הביטוי הזה הוא פרפרזה, ולא תלושה מהמציאות. החיים, הקריירה והפרנסה של הרוש לא יספגו מכה קשה מזה שהוא יצא נגד הלה פמיליה ויתלונן נגדם במשטרה. גם אני סך הכל רוצה לשבת בבית לראות טלוויזיה, מה אני צריך שהשכן וכל החברים שלו יסתכלו עליי במבטים מאיימים בחדר המדרגות אחרי שהזמנתי משטרה כי הצעקות שלו, הבכי של האישה וצלילי המכות נשמעים כמו משהו שדורש התערבות. בית"ר.נט מפרסם על מו"מ עם בלופיאן, שלו עדיין חוזה בפולוניה ורשה לעוד עונה. מדובר על 85 אלף דולר (משער שנטו), שברוכיאן לא מסכים ודורש 105 אלף. אני רק מקווה שאם זה לא ספין ובאמת יש נסיונות להחזיר את אורי החדש, המו"מ באמת ייפול בגלל הכסף. האין-תועלת של בן שושן עוד נסבלת, ברוכיאן (שאני מאמין שהוא כן תורם לגיבוש חדר ההלבשה, אבל זה לא העיקר בכדורגל) הוא פשוט נזק מקצועי. ובניגוד לרבים אני גם לא ממש שוכח את זה שהוא זגזג כמו אחרון הגידמאקים בהודעות לעיתונות לגבי שחקן ערבי בבית"ר, אחרי שהלה פאדיחה תפסו אותו לשיחה, את זה שהוא אמר בזמן שהיינו במצב גרוע בתחתית שהפלייאוף האמצעי משעמם אותו, את זה שבדיון חשוב בהתאחדות על טיפול בגזענות הוא אמר שעד אותו רגע הוא לא הבין כמה נזק יש בקריאות הגזעניות של הקהל (אפילו אם הוא נפל בלשון, בחייאת אמא שלו!), ואת הקטע הזה: http://img.mako.co.il/2011/04/23/gg992471_C.Xxx
השמועות נכונות ואני מאמין שהילד יחזור הביתה בשעה טובה אחרי שנה וחצי של גלות, רק חבל שאבירם חוזר כמלח לעיניים בכדי שלא יראו את הקומבינות שהולכות ונרקמות מתחת לפני השטח
ואני לא מאמין שהוא יחזור. ברוכיאן הוא לא מאלה שמוותרים בקלות על כסף (למרות האמירה המיתולוגית שלו שאם צריך הוא ישחק בבית"ר בחינם), ואת הסכומים שטביב יכול ומתכוון להוציא אנחנו רואים עכשיו והם לא גבוהים. כל עוד טביב לא ממנה את הבת שלו, אפשר לתת צ'אנס לקומבינות שלו. אולי הן יצמיחו אנשים מוכשרים ומועילים. בלי הקומבינות של איתן לא בטוח שעידן ורד היה שחקן בית"ר, למשל. לא היו חסרות קומבינות בבית"ר בתקופת קורנפיין וגם לפני אצל פניג'ל, גד זאבי ודדש - ובית"ר עדיין קיימת. מירו, עד כמה זה נכון? יש לי תחושת בטן חזקה שלא מנהלים מו"מ עם דריו עכשיו בגלל בין המצרים ולדריו אין סבלות לזה...
בוא נלך חזק יותר, אני לא חושב שאדם צריך להתערב אם הוא רואה אונס מול העיניים, כדי לא לספוג מבטים קשים במסדרון. בסדר? קשה לענות לדמגוגיה כזאת בלי לרדת לרמה נמוכה. שוב, אתה בטח חושב שהצלחת. זאת לא דרך להתווכח. אז הרוש מילא את חובתו המוסרית כשתמך בצ'צ'נים למרות שידע שזה יפגע בו. עכשיו הם כבר לא פה, הוא מעוניין להשאר בבית"ר ולא מעוניין שיזרקו לו אבנים על האוטו. כשאתה תלך ותדאג שהוא יוכל לשחק כדורגל בשלום הוא גם לא יצטרך לעשות שום סולחה, עד אז, הוא יעשה מה שטוב לו, ולא מה שטוב ללוחמי הצדק והחופש שמגינים על אדם שמלין שכר בלי להחמיץ דקת שינה בלילה כדי לשרת את האינטרסים שלו.
איפה הגנתי על שמוליק לוי, ליעד ניב ואליק הראל? לא יודע אם שמת לב לשעות שאני כותב בהן, אבל החמצתי הרבה דקות שינה בלילה, הרבה. אבל זה אוף טופיק. לא, אני בררתי את הדגומאות שיכולתי להביא ומה שתיארתי זה בערך זה. אבל בשבילך יותר טוב: חבריך לעבודה מדברים על זה שצריך לפרק את הערבים, ואתה מנסה להרגיע אותם ולהסביר שהם אומרים דברים נוראיים. הם מתחילים לקלל, להשפיל ולירוק עליך (נוותר על הבלוקים), ובמקום לפנות למשטרה הבוס מפגיש ביניכם, הם מסבירים מה עובר עליהם ושהפרזת בתגובה שלך, אתה אומר את מה שלבך והם חוזרים לדון ביניהם על מה שצריך לעשות לערבים. אתה טוען שאני דמגוג, אבל בעצמך הופך את המצב של הרוש כאילו הוא לא יכול היה להמשיך לשחק בבית"ר בלי שיזרקו עליו אבנים. אין משטרה, אין חברות אבטחה, אפילו לכנס מסיבת עיתונאים ולומר את מה שהוא חושב באמת אי אפשר. חוץ מזה שלא זרקו לו אבנים על הרכב, רק על החלון של חדר ההלבשה. שברו את הזכוכית, אבל אף אחד לא נפצע מזה. וזה לא אתה שהפצרת שהשחקנים שהיכולת שלהם ירדה אחרי שהקלל התעסק בשריקות בוז, מחאות ועזיבת המגרש, שהם חדלי אישים? ללכת ולהגיע להבנות עם אנשים שמקללים אותך וזורקים לעברך אבנים כי גינית אותם על גזענותם ואלימותם הפראית, זה הגדרה יותר מתאימה לזה.
אתה מכיר את אבירם שאתה יודע אם הוא מאלה שכן מוותרים או מאלו שלא מוותרים על כסף? להערכתי לא, אז אל תדבר, לאבירם יש חוזה בפולין עם 300 אלף דולר לעונה ויכול לממש אותו בשקט, עם קיזוזים יצא לו נקי 180 אלף דולר לעונה? כאן הוא יסגור על 90-100 אלף? הנה ויתר על כסף, דבר. מבחינה מקצועית ואל תעשה ניתוח אופי של אבירם ברוכיאן
הוא יכול להשאר בבית"ר בלי שיזרקו עליו אבנים, לעשות "סולחה" עם הקהל, והוא גם עשה את זה. אני לא שופט את האופי של אריאל הרוש, לדעתי הוא עשה מספיק כדי שנראה מה האופי האמיתי שלו. האבסורד הוא שאנשים שלא טרחו בכלל להגן על שני אנשים שבבירור היו צריכים תמיכה של חברים לקבוצה, הם ה"גברים האמיתיים" כי הם לא עושים סולחות למיניהם.
עמית בן-שושן חתם באנורתוסיס פמאגוסטה מקפריסין http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/3/341063.Xxx הקשר-חלוץ בן ה-28 שנמצא במועדון מגיל ילדים עוזב לראשונה בחייו את המועדון לאחר שחתם היום לעונה אחת בקבוצת הצמרת הקפריסאית בה משחקים גם משה אוחיון ורוברטו קולאוטי. בן-שושן שהשלים בקיץ הזה עשור בקבוצה הבוגרת עלה לבוגרים בשנת 2003 זכה עם הקבוצה ב-2 אליפויות, 2 גביעים וגביע טוטו אחד. בן-שושן שיחק במדי הקבוצה 314 משחקים, הבקיע 58 שערים והוסיף עוד 33 בישולים, בשנה וחצי האחרונות שימש כקפטן הקבוצה. ----- מאכזב אותי שויתרו בכזאת קלות על בן-שושן או יותר נכון הראו לו את הדרך החוצה. וזה לא שבן-שושן נמצא בשיא הקריירה ולא נתגבר על העזיבה שלו מקצועית, אבל יש דרך להתנהג לשחקן שנמצא במועדון מגיל 12 ולא פעם ויתר על כסף עבור המועדון ודחה מספיק הצעות מאירופה ומהארץ כדי להישאר. אם רביבו מקבל 100 אלף דולר ואלרואי כהן צפוי לקבל 120 אלף דולר אז אפשר לקרוא בין השורות ולהבין שה70-80 אלף דולר שהוצעו לעמית הם בעצם רמז ברור - אתה מוזמן לעזוב או להישאר בתנאים נמוכים. בית"ר בניגוד לכפ"ס והפועל ת"א זה מועדון שחייב את הבסיס של שחקני הבית והזהות עם המועדון, לי לפחות נראה שטביב לא ממש סופר את שחקני הבית ומעדיף שחקנים בינוניים מבחוץ(אקסברד וימפולסקי? שה' ישמור אותנו) על פני מויאל, ברוכיאן, עזריאל וכל השאר, זאת בטח לא התנהלות שתמכור מנויים כמו שטביב רוצה. ועוד מילה לגבי עמית - לא שחקן וירטואוז ומבריק אבל ללא ספק שחקן נשמה ובית"רי אמיתי, תמיד אחד שנותן הכל על המגרש, לא עצלן, לא פוזאיסט, מנהיג ומקצוען, אין שחקן שלא אמר עליו שהוא מספר 1 באימונים. בנוסף תמיד היה טוב ברגעים החשובים, השחקן עם הכי הרבה שערי ניצחון אצלנו בעשור האחרון, שיהיה לו בהצלחה בקפריסין למרות שאני בספק לגבי סיכויי ההצלחה שלו שם.
טעון בירור: אם טביב מספר לכל העולם שהוא לקח על עצמו חובות של 12 מיליון שקל, איך זה שאף אחד מהנושים עוד לא ראה כסף? שלא לדבר על משכורות שעוד לא שולמו... אוהדי בית"ר, כשתבינו על מי נפלתם, אל תגידו שלא היו כאלה שהזהירו אותכם מראש...
לא הייתה להם ברירה לדעתי. איזו אלטרנטיבה הייתה להם? אתה גם רואה שזה לא שמישהו פה כ"כ מופתע כי חשב שטביבי הולך עכשיו להפוך אותם למועמדת לאליפות. לדעתי בית"ר (בדומה להפועל), היתה צריכה ברגע השפל הזה (אנחנו עם טביבי, בית"ר לפניו) ללכת לפירוק, להתנקות מהכל ולהתחיל מחדש. להפועל אני מניח שהיה מגיע גם רוכש אם היינו עושים את זה.
כמו שאיתי אמר, ברירה לא באמת הייתה, אף אחד מאיתנו לא חשב שטביבי הוא טוב למועדון, וככה גם חלק גדול מהקהל,חוץ מהטמבלים ששרו לו משיח תימני, אישית ברגע שעמית עזב את המועדון הזה הוא כבר לא אותו דבר, משהו חסר בו, למשהו הזה קוראים "נשמה" חוץ מדאריו, אריאל ואופיר נשארנו רק עם הבררות שיברחו לכל מועדון בארץ וילקקו לקהל.
מספיק כבר עם מעשיות "הלא הייתה שום ברירה אחרת". זה מביך ומציג בפני הקוראים הפאסיביים כאן שפחות מעורים בעניני הקבוצה מידע שיקרי ומטעה. 25 מיליון שקל שארקדי הביא ממזרח אירופה הייתה האלטרנטיבה השנייה (בפעם האלף, פירוק לא היו מאשרים לנו!) שירדה מהפרק בגלל מניעים גזעניים והשאירה אותנו עם הכלב מכפר סבא. למה אתם מתעלמים מהעובדה הזאת כאילו לא הייתה קיימת? קריאף הוא אשפה שנותן לחלאות להניף אותו על הכתפיים בזמן ששתי חברים שלו לקבוצה חוטפים אבנים וקללות. אוי לעניים הרואות משפט שמכיל את שמו יחד עם שמם של שתי נפילים כמו הרוש ודריו.