ומה אנחנו לא משפיעים? 3 נציגים מתוך 9 זה נקרא להשפיע. העמותה לא מתנהלת בצורה הכי טובה שיש אני מסכים אבל זה היה ברור סך הכל אף לא אחד מראשי העמותה לא. מנהל ברשם העמותות, נכונה לנו עוד עבודה רבה מאוד. ושמוליק לוי מחליט בשבילך כחבר בכיר בדירקטוריון, ברגע שיהיו בחירות כל אחד יוכל להגיש מועמדות, מעט סבלות, אורך רוח ואמון הםברים הכרחיים מאוד. להצלחת המיזם המדהים הזה אם כל אחד יתחיל להיעלב ולהיפגע המיזם הזה לא יצליח בחיים, מה יקרה אם שמוליק לוי ייבחר בבחירות? מה אז? תעזוב? יש לנו משהו חדש וכמו בכל דבר חדש וכמו בכל התחלה יש המון קשיים בדרך והחוכמה היא להתגבר עליהם ולעבור אותם ביחד. בכל מקרה אני אעביר לגורמים הרלוונטיים את התלונה הזאת. אני רק אסיים ואומר שסבלנות וסובלנות זוהי מילת המפתח.
אז תסביר לי מדוע אנחנו לא מקבלים עידכונים שוטפים במייל? משהו פה לא מריח טוב. לא טוען שהכוונות של אנשים לא טובות, אבל נראה שהם שמו עצמם לא בתור מייצגים של עמותה אלא בתור אנשים שהרוויחו ביושר את הזכות להחליט בשביל כולם. אני מצפה מהעמותה שעכשיו כשהיא בהנהלה ומקבלת את כל הספרים, שתוציא את הכל לאינטרנט ותנהל את עצמה ואת המועדון בשקיפות. אני לא חושב שזאת בקשה מוגזמת. זה שבמשך שבוע לא היה שום עידכון זה לא פחות מביזיון. וכן, אם שמוליק לוי היה זוכה בבחירות לא הייתה לי שום בעיה עם זה. זה לא המצב נכון להיום.
אז בנוגע לספרים זו בקשה שאפשר לבקש לא לפניי שחתמנו על ההסכם שזה אומר היום ולפי מה שאני יודע תוך חודש מאז חתימת ההסכם רק אז נוכל לפתוח את הספרים בפניי חבריי העמותה, כמו שאמרתי מעט סבלנות וסובלנות אלו מילות המפתח להצלחת המיזם.
מעצבן שהנציגים שלנו יהיו שמוליק לוי ומוטי ירוחם ולא 2 אוהדים כמוני, כמו אלעד, אור ומירו- אבל ניחא. מאמין שאם גל ויטנברג, אביטל מוטיל (רק אני מרגיש גאווה עצומה שיש לעמותה שלנו אישה בועד?) או כל אחד אחר היה רוצה את המקום הזה הוא רוב הסיכויים היה מקבל אותו... כרגע ההתנהלות של העמותה לא מפריעה לי, מפריעה לי שאר ההנהלה והדירקטוריון החדש שהולך לקום, ויש לי הרבה שאלות לגבי זה (ושאלתי אותן כבר בפורום של בית"ר.נט). מירו- על זה אתה בטח תוכל לענות: חברי הדירקטוריון ינהל בפועל את בית"ר? ואם כן אז הם יקבלו את השכר על זה? ואם במאי שנה הבאה (כשאתה אומר שתקום האספה הכללית הראשונה) אני כבר אהייה בן 18 אני אוכל להרחיב איכשהו את המניית צעיר שלי למניה רגילה? ואקבל זכות לבחור? _____________________________________________________ הלאה, לדברים החשובים באמת: טל משעלי החל להיבחן בהפועל עכו. לא בטוח שהוא עדיין קשור אלינו באיזשהו חוזה- אבל לא נראה לי שהוא ישחזר את העונות של ערפאת ודיין במדי הקבוצה מהצפון, בכלל לא נראה לי שעכו תחתים אותו... אז רק נותר לקוות שאין לו שום חוזה בקבוצה. חוץ ממנו אין שום חדש לגבי שאר 6 השחקנים ששוחררו מבית"ר, ושוב נותר לקוות שהם ימצאו קבוצה ולא נילאץ לגרור את החוזים של מי שנשאר בכסף שאין לנו. הלאה- אלי כהן מתחיל להתעצבן ועושה רעשים של "תחזיקו אותי אני הולך". ברור שהוא יתחיל לעצבן. איך הוא לא יתעצבן אם אין כסף להסעה עבור בדיקות רפואיות לשחקן זר כדי לרשום אותו לשחק בגביע הטוטו? איך הוא לא יתעצבן אם עדיין השחקנים שלו לא עברו בדיקות דם נחוצות? איך הוא לא יתעצבן אם לא מצליחים להנחית עבורו את דומיניק גלאבינה? איך הוא יישאר רגוע אם מעכבים את הכניסה של אלה שאמורים לתת לו את האשליה שיהיה לו כסף להחתים 6 שחקנים חדשים במשכורת של מכבי הרצליה כל אחד? הכי פשוט- הוא כבר 4 חודשים לא מקבל משכורת כמו כל השחקנים שלו! לעזאזל עם בית"ר... ויש לו את הזכות המלאה להגיד תחזיקו אותי או שאני הולך! כי אם הוא הולך ערן לוי מתחיל להתפרע, המאמן הבא (מי?) לא מעיז לשחרר שחקנים ומשאיר סגל של 40 שחקנים וכולי וכולי וכולי. אני על הדרך הייתי מבהיר בשידור חי עד כמה קורנפיין הוא מנהל אפס שהרבה מהבעיות עכשיו זה בגללו. והיום אחד מהשחקנים האהובים עליי בבית"ר בילדותי, המלך עם המספר 8 על הגב שכמעט אכל שופט ששרק פנדל הזוי להגועל, ישב עם איציק קורנפיין לגבי 3 מיוצגים שלו (אחד דרש לא מזמן 750 אלף ברוטו, השני היה רגיל להשתכר ב-7 ספרות והשלישי (שאני בכלל לא מבין למה ההתעקשות עליו כשאין כסף) כבר עשה לנו בעיות לפני שנתיים כשהיינו צריכים להחתים אותו על חוזה)- וכמובן סינן את ההצעות האדירות על סך 65 אלף דולר נטו לכל אחד. מי שכן סיכם בקבוצה זה חיים מגרלשווילי הגבר שסיכם על התנאים שלו עם חיפה ויעבור לבית"ר ברגע שיהיה כסף לקנות עט לחתימה, וזה בניגוד מוחלט כמובן לילד-קקה שהלך לבכות לאריה אלטר על זה שהוא חמדן בו חמדן. מי שעוד אמור לחתום על חוזה (אבל לא בטוח שיהיה כסף להסיע אותו לבדיקות רפואיות) זה דינו שקבורץ, כנראה על חשבון תומר בן יוסף, או חורר בן חושף כמו שנהג להגיד איזה אחד, שייפרד אחרי 7 שנים עם ממוצע של 0.857 אדומים לעונה ואדום כל 20.33 משחקים (וזה בלי שחישבתי לו לפי דקות!). כמובן אבל שאף שחקן עוד לא נרשם בהתאחדות, וכל זה 4 ימים ו-15.5 שעות לפני המשחק הראשון בליגה. ולחדשה המקצועית האחרונה- מסתבר שמיכאל די פידי, הידוע בכינויו "באג'ו החדש" שהגיע לבית"ר דרך לירן עטיה ובדחיפתו של הסקאוט (לשעבר?) נבחן הקיץ באום אל פאחם. פשוט בושה! מביאים לדשא של בית וגן שחקן שהיה באום אל פאחם בלי שיעבור לפני זה במקווה?
אף אחד מנציגי העמותה לא מקבל שכר על עבודתו. ואתה יכול מתי שתרצה להחליף את מניית הצעיר שלך במנייה רגילה.
אני עוד לא מבין לגמרי איך עובד הדירקטוריון הזה, אבל זה לא חתיכת משרה שדורשת עבודה יומיומית? וזה תקף לכל חברי הדירקטוריון? בן- אז מי אשם שלא מצליחים לארגן הסעה לשחקן? איציק מצטיין בגיוס ספונסרים ותוכניות מגירה. ספונסרים עוד לא ראיתי (חוץ מהקרן לידידות, עם כל הכבוד לה) ומתוכניות מגירה הוא התחמק השנה, ככל הנראה. אני לא מתכוון לקלל אותו או למחות נגדו, אבל איציק בהרבה מובנים יו"ר כושל. מודה לו על כל מה שהוא עשה (והוא עשה) למען בית"ר בהתחשב בעצבים שהוא מרטו והשיער שנשר לו, אבל אני לא אבכה אם וכאשר הוא יעזוב (חבל שלפי טוכמן ברקת וגידמאק לא חושבים ככה, לא נורא).
עבודה יומיומית? לא כי המנהל בפועל הוא עדיין איציק קורנפיין אבל בכל ישיבת הנהלה ישבו הנציגים שלנו וכל החלטה שהיא מהותית תצטרך לקבל גם את אישור העמותה.
אני עדיין לא מבין את זה. אם יהיה דירקטוריון שהוא ידון לגבי כל החלטה- מהאם להסכים לספונסר X עבור קבוצת נערים ג' ועד האם להחתים שחקן Y ל-3 או ל-5 עונות, וקורנפיין יהיה חלק מאותו דירקטוריון (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx), אז מה יהיו הסמכויות שיוותרו ליו"ר (כלומר קורנפיין)? לבצע הכל לפי הקו שהכתיבו לו בישיבה? ואם הצביעו בעד תכנית מסוימת ברוב של 8 נגד 1 כשהאחד זה קורנפיין ושלחו אותו לבצע את התכנית הזו? ומה זה (אם בכלל) התפקיד של יו"ר הדירקטוריון?
מה הוא כבר יצטרך לבצע? לעשות את מה שהדירקטוריון החליט? כלומר אם הדירקטוריון החליט שבסכומים כאלה וכאלה מחתימים שחקן כזה וכזה הוא צריך לשבת במו"מ ורק לדאוג לא לחרוג מהתנאים? לא בטוח שבשביל זה צריך יו"ר מתחת לדירקטוריון ולא כחלק. ועל מה יהיה הדירקטוריון אחראי? רק על התווית דרך ופיקוח הנעשה או שהם אשכרה ידונו לגבי כל שחקן, כל ספונסר וכל איש צוות?
בצהריים - ערב אני מאמין שכל מה ששאלת בבית"ר ייענה. אם דחוף לך אתה יכול להתקשר ולשאול פשוט זה לא נוח מהסלולארי.
http://media.beitarfc.co.il/he-il/uploads/items/6807.Xxx דינו שקבורץ חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת הרכש הראשון מגיע כמה ימים לפני משחק הליגה הראשון, שקבורץ בלם קרואטי בן 22 ששיחק בחצי העונה האחרונה במכלן הבלגית מיועד להיות בלם פותח לצידו של מתן בראשי. נכון לעכשיו מתנהל מו"מ עם בן-שושן, חדד ואיינבינדר כאשר חן עזריאל מתרחק ומגרלשווילי מתקרב לקבוצה, עם תומר בן-יוסף המצב לא ברור בטח עם ההחתמה של שקבורץ שאותו אלי כהן רצה לאורך כל הקיץ.
בחיים לא ראיתי סכום של 300 אלף ש"ח ככה שאני לא יכול להגיד, אבל עזריאל פשוט טיפש אם בשביל זה הוא מוכן לשבת ביציע. העונה הזאת זאת ההזדמנות האחרונה שלו להציל את מה שנשאר מהקריירה שלו, אחרי זה הוא יתגעגע לסכומים דומים לזה.