אתה אמרת שאבוקסיס אף פעם לא בא והכריז על עצמו כסמל, אז הבאתי 'דוגמאות' מחו"ל לכך שאתה מבלבל את המוח (לא שצריך לחפש רחוק...).
עזבו, התעייפתי. נשאר לנו עוד רק להתפלל שתיפול מזוודה עם 8 מיליון שקל בבית וגן, ואפשר לפתוח את העונה. או שפספסתי את התכנית החדשה של ארקדי? ויותר מדי דיווחים על גל יוסף בכתבות של בית"ר. מילה של אסף מול מילה של וואלה והארץ, למי להאמין בעניין הזה?
אפשר רק לקוות שזה נכון - גל בחור זהב, פילנתרופ גדול ובעל הבנה נרחבת בכדורגל (לא שכחנו שהוא נצר למנהל בהכוח עמידר)...
איזה גדול התאמאש הזה איך אני מתגעגע אליו ולא רק לרגעים המדהימים על הדשא אלא גם ואולי בעיקר לבן אדם העמותה הזאת זה הדבר הכי מרגש שיצא לי לעסוק בו בחיי והשחקנים האלה: תאמאש שאנדור, סטפן שאלוי ואנדרה קאלדיירה שנמצאים הרחק הרחק מעבר לים ועדיין זוכרים חסד נעורים למועדון שלך זה מפוצץ וממלא אותך בתחושת גאווה ושייכות שאתה באמת אוהד של משהו שהוא הרבה יותר עוצמתי ממה שהולך על הדשא.
ולרשימת של אלו שלא קנו: אליעזר ריבלין ( אחיו של יו"ר הכנסת, בעבר יו"ר הקבוצה יחד עם אחיו רובי ) ביבי נתניהו ( רוה"מ, מדליק חנוכיה בטדי לפני בחירות ) יהושוע מצא ( בעבר יו"ר הקבוצה, ח"כ, שר, ויו"ר הסוכנות היהודית לשעבר ) משה דדש קובי בן-גור גד זאבי ששון שם-טוב ( בעבר התורם הגדול ביותר למועדון, ואחד מארבת בעלי הקבוצה יחד עם מאיר פניג'ל, והאחים מאיר ושאול לוי ) יוסי מילשטיין ארקדי גיידמאק ישראל גולדשטיין יצחק קורנפיין איתן מזרחי רוני לוי רובן עטר 8 משחקני הקבוצה בהווה ( השמות ידועים לכולם ) גיא ישראלי ( מראשי הלה-פמיליה ) ליאור פטורי ( מראשי הלה פמיליה ) ועוד רבים, שרק מדברים הרבה, ולא נוקפים אצבע! המופע של ירון אילן? סיפורים כמו חול, ואין מה לאכול! מכירת המנויים: עצוב, על הפנים. המיזם תקוע מאז פירסום הידיעה שהכסף מיועד לכיסוי הגרעונות, ולמשכורות של היו"ר, הסקאוט, ושני שחקנים יקרים מדי. תראו כמה מהר הצליח מיזם האוהדים של הבועל ת"א. אני בלחץ, ולא רק אני: היום 1 לאוגוסט, ותקציב צריך להגיש לבקרה עד ה 5 לאוגוסט, ואולי נקבל הארכה עד ה 15 לאוגוסט. הכסף מראש העיר שהוא הביא מאמריקה? גרוש לא נכנס עדיין לחשבון הבנק של בית"ר. חוזים? אין. לפחות מחנה האימונים היה מצויין, וניצחנו קבוצת פאר מהבונדסליגה! ובשבת משחק לא חשוב בגביע השוקו.
כל הכבוד, אבל אל תסתכל על אחרים וגם אל תעשה את המצב יותר גרוע ממה שהוא. המצב לא מתקדם כמו שרצינו זה נכון, אבל עברנו כבר את ה2 מיליון ביחד עם התרומות ועכשיו בשבוע הזה צפוי להיות פירסום מאסיבי של העמותה בשביל להגיע ליעד של 3 מיליון. אתה עשית את מה שצריך? יופי, עכשיו רק תתפלל שהקבוצה תינצל. בקשר למנויים, אני לא מצפה למשהו אחר כשהקבוצה לא עושה שיווק נכון. אם אני לא גולש קבוע באינטרנט, סביר להניח שאני לא יודע בכלל שבית"ר התחילה מכירת מנויים.
המצב גרוע מאוד, ואנחנו חיים כרגע בתוך אשליות, חלומות, ותקוות, ואני מתפלל לבורא עולם שיוציא אותנו מהצרות, ויתן לנו לחיות בעונת-הכדורגל הבאה בליגת-העל, ולא בליגה נמוכה יותר: תהילים פרק קכא א ש??יר, ל?מ??ע?לו?ת: א?ש???א ע?ינ?י, א?ל-ה?ה?ר?ים-- מ?א?י?ן, י?ב?א ע?ז?ר?י. ב ע?ז?ר?י, מ?ע?ם י?הו?ה-- ע?ש??ה, ש??מ?י?ם ו?א?ר?ץ. ג א?ל-י?ת??ן ל?מ?ו?ט ר?ג?ל?ך?; א?ל-י?נו?ם, ש??מ?ר?ך?. ד ה?נ??ה ל?א-י?נו?ם, ו?ל?א י?יש??ן-- ש?ו?מ?ר, י?ש??ר?א?ל. ה י?הו?ה ש??מ?ר?ך?; י?הו?ה צ?ל??ך?, ע?ל-י?ד י?מ?ינ?ך?. ו יו?מ?ם, ה?ש???מ?ש? ל?א-י?כ??כ??ה; ו?י?ר?ח? ב??ל??י?ל?ה. ז י?הו?ה, י?ש??מ?ר?ך? מ?כ??ל-ר?ע: י?ש??מ?ר, א?ת-נ?פ?ש??ך?. ח י?הו?ה, י?ש??מ?ר-צ?את?ך? ו?בו?א?ך?-- מ?ע?ת??ה, ו?ע?ד-עו?ל?ם. תהילים פרק קל א ש??יר ה?מ??ע?לו?ת: מ?מ??ע?מ?ק??ים ק?ר?את?יך? י?הו?ה. ב א?ד?נ?י, ש??מ?ע?ה ב?קו?ל?י: ת??ה?י?ינ?ה א?ז?נ?יך?, ק?ש???בו?ת-- ל?קו?ל, ת??ח?נו?נ?י. ג א?ם-ע?ו?נו?ת ת??ש??מ?ר-י?ה?-- א?ד?נ?י, מ?י י?ע?מ?ד. ד כ??י-ע?מ??ך? ה?ס??ל?יח?ה-- ל?מ?ע?ן, ת??ו??ר?א. ה ק?ו??ית?י י?הו?ה, ק?ו??ת?ה נ?פ?ש??י; ו?ל?ד?ב?רו? הו?ח?ל?ת??י. ו נ?פ?ש??י ל?אד?נ?י-- מ?ש???מ?ר?ים ל?ב??ק?ר, ש??מ?ר?ים ל?ב??ק?ר. ז י?ח?ל י?ש??ר?א?ל, א?ל-י?הו?ה: כ??י-ע?ם-י?הו?ה ה?ח?ס?ד; ו?ה?ר?ב??ה ע?מ?ו? פ?דו?ת. ח ו?הו?א, י?פ?ד??ה א?ת-י?ש??ר?א?ל-- מ?כ??ל, ע?ו?נ?ת?יו. אמן ואמן, כן יהי רצון!
לפי מה שאני הבנתי היו 8 שכן רכשו, נוספו עוד מאז? יופי. אף אחד מהשחקנים האלה שחייבים להם 3 משכורות לא חייב לקבוצה כלום, בטח לא לשלם עבור עצמם את החוב שלהם. הסקאוט כבר לא בבית"ר מאמצע השנה שעברה והיו"ר ככל הנראה הולך לקצץ לחצי מיליון שקל (וזה קצת עבור מנהל, בטח במצב שלו) והפמלייה של גידמאק גם לא אמורה או לא מצופה לתרום לארגון, בטח אחרי שהם כבר השקיעו 380 מיליון שקל בקבוצה ב-4 שנים. את ששון שם טוב לא ממש מכיר, אבל לבוא אליו בטענות אחרי שהוא גם תרם הרבה כמו שאתה אומר לא הכי מתאים. קובי בן גור בכלל בכלא... יש אולי 1500 אוהדים שקנו או תרמו לעמותה, יש לפחות 48.5 אלף אוהדים נוספים שלא תרמו ויש בערך 600 שחקני עבר שגם היו יכולים לתרום אבל לא תרמו (מי שרוצה לספור אחד אחד, בבקשה). אבל הלוואי וזה היה עובד בכזו קלות.
לשחקנים אכן חייבים שלוש משכורות, ופרמיות, אבל איפה כל המליונים שהם עשו בעבר? לפתוח מדור פליצים אצל אופי-רע ללא-סייג ולצטט את ההתפארויות שלהם על הביזבוזים שלהם? קניית המניות ע"י השחקנים היא סמלית, כדי להוכיח נאמנות, ולעודד אוהדים לרכוש! מה זה עבור שחקן 2.99 ש"ח ביום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אלו שחקנים שקיבלו הכל מלבד מיליונים להוציא נשמה טהורה אחת שכן נהנתה מהכסף הגדול אבל ידעה תמיד לשים את טובת הקבוצה לפניי טובתו האישית
נורא, פשוט נוראה הידיעה שקיבתי הרגע בטלפון, ואני לא רק מקווה, אלא מתפלל שהיא לא נכונה, שהיא שקרית, למרות שהמקור אמין מאוד. ואני לא אחזור עליה פה, ולא אפיץ ידיעה שלא בטוח שהיא נכונה, והלוואי שביום ראשון הקרוב אני אצלצל לאותו אוהד ותיק ומסור, ואגיד לו : "חתיכת שקרן מנייאק, לך לשער 5 ". מספיק בכיתי לפני חודש ושבוע לאחר שהרב ד"ר ישעיהו רוטר זצ"ל ( בעליו ומנהלו של פורום רוטר.נט ) נפטר בפתאומיות מדום לב, ואין לי כוח לבכות שוב בגלל עניין עצוב אחר. שיהיו בשורות טובות, ישועת השם כהרף עין, אמן. אמר רבי נחמן מברסלב, זצ"ל: "מצווה להיות בשמחה כל הזמן".