בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Beitar89 Member

אחר כך פרסמו שהוא כנראה לא ישאר.
    בלי קשר. חייבים חלוץ.
    הדבר האחרון שבית"ר צריכה זה להתבסס על דיאמנט העגלה.
    חבר טוב מהצבא סיפר לי שדיאמנט נמצא בבית"ר רק בגלל שהוא חבר של הבן של פניג'ל מחוץ לנישואין.
    אני לא יודע מה האמינות של כל זה, אבל יכול להיות שזה נכון...וזה נשמע נכון.

2. אלי מתחן Member

הוא לא עד כדי כך גרוע אל תגזים.

3. Don Joan Roman Member

דיאמנט נמצא בבית"ר כי אין לנו כסף להחתים עשר חלוצים

4. Ice Cream חסה

אני אענה לך ולאלעד (מה קרה אתה פתאום מחזיק מדיאמנטידיס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx הצלחתי לשכנע אותך?)- כתבתי על השחקנים החתומים, שזה 21 שחקנים (2 רק סיימו נוער, עוד 2 עדיין חריגי גיל, אבל זה לא האישיו...), והשחקנים שמופיעים פה.
    קשר אחורי אחד כבר יש לנו-ברק משה (על מר מסירות רוחב אפשר ורצוי לוותר), בלם נחכה שבן יוסף/קוז'וקין יחתמו, מאמין שאחד מהם כן יחתום*. 2 החלוצים יהיו (לצערי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx) עזריאל והלוואי הלוואי בן שושן*, קשר התקפי במקום סטיבי סי הבאנו את גלאבינה שרק מחכים לטופס השחרור שלו. על חדד אם אין כסף אפשר לוותר.

* ואם הם בטוחים שתיכף ראיו וייקאנו מציעה להם חצי מיליון יורו לעונה ולא יחתמו, אז את עשהאל בן שבת. בשביל שחקנים בינוניים שבאים מבחוץ לשחק בבית"ר זה (עדיין) לגעת בשמיים...

** אם בן שושן לא יסכים וזה נראה שהוא לא יסכים (זו כמובן זכותו המלאה, אבל עאלק סמל אמיתי) - צריכים לחשוב על חלוץ אחר. כרגע עולים לי רק ארמון בן נעים מהפועל פתח תקווה (לא חתם בגלל שלא הסכימו על שכר) ואולי להביא בהשאלה את איציק אבושדיד מבית"ר תל אביב. בא לי לדפוק את הראש במקלדת כמה שאיציק יושב ראש כושל (יד גכיגכדכגדדגעףיןגדעףי עגד]יןםגדע
    ]ןיםהדפים'ר90וא'']וןם'ע/]יןם)

לגבי ירוחם (שוב תודה שאתה משיג ומביא את המידע הזה לפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)- אני בעד משמעת ולשמור שחקנים קצר, אבל אם אלי כהן יתעכב על כל שחקן אנחנו עוד נפספס כשרונות. את פאסוס הוא שרף מהר מאוד, הקיץ הוא שחרר 7 שחקנים של-3 מהם הייתי נותן עוד הזדמנות, ואם יעבירו את ירוחם עכשיו סדרת חינוך בלתי נגמרת אני מפחד שגם את הכישרון (העצום) שיש לנו נפספס. אנחנו אלופים בלפספס כשרונות...

אני לגמרי תומך בבראשי ולא שוחט אותו - אבל יש הבדלים בינו לבין צדק. צדק שיחק בגיל 20 בקבוצה שעלתה לליגת העל, הוא היה שותף לפני שנתיים בעונה הטובה של קרית שמונה, ואת הפריצה שלו השנה הוא הביא בגיל 22, בראשי כבר בן 24.5 והעונה היחידה שהוא באמת שיחק בקריירת הבוגרים שלו - הייתה בקבוצה שירדה לליגה א' (נגיד שהיא הייתה באמת גרועה- שיחקו אז בקבוצה גם יונתן זדה ושי ניסים מבית"ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx).
    אם יצא מבראשי ניסו קפילוטו (שלא בורח לקפריסין ברגע שמנפנפים לו שם ב-100 אלף יורו), אני אהיה מרוצה.

וכי האבא המיליונר שלו מעורה ומעורב מאוד בהכל. בכלל לא היה אמור להיות לו חוזה לעונה הקרובה (רק אופציה) ואלי כהן לא רצה אותו (לגיטימי), אבל יש מי שמקבל את ההחלטות הסופיות והמישהו הזה צריך להקשיב לעוד אנשים. גם אביתר ועמרם לא היו צריכים להיות בקבוצה, ולעומת זאת באורח פלא הצליחו להשתחרר מ-5 חוזים של שחקני יציע.

כתבה בוואלה על 3 צעירים מוכשרים שהשנה נהייה תלויים מאוד בהם, מאוד מעניין ומוסיף ונותן נקודת מבט לגבי כל אחד.
    עומר שחקן טוב מאוד ולא ראיתי אצלו שום בעיה של כושר, אם הוא לא ייפצע בנוהל קיץ הבא התקציב שלנו יתבסס על מכירה שלו (ככה זה כשקובי הולך להשתחרר בחינם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx).
    אופיר גם שחקן מאוד טוב ואני זוכר אותו עוד מלפני שנתיים (כשהיה לו שיער ארוך...)- פשוט חיה רעה ותמיד משחק עם הלב. שנה שעברה ייבשו אותו ביציע (וצמד הגאונים מוריניו@פלורנטינו פרס לא נתנו לו אפילו לצאת בהשאלה!), השנה אלי כהן בגלל חשבונות עם תומר ירוחם תקע אותו בימין, היום הוא ישחק בעמדה הטבעית שלו..
    וצחי... טוב, לא ידעתי שהוא שכל את אמא שלו בגיל 4, אבל זה עדיין לא נותן לו פריבילגיה להיות כזה ערס ולבזבז את כל הכישרון שלו בגלל אופי. אם אלי כהן יצליח לרסן אותו אז נרוויח את הקיצוני השמאלי הכי טוב בליגה, אם לא אז אפשר להחזיר אותו לנצרת עילית...

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשבע באמא שלך שלא המצאת עכשיו שמות של שחקנים...who's the fuck is איציק אבושדיד?

6. Lupos Member

האמת שראיתי את איציק אבושדיד כמה פעמים (משחק בבית"ר רמלה ת"א) בעונה שעברה וממה שראיתי יש לבחור כישרון דווקא הייתי שמח עם אחת הקבוצות מליגת העל הייתה נותנת לו צ'אנס בתור חלוץ נוסף.

7. Ice Cream חסה

חסמו אותך בגוגל? חלוץ בית"ר תל אביב רמלה, בן 25, עד ינואר האחרון היה סתם שחקן, אבל פתאום בחצי שנה הוא הבקיע 13 שערים בכל המסגרות והשאיר את הקבוצה בלאומית. זה שהליגה הלאומית זה ממך והלאה לא אומר שהיא לא קיימת... לא שבית"ר תל אביב תביא לנו אותו בחינם, בכל זאת אחד משחקני המפתח שלה, אבל אם היא תשאיל לנו אותו בתנאים הוגנים זה חיזוק משמעותי לחוד שהולך לכלול את לירון דיאמנט והראל פולק (ואם ירצה השם, או משה עזריאל החמדן- אז גם חן עזריאל). אני גם כתבתי שורה אחרי שזה בושה שאנחנו מגיעים למשחק הליגה השני שלנו בלי חלוצים ובלי אפשרות להביא חלוץ נורמלי...

אם תאי הזיכרון שלך סוחבים תקופה על שעור- אז בטח אתה זוכר מלפני 11 שנים שהבאנו את מוטי מנחם מהפועל ירושלים ומוריס אוזן מבית שאן (שבסוף נפצע ולא הגיע) כשבטווח "עיטרו" את הסגל שלנו שחקנים כמו ניר חזות, אלעד יעקובי, וגם עכשיו משה בן לולו ולירון דיאמנט. שום דבר איום לא יקרה אם הוא יבוא אלינו עכשיו.

אלא אם כמובן יש לך הצעה לחלוץ יותר טוב שאפשר להביא עכשיו, או שחקן נוער ששווה לתת לו את ההזדמנות, ואז אני אסכים איתך שאין לשחקן עם שם כזה מה לעשות בבית"ר, ירושלים

8. אלי מתחן Member

:aaarofl:
    אם אתה מחפש אותו בגוגל אתה דבר ראשון מקבל מסגר, נגר, חשמלאי ואז כדורגלן, אני לא בטוח למי מהם אתה מתכוון.

9. אלי מתחן Member

עושה רושם שמתרשלים בגידול ילדים אצלנו בנוער. לבחורים שעולים לבוגרים אין טיפת שכל בראש, שום מושג למי כדאי למסור ומתי.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

למישהו יש מושג מה הקטע עם התלבושת?
    בכל המשחקים העונה כולל גביע הטוטו עלינו עם תלבושת שחורה, בנוסף גם לפוסטר הקבוצתי הצטלמנו איתה ואני לא יהיה מופתע אם ימשיכו איתה במשחקים הבאים.
    מה קורה עם הסט הצהוב או שנמשיך עונה נוספת עם הפסים?(ואני מקווה שנמשיך עם הקו הזה של אותה תלבושת לאורך שנתיים ולא להחליף כל עונה).

אולי זה נראה עניין שולי אבל מפריע לי שבמשחק בית של הקבוצה שלי היא עולה עם תלבושת חוץ.

11. Ice Cream חסה

דווקא יש מספיק צהוב בתלבושת שלנו והיא די יפה, לי יותר מפריע שאין לנו ספונסר אחד לראווה (כבר עכשיו אפשר לרשום בור של 2 מיליון בתקציב..)

לא יגדלו בבית וגן צ'אבים ואינייסטות ואפילו לא מקגידים, כמה ישראלים כבר אתה מכיר שיש להם מושג למי כדאי למסור ומתי? חוץ ממהראדי לא קופץ לי שום שם באוטומט.
    אבל כן, אליחן היה היום מתחת לכל ביקורת, נחמני לא הרשים ומקריאף ראיתי רק פעולה אחת טובה איפשהו לקראת סוף המשחק כשהוא התאבד עם תיקול לעבר סוארז/נגובו והצליח להשתלט על הכדור. קשים הם חייהם של אוהדים עם ספסל קצרצר...

12. Don Joan Roman Member

התקציב עבר ללא קשר לספונסרים, כל שקל שייכנס לספונסר יילך לטובת חיזוק.

13. סמואל אטו Member

אם נכנס כסף מספונסרים עדיף שילך לחיזוק מחלקת הנוער ולחיזוק התשתיות או פשוט שישאר בצד לשנה הבאה, ולא לעוד שחקני רכש.
    מספיק עם זה כבר.

14. Bensh Member

למה אפשר לצפות כשהמודל שלהם לחיקוי בקבוצה זה ערן לוי?

15. Don Joan Roman Member

אם אתה שואל אותי אני גם ב1.5 שאנחנו אמורים לקבל על איבינדר לא מחתים יותר משלושה שחקנים ואת השאר שומר בצד לימים קשים.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

למזלנו גם יש להם השראה מטלסניקוב כי לא משנה מה תגידו הילדים האלה נותנים את הדם למען בית"ר ומגיע להם כל הכבוד על כך, חלקם מוכשרים יותר וחלקם מוכשרים פחות אבל כולם לא נחים לרגע ואני בטוח שעם חיזוק נוסף בדמות 2 קשרים התקפיים, חלוץ וכלבוניק שיתנו קצת עומק אנחנו נראה מהם דברים יפים.

בהיום בכל מקרה היה מחסר באופן בוהק דאריו פרננדס, איתו על המגרש אנחנו מנצחים את המשחק הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/12