ומה נאמר על איינבינדר ושי חדד החוצפנים? מה הם כבר עשו בבית"ר הובילו אותנו למקומות 11 ו-9? מילא איינבינדר שעוד עשה התקדמות בעונה שעברה אבל מישהו באמת ישים לב אם שי חדד יעזוב את הקבוצה? מילא בן-שושן ובן-יוסף שמחזיקים בותק בקבוצה והיו חלק מקבוצות שזכו בתארים כאן והשתייכו לסגל הנבחרת, מה שנקרא שחקנים עם קבלות וגם באו לקראת המועדון בעבר עוד אפשר להבין למרות שגם הם צריכים להבין שכבר 3 שנים הם בנסיגה גדולה ביכולת, אבל 2 הפישרים האלה ועזריאל שמאז עלה לבוגרים ב-2007 נתן רק עונה אחת טובה וגם היא לא מדהימה בקבוצה שסיימה מקום 11. אחר כך שואלים למה אוהדים בורחים מהכדורגל הישראלי, בגלל שחקנים כאלה.
והחתמה של הקרואטי בעצם סוללת את דרכו של בן יוסף החוצה. לא מת על בן יוסף אבל המהלך הזה הוא יריקה בפרצוף של שחקן שהתאמן חודשיים ללא חוזה, דחה הצעות ולבסוף מועדף על פניו שחקן שנמצא בקושי שבוע בקבוצה. שעזריאל ילך לקיבינימט וינסו למצוא פיתרון לתקן את העוול הזה. באמת לא פייר.
בשעה טובה סופסוף רכש! כנראה שהוא חתם על שכר של חצי מיליון ברוטו, שזה בערך 95 אלף דולר נטו לעונה בשביל זרים. אצל ישראלים זה רק 65 ובגלל זה יהיה הרבה יותר קשה להחתים אותם... לא שאני חושב שאנחנו צריכים בלם ובן יוסף עם בראשי היו מספיקים (יחד עם קוז'וקין וכחילה על הספסל), אבל הקבוצה הזו כל כך צריכה דם חדש שמצדי שיביאו שוער. מה שעצוב אבל, זה שדוחקים את בן יוסף החוצה. והיום גם עשהאל בן שבת הצטרף לאימונים. לא ברור באיזה כסף יחתימו אותו, ולא ברור מה מייעדים לו (את המקום של בראשוב?). מה אני מדבר? בכלל לא ברור למה שחקן עם שם כזה אמור לשחק בבית"ר! קצת על שקבורץ: בן 22 (2.2.1990), 1.85, מגיל 13 משחק במחלקת הנוער של וארדיז'אן הקרואטית, לא בדיוק חממת על- אבל גם רוברט פונצ'ץ' ממכבי תל אביב גדל שם. בשנים 2009/10 ו-2010/1 הוא פתח בהרכב ברוב המשחקים במועדון שסיים במקומות 10 ו-11 בהתאמה. ב-2010 הוא גם כבש 2 שערים. סה"כ רשם שקבורץ 58 הופעות במדי וארדיז'אן לא לפני שעזב את הקבוצה בגלל חובות. הוא נבחן בסלטיק, אבל חתם ל-5 עונות בדינמו זאגרב. במועדון הפאר ההונגרי הוא לא מצא את מקומו, ומיד בפתיחת העונה הושאל ללוקומוטיבה זאגרב, שהיא קבוצת מרכז טבלה ב-HNL ושיחק 8 משחקים. באמצע העונה הוא השתחרר מהחוזה עם דינאמו, ועבר למכלן הבלגית של לירוי צעירי מיודענו. בבלגיה הוא גם לא שיחק דקת משחק אחד מה שהביא לשחרורו. אלי כהן עקב אחריו (ואחרי הקשר דומיניק גלאבינה) תקופה ארוכה וכבר ביוני הם היו מועמדים. רק לאחרונה התאפשר להביא אותם לארץ. שקבורץ עבר בכל הנבחרות הצעירות של קרואטיה כולל 4 הופעות במשחקי ידידות בנבחרת U21 שנה שעברה ולפני שנתיים. סרטון כישורים: אז אחרי שמתלהבים (אם בכלל) מזה שבכלל יש רכש- זה מתגלה כמו החלטה תמוהה שהיה אפשר לחסוך כי בלמים יש לנו ועדיף להימנע מהעזבות, ועוד לא פתרנו הרבה בעיות. וכנראה שהחגיגות שלנו היו מוקדמות מדי, כי היום אביתר ברוכיאן הוחזר לאימונים. בתיווכו של קורנפיין... אברהם לוי לא באמת עזב את בית"ר
בעניין אייבינדר וחדד, הם אכן חוצפנים, שכן במצב קשה כמו עכשיו הציעו להם הצעה שמעלה את המשכורת שלהם מעונה שעברה בלא פחות מ50% וזה עדיין לא מספיק. שילכו לחפש אם ככה... ההחתמה של שקבורץ מאוד בעייתית בעיניי. אם הוא בא כביכול במקומו של פילאבסקי שעזב, סבבה. אבל אם זה במקום בן-יוסף, שהתאמן כל הקיץ עם הקבוצה בלי חוזה, תוך כדי כך שהבטיחו לו שברגע שיהיה כסף הוא יחתום, ואחרי כל מה שנתן עבור הקבוצה בזמנים הקשים, זה פשוט סטירת לחי מצלצלת שלא מגיעה לו. גם אם הוא לא פויול, אפשר לחשוב ששקבורץ הזה הוא מאלדיני הבא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אלי כהן עם כל ההתבטאויות שלו, אולי ההחתמה הזו באה כדי 'להרגיע' אותו. מה שבטוח זה שדברים רעים עוברים על הקבוצה, יותר משאנחנו יודעים. נקווה לבהירות בימים הקרובים...
הלוואי הלוואי הלוואי שלא יתפשר עליהם ויישב ביציע לא רוצה אותו בבית"ר ומגיע לו שהקריירה שלו תיהרס על מה שהוא עשה לנו. יותר מ-65 אלף דולר זה לא דרישה בשמיים ומשהו שכל קבוצת תחתית בליגה יכולה לשלם להם (על איינבינדר אבל יש גם דמי השבחה). היה ברור שהם לא יסכימו לכאלה הצעות. גם מה ששי חדד עשה (מ-0 ל0.5...) זה נחשב להתקדמות. בהתחשב בזה שהוא התחתן ויש לו עכשיו משפחה די ברור למה הוא לא יסכים על חוזה בדיחה. יותר משמפריע לי ששחקנים עכשיו ידרשו חוזים שאנחנו לא יכולים לשלם להם, מפריע שלא הבהירו מלכתחילה כשכולם כבר ידעו שיהיו לנו 2 מיליון (כנראה שזה גדל ל-3) ל-6 עד 8 שחקנים, אז ציפו שהם יחתמו על כאלה חוזים? למה לא אמרו להם (בעיקר לחדד שכמו שאמרת אף אחד לא ירגיש את העזיבה שלו) לחפש קבוצה כבר ביוני?
בית"ר ירושלים רוצה כל אחד ואחד מהשחקנים שסיימו חוזה והתאמנו עם קהבוצה אבל יחד עם זאת היא לא יכולה להשקיע כספים שאין לה, אם היה באפשרותנו לתת לכל שחקן חוזה של 100-120 אלף דולר לעונה היינו נותנים באהבה רבה, אבל מכיוון שאין לנו, אז מגישים את מה שאפשר, מי שיתפשר יישאר ומי שלא יתפשר - יעזוב, ואין פה עניין של לויאליות או לא לויאליות, כל השחקנים ידעו מבעוד מועד שהם לא הולכים לקבל הרבה כסף כי אין.
לאייבינדר כבר עלה השתן לראש בעונה שעברה. לא ברור לי מי מכניס את השטויות האלה לראש שלהם, אין לו מה לחפש מחוץ לבית"ר לפני שהוא מסוגל לבעוט כדור לא שטוח מחוץ לרחבה. שי חדד סתם ערס דביל שבעונה שעברה היה יופי של סותם חורים, גם איתו אין לי מושג מי מכניס לו שטויות לראש, אולי הוא בונה על יובל נעים שיקבל קבוצה חדשה ויקח אותו. הוא התחתן עכשיו? שיהיה לו הרבה מזל טוב. 65 אלף דולר נטו לעונה זה יותר מ5 אלף דולר נטו בחודש, לבחור בן 24-25 זה משכורת משוגעת. שיהיה לו בהצלחה לקבל יותר מזה.
2 מיליון לחלק ב8 זה 250 אלף. עכשיו ברור שלא כל שחקן יחתום בדיוק ב250 אלף האלו, אבל בממוצע 250 אלף לשחקן צריך וחייב לספיק, אפילו פחת. ועוד אמורים להגיע ל3... לא? הפסקתי כבר לנסות להבין..
אין פה מה להבין, מנסים לחלק את העוגה כמה שאפשר, מה לעשות שבעוגה יש 8 חתיכות לשמונה אנשים ולא 16? ועזוב את העובדה שמלבד בן שושן ותומר לא לשי חדד ובטח שלא לדן איבינדר יש יותר מדיי מה לבלבל בביצים כי הם לא עשו שום דבר ורבע דבר, ואם הם לא רוצים הם יכולים ללכת למקום אחר, במיוחד חדד שעלה לי על הסעיף, חמישה עשר הופעות חמודות בליגה והוא עושה לי פוזות של היורש של כריסטיאן אלבארז, אידיוט
מהצד זה נראה שכל השחקנים חצופים לאף אחד מהם לא מגיע הסכומים שהם רוצים, זה שהם חיכו לבית"ר זה יפה מאוד אבל אף אחד לא הבטיח להם כלום ואם הם כל כך נאמנים למערכת כמו שהם מנסים לצייר את עצמם הם יכולים לרדת בשכר בן שושן עם כל הכבוד לא עשה כלום בבית"ר בשנים שהוא משחק כל עונה הוא כובש פה ושם ואז נעלם לחצי עונה והרוויח משכורות עתק יחסית לרמה שלו לא יקרה לו כלום אם הוא ירוויח השנה פחות, הומלס הוא לא יהיה. ובן שושן זה השחקן מתוך החבורה הזו שצריך להרוויח הכי הרבה כל כל השאר אני בכלל לא מדבר מי זה אייבנדר הזה שהוא צריך להרוויח כזו משכורת? מה הוא עשה בחיים שלו?
האבסורד זה שחוץ מלעמית ולתומר לכולם משדרגים את החוזה אבל לאדונים זה לא מספיק כי הם חיכו לבית"ר, אבל הם לא יסתכלו על העובדה שבשלוש שנים האחרונות הם ביזו את המועדון לא מעט פעמים, מי ישמע יש לקבוצה עשרים מיליון ופשוט לא רוצים לתת, אין כסף אז כדי לשמור על מקום העבודה לא מעלים לכם שכר למשהו גדול וכאילו שבמקומות אחרים הם היו מקבלים יותר. ועדיין צריכים גם להיכנס לפרופורציות ולהבין שזה כרגע סך הכל משאים ומתנים וצריכים סבלנות.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.128033.html כנראה שבן שושן ואייבינדר לא ימשיכו. מאחל לשניהם בהצלחה. לדעתי עמית לאו דווקא פוגע בעצמו שהוא לא ממשיך, אולי הריחוק מהבית יעשה לו קצת טוב. אייבינדר זה סיפור אחר, חבל שילד מוכשר אבל לא איזה עילוי חושב שהוא שווה יותר ממה שהוא, זה הפיל הרבה כדורגלנים צעירים לפניו.
נפלתם חזק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx מי יחליף את בן שושן? יש לכם עוד חלוצים בכלל?
אני באמת לא חושב שבן שושן זה חיסור כזה גדול היה גרוע מאוד בשנה שעברה תמיד הוא פותח טוב כובש קצת ואז נעלם לחצי עונה ואז שוב כובש פה ושם
למען האמת אין לי מושג, זה רק מסתמן. בן שושן הוא לא חלוץ, ולא קשר, הוא משהו באמצע שלצערי מלבד בתחילת העונה שעברה אף מאמן עוד לא הצליח לנצל. הבעיה אית וזה שהיכולת שלו לא עקבית בצורה מוזרה. בתחילת הקריירה הוא היה שחקן שעובר שחקנים, לאחר מכן שחקן אגף שמסוגל להרים כדור מדוייק לראש של שחקן ובשנים האחרונות הוא לא זה ולא זה. אי אפשר להתכחש לזה שבחור אוהב את בית"ר ונתן את הנשמה בשביל הקבוצה.