים, דוחה כספים, מקצץ במשכורות, אישיות נדירה ושחקן טוב, מתפלל שיחזור לפה כבר בעונה הבאה, איש ענק וסמל ענק.

Last edited: Aug 6, 2013
  5. Ice Cream חסה

על זר צריך לשלם פחות מס מעל ישראלי. כך שאם מולמו מרוויח 120 אלף יורו (ולא דולר), זה 160 אלף ברוטו, כלומר 750 אלף שקל (לא כולל דברים נוספים), ולבן שושן הציעו 140 אלף דולר ברוטו, שזה 500 אלף שקל. תאכל'ס מבזה.

בחייך, ראית אותו רק חצי משחק אימון (ובעצמך אמרת שהוא לא נגר) וכבר אתה קובע שהוא בלוף. גם לי זה נראה כמו איזה דיל של סוכנים של טביב, רביבו וכהן, אבל תן לו צ'אנס. זה לא שחקן מבליגה השלישית ממלזיה אלא מאלופת מקדוניה. ראית סרטון ביצועים שלו, הוא לא מוכשר - אבל רבאק תן לו צ'אנס לפני שאתה קובע שהוא רכש של קטמון.
    סתם נתפסת לכינוי שלו (אני חושב שזה כינוי מגניב). אנשים עם כינוי דומה הצליחו לא רע בחיים.

נראה לי שמצאתי את הבלם הברזילאי, לוקאס סילבה שמתאמן אצלנו. הושאל שנה שעברה לואשאש ההונגרית שמשחקת בליגה השנייה, וגם שם לא תמיד שיחק. הבנתי שיש תכנית להחתים אותו ולהשאיל לקבוצה מהלאומית. נו שווין...

6. סגול בדם Member

אפשרות קהינדה יחזור למכבי {בהכח מאוכזבים } ןסילבה יושאל להכח

7. Ice Cream חסה

כוסעמק ערס. כבר כמעט שכחתי שטביב מאוד מקורב לגל יוסף.
    טוב נו... בנאדם חף מפשע עד שהוכחה חפותו וכל זה. בעבר הקשר שלנו עם הכח הניב לנו דברים טובים (והבנתי שגם לכם).

8. סגול בדם Member

הניב את עידן ורד בחינם! עד היום נמרוד ורד מחביא תכסף

9. Ice Cream חסה

זה בדיוק למה שהתכוונתי. לא יודע אם שילמנו לכם תמורתו, אבל מלא שחקנים עברו בין הקבוצות בגילאי נוער. אנחנו השאלנו את אדיר מנשה ועדי סלוניקי שלא הגיעו לשום דבר, ואתם קיבלתם מאיתנו את קליסטוס אנוזיה למשל. אם אתה יודע משהו יותר ספציפי אתה מוזמן לספר...

אוף טופיק: נמרוד ורד הוא זה שהוביל את האיחוד שלכם עם רמת עמידר כן? והוא עדיין מעורב אצלכם?

Last edited by a moderator: Aug 7, 2013
  10. JR-Riquelme Member

אבל אתה מבין שאתה מדבר פה על חלוץ עם ממוצע של 4.5 שערים לעונה?
    אז איפה בדיוק הבושה עם ההצעה הזאת?
    אתה יכול לכתוב מפה ועד לונדון על האישיות ועל כמה שהוא סמל, סבבה הכל טוב ויפה מה עם קצת כדורגל? לשחקן הזה אין כלום, לא מהירות לא דריבל לא פיזיות לא משחק גב לא בעיטה לא מוח כל כדור שני מאבד. העיקר שפעם פעמיים בעונה הוא נותן איזה שער יפה... וכל הכבוד לו שהוא בנה בית בזכות הכדורגל. זה לא דבר שאמור לקרות
    אני שמח שהציעו לו חוזה שטיפה תואם אותו, עדיין בגלל האי נעימות הציעו קצת יותר מדי. אם הוא שחקן נבחן אני מאמין שמציעים לו 40 אלף דולר

Last edited: Aug 7, 2013
  11. Don Joan Roman Member

ברגע שאתה אומר לי שבן שושן חלוץ אני מבין איפה הטעות שלך, הוא קשר שמאלי וממוצע השערים שלו עומד על 6 שערים וארבעה בישולים בעונה לערך, ויש גם שחקנים שהם מעבר למספרים וזה עמית בן שושן, אולי לך זה לא אומר כלום, לי זה אומר הרבה, במיוחד במה שקורה היום בכדורגל, בן שושן גם מתוך השערים שלו כובש בין שניים לשלושה שערים מכריעים שבשבילי זה עדיף מעשרים גולים בגארבג', ושוב אני אזכיר את הקילומטראז שהוא עושה בכל משחק ואת עבודת ההגנה שלקשר היא חשובה מאוד

12. Bensh Member

כן אה, משהו
    אם אתה כל כך מחבב אותו אולי תבדוק מה קורה עם הכסף על טוטו תמוז שהוא עוד לא נתן

13. Ice Cream חסה

בוקר טוב. הוא כבר מזמן העביר לנו אותם/ הבקרה התקציבית חילטה לנו אותם מהתקציב של הכח. מעולם לא טענתי שהוא בעלים טוב ושווה לעשות איתו עסקים (למרות שבדיעבד העסקה הזו עזרה לנו להשיג המון כסף נחוץ שבסוף קיבלנו את כולו), אבל תשאל את גנק איך זה לעשות עסקים עם בית"ר ירושלים...

גם בדקתי את התביעה היחידה שהייתה נגדו על איומים על איזה קבלן שבונה ליד וינטר, יצא זכאי... לא כל מי שנולד ברמת עמידר וחברים של חברים של אחים שלו הם ברוני פשע הוא עבריין, ולא אני ולא אתה לא יודעים אם הוא בנאדם נחמד או לא, יש סיכוי אפילו שהוא יותר נחמד ממך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

עדכונים מהתקשורת היום:
    בוואלה ספורט וב-ONE כתוב שמחכים להתפתחויות סביב נדלובו. חלוץ על הוא לא, אבל אם הוא בריא הוא בדיוק השחקן שאנחנו צריכים ואני מעדיף אותו על 2 הנבחנים שלנו.
    בספורט 5 כותבים כמה דברים:
    :aa1: בית"ר דורשת מערן לוי להתחייב לא לתבוע אותה על הקנס בסך 20 אלף שקל שלטענתו ולטענת ארגון השחקנים שעד לא מזמן בראשו עמד נציג הבעלים שלנו היום, חיים רביבו, הוא לא חוקי. זו נבזיות. אם בבית"ר משוכנעים שהם צודקים - שלא יכופפו את ערן לוי. אם הם מפחדים שלא - והם יאלצו לשלם לו עוד 20 אלף שקל (שזה המון בשביל המשיח התימני שלנו...), אז זה מזכיר את ההתנהלות של יונה וסאסי בזמנו, ואוי לנו אם נהייה כמוהם.
    :aa1: אייס קרים ירוויח 85 אלף דולר, שהם 450 אלף שקל עלות מועדון אם מחשיבים גם את הנלוות שלו. אם הוא יסתמן כשחקן סביר שמשקיע על המגרש ויודע לחלץ כדורים ולכסות שחקני קישור מחוץ לרחבה, זו אמורה להיות עסקה טובה.
    :aa1: טביב הסכים להחתים את עזריאל ל-3 עונות על חוזה העבד שהוא הציעו לו, אבל רק אם מנשק האדידס שלנו יצליח לשנורר משחר 2 משכורות וטביב יצליח להוריד משחר את סכום ההעברה שהוא דורש. אני לא מת עזריאל (באופן כללי, מבחינה מקצועית הוא מעולה), אבל אם יש במילון מילה שההגדרה שלה זה "הוריד דראסטית מהדרישות שלו ו-ויתר על תנאים כדי לחזור לשחקן במקום שהוא אוהב ואוהבים אותו שם", התמונה של עזריאל צריכה להיות מתחת לזה. בושה שטביב התמקח איתו על אורך החוזה בכלל.
    :aa1: מספר 16 האגדי, אביתר ברוכיאן לא מצא קבוצה ובגלל שיש לו חוזה לעוד עונה הוא יחזור לאימונים. איזה זין. תשע נשמות יש לבחור, כל פעם מעיפים אותו מהקבוצה והוא מוצא את הדרך חזרה... מה, קטמון וסאדר לא צריכות מגן שמאלי, או עוזר אפסנאי? טוטנהאם לא זקוקה למחליף לגארת' בייל עכשיו?

Last edited by a moderator: Aug 7, 2013
  14. Don Joan Roman Member

בקטמון מעוניינים בו, הוא לא

15. alexshw Member

הייתי בשמחה מעביר לבית"ר את כל השחקנים שתקועים לנו כמו קוץ בתחת.
    מבצע 2+2, שלמו על עזריאל ואנדלובו ותקבלו את איציק כהן ואזולאי בחינם.

Thread Status:
Not open for further replies.