בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Ice Cream חסה

אריאל הרוש עשה סולחה עם 15-30 אוהדי מהלה פמיליה יחד עם אבא שלו ובתיווכו של אופיר פאקינג קריאף, ובסיומה הוא התנצל אחרי שהפריז בתגובתו ולא הבין לסבלם של האוהדים ב-5 החודשים האחרונים. וזה אחרי שבבוקר לימור לבנת שוחחה איתו, הציעה לו להגיש תלונה על תקיפה, והאחרון סירב.

אין לי מילים, זה יותר מעצבן ממה שהאוהדים עשו אתמול באימון.
    איזה אפס פחדן!

די, זהו. לסגור את הקבוצה ולהקים 2 חדשות בליגה ג'.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/7/13
  2. Don Joan Roman Member

1. כשתהיה במצב שלו תדבר.
    2. הוא לא הגיש תלונה(חבל) כי הוא עוד אתמול בערב קיבל מסרים על פגישה כזאת מבגלל שאופיר ביקש ממנו אישית ולימור לבנת הקשקשנית הזאת שאוהבת לעשות פוזות אבל לא באמת עושה כלום(אני עדיין מחכה לראות את הפעולות "המהירות והחדות" שלה למיגור תופעת האלימות, היא השאירה את המועדון לבד, בודד במערכה, סתם שרלטנית), אם היא והמפכ"ל באמת היו עושים רבע ממה שהבטיחו היום הרבה דברים היו נראים אחרת
    3. כל הודעה של הארגון קח בספק, אני לא יודע כרגע מה היה בפגישה, אבל אני אברר בדיוק מילה במילה מה היה שם, הם בשביל האגו שלהם יגידו שהם מצאו גם את רוצחי ארלוזורוב(סליחה הוא היה שמאלני)

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/13
  3. Ice Cream חסה

א. בסדר, כשאני אהיה קפטן בית"ר אני לא אסלח לאוהדים אלימים וחסרי כבוד. בחטיבה 2 ערסים התנכלו אליי ופיצצו אותי, ישר הלכתי למשטרה בלי לנסות להתחבב על כולם, כמובן שמאז שאחד מהם נחקר באזהרה זה פסק. אחד מהם כעבור 3 שנים רצח את הנער אורגיל מואטי...
    ב. עזוב שלא ברור למה אופיר קריאף מתווך פגישת סולחה בין האוהדים לקפטן, ופתאום הוא נהייה הדמות המרכזית בקבוצה בגלל הקשרים שלו עם הזבלים האלה, וזה מוציא אותי מדעתי - למה זה מה שהרוש בוחר לעשות מכל האפשרויות שיש לו, כשברור לו שיש לו גב כמעט מכולם? או שהוא מפחד שהלה פמיליה יהיו נגדו, או שהוא מסכשהם נחוצים לא ידוע מה יותר גרוע מזה כבר.
    ג. קראתי רק את הדיווחים בתקשורת שאומרים אותו דבר. אבל עכשיו נכנסתי לקבוצה של הקומץ (אני חוטף בחילה כל פעם מחדש כשאני נכנס לשם..) והם העתיקו את התגובה משם. לא אכפת לי על מה הם סיכמו שם - כל בנאדם שנפגש מיוזמתו עם אנשי לה פמיליה הוא אפס חסר כבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/13
  4. Don Joan Roman Member

אז במקום כל החפירה היית מסכם את הכל במשפט האחרון

5. אלי מתחן Member

איפה פה הייתה תגובה? גאידמק הביא את החבר'ה הצ'צ'נים והוא ידע בדיוק מה הולך לקרות. הקהל הגיב בדיוק כמו שכולם ציפו ממנו, אף אחד לא מצפה מאספסוף להיות חכם.

6. Ice Cream חסה

א. הוא הביא אותם רק אחרי שאלי כהן הסכים, ועל השיקולים שלו בהבאת שחקנים אני סומך (בערך..).
    ב. אני מנייאק אם ציפית שאוהדי בית"ר ישרפו את בית וגן. או אפילו שהם יתחילו לשיר במשחק מול בני יהודה "הוא לא נביא".
    ג. לא נכנעים לאספסוף, נלחמים בו.

7. חורחה סמבל Member

אם זה נכון, אז עצוב מאוד שהוא נכנע לאלימות...זה ייתן לגיטימציה לקיצוניים להמשיך ולהרים את הראש...
    באמת שחבל לי על האוהדים השפויים של בית"ר...

8. אלי מתחן Member

מסכים. אתה קורא למה שגאידמק עשה מלחמה?

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתם יכולים להסביר לי מי זה אופיר קריאף ומה הפישר הזה עשה שהוא הפך לאיזה דמות מרכזית בבית"ר ירושלים?

מי זה בכלל? הוא קרע זוג נעליים בקריירה שלו שהוא מתערב בנושאים האלה? מארגן פגישות סולחה מה השלב הבא? יהיה המנהל המקצועי של אלי טביב ויחליט את מי מחתימים?

10. Ice Cream חסה

בעיקר כי הוא היה אוהד ביציע המזרחי יחד עם הגוש המעודד שאתה מבין לבד ממי הוא הורכב, ובזמן המהומות כשהלה פאדיחה הודיעו שהם מקפיאים את הפעילות הוא פרסם סטטוס "בלעדיכם זה לא אותו דבר" עם כמה סימני קריאה, למרות שההנהלה אסרה על השחקנים לשתף פעולה עם הגוש המקלל - וככה הוא הפך רשמית לפטרון שלהם. הכי גרוע זה שהוא משתכר מהמעמד הזה עכשיו..

11. Ice Cream חסה

וחוץ מהרוש ולה פמיליה יש עוד דברים קצת פחות חשובים:
    טביב נהייה היום הבעלים של הקבוצה באופן רשמי, בניגוד למה שציפיתי את האמת, אבל כנראה שלקמר, אביבי ואורליצקי כבר נמאס מבורקסים. גם זה קורה. בניגוד למה שדווח בכל מיני כלי תקשורת הוא לא התחייב ולא נדרש לכסות את החוב של בית"ר מיידית, זה ייקבע בהתאם מול כל הנושים (שטכנית, חוץ ממע"מ - יכולים גם לוותר על החובות האלה). מה שכן אין שום הסכם בין טביב לעמותה, באתר שלהם כתוב שהשנה הם צריכים לגייס 1.8 מיליון שקל בשביל ש-2 נציגים של הלה פמיליה יוכלו לשבת בדירקטוריון. חזרה לענייני החוב: חוץ מ-12.5 מיליון שהצטברו כבר, יש עוד 600 אלף שקל שהעמותה חייבת ואולי טביב יכסה את זה, ויש עוד פיצויים שצריך יהיה בשביל לסיים את עבודתם איציק ואיתן, ואולי שאר ההנהלה המג'ייפית שהייתה פה בחסות גידמאק (לא שהאנשים של טביב עדיפים חלילה).
    לפי השמועות התקציב יעמוד על 20 מיליון שקל, חלק מהכסף ילך לכיסוי חובות/לכיס של טביב, ובגלל שלבית"ר יש באופן טבעי הוצאות גבוהות (או שזה לא טבעי, אלא קורנפיין מפגר?) בעיקר בגלל האבטחה - וגם אם אותו טביב יקצץ יישאר מעט מאוד כסף לתאכל'ס, כלומר נצא לעונה פיננסית. חוץ מזה שלא יהיה ליסינג, דלקן ושכ"ד לחלק מהשחקנים (ובהמשך גם יקצצו בנייר טואלט, כביסה, אנשי צוות שהם לא אנשיו של טביב ומי שיקבל כרטיס צהוב ישלם קנס), גם יהיה קשה מאוד להחתים שחקנים שכרגע מקבלים הצעות מאוד נמוכות ביחס לדרישות. כנראה שמה שהיה שנה שעברה עם הניסיון של הגאון להחתים 8 שחקנים ב-2 מיליון שקל ברוטו יהיה בוטנים לעומת מה שנחווה השנה.

בגזרת הצוות המקצועי והשחקנים: אמסלריק הנמושה חזר כמעט רשמית לתפקיד עוזר המאמן. גלעד קצב מפציר שמויאל יעזוב לאירופה (ולא נראה ממנו שקל, היידה שפיציק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5bomb.Xxx), פרננדס שנראה כמו השחקן שהכי קרוב לסיכום מתנדנד וייפגש עם טביב ביום רביעי, דוד רביבו סיכם לעונה אחת (מירו - יש לך מושג מה הסכומים?) ויחליף את ריקן. לא אידאלי אבל בשביל עונה פיננסית וכשאין לנו רבע שחקן בעמדה הזו אפשר לקבל אותו, בכ"ז את המספרים שלו הוא נותן. ייקח זמן עד שיוכלו להחתים אותו באופן רשמי עם כל הפרוצדורות שטביב צריך לעבור. ותומר לוי כותב על זה שנעשה טרייד עם הפועל ירושלים במסגרתו הם יקבלו את אוהד סיידוף ואנחנו נקבל את איציק כהן (הם פראיירים?! למה הם נותנים לנו את אחד השחקנים הכי טובים בליגה הלאומית תמורת שוער שסיים חוזה?). מי שיהיה השוער השני במקום אוהד זה בן רהב מרמה"ש.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx תנו לאבירם זיאת לשבת על הספסל!

12. Ice Cream חסה

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/600201_10152968975015494_2063481404_n.Xxx
    בואו נדבר עכשיו על השחקנים שיש לנו. בתמונה מוואלה של האימון אתמול יש 20 שחקנים, תעזרו לי למיין אותם.
    מקרא:
    בלי חזוה
    חוזר מהשאלה
    עלה מהנוער
    לא שחקן

מימין לשמאל: עומר נחמני, אבירם זיאת, עדן נחמני, שחקן מכופף שאני לא מזהה, צחי אליחן, אופיר קריאף, ברק משה, סטיבן כהן, עוד שחקן מכופף שאני לא מזהה, אריאל הרוש, שי חדד, אביתר ברוכיאן, מס' 19 שאני לא מזהה, אוהד סיידוף, אוראל חורב?, מס' 14 שמוכר לי אבל אני לא מזהה, מס' 6 שגם אין לי שמץ מי זה, מתן בן סימון, את השוער אני לא מזהה וגם את שחקן מס' 25.

יאללה תעזרו לי בבקשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/13
  13. Milevskiy Member

הקטע עם אביתר מצחיק אותי האמת, אין לו שאיפות כמו לשחק כדורגל למשל חוץ מלהתאמן? ואיך זה שבית"ר לא חתכו אותו אם ב 4 שנים שהוא בבוגרים הוא שיחק איזה שלוש משחקים

14. Ice Cream חסה

אתה באמת שואל איך זה שגם כשהמאמן מעיף אותו כבר הוא נשאר בקבוצה?

15. Milevskiy Member

קומבינות בגלל הייחוס המשפחתי?
    אני לא אוהד בית"ר ככה שאני לא מתעניין בקבוצה ואני לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים, בגלל זה שאלתי.