בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Don Joan Roman Member

עוד לא ראיתי שמתוך משחק שהיה צריך להיות בו מינימום שבע דקות תוספת זמן אנחנו מקבלים שלוש שמתוכן שיחקנו בקושי חצי דקה ומילא אלו היו בזבוזי זמן, אלו היו אדומים מוצדקים מאוד.
    אה וירו בלו בן זונה אפס כזה, תודה לקהל האדיר שלנו.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהרחיק להם בצדק 2 שחקנים הוא פחד לתת תוספת גדולה שחלילה לא נבקיע שער ניצחון נגד 9 שחקנים והקהל שלהם יעשה בלאגן...איזה שיפוט דעת שערורייתי שלו בעניין הזה וחבל כי היה לו משחק טוב והוא קלקל לעצמו בקטע הזה.

למרות רצף הנצחונות בחודש האחרון עדיין הייתי סקפטי אבל אחרי היום אפשר לראות שיש לנו קבוצה ויש לנו מאמן, במגבלות הקיימות שלנו אלי כהן מעמיד כאן קבוצה לא רעה בכלל שמתקנת את הרושם של תחילת העונה, רק להיזכר בתקופות החשוכות תחת מוריניו נעים בשנה שעברה ולדפוק ת'ראש בקיר.
    לא זוכר אותנו שולטים בצורה כזאת בדוחא ועוד אחרי פיגור מוקדם ובלי 2 שחקנים משמעותיים, ממש לא היה חסר לנו הרבה כדי לנצח את המשחק הזה, החמצות ענקיות של בן-שושן וערן לוי.

3. אלי מתחן Member

או שהערסים המטומטמים האלה יפסיקו לעשות שטויות וילמדו להתנהג ולהתאמן. אם הם יתנהגו כמו ספורטאים ויכבדו את החולצה והמעמד שלהם הם לא ישחקו, פשוט מאוד.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מג"ק, ברק משה ממה שיצא לי לשמוע עליו ומהמעט שיצא לי להכיר אותו, הוא מקצוען ומת להצליח בבית"ר.

5. אלי מתחן Member

יכול להיות, אין לי מושג, נייג'ל וחסה הביאו פה את הדיווחים.
    ההיכרות שלי עם השחקנים הירושלמים והאופי שלהם גורמים לי לקחת את הצד של אלי כהן ב100% מהמקרים. הוא לא צריך להתחיל לוותר לילד בן 19 כמו ירוחם שמתנהג כמו פרחח ועונה לו רק כי אין לו מגן ימני אחר.
    אם אלי כהן טוען שברק משה לא חי חיים מקצוענים, אני סומך על שיקול הדעת שלו.

6. Ice Cream חסה

אלי כהן הוא גם זה ששלח לכל הרוחות את לירן ותמיר כהן ממכבי תל אביב, כי הם לא התאימו לו. מהראשון יצא שחקן לפודבסקידזי, אבל השני התקדם בנתניה ובסוף נמכר לבולטון... אז בקטע הזה הוא קצת מגזים ולא תמיד השיקול דעת שלו נכון. אי אפשר שמאמן מזדמן יהרוס השקעה של שנים מלפניו.

לא ראיתי את המשחק אלא רק את התקציר ושמעתי אותו ברדיו, אבל דינו כנראה בלם איטי, כי בלו הוא לא מהסילונים. הוא עוד יגדל ויתפתח וילמד לחפות על זה, אבל ממש חבל שזה לא יהיה אצלנו. והרוש שוער בינוני שיביא נקודות פעם בסיבוב גג, ציפיתי ממנו ליותר, צריך יהיה להשלים עם זה...

ומה תגידו על אבי ריקן? הוא מחמיצן בחסד, אבל איי - מלך השערים שלנו עם 3 שערים ב-4 המשחקים האחרונים שלנו! לא תמכתי בההעברה שלו מההגנה (בכל זאת, זה קשה לגדל מגן אפילו סביר) לאמצע הקישור, אבל בינתיים זה מוכיח את עצמו והוא באנקר על העמדה הזו.
    בינואר חייבים לשדוד בנק כדי להביא חלוץ ובלם, ומוזר שעכשיו רוב המועמדים שעולים או נבחנים הם קשרים..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/11/12
  7. אלי מתחן Member

אף אחד לא הכריח את מכבי לשחרר את תמיר ולירן כהן, הם יכלו להשאיל אותם באותה מידה אם לא רצו להכנע לגחמות של מאמן. הוא בצדק לא מוכן ששחקנים שלא מתיישרים לפי הדרישות שלו יהיו בקבוצה.
    כשאלי כהן לקח אליפות כמאמן בית"ר, כנראה שתומר ירוחם עוד לא ידע מה זה כדורגל וברק משה ראה בפעם הראשונה שלו כדור. זה לא סביר בשום צורה שהם יוכלו להתנהג כפי שהם רוצים, הוא הבוס שלהם והוא הקובע היחיד של מדיניות במועדון. אם אלי אוחנה היה משחק בבית"ר, אולי היה מגיע לו יחס מיוחד, לא לשני שחקני נבחרת הנוער לשעבר.
    בגדול, שחקנים לא מקצוענים או עם אופי מסריח לא מגיעים רחוק ברוב המקרים, ככה שאלי כהן שהוא מאמן בעל שיעור קומה יכול לחסוך לנו הרבה שנים של בררה בזה שהוא מנפה אותם כבר שהם צעירים

8. Don Joan Roman Member

גם אופיר קריאף היה "ילד רע" על פי אלי כהן, אלי הושיב אותו על הספסל, לקח אותו לכמה שיחות ויצא מאופיר שחקן הרכב, אלי כהן צודק בכל החלטה והחלטה שלו, בטח כשהוא קשוח עם השחקנים, הם מבינים ויודעים שאין פה מה לחפף, תשחיק טוב ותוכיח את עצמך? תקבל הרכב, לא תוכיח את עצמך? שב בחוץ, אני עם אלי כהן בכל החלטה והחלטה שהוא לוקח.

9. Ice Cream חסה

לא אמרת בעצמך שאלי כהן מתעלם באופן בוטה מאופיר עמרם שהוא אחד הטובים באימונים, רק כי הוא רוצה להבהיר לחם העתידי שלו שזה שהוא מספק רכבים וכסף לקבוצה לא אומר שהחותן שלו ישחק? והוא גם אמר את זה כמעט במפורש בכתבה* (החשובה) שעשו בהארץ. יותר מדי אירועים כאלה ונראה לי שאלי כהן מגזים. זה שאת קריאף ואת ערן לוי הוא לא שרף לא אומר שמה שעובר/עבר על רבים אחרים זה בסדר.
    אגב קריאף, אז דווקא אצל אלי כהן הוא סופסוף התחיל לקבל דקות ובכללי יחס הולם (מוריניו&שפיציק שנה שעברה החזיקו אותו ביציע למרות שהוא ביקש לעזוב בהשאלה!) והוא לא ירד מההרכב עד ההרחקה מול סכנין, וזה למרות שהוא היה חלש מאוד בהתחלה (אבל היום זה משתלם, ואני לוקח בחזרה את מה שאמרתי). אני יודע שהוא כן לקח אותו לשיחה והסביר לי שאי אפשר להיות רק כסחן והוא צריך לדעת למסור, אבל זה היה בקטע בונה, לא ראיתי שהוא ישב על הספסל. וכמובן על ההצלחה של קריאף כרגע הקרדיט לאלי כהן.

* אגב הכתבה הזו, אז אלי כהן השתלח שם באופירה (בחתימה של בן). ואי אפשר לומר שזה לא בצדק כי אופירה היא כלבה, אבל כל ה"ספינים" על זה שרוני מאנה או טביב מעוניינים לרכוש אותנו התגלו כנכונים או מספיק מבוססים - ואופירה שהיא עיתונאית מאוד מוכשרת וחזקה עלתה על זה ראשונה בפער. אפשר גם להודות בטעויות ולהתנצל על יחס אפילו לאנשים כמוה...

10. Don Joan Roman Member

1. זה שאלי כהן התעלם ומתעלם מאופיר עמרם שבאותה תקופה היה הטוב ביותר באימונים זו עובדה אבל גם עובדה שאלי כהן יודע מה הוא עושה ולמה.
    2. ברק משה היה אשתקד אחד מאהובי נפשו של אלי כהן ככה שאם אלי כהן לא נותן לו דקות זה בגלל סיבה מוצדקת, אני מאמין שבקרוב ברק יתיישר עם אלי ויתחיל לשחק יותר כי אנחנו צריכים אותו.
    3. אופיר תמיד נתן את הלב והנשמה במגרש, כשדאריו לא היה אז כל הקבוצה הייתה חלשה וגם אופיר קריאף אבל מהרגע שדאריו חזר אופיר הרבה יותר בטוח בעצמו והוא תורם הרבה, אין לי ספק שעוד מעט גם השערים יגיעו, כאבה לי הנשמה כשהוא החמיץ נגד הפועל, הוא חיכה לזה כל החיים אבל לא נורא הוא יחזיר לנו.
    3. אופירה אסייג לא פירסמה ראשונה על טביב אלא יניב טוכמן, היא דחפה את רוני מאנה ואנשי הקשית שלו, סתם קשקשן אם כבר היא צריכה להתחנן אלינו שנסלח לה עם כל מה שהיא פוגעת במועדון שלנו אבל היא עוד תשלם על זה במוקדם או במאוחר האישה הרעה הזאת.

11. Bensh Member

אלי כהן מלך. כל מה שהוא עושה בינתיים קדוש מבחינתי, לא הייתה פעולה אחת שלא הסכמתי איתו לגביה. אם תומר ירוחם לא יודע להתנהג למאמן, שישב בחוץ. אם ברק משה, למרות החיבה האדירה שלי אליו לא יודע איך חי ספורטאי, שישב בחוץ. כשרון זה לא מספיק, ע"ע אופיר קריאף שבלי הרבה כשרון אבל עם טונות של נשמה תפס בשיניים מקום בהרכב ובלב של הקהל

חסה לא הבנתי על מה אתה מצפה שהוא יתנצל בדיוק בהקשר לחתימה שלי. אז היא צדקה עם טביב, נו ו? זה בכלל לא העיקר של הציטוט

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/12
  12. Alta Tensione Member

לא רק שהיא לא תשלם על זה אגורה שחוקה היא גם תצחק אחרונה כל הדרך שידידה "טביבי" עושה לכס בעל הבית של המועדון הזה.

13. Don Joan Roman Member

1. מי דיבר על כסף?
    2 טביב לא ידיד שלה

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אופיר קריאף שחקן עם הרבה כישרון, שתהיו בעניין. בנוער הוא היה תמיד שחקן התקפי בולט שמסיים עם 20-30 בישולים ושערים בעונה, ואני בטוח שככל שהוא יקבל יותר ביטחון וניסיון גם התרומה ההתקפית תגיע.

15. Ice Cream חסה

אני זוכר אותו בחצי הגמר של הנוער מול הפועל ב-2009/10, כשעוד היה לו תסרוקת כמו לקאמורנסי והוא כבר אז פירק כל מה שזז. דווקא אלי כהן שם אצלו לב לבעיה ממש קשה מבחינה התקפית במסירה שלו. בדקתי גם סטטיסטיקות באתר ההתאחדות מאז נערים ב', והוא אף פעם לא היה גולר. מאז הנוער יש לו בכלל יותר צהובים בשנה משערים (שזה לא דבר רע). אתה יודע בוודאות שהוא היה שחקן התקפי? אין מצב אתה מבלבל עם קובי שבאמת שיחק מתחת לחלוצים?

ידע מה הוא עושה=מראה בכוח למומי דהאן שאין לו שום סיי בקבוצה והוא לא ישפיע על כלום. לא?

אני לא יודע במה הוא צריך להתיישר, אבל מאמין שזה כן משהו שאפשר להחליק או משהו שמעולם לא דרשו ממנו. היה והוא לא מתיישר ואלי כהן זורק אותו/ הוא דורש שחרור? איבדנו את גולת הכותרת של מחלקת הנוער שלנו...

הדברים הספציפיים שעליהם הוא צוטט, לא היו ספינים כדי לפגוע בו או בבית"ר, אלא דברים שבאת קרו (גם מהלכים שהיא עצמה יוזמת, כמו ההתעניינות או "התעניינות" של רוני מאנה, נחשבים). אופירה היא עיתונאית מוכשרת ובכמות הקשרים שיש לה אפשר להקיף פעמיים את כדור הארץ, כך שמדי פעם היא צודקת או באמת יודעת לפני כולם.

ראיתי עכשיו את יציע הכבוד עם אברהם לוי, אתם בטח יודעים וזוכרים עליו יותר. ערב מרגש ואני מוקיר אותו ואת כל מי שישב שם בפאנל על התרומה שלו לבית"ר, אבל רק לאחד שם לא דבק שום רבב בכל ההיסטוריה שלו עם בית"ר - אישטוואן שאלוי :aaa8:. להחזיר אותו לבית"ר ולא משנה באיזה תפקיד, העיקר הנוכחות שלו בבית וגן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/12