בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Raulito Madridista

אפשר להתווכח על רמת הכדורגל של בן-שושן, אבל בית"ר לא בתקופת גאיידמאק והוא מהיותר טובים שיש בסגל היום. אני גם חושב שהדרישות שלו היו לגיטימיות לחלוטין(הוא אפילו דחה כמה משכורות כדי שבית"ר תוכל לעמוד על הרגליים). בית"ר טעתה כאן פעמיים - היא גם פיספסה מבחינה מקצועית וגם 'בעטה' החוצה את השחקן אולי הכי מזוהה עם הקבוצה. מ-2006 הוא כבר מתרוצץ עם הכדור בטדי הבחור. מעניין מה טביב מתכנן כי זה בהחלט לא נראה טוב. אני לא חושב שמצב גרוע יותר מהעונה שעברה הוא אפשרי כי הקהל היה נגד בית"ר והקבוצה הייתה על סף ירידה במאת - אבל אי-אפשר לבנות רק על תמיכת הקהל והבעיטות החופשיות של דוד רביבו.

2. אלי מתחן Member

תרשה לי לפקפק באמינות ההשקעה שארקדי הביא ממזרח אירופה. לא נראה לי סביר שאדם שלכאורה לא מעוניין להחזיק במועדון מצליח להביא רוכש "במקרה" כאשר מפעילים נגדו את סעיף הקנייה.

3. Don Joan Roman Member

1. הפארסה הצ'צ'נית של גאידמק היא לא פחות גרועה מטביב, מה אתה חושב שדלחמאנוב שעומד מאחורי העסקה הזאת הוא איזה פילנטרופ נחמד? אם דלחמאנוב היה כאן, הייתה פה חגיגה גדולה פי כמה וכמה ממה שיהיה עם טביב, אופציה אחרת לא הייתה(גם פירוק לא, כי לא היו מאשרים לנו אלא היו מוכרים לנו אתץ כולם ומשאירים אותנו עם יונתן סורוקין ודוד קלטונס בהרכב) ולכן טביב הוא הרע במיעוטו, ועדיין ההתנהלות שלו עד עכשיו עלובה.
    2. כשתהיה פעם אחת בנעליים של אופיר(שגם לדעתי שגה) אז תשפוט אותו לחומרה כזאת, הבן אדם אוהד את המועדון מילדות והוא יישאר נאמן לו לעוד שנים ארוכות ואם לא נאה לך לראות את זה אז פשוט תתעלם, כל אחד נהיה לי כאן בוחן אישיות.

דור, בית"ר הפסידה, עמית בן שושן הרוויח, ההתנהלות כלפיו הייתה מחפירה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/13
  4. Alta Tensione Member

איך החתמה של 2 שחקני רכש באמצע העונה שווה בעיניך להשתלטות של אדם כמו טביב על הקבוצה?! השנאה לארקדי מוציאה כאן אנשים מדעתם. תתעשתו כבר למען השם.

וזה למה? כי הוא מוכן לשים כסף שיעזור למועדון להתקדם ולצאת מחובותיו? או שמה החשש הוא שלא יעבור סלקציה אצל הבעלים האמיתיים של המועדון בשל מוצאו ו\או דתו?

5. Don Joan Roman Member

1. שים לב עם מי אתה מדבר, את החרא שאני אכלתי בגלל שהגנתי על סדאייב וקדאייב ואת הכספים שהוצאתי כדי לתמוך בשחקנים בכל משחק בתקופה השחורה הזאת. אני לא בטוח שאתה נתת אז אל תכניס לי את שני הבחורים הללו לתוך המשוואה כי אני לא מדבר עליהם.
    2.דלחמאנוב הוא סגנו של רמזאן קאדירוב, אדם שמואשם ברצח של יריב פוליטי, אדם שרצה להיכנס לבית"ר כדי להלבין כספים שמיועדים לאי אילו מטרות ומעל הכל: הבחור הזה אדם שרק מהפחד שלך לעמוד מולו אתה משתתק, לה פמיליה זה נמלה לעומתו.

נ.ב אם כבר מישהו מעוור משנאה זה אתה לגבי לה פמיליה, זה שאני והם לא חברים לא אומר שאני צריך לתמוך בבן אדם כמו דלחמאנוב

6. Bensh Member

לא לא לא
    הקיצוניות שלך לא פחות אטומה מזו של החבר'ה בצד השני של הסקאלה
    המהלך של גאידמק היה שחור, מסריח משחיתות ולא מתקבל על הדעת. ולא, זה לא סותר את הגזענות המבחילה של הקהל
    הסיפור הזה הוא לא שחור או לבן. שני הצדדים גועל נפש, והצד השלישי שניצל את הסיטואציה כמו טורף הנבלות שהוא - גועלי אולי יותר משניהם

דלחמנאוב? המשך ישיר לסיפור השחיתות הצ'צ'ני. משוגע מי שרוצה דבר כזה בקבוצה שלו

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/13
  7. Telkiyski Member

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מירו ואלי, מה אתם מתווכחים איתו בכלל? לבן אדם אין מושג.

ודור, בן שושן מקצועית משחקני ההתקפה החלשים של בית"ר גם בסגל של העונה שעברה. ריקן, גלאבינה, ערן לוי ועזריאל יותר טובים ממנו מבחינת תרומה מקצועית.

9. Alta Tensione Member

מעניין אם בקיץ 2005 הפריע לך ניקיון הכפיים של ארקדי כשהוא רכש את הקבוצה. מידת מוסריותו של הבעלים לא אמורה לעניין כל עוד זה לא נוגע לקבוצה מהסיבה שרוב האוליגרכים או אנשי העסקים ששולטים בקבוצות כאלה או אחרות עשו את הונם בדרכים די מלוכלכות.

אשמח גם אם תאמר לי על מתבססות הטענות שלך לפיהם הוא רצה להלבין כספים בבית"ר. יש לי הרגשה שזה לא יותר מהשערות שאין להן שום בסיס אמיתי.

Bensh

אשמח אם תאיר את עיני מה כל כך מושחת, מסריח ושחור בלהביא 2 שחקני חיזוק באמצע ינואר. ולא, דיבורים על הלבנות כספים בלי בסיס מסויים לא נחשב בשבילי, אז אל תטרח.

הסיפור הוא כן שחור ולבן מהסיבה הפשוטה שעיקרו הבלעדי היה גזעני גרידא וכל ניסיון לסובב אותו אחרת ע"י שימוש בכל מיני תיאוריות קונספריציה מפגרות או ביקורת לא רלוונטית נגד ההתנהלות שלו מלפני כמה שנים היא עלבון לאינטליגנציה.

10. Raulito Madridista

מפתיע אותי שלא הזכירו את זה פה: ברוכיחאן התחיל להתאמן בבית"ר, סיכוי טוב שיחזור לקבוצת נעוריו.
    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1113765.Xxx

העברה כזו יכולה לחולל סוג של ניצוץ בבית"ר, אם זו התגובה לשחרורו של בן-שושן אז הרילוקיישן הוא לא רע(ואגב, בקשר אליו - בן-שושן היה לא רע, היו לו גולים חשובים, ובכל-מקרה זה מביך איך התנהגו אליו בתור קפטן. דחקו אותו לפינה עם הצעה כספית מעליבה. הבחור גם ויתר על הרבה כסף בשנים האחרונות ודחה משכורות כדי שבית"ר תעמוד על הרגליים). ברוכיאן בשנה שעברה היה כישלון בבאר-שבע, אבל יש שחקנים שמסוגלים להצליח רק במקום אחר. אולי זה יעזור לבית"ר למשוך עוד שחקנים לא רעים. לא את התותחים של הליגה, אבל משהו כזה. ותאמינו לי - אתם צריכים להעריך את דאריו. לא משנה כמה 'מכות' הוא מקבל בבית"ר - הוא נשאר. חיבור די נדיר של שחקן זר עם הקהל.

11. Don Joan Roman Member

חביבי, החוכמה זה ללמוד מטעויות ובעיות העבר, לא לחזור עליהן שוב ושוב ושוב, ולתת לקאדירוב את קהבוצה זה לחזור על אותה טעות, גם טביב זו טעות שלא תחשוב לא נכון, אבל בין הטעות של טביב לבין הטעות של דלחמאנוב, אני מעדיף את הטעות של טביב.

אגיד לך בקלות על מה הן מתבססות: על העובדה שדלחמאנוב וקאדירוב הם אנשים בעלי "גיליון" לא כל כך נקי ואני עדין מאוד מאוד במילים שלי ובעלי עסקים די מפוקפקים ואפלים וכאן אני אפילו יותר עדין במילים שלי, מספיק רק לדעת שהוא אחראי ישיר על רצח של יריב פוליטי של קאדירוב בכדי לדעת רק על קצה המזלג עם מי היה לנו עסק.

בנוגע למה שהגבת לבן, הייתי עונה לך, אבל כמו שאני אומר לאלו שטוענים שאלי טביב הוא משיח "אין עיוור יותר מזה שאינו רוצה לראות", אז אל תראה, תמשיך לברבר מאחורי מקלדת מיליון ואחד דברים ותמשיך לחיות בסרט שדלחמאנוב וחברי הקש של ארקשה הם מינימום מוראטי.
    אם בכל מקרה תתעקש לקבל הסבר, אפנה אותך אחורה לדפים הקודמים אם כי אני בטוח שגם זה לא יניח את דעתך, סך הכל כמו שאמרתי אין עיוור יותר מזה שאינו רוצה לראות.

12. Bensh Member

אתה נובח על העץ הלא נכון. אני מהראשונים והמחמירים ביותר בכל הקשור לגינוי הקהל שלנו ואפשר לראות את זה גם פה וגם בבית"רנט, לפעמים עד כדי הגחכה. הקהל של בית"ר הוא גזען, חשוך ולפעמים מאוד טיפש בהתנהלות שלו מול שחקנים\מאמנים\בעלים\דתות ומה לא. אבל להגיד שהמהלך של גאידמק היה נקי ונועד לעזור לקבוצה לאחר שארבע שנים הוא שם אותה ללעג, מצהיר בתקשורת שהיא לא מעניינת אותו ומצידו שתרד ליגה, ורגע אחר כך מסרב למכור אותה כי הוא דואג לעתידה זה מביך ואפילו מזוכיסטי.

אז מה אתה אומר בעצם? העובדה שכבר היה פה רוצח אחד כופה עלינו לקבל כל רוצח שרוצה להיכנס אלינו הביתה? "מידת מוסריותו של הבעלים לא אמורה לעניין"? איך אתה מסוגל לכתוב דבר כזה באותה הודעה שבה אתה מגנה את אמות המוסר של קהל אוהדים? הזוי משהו

נ.ב

לקרוא לפארסה שהתרחשה פה בינואר "הבאת 2 שחקני חיזוק" כאילו זה כל מה שהיא הייתה, גורם לי לתהות אם אתה מודע לכך שטיפסת קצת גבוה מדי או שזו באמת המציאות שיצרת לעצמך

13. Don Joan Roman Member

ביום שאבירם יחתום ויחזור הביתה אני אהיה מאושר, מבחינתי לבחור הזה תמיד יש מקום בבית"ר, חבל לי מאוד שעד שיש סיכוי שאבירם חוזר עמית בן שושן עוזב אבל אני מקווה שכבר בעונה הבאה שני השחקנים הללו, שכל כך מזוהים עם המועדון יהיו יחדיו בתוכו, ולא באזורים אחרים.

בנוגע לדאריו: תאמין לי שמעריכים, מאוד מאוד מעריכים, זה שכמה אפסים קיללו אותו וירקו עליו לא משליך על כל הקהל של בית"ר ירושלים שברובו מאוד אוהב, מכבד ומוקיר את האיש הענק הזה.

14. Alta Tensione Member

השמטת באלגנטיות את המשפט "כל עוד זה לא נוגע לקבוצה " שבא אחר כך. אין לי בעיה עם הדעות שהגיא ישראלים למיניהם מחזיקים בהם כל עוד הם שומרים אותם מחוץ לכותלי טדי ובית וגן ובאים למגרש לעשות את הדבר שהם עושים מצוין ואין לקחת אותו מהם, וזה לעודד. בביתם או בינם לבין עצמם שיחשבו מה שהם רוצים כל עוד זה לא פוגע בקבוצה. אותו כנ"ל לגבי בעל הבית. זה שהוא לא טלית שכולה תכלת לא אמורה לעניין אותי כל עוד הקבוצה מתפקדת והוא משקיע בה כסף. העבר של המשקיע לא מעניין ולא רלוונטי מהסיבה שהיא לא נוגעת למועדוני כדורגל והיא לא אומרת שום דבר לגבי התנהלות עתידית שלו שנוגעת לקבוצה. מהעבר השני, נמצא אדם שפירק 3 קבוצות שבמקרה שלו מבט על מעללי עברו הם רלוונטים ועוד איך כי הם נוגעים להתנהלותו בכדורגל שהפכה לרוטינה קבועה שקל מאוד לחזות ומדליקים פרוז'קטור אדום לכל אדם עם בינה. למרות הכל, אתם עדיין מעדיפים את טביב. תהיו לי בריאים.

אני תוהה אותו דבר לגבי תיאוריות הקונספירציה שפיתחתם. אני מתבסס על מה שאומרים אנשים שאני מעריך כמו קורנפיין ואלי כהן. אתם מתבססים על השערות ותו לא. נסכים שלא להסכים גם בנושא הזה.

15. Don Joan Roman Member

קורנפיין היה סוג של אליל בשבילי בתור נער ואני עדיין אוהב אותו ומכבד אותו אבל גם הוא יודע שבתקופה שלו בתור יושב ראש הוא העלים עין ותיחמן בהרבה דברים