בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Don Joan Roman Member

עדיין לא מדברים בבית"ר על חן, הוא רוצה להישאר וכבר דחה הצעה כתובה מהפועל עכו, גם הפועל חיפה ואשדוד גיששו אבל עזריאל מעדיף כמובן את בית"ר.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיים רביבו מונה להיות נציגו של טביב במועדון כמה ימים אחרי שדוד רביבו חתם בקבוצה, מישהו כאן מתקשה לעשות אחד ועוד אחד ולגלות את האינטרסים שמאחורי העסקה? ובעצם לדעת מי ישלם את השכר של דוד ולמה טביב התעקש עליו כל-כך בניגוד לרצונו של "המאמן" אלי כהן.

אני לא מבין איך רודפים אחרי כל מיני שחקנים כמו אלרואי כהן וגל אראל ועדיין לא ניגשו לשבת על חוזה עם קובי מויאל וחן עזריאל, אין לי מושג מה הרצונות של טביב ומה הכוונות שלו אבל ברור שכל צעד שלו מחשיד אותי, בינתיים מכל השמות שאופירע יחצנה לו נשארנו עם השאריות וגם אותם אנחנו מתקשים להחתים, אני מקווה מאוד שהכניסה של חיים רביבו אולי תזיז קצת עניינים והסגל(שלבטח לא יהיה יותר מדי מרשים) יתחיל לקבל צורה בזמן הקרוב.

3. חורחה סמבל Member

גם בכפ"ס הוא היה פועל כך:
    קודם כל מחתים שכירי חרב ורק בסוף יושב עם שחקני הבית ומציע להם חוזים מצחיקים. הוא היה עושה להם את המוות...
    הוא לא ספר את שחקני הבית ועל מחלקת הנוער אין על מה לדבר - רק שאב משם את הכסף...לא השקיע שקל!

4. סמואל אטו Member

חורחה, מה הפרשנות שלך על עניין רביבו?

5. Alta Tensione Member

תסתכל מי הם הנפשות הפועלות שמושכות בחוטים, אנשים לא יותר כשרים משאלתיאל דאוויל כמו משפחת לוזון, ותבין שהכל אפשרי בקן הצרעות הזה שנקרא הכדורגל הישראלי. הרי רק תם או טיפש לא יבחין בכך שהם שותפים מלאים למכבסת הכספים שמתקיימת בחלק גדול מקבוצות הליגה הראשונה ובכמעט כל הקבוצות שנמצאות מהלאומית ומטה.

ועכשיו גם חיים רביבו מצטרף לחגיגה. כהניסטים ועבריינים השתלטו לי על הקבוצה.

להקיא.

6. חורחה סמבל Member

ברור לי שהדג מסריח מהראש וכל עוד הלוזוניה תשלוט בכדורגל, אנחנו נמשיך להדרדר.
    פשוט חבל לי שאף אחד לא דואג לפרק את המאפיה הזאת, למרות שהשחיתות זועקת לשמיים.
    בעבר הכדורגל היה של העם, היום הוא של העבריינים...

אטו,
    לדעתי רביבו הובא בעיקר על מנת לגייס ספונסרים, כי טביב לא יוציא אגורה מכיסו וצריך להגדיל את התקציב על מנת להחתים שחקנים ראויים, כי כרגע זה נראה רע.
    הוא פוליטיקאי לא קטן ויגיד מה שהקהל הבית"רי ירצה לשמוע כדי לרכוש את אמונו ועל הדרך יעשה לובי לטביב וינסה להרגיע את השטח הבוער.
    רביבו יעזור בניהול המו"מ מול השחקנים (בכל זאת הוא יודע לדבר ויש לו יכולות שכנוע שלא ניתן להתעלם מהן).
    שמעתי שגם בונים עליו שיימשוך את הקהל לרכוש מנויים, אבל אני בספק אם השם רביבו בלבד ייגרום לאנשים לרוץ לקופות.
    בקיצור, בגדול הוא הגיע כדי להגדיל את ההכנסות ולדאוג שהבוס לא יינזק כספית תדמיתית, בשאיפה שבעתיד הם יוכלו לגזור קופונים שמנים...אבל זה יקרה רק בשלב מאוחר יותר...

7. Love Is Red Member

דווקא לימור לבנת על אף היותה אישה שלא ממש מבינה בספורט (ככה זה נראה בכל הקדנציות שלה) מנסה לנקות את אבי לוזון אבל לא את קן הצרעות שלו רק את אבי לוזון, אבי לוזון דווקא סבבה שאר אנשי ההתאחדות לא...

8. Ice Cream חסה

דחוף!!! איפה זה אולם דנמרק בירושלים? הכוונה לבית הספר ביהודה הנשיא?

http://up387.siz.co.il/up1/dxxyjw4nmyue.Xxx

לא צריך להפוך כל אחד שהוזכר בתקשורת כחבר של לעבריין, חיים רביבו הוא לא כזה. נשפוט בעתיד את המינוי שלו. אם בגלל זה דוד רביבו הוחתם זה מתקבל על הדעת, אם זה יכלול גם את שי רביבו אני אתחיל לחשוד. כמו טביב גם הוא מלקק לקהל ויתן לפאדחנים לנהל את הקבוצה (מה היה קשה לענות לפשכצקי "אם וכאשר יוצע לנו שחקן טוב שתהייה לנו אפשרות להביא, לא נסתכל אם הוא ערבי, יהודי, מוסלמי או צ'צ'ני"?, אולי הוא לא בדיוק חושב ככה?). מה שכן עכשיו יהיו לנו 2 נציגים בכירים בהנהלה שהם BFF'S של אופירה. לא יודע אם זה טוב או רע.

ניסו קפילוטו סיכם לעונה אחת (איך נסגר העניין עם מכבי על האופציה?), ואם הדיווחים שהשכר שלו הוא 100 אלף נטו נכונים אז זה חרפה, ודווקא איתו היה אפשר להתמקח על פחות. גם פרננדס סיכם, ומסתבר שהמחלוקת הייתה סביב אורך החוזה, בסוף הגיעו לפשרה של עונה+1. קפילוטו בלם סביר, אבל צריך להחתים עוד 2 מתוך ה-3 בראשי, פיליאבסקי ושקבורץ.

רק עכשיו קראתי בוואלה שמתן בראשי הרוויח 6000 שקל בחודש (17 אלף דולר נטו לעונה...) ומכונית. שחקנים בקטמון מרוויחים יותר מזה. בושה, ואני לא מבין למה הוא חתם על חוזה כזה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/7/13
  9. Ice Cream חסה

משפט פרידה משמוליק קוז'וקין שבית"ר החליטה היום לא לממש את האופציה עליו, והוא יתחיל להתאמן בקטמון אחרי חצי עונה איומה בהפועל כפ"ס:
    הוא היה אחד מתור הזהב של הנוער והיה אמור להגיע רחוק, קצת דשדש בהתחלה כשהציבו אותו בעמדות לא שלו, הפריצה שלו הגיעה עוד לפני שהוא הראה משהו על הדשא כשקשטן זימן אותו לנבחרת בסוף 2008 למשחק ידידות, ואחרי זה 2 משחקים במוק' המונדיאל (מה שבדיעבד מסתבר השיא שלו), ומיד אחריה פציעה קשה במשחק מול מכבי חיפה, שאחריה הוא עבר 3 ניתוחים לשיקומה פעם אחר פעם במה שצריך תחקיר כדי להבין איך זה קרה, בחצי העונה האחרונה אחרי שהחלים הושאל לכפר סבא, ושם הוא היה חלש מאוד והורד מהר לספסל. סה"כ היו לשמוליק 30 הופעות בבית"ר, רובן כמחליף ולפני הפציעה, כולל אחת ביזארית מול אשקלון לפני 2 עונות כשאחרי שנכנס "הסתבר" שהוא לא היה רשום בטופס והוצא.
    חבל שבקיץ שעבר הוא גרר את המו"מ עם בית"ר עד היום האחרון בגלל תנאים מוגזמים, ועוזב לא בלי זיכרונות צורמים.

תמונתו של קוז'ו בלי חולצה מטקס הקפת המגרש עם הדגל מופיעה מדי פעם על הבאנר של בית"ר.נט, וכמובן ה-שיר:

חזור והצלח, חבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. Don Joan Roman Member

למה מתן חתם על חוזה כזה? למועדון לא היה כסף ליותר וסוף סוף החלום שלו התגשם והוא יכל באמת להיספר במועדון שהוא אוהב אז הוא חתם ובגלל שהוא עשה עונה שלמה בהרכב הוא רוצה חוזה של שחקן ליגה ראשונה, נכון שהוא דורש קצת יותר מדי אבל ההצעה שהגישו לו על סך 40 אלף דולר מעליבה גם היא, אני מאמין שיסגרו על 75 אלף שזה לדעתי סכום נורמלי לכל הדעות.

11. Ice Cream חסה

אני זוכר שאמרת קיץ קודם 30 אלף דולר, מה שהוא עצמו אומר זה חצי מזה, וזה מביך ששחקן הרכב בן 25 בבית"ר ירושלים משחק במשכורת של מוסכניק (עכשיו אני נזכר שבשנתיים שלפני הוא היה איזה בלם חמישי שישב ביציע, ואז החוזה הזה כן נראה נורמלי, ועדיין). עכשיו גם ההצעה שלו לא נראית כזו מוגזמת - הוא יעלה איזה 2 מדרגות מס עכשיו. לא אכפת לי על תקן איזה בלם יוחתם בסוף - לתת לו מענק חתימה מכובד חובה, זה גורם לי להרגיש רע ששחקנים בקבוצה שלי משחקים תמורת פיתה עם חומוס.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכן בראשי הוא רעב ללחם, כולה הרוויח 8,500 שקל לחודש בואו נפתח חשבון בנק שכל אוהד יעביר תרומה כדי שמתן יגמור את החודש. באיזה עולם לעזאזל אנחנו חיים שכדורגלן צריך להרוויח פחות מ-15 אלף ש"ח נטו לחודש?

בינתיים עושה רושם שההגעה של רביבו תתחיל להזיז כאן קצת את העניינים.
    ההגנה שלנו הייתה זוועת עולם בעונה שעברה ורביבו מתכנן שינוי וזה כבר ברכה, הרוש ודסה(אפשר לסבול אותו) היחידים שישארו כשחקני הרכב, בראשי יהפוך לבלם שלישי כאשר קפילוטו ובלם זר יהיו הבלמים הפותחים, אני מבין שפיליאבסקי ושקוורץ הכבדים מתרחקים וילכו בקבוצה על יאיא פטי שנשמע כאופציה טובה יותר, גם ממגרלשווילי אנחנו קרובים להיפטר וכבר עלה שם של מגן ארגנטינאי וגם של גל שיש ותחזיקו חזק אלירן דנין(מקווה מאוד שלא).

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/13
  13. Ice Cream חסה

הוא הרוויח 6000, ה-2500 הנוספים נוכו לליסינג. כדורגלנים חיים בעולם שבו הקריירה שלהם נמשכת 10 שנים והם מגיעים לגיל 35 כשיש להם מעט מאוד יתרונות במעט מאוד מקצועות שאפשר להתקבל אליהם. תוסיף לזה עוד הוצאות נוספות שיש לכדורגלן ואין למוסכניק כמו כושר, טיפולים ותוספי תזונה ו-6000 שקל שזה פחות ממחצית החציון (כלומר בראשי נחשב לעובד עני לפי דו"חות שקר כלשהו על העוני) - זה לא משכורת לשחקן כדורגל בליגת העל. זו משכורת של ליגה א' וזה אומר דרשני, רק שלשחקן בליגה א' יש זמן לעבודה נוספת, לכדורגלן בליגה א' לא ממש.

שוב אתה בולע כל ספין בתקשורת על ההרים שרביבו הולך להזיז הרים, ואחרי זה תתפלא איך זה שבקושי עשירית מזה קוראת. לא יודע איזו כבדות אתה זוכר מפיליאבסקי, ולמה עוד לא החלפת את הדיסק מ-2008 שטרי ופרדיננד (ואפילו מאמאדו סאקו ויאן ורטונגן) לא יגיעו אלינו. פטי בן 31.5 כבר, אין עליו את הקלות המס שיש על זר, והוא ככל הנראה חתום באשדוד ואין לנו אפשרות לשלם דמי העברה, נחכה לבוררות בינו לבין ג'קי בן זקן. אם אתה מדבר על ג'ונתן אזקיאל סוארז (מישהו מצא אותו בגוגל?) שהוזכר בספורט 5, אז הוא קשר ולא מגן. אם לביז'ו לא יהיה איזשהן דרישות בשמיים, אין טעם להיפטר ממנו ולהביא מגן אחר, לא נראה לי נצליח להביא מישהו יותר טוב ומגרלשווילי הוכיח שתחת המאמן הנכון הוא יכול להיות קטלני.

14. Don Joan Roman Member

30 אלף דולר למועדון זה בערך 17 אלף לשחקן

15. Ice Cream חסה

אז כל הסכומים שאתה מציין פה זה בברוטו?