אם אתה מלכלך על גאלבינה זה מראה לי עד כמה אתה מבין כדורגל. אם זה תלוי בי, הוא ושקבורץ מוחתמים כבר עכשיו לעוד 3 שנים.
אין מילים כבר לתאר אותך, מה אני כותב ומה אתה מפרש מזה... השחקנים הצעירים משולבים בהדרגה וכשהם יתנהגו כמו מקצוענים ויישרו קו עם אלי כהן אז הם לא יעברו סדרות חינוך, אני מעדיף שאלי כהן יעשה להם את המוות עכשיו ושלא יגדלו לנו פרזיטים שחושבים שהם אוחנה בגלל שהם היו הכי מוכשרים בשנתון שלהם. לחלק השני וההזוי(אפילו בשבילך) של ההודעה שלך קשה לי להגיב. סטיבן כהן חטיאר? כל הצעירים שהזכרת? מה אתה רוצה משקבורץ וגלאבינה? אני התכוונתי לזה שעדיף שיש לנו על הספסל צעירים מוכשרים מאשר שחקנים שבעים שלוקחים פי 10 שכר ולאן אתה לקחת את זה. אבל העיקר שמונה ההודעות שלך עולה.
אתה מספר לעצמך שאין לנו אופציות, בפועל כן יש לנו אופציות, אז נכון שהאופציות שלנו הם לא קווים גאמיירו וננה אלא נחמני ואליחן אבל אנחנו גם לא מתמודדים מול ליסנדרו ולאקאזט, ואני לא מדבר על הפרשי התקציבים האדירים. סה"כ אנחנו משחקים כדורגל טוב וחסרונו של שחקן, כל שחקן מלבד חסרונו של דאריו פרננדס הוא לא משמעותי למה? כי אנחנוק בוצה טובה ולא יחידים טובים, זו הנקודה שאתה צריך להבין, אולי כחלקים אנחנו פחות טובים אבל אצלנו בהחלט אפשר לומר שהשלם עולה על סך חלקיו. בנוגע לברטקובסקי: הואב עצמו ילד צעיר, מה הבעיה שלרצות עוד שחקן מוכשר בסגל?, עשהאל בן שבת? הוא דפק פה כמה אימונים ושחרר, זה שאלי כהן בוחן שחקנים זה לא לחובתו אלא לזכותו, באמת שאף אחד לא מבין מה אתה רוצה.
חן עזריאל הופיע סה"כ לשני משחקים העונה, הפועל חיפה והפועל ת"א. בכל השאר הוא אמנם לא היה גרוע, אבל גם לא היה השחקן המרכזי של ההתקפה שלנו ובגלל זה החיסרון הזה לא צריך להשפיע כל כך ואני בטוח שהוא לא ישפיע כי יש לנו את גלאבינה וערן לוי שמסוגלים להחליף את חן ומבחינה התקפית לעשות עבודה לא פחות טובה ביחס למה שחן עשה עד כה. איציק אמר הכי נכון - אנחנו קבוצה, ורק אם יוציאו לנו את החלק המרכזי שזה דאריו פרננדז, אנחנו נידפק. כל השאר לא חשובים כמוהו. מדברים שאלי יעלה עם קובי בקישור וגאלבינה במקום חן בהתקפה. כמו שצריך.
בית?ר של היום זו אחת הקבוצות היותר בריאות שנבנו פה מבחינה מקצועית(אולי הכי בריאה בעשור האחרון), אבל הוא ממשיך לחפש סיבות להיכנס באלי כהן ולהאדיר את אופירה אסייג. הוא מדהים.
ואם זה תלוי בי אז ל-5. אבל בבית"ר של קורנפיין מחתימים שחקנים לעונה עם אופציה גג, ובסוף לך תדע מי ולפי מה בוחרים לממש את האופציות האלה... כשאני חושב על זה אז גידמאק התעקש על זכות וטו לכל התחייבות ארוכת טווח, עם למישהו יש רעיון לגבי איך כל זה קשור הוא מוזמן לשתף... וואלה! בקיצור תפסיקו לתייג ישר כל שחקן מבחוץ בתור אפס שימנע התקדמות של כישרון ממחלקת הנוער (שממילא לא מקבל צ'אנסים כי הוא לא מיישר קו עם הדרישות (המוגזמות לדעתי, כמו שכבר אמרתי) של אלי כהן). אתה אמרת ישר שכל שחקן רכש או זר שנביא הוא סתם בלוף שבע וכולי וכולי, לכיוון הזה לקחתי את זה. צריך איזון בין שחקנים צעירים לותיקים ובין שחקני בית וחוץ. אנחנו צריכים עוד 2 שחקנים (בלם וחלוץ 9 אמיתי, אפילו אתה אמרת שצריך כזה, לא?) כדי שיהיה את האיזון הזה. לא בטוח ששחקנים מבחוץ יעלו הרבה יותר, בטח לא זרים שיש עליהם רק 25% מס, וגם אם זה יותר אז אפשר להביא במקום 2 שחקנים זולים מיותרים (עמרם, אביתר, ובקצב הפציעות של קוז'ו גם הוא, לצערי) שחקן אחד טוב שיעלה אותו דבר. אליחן (שמושעה כל שני וחמישי, או סתם דורס שועלים..) ונחמני (שעוד לא תפס מקום של קבע על הספסל) הם לא חלוצי חוד. יש לנו את עזריאל שהוא לא לגמרי כזה, את בן שושן שהוא עוד יותר לא כזה, ואת פולק שלא נספר ולא ייספר כנראה (מקובל). נכון. אבל זה שיש לי משהו לכתוב, מעבר לזה שסתם כיף, זה לא שאני חושב שבית"ר במצב גרוע וחייבים שינוי, לא שאלי כהן צריך ללכת הביתה ולא שצריך לפוצץ את האימון הבא כדי לעורר זעזוע. יש דברים קטנים (לפעמים אפילו פעוטים, אבל אני מאמין שמזה הכל מתחיל, וזה הוכיח את עצמו יותר מפעם אחת...) שהפורום נועד כדי לתת עליהם את הדעת, בתקווה שזה ישונה וישופר... עדיין לא סגרנו למשל את הנושא של למה ב-22 מיליון שקל אנחנו מתנהלים כמו קבוצה עם 12 מיליון... אז 2 מיליון זה חובות, 3-4 מיליון זה מחדל אבטחה, שיהיה עוד מיליון משכורות מופרזות לכל מיני כלומניקים בצוות (כי השחקנים שלנו מרוויחים מעט יחסית) ועוד חצי מיליון דרישות מיוחדות לבתי מלון וכדומה. זה עדיין 2 מיליון שלא ברור לאן הם נעלמו כשאין כסף למים מינרליים...
זה בדיוק מה שאני מאמין בו. צריך לדעת דברים בכלליות וכמה שיותר על סמך דיווחים חלקיים (תקשורת, הדלפות, מקורבים, לא פעם אחת אסף שקד פרסם בפורום של בית,ר.נט כל מיני), לא להיכנס לכל שחקן לכיס על השקל.
שום שתן לא עלה על שום ראש. שיחקנו אתמול מול מועדון עם סגל שחקנים שעולה על שלנו ב-2 דרגות שגם נראה אתמול כמו קבוצה לשם שינוי. בנאדו הכין אותם כמו שצריך למשחק. לחצו אותנו כמו שצריך, רוב הזמן סגרו טוב בהגנה, ניצלו את הטעויות המפגרות שעשינו וניצחו בצדק את המשחק. השחקנים השקיעו ועשו כמיטב יכולתם ומה לעשות שלא תמיד "כמיטב יכולתם" מספיק כשהסגל שלך עדיין מוגבל. לדעתי השיקול להציב את גלאבינה הבוסר והמנותק במקום ערן לוי היה טעות ועלה לנו בהרבה יצירתיות ועוצמה מקדימה. לדעתי זה יכל להיראות אחרת אם הקבב היה מתחיל ולא נכנס בדקה ה-64 אבל אי אפשר באמת לדעת. נצטרך להרים את הראש ולהמשיך הלאה. לא קרה שום דבר (פרט לאידיוט התורן שיקנוס אותנו במיליון שקל...).
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1879483 ולך תסביר לכל מיני הזויים שמדובר באחד המאמנים הטובים בארץ, אם לא הטוב שבהם.
מבחינתי שיחתימו אותו היום ל-10 שנים. תקופות קשות וכישלונות תמיד יהיו, אבל איתו נהיה בטוחים שרמת העבודה והמקצוענות תהיה הגבוהה ביותר. הקבוצה של השנה זאת הקבוצה הכי בריאה והכי כיפית שראינו מאז הקבוצה של 98? שגם אותה אלי כהן בנה!