לא נראה לי שנרד ליגה בגלל בראשי או נסיים עם כרטיס לאירופה עם בלם אחר. הוא מסננת אבל אולי הוא ישתפר. גם אביב חדד מבני יהודה היה מסננת לפני 3 שנים, והיום הוא בלם ליגה סולידי. וכולם זוכרים כאן את איתן טיבי שבאמת היה בלם/מגן בינוני והמון חלוצים חגגו עליו, ולבסוף אפילו הגיע לנבחרת. מה לגבי טל כחילה? הוא עד כדי כך גרוע שאפילו לא מנסים אותו במשחקי גביע הטוטו? אולי עוד יתברר בטעות שהוא בלם ליגה טוב.
כן בראשי אשם שמויאל עושה עבירה קריטית ליד הרחבה, בראשי אשם כשדסה מפספס כדור גובה ובראשי אשם שלאנצ'ה חלוץ מצוין רק בראשי אשם, די קש אם כבר אתה רוצה לתמוך את דעתך תשתדל שזה יהיה עם מקרים שבהם הוא אשם באמת כמו בגול של בדש אבל היי בדש עשה את אותו סיבוב על בלם בבלגיה ועל עוד כמה בלמים בארץ, לא בראשי יהיה ההבדל בין ירידת ליגה להישארות ואין לזה קשר לשחקני בית או לא שחקני בית, הפכתם לעצמכם תירוץ שאם מישהו חושב ששחקן שגדל בנוער של בית"ר לא פחות טוב משחקן שגדל במכבי פתח תקווה. אז הוא עיוור לגביי שחקני בית.
http://www.youtube.com/watch?v=2aDKdBNq3Ls ההוריקן כבר כאן ההוריקן כבר כאן ידוע ומוסכם שהוא כה מסוכן זה אבי ריקן :aaa8:
השחקן הכי טוב בבית"ר היום. אבל בטח גם אותו איציק ימכור בסוף השנה כדי לדחות את הקץ ולשלשל לחשבון הבנק שלו עוד מיליון.
הבלגאן הגיע גם לנוער: ראיתי במהלך התכנית בספורט 5 שרצו לשחק עם נאור סבג (קשר אחורי שהבאנו לפני שנתיים או שלוש מהפועל באר שבע), אבל בגלל שהוא חריג גיל צריך להעביר את החוזה שלו בקבוצה הבוגרת, כנראה שזה כולל גם איזה שכר חייל או כל תשלום בדיחה אחר (מקווה שזה לא נפל שוב כי לא היה כסף להסעות...). והוא לא עבר, ולכן לא שיחק. FML מתן בן סימון, שחקן שב-2 המשחקים שלו דאשקתד תחת מוריניו הגדול היה בכלל לא רע, הושאל לאח"י נצרת היום בגלל גחמה של אלי כהן, והשאיר אותנו עם מגן שמאלי אחד לכל העונה. הכל טוב ויפה (קיבלנו עלינו משהו?), אבל שיטוט קצר בפייסבוק שלו מתישהו הראה שהוא לא הכי אוהב ערבים בעולם. שיהיה לו בהצלחה ושיחזור אלינו מחושל יותר. מגרלשווילי לא יסכים לוותר על כסף לנצח. באותו אתר גם גיליתי היום שמאיר אלקבץ, שמחזיק בחוזה לעוד 3.5 שנים ועבר במחלקת הנוער (מה שלא מנע ממנו לשבת כל השנה שעברה ביציע) שוחרר היום כצפוי אל קרית גת שממנה הוא הגיע/ נגנב, ואותה מאמן אבא שלו. ואני זוכר שעוד קיוויתי שמה שמירו כתב על זה שב"ש ירכשו אותו תמורת 40-100 אלף שקל יתברר כנכון... או שאולי בכל זאת קיבלנו מהם איזה שקל וחצי? כמובן שיהיה לו בהצלחה, למרות שזה עלול לחרפן אותי אם הוא עוד יתגלה כשחקן... כמה מילות פרידה לשני השחקנים שבכל זאת עוזבים אותנו אחרי שהתאמנו בקיץ ללא חוזים: לתומר בן יוסף - שזכה ביושר בכינוי חורר בן חושף עם 7 אדומים בכל המסגרות, המון תודה למרות הכל. הוא לא השחקן הכי מבריק והוא לא פעם העז לדרוש יותר מדי, אבל הוא פשוט השחקן האפור הסולידי האולטימטיבי כשהוא לא עושה עבירות מפגרות. פגשתי אותו השנה באחד האימונים, והתרשמתי ממנו לטובה כאדם. אבל יותר מתודה מגיע לו סליחה, סליחה בשם אלי כהן. בן יוסף כבר קיבל הצעה מהפועל ר"ג, אלי כהן התחנן בפניו שיטוס לגרמניה, ואז הגיע שקבורץ ואיתו הטוויסט בעלילה (בן יוסף אפילו לא קיבל הצעה ראשונית! - שבעקבותיו הוא כבר שקל לפרוש (בכל זאת, בן 33...). אבל החיים הם כמו גלגל, פעם אתה מנופח ופעם את בפנצ'ר- ומשום מקום הגיע מחזיקת הגביע, סגנית האלופה וקבוצה שתשחק באירופה- והחתימה אותו, לשנתיים, תמורת 100 אלף דולר נטו לעונה. קשה לאחל לו בהצלחה כשהוא בוחר ללבוש את המדים האלה, אבל אני הכי מבין אותו בעולם ומקווה שיעשו לו טקס פרידה במשחק שלנו מולם בטדי. דן איינבינדר - 1.1 מיליון שקל על 75% מכרטיסו של שחקן בינוני שסיים חוזה זה מכובד (תנו בכפיים לשפיציק, כשמגיע אז מגיע) - אבל הטייטל שלו בתור שחקן בית, זה כנראה מה ששבר את גב הגמל של העמותה, שהתעקשה להשאיר אותו. ודנצ'וק הוא לא סתם שחקן בית- הוא זן הולך ונכחד של שחקנים שבאמת גדלו במועדון מהילדים, ולא יובאו ממועדון נחשל על ידי פדו-סקאוט משופשף. בטח ראיתם את התמונה של איינבינדר בגיל 16 עם השיער הארוך בפייסבוק, אותי זה ריגש... ולמרות שהוא התנהל בטיפשות כל הקיץ (מהרגע שהוא סירב לחתום על חוזה באמצע העונה, אפילו), גם לו החיים האירו פנים: ממחנה האימון של ארסנל קייב הוא חזר בלי לדעת אם רוצים אותו או לא, ובתום מו"מ מתיש עם בית"ר (שבסופו של דבר קיבלה הארה והחליטה שמוטב למכור אותו כל עוד יש ביקוש) הוא חותם ל-3 שנים בקבוצה שתשחק בליגה האירופית. שיהיה לו בהצלחה, ושיטריף את אוהדי בית"ר מחופשים לאוהדי קרית שמונה עם מסירות הרוחב שלו. ולנושא הקריטי באמת: עוד לא הייתה ישיבת דירקטוריון אחת וכבר מחול שדים. ברוכים הבאים לבית"ר ירושלים מודל 2012/3. מכירים את הממים של "AND THEN THEY SAID"? אז אני מתאר טוב את נציגי העמותה משתלבים בו בהודעה שיוצאים לדרך חדשה ונקייה... אבל יכול להיות שזה כי סתם אני לא מספיק נאור ומתקדם ועוד לא מבין את הגדולה של המהלך הזה של למשוך צ'ק (או מלכתחילה להיכנס לדירקטוריון המסורבל הזה), כמו שטוען ידידנו סמואל אטו... הדבר היחיד הטוב שיצא מהמהלך הזה: חן עזריאפס עוד לא חתם (למרות שהשם לירון דיאמנט יושב לי חזק בראש). רק עוד שבועיים עד מועד סגירת חלון ההעברות ונוכל לומר הגומל... היום אגב, אחרי גירודי כיס (שהיו מייגעים יותר מגירוד קטלאז מהחלק הפנימי של הלחי בשביל ניסוי בביולוגיה...)- קניתי מניית צעיר נוספת. כרטיסי חבר אנחנו נקבל אולי בעוד שנתיים, וגם אסיפה כללית תהייה רק בעוד שנה, אבל עדיין לא הבנתי לגבי הקטע של הרחבה מנייה- אם בהמשך השנה אחרי שאני אגיע ל-18 ואסתדר יותר מבחינת הכיס, אני אוכל להוסיף פשוט 600 שקל ולקבל מנייה רגילה על כל הזכויות שבה?
כל עוד אין חתימה של כל הגורמים אז אין גם דירקטוריון ולכן לא באמת הייתה ישיבה על נושאים בוערים, כשאנשי העסקים הנכבדים ומר גאידמק יחתמו כבר אז הדברים יהיו ברורים יותר, זה נראה כמו ניסיון כושל לקחת את כספי האוהדים ולדחוק את העמותה הצידה אבל בעמותה עדיין לא טיפשים.
מירו- מי שדחק את העמותה הצידה זה "הקהל הכי טוב בארץ" שלא קנה בהמוניו מניות, ואח"כ הנציגים שלנו במו"מ (נגמרו עורכי הדין שלא היו מעורבים בסכסוך בין חלבי לאזגי ומגיה?) שלא הסתערו על ההצעה החלומית של גידמאק לקבל את כל השליטה בקבוצה. כרגע אנחנו שרשרת של חוליות לא יציבות* וכל זה עוד לפני שהייתה ישיבת תאכל'ס ראשונה. היום למומי דהאן יש בעיה רפואית, מחר לפורום אנשי העסקים תהייה "בעיה טכנית", מחרתיים גידמאק יגלה שה-2 מיליון שהוא תכנן להעביר הוקפאו מכל מיני סיבות וככה כל יום עד ה-20 בספטמבר, ונשאר עם סגל של 21 "שחקנים". למה לעזאזל שום גולדהאר לא נוחת ומחליט שהוא רוכש אותנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx * וכל זה מצטרף לזה שעדיין לי (וגם לרוב, שפשוט לא שואל) אין תשובות לגבי מי יהיו הדירקטוריון ומה יהיה הדירקטוריון. נ.ב.: לפי אתר העמותה אחת הסיבות שהובילה למתיחות זה שקורנפיין (?) החליט, בצדק רב לדעתי, לא להשאיר את שחקן הבית דן איינבינדר. ואני מצטט: היום פורסם בתקשורת (ובבית"ר.נט) שכבר יש סיכומים עם חדד, גלאבינה, עזריאל ובן שושן ורק מחכים לגשר בין ההנהלה לעמותה כדי להחתים אותם. אז 2 שאלות: 1. מה עם קוז'ו? 2. זה יפה מצדו של בן שושן לדחות כסף שהוא הרוויח בשיא היושר, אבל עד מתי אנחנו הולכים לגרור חובות לכל השדים והרוחות?! עדיף כבר לוותר על חדד או אפילו על בן שושן רק לא להאריך את הסיוט הזה...
תענה לי בכנות, למה צריך לבוא מיליונר כדי להציל את בית"ר? מכבי נתניה מצליחה לייצחר הכנסות בסך 20 מיליון שקל בשנה, כאשר בסיס האוהדים הנאמן שלה הוא בערך שליש מזה של בית"ר. לבית"ר יש רבע מיליון אוהדים אבל אני מאמין שרק 20-30% מגיעים באיזושהי תדירות למשחקים, ורק 5% מגיעים בקביעות, כאשר לנתניה יש 5-6 אלף אוהדים מושבעים שהולכים איתה תמיד. כלום לא יקרה אם בן שושן, עזריאל וחדד לא יחתמו. אפשר להשאר בליגה עם מה שיש היום, לכסות גרעונות, לצאת כבר בפברואר-מרץ ל"מסע נדבות" לקראת העונה הבאה ולא רגע לפני פתיחת הליגה, וככה להתפתח והתחזק משנה לשנה. דווקא זאת הרוח הבית"רית, לא להיות תלוי באף אחד מלבדינו והקב"ה. ובית"רי אמיתי יתחבר לרוח הזאת. את האליפויות והגביעים בשנות ה80 וה90 לקחנו בלי בעל בית מיליארדר, וזה לא צריך להשתנות.
רק עם חובות שדדש יצר... זה לא אומר שאני לא מסכים עם שאר ההודעה שלך, בית"ר צריכה לצאת לתוכנית הבראה ואמרתי את זה כבר לפני שנה, זה יותר רלוונטי היום עם כספי העמותה.
מסכים עם בית"ר89 ו-ולר שעכשיו צריך לצאת לתכנית הבראה רצינית במקום ליצור התחייבויות נוספות עבור שחקני ספסל, ועדיין: 1. אתה יודע באמת על מה מבוסס התקציב של נתניה? רמה"ש חיה על כספי העירייה העשירה, הפועל פתח תקווה בתקופתם של סיני וחצור קיבלה חצי תקציב ממאיר שמיר על פיצויים וחוזי שילוט מופרכים. אני לא אתפלא אם גם לנתניה יש גב כלכלי כלשהו שדואג לה. לנתניה יש גם 3 ספונסרים על החולצה (BBB, י.ח. דמרי, וטונה סטארקיסט), בזמן שאנחנו רק עם מיליון מתאיים חמישי שהולכים לנוער והחברה. 2. גילי לב וקובי בלדב לוקחים כל אחד 300 אלף שקל בחודש, ביחד זה בערך מה שעכשיו קורנפיין לוקח אחרי עשרות קיצוצים וקיזוזים בתלוש. אני גם לא חושב שלנתניה יש מנכ"ל (קב"ט שקיבל קידום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx), מנהל שיווק, מנהל תפעול (עדיין לא הבנתי מה זה ובעיקר למה צריך את זה), יועץ משפטי וסקאוט בכמה מאות אלפי שקל בשנה. אפשר להתווכח עד כמה אפשר לוותר על חלק מהם וכמה שחלקם מרוויחים שכר מנופח, אבל בשביל קבוצה גדולה או אחת שמתיימרת להיות כזו זה לגיטימי, בית"ר היא דרגה אחת מעל נתניה. כמו שמי שהתרגל לרמת חיים מסוימת לא יהיה לו קל לרדת בה פתאום, גם בית"ר מהרגע שהיא קושרה לטייקונים היא זקוקה להם כדי להתקיים. אתה מתאר את מכבי תל אביב ביום שאחרי גולדהאר? 3. זה קשור גם לאיכות העובדים בקבוצה, אבל במכבי נתניה אצל רובן כל מטאטא ירה- הוא הביא את דג'אני שהראה שיפור באשקלון (יחד עם יחיאל צגאי ודידי אונגר, שניים שתקועים בלאומית)- נהייה לו אחד הקשרים הטובים בליגה. סרגיי טרטיאק נפל בין הכיסאות בבית"ר- נתניה עטה עליו והוא פרע את השטרות. טוברנו פינאס, קרלוס אריאס וכאמור טרטיאק הם שחקנים יותר איכותיים מזרים חדשים שנחתו בבית וגן מאז דריו פרננדס ב-2008/9 (כן, כולל ההוא מהכינוי שלי) ואחמד סבע (שחקן שבחיים לא היה מגיע אלינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx) מבני פאקינג לוד נהייה מלך השערים. אתה יודע עם כמה שחקנים בית"ר פספסה? איתן טיבי, דושאן מטוביץ', דודו ביטון, עומר ורד... 4. לנתניה כנראה היה תור זהב בנוער. לא בכל יום יצמחו שם דגני, בן הרוש, ימפולסקי, עזרא ומוגרבי (שארבעה מהם בכלל נרכשו לקבוצת הנוער בתקופת יאמר...), ומיליון שקל לא מבטיחים המשכיות. עדכון נושאים "שוליים": * סהר בן חמו (קשר אחורי, 20) הושאל לקטמון, שיהיה בהצלחה. גם ינון אליהו (מגן ימני, 19) עבר לקבוצה. * שי ניסים (כישרון מבוזבז שכל הדברים האיומים שיכולים לקרות נחתו עליו) מועמד כרגע להפועל מרמורק (מתוך מקומון ברחובות). * סתיו שושן, שוער בן 17.5 מהפועל ראשל"צ יחתום בקבוצת הנוער ל-5 שנים, חנן אזולאי הביא אותו (העמוד "אוהב את בית"ר שונא את השאר"). חיפשתי קצת על הבחור, שנה שעברה בקושי שיחק בקבוצת הנערים של ראשון, כששיחק ספג חמישיה מרגלי הנערים של בית"ר, שיחק בעברו בקבוצת הילדים של בית"ר ירושלים. הוא אוהד בית"ר, אז שיהיה לו בהצלחה. והנה עכשיו עוד משהו שמתפרסם בעמוד שלהם מעובד מידיעות ירושלים: "ידיעות ירושלים: איציק קורנפיין קיבל השבוע הוראה חד-משמעית מגאידמק להקפיא את החתמתם של ארבעת השחקנים שכבר סיכמו בבית"ר עד שהסיפור עם העמותה ייפתר. במילים אחרות: ארבעה שחקני חיזוק שכבר סיכמו בקבוצה לא עברו בבקרה כי לעמותת האוהדים היה דחוף לבטל צ'ק בסך 400 אלף שקלים. העמותה ביקשה למשוך את הצ'ק (מועד פירעון 31.8) מכיוון שאנשי העסקים וגאידמק לא חתמו על ההסכם מול העמותה. איש העמותה מוטי ירוחם ביקש מקורנפיין שהצ'ק לא יופקד והיו"ר נעתר לבקשה. קורנפיין שלח פקס חתום לבנק וביקש לעכב את פירעון הצ'ק. התשובה שקיבל הייתה: "מצטערים, מאוחר מדי. הצ'ק הופקד". בו במקום הודיע קורנפיין את הדברים לירוחם ואמר לו: "בואו אליי למשרד, אתן לכם צ'ק נגדי בגובה כל הסכום שמועד פרעונו הוא להיום". בעמותה ביקשו שיעשה העברה בנקאית אבל קורנפיין הסביר שרק החשב חיים נבון רשאי לבצע פעולות כאלה ושהוא נמצא בחו"ל. בעמותה ביטלו את הצ'ק ורצו לפרסם את הדברים בתקשורת, 20 דקות אחרי השיחה עם קורנפיין." או בקיצור: אורגיות ביורוקרטיות, מאבקוני אגו, ניהול תמוה בבית"ר (מה יהיה השלב הבא? עד שיוסי גבאי לא יחזור מחופשה באילת לא יוכלו למכור מנויים?) והתנהגות של פולניות מצד נציגי העמותה. פגרת הנבחרת באה לנו בדיוק בזמן.
אז עכשיו זה בכלל קטע בין שמוליק לוי לבין איציק קורנפיין? יא אללה. נחוזר ל-2 העוזבים בשבוע האחרון: איינבינדר אומר היום שרעדה לו היד כשהוא חתם על חוזה בקרית שמונה... כן הא. כמו שרעדה לו היד לפני 3 חודשים כשהוא סירב להצעת הבורר ודרש 750 אלף ברוטו. בכל אופן שיהיה לו בהצלחה והמעבר הזה רק לטובתו וב-20 לספטמבר כשאנחנו נלחם על להחתים שחקנים אחרונים הוא יפגוש את בילבאו. כתבת פרידה לתומר בן יוסף- די מדהים כל הבלמים שהוא שיחק לידם- התחיל באלירן חודדה, פתאום מיטרסקי, גרשון ובנאדו לסירוגין, מישאלוף, גונזאלס, פורטיז'ו ואת המשחקים האחרונים שלו הוא כבר עשה לצדו של מתן בראשי... וגם מהתמונות בכתבה זה נראה כאילו הוא היה פה 3 עשורים: ממליחי, דרך בואטנג והגביע ועד היום עם אופיר קריאף מגן ימני מול הפועל באר שבע בגביע הטוטו...
מישהו יודע מה קורה עם גלאבינה? ויתרו עליו לטובת בן שושן או מחתימים אותו בכל זאת? אני לא מכיר את השחקן, אבל אין סיכוי שהוא יותר גרוע מבן שושן
עם הכסף שנכנס מהמכירה של דן יחתימו את גלאבינה יחד עם בן-שושן, עזריאל וחדד. לפי מה שהבנתי(לא ראיתי אותו אפילו ביוטיוב) הוא קשר התקפי אין לי מושג אם הוא מתופקד מאחורי החלוץ או נוטה יותר לאחד האגפים, נוכל לשפוט אותו רק על מה שנראה על הדשא. ברגע שכל ה-4 יחתמו אז הסגל שלנו יסגר ולדעתי אלי כהן יכול להפיק ממנו קבוצה לא רעה שתהיה רחוקה ממאבקי תחתית ואולי תיתן פייט על מקום בפלייאוף העליון. הרוש דסה, בראשי, שקבורץ, מגרלשווילי מויאל, דאריו בן-שושן, לוי, ריקן עזריאל הרכב בסדר גמור.
רק אני חושב שבן שושן שחקן פח? באמת בלי לראות את גלאבינה אני מעדיף אותו בהרכב על פני בן שושן. ואם גלאבינה גם גרוע, אז עומר נחמני. רק לא בן שושן.