למה כן? למה שלא נדע לאן הכסף הולך? אם לא בשביל העמותה, אז לפחות בשביל לחבר את העיר בחזרה לקבוצה. תחושת הניכור הזו לא טובה לאף אחד שטובת בית?ר עומדת לנגד עיניו, היא טובה לאנשים כמו גל יוסף,טביב וקורנפיין שלא מעוניינים שאנשים ידעו מה הם עושים עם תקציבים של 20-30-50 מיליון שקל.
אני שואל מה אתה רוצה לדעת בספרים הכספיים האלה. כמה כסף מרוויח ברק משה? כמה שילמו למאיר אלקבץ על התרת חוזהו? כמה כסף עשה סוכן פלוני אלמוני מהבאתו של שקבורץ? כמה כסף שילמה בית"ר לשלום עליכם על הקייטרינג בכל חודש?
כן מה לא ברור. נכון לעכשיו הקבוצה לוקחת כסף מהעמותה, היא לא צריכה לתת לאף אחד דין וחשבון, יכולה לספק חוזים על קייטרינג לשלום עליכם באיזה מחיר שהיא רוצה רק כי הוא מקורב למישהו. כשזה הכסף שלי, אני רוצה לדעת אם יש שימוש לרעה.
אבל הסברתי לך שזה בעייתי להיכנס לכיס של אנשים וזה יכול לעורר בעיות ולאו דווקא כאלה שנובעות משחיתות או שימוש לרעה. וזה ישפיע על כל הליגה. חוץ מזה, כל כמה זמן אתה רוצה שיפרסמו דו"ח? בתחילת כל שנה? בסוף כל שנה? בסוף כל חודש? או כמו באתר של רשם העמותות שיתפרסמו כעבור שנה?
בוא נגיד שאני כרגע אסתפק בלדעת ממה התקציב לעונה הזאת מורכב. אתה לא נכנס לכיס של אנשים סתם כי בא לך, אתה נכנס לכיס של אנשים כי אתה משלם להם את המשכורת. גם לקחת מאנשים מס הכנסה יכול לעורר בעיות, כנראה שהיתרונות עולים על החסרונות. שחקן שלא מעוניין שלא יגיע.
אני רוצה לדעת לאן הולך תקציב של 20-25 מיליון שקל בכל שנה, אבל אני יותר מעוניין באפקטים שדבר הזה יצור.
גם אני משלם את המשכורות של המורים שלי, ובחיים לא עלתה לי המחשבה לדרוש מהם שיחשפו את תלוש השכר שלהם ואת התנאים שלהם. כי זו חוצפה. ואני בטוח שגם אתה לא היית עושה את זה למרצים שלך, לסגל הזוטר בטכניון (נכון?), לשוטרים ולכבאים בסביבתך. ובכלל למה להסתפק בכך שיראו תלושי שכר? אולי גם שיראו חשבוניות של כל מה שהם קונים או משלמים? זה הכסף שלי ואני רוצה לדעת אם קורנפיין משתמש בו לחינוך של הילדים שלו או שהוא מבזבז על רכבים, שעונים, חליפות ומסעדות יוקרה אני זוכר שב-2009 ידיעות פרסמו את התלושים שהגיעו לידיהם אודות משכורות של שחקנים, זה היה מכוער, לא נעים ויצר לחץ, עכשיו תחשוב אם תראה את החוזה של כל שחקן (אני שוב שואל- יש עוד עובד מדינה שמחויב לפרסם ברבים את תלוש השכר שלו?), מה זה הולך לגרום בקבוצה... אני רוצה שקיפות, אבל רק בתור מגמה כללית שנדע פחות או יותר איזה חלק בסעיף שלנו הוא מה, ואם תבקר מדי פעם בבית"ר.נט תראה שאסף מפרסם לא מעט רמזים לכך. לא שכל שחקן יענוד תג שעליו יהיה כתוב כמה הוא מרוויח בחודש והכרוז לפני כל משחק יצעק "מספר 5, מתן בראשי, ירוויח היום על המשחק הזה 1000 שקל בנוסף לחמישה עשר אלף שלוש מאות שבעים וארבע שקל שהוא מרוויח בחודש" (היפותטית, כמובן, זה בסביבות העשרת אלפים לפי מה שאני יודע). ולצורך אותה מגמת שקיפות יש לנו עמותת אוהדים ואנחנו שולחים 3 נציגים ממנה לדירקטוריון (טוב, בערך זה אנחנו ממנים אותם ובערך אנחנו בחרנו את הבן של אברהם לוי לתפקיד הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx). גם קח בחשבון שזה שאתה מפרסם את כל החוזים וכל ההוצאות אפילו רק בקרב העמותה, אז זה מהר מאוד ידלוף לכולם, כלומר גם אנשים שלא שילמו 1080 (או 240) שקל מכספם למען הקבוצה ידעו דברים שהם לא הכי חייבים לדעת. אני גם לא חושב שבקטמון וקביליו יפו מעבר לנציגי ההנהלה מישהו יודע בדיוק על השכר של כל שחקן... מס הכנסה (שאגב, בכוויית לא ממש שמעו עליו...) על כל הבעיות שבו נועד כדי לקיים מדינה תאכל'ס, לא כלי שיאפשר ביקורת על ניהול לא תקין ושחיתות. :aa1: נעשה מיני פינת אקסים: לירון דיאמנט כנראה לא יירד מהכותרות בבית"ר כל עוד גידמאק קשור לבית"ר, אבל בינתיים הוא כבש את השני שלו ב-2 משחקים במכבי הרצליה. אבל זה לא משנה, לנו יש את חן עזריאל והוא הוכיח, מוכיח ויוכיח לכולם (את מה שהוא כבר כאמור לא צריך להוכיח) שהוא לא רואה ממטר את דיאמנט, שבכלל צריך ללכת לעשות פרסומת לאורנג'.
זה שחן עזריאל אפס לא עושה את דיאמנט שחקן. טוב שההוא הלך כי הוא היה פה בפרוטקציה, חבל שהחזירו את הילד חרא
בשביל לנסות להבין מה הולך אצלו בראש אתה צריך תואר שני בפסיכולוגיה...אין דברים כאלה. דיאמנט מוכיח בינתיים יפה את מה שאמרנו עליו - חלוץ של ליגה לאומית בשיאו של קבוצות תחתית בליגת העל ולא יותר. מה שלום אלי ארליך, מצא קבוצה הכוכב?
חסה, אני לא מבין למה את כל הזמן נתפס על השכר של השחקנים. יש כל-כך הרבה דברים אחרים שמשלמים עליהם במועדון הזה שלא קשור לשכר שחקנים,ובלי קשר מה הבעיה אם יפרסמו את השכר שלהם? אתה חושב שהם לא יודעים ביניהם כמה כל אחד מרוויח? אם זה מלחיץ אותם אין להם מה לחפש בכדורגל. אפשר לחשוב שהשכר שלהם לא מפורסם בתקשורת גם ככה.
שי חדד צריך לעוף לקיבינימט. נמאס לי כבר מהמסירות שלו ליריב ומהעבירות השטותיות ליד הרחבה. אני מאוד מכבד את אלי כהן, אבל כל עוד הוא וקריאף בהרכב יש לנו קבוצה שאין לה שכל על המגרש.
עם קריאף יש תקווה כי דאריו סיים את ההשעיה שלו אבל במקום שי חדד יש לך את דסה שהוא נראה לי השחקן כדורגל היחיד בעולם שבכל פעולה מתעקש לעשות את הפעולה הלא נכונה. המנטאליות של הקבוצה הזאת נוראית, במקום אחרי 0-1 דקה שביעית ללחוץ את ר"ג ולעשות משחק קל הם יורדים לבונקר, כדורגל נראה השנה רק שנסתבך חזק בתחתית או במשחקים נגד הגדולות. מי שיפטר את אלי כהן זה השחקנים ולא קורנפיין או האוהדים.
המשחק הכי גרוע שראיתי של בית"ר בכל שנותיי כאוהד שהולך לכמעט כל משחק(17 שנים), פשוט אפס ושום דבר. יש עכשיו 20 יום לעבוד על התיאום בהגנה, לעבוד על הנעת הכדור, לעבוד על הכל בעצם ולהגיע רעננים לבלומפילד נגד בני יהודה, בתקווה שכולם יהיו כשירים ודאריו סוף סוף יחזור אלינו, כי אני חותם שעם דאריו אז אנחנו לא מפסידים נגד עכו, מנצחים את ב"ש ומנצחים גם היום. אה וכן נקודת אור יחידה מהיום, זה גאלבינה, בישול ענק לערן לוי, החמצ גדולה מול ארקין ותנועה בלתי פוסקת, יש לנו פה שחקן, השאלה היא עד כמה ילד בן 19 יכול להיות עקבי אבל שחקן הוא שחקן, גם דינו בלם מצויין ולדעתי הוא לא פחות טוב מפילאבסקי, חבל שהחברים שלו "להגנה" הם גרוזיני שיודע לעשות התקפה אבל כל קשר בינו לבין הגנה מקרי בהחלט, בחור נחמד שצריך לחזור למעמקי הספסל ולעלות כמחליף שביעי פעם בעשרים וחמישה משחקים, ובלם שאני חולה עליו ואוהב אותו מאוד ולדעתי הוא גם כישרון לא קטן שפשוט ניפץ לי את האשליה בפנים עם טעות של ילד בגנון, כמה חבל.