הזכרתי אותו כבר מקודם... לא ראיתי אותו במונדיאליטו עכשיו, אבל אם הוא כזה כישרון ענק למה את חצי העונה האחרונה הוא העביר באימונים בדינמו מינסק בלי חוזה, ולפני כן בליגה הרביעית בשוויץ במדי קבוצת המילואים של לוצרן? הפעם אתה טועה. במה מהותית תרומה שונה מהכנסות? גם בעונה שעברה קיבלנו 4 מיליון מניר ברקת ומיליון שקל מהקרן לידידות, ועדיין לא היה כסף לבדיקות דם, לעשהאל בן שבת ולהעביר את החוזה של שי חדד. ה-5 מיליון האלה זה שכיסה את הוצאות האבטחה שלנו. נחמה פרותא שטביב יעשה הכל כדי לחסוך גם בזה... אבל גם אם השחקנים הבכירים ירוויחו 70 אלף דולר והשאר באיזור ה-40, אף אחד לא יקבל רכב, דלקן, דירה וכו', כל שחקן שקיבל כרטיס צהוב ישלם קנס (כפי שתכננה מנכ"לית הפועל תל אביב לשעבר) וייגבו מהשחקנים דמי שימוש על שתייה, מקלחת, לוקר וחנייה - עדיין יהיו לנו הוצאות שאנחנו מכסים כל שנה מההכנסות והתרומות שציינת לפני ועדיין נקלעים לגירעון, וזה לא ריאלי לסגור את הגירעון רק מהכסף הזה.
נכון, אני מחזק את מה שכתבת בענק, אי אפשר לשחרר כוכב כמו ריקן ולהביא סוס מת כמו זנדברג, צריך לשפוך קצת כסף כדי להביא טאלנט אחר וזגורי הוא אחד כזה ש20 אלף דולר לא אמורים להפיל בנינו את העסקה. רונן איתך אני כבר לא מתווכח, אין לי סיכוי נ.ב אדם: ניחשת יפה, הם התחילו "לעבוד" ואחד מהם אפילו התחיל להפיץ שמועה שהוא מוסלמי, אוי הטיפשות)
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_whistle.Xxx בהשוואה למי? לאבראו ורומולו? או איילי ודיאמנט?
אין לי מושג האמת כי לא ידעתי מי הוא לפני, אבל FOR WHAT ITS WORTH עלי הוא עשה רושם טוב מאוד ב2 משחקים שראיתי אותו, והראה יופי של שילוב עם המהירות, הדריבל והברק במשחק שלו יחד עם מבנה גופני טוב.
כל עוד יש תוכנית, אין לי בעיה עם עונה פיננסית. אם קורנפיין היה עושה את זה לפני 5 שנים מצבנו היה טוב בהרבה.
לגמרי. המנטליות הזו של קבוצה גדולה שלא מבינה שהיא צריכה להוריד פרופיל דפקה אותנו ב-3 השנים האחרונות (והתרעמתי על זה הרבה, על זה שההנהלה לא מנסה כלום ורק מדברת על זה ש"אסור שמועדון כמו בית"ר יהיה בתחתית", והאוהדים לא הסכימו פתאום לקבל פחות ממשה אוחיון ואבראו, והעדיפו שנהייה גורנישט במקום שננסה משהו וחלילה נדמה זמנית לקבוצה קטנה כמו רמה"ש). עדיין זה תמוה, עוד יותר כשהסוכן שלו הוא זה שקיבל עמלה מההעברה של דה סילבה לזלצבורג בתקופת טביב, ועוד יותר כשאנחנו רואים את ההתנהלות ואין כסף לכלום ושום דבר - בקיצור, פנטזיה של טביב שמלובה על ידי גדוד עיתונאי החצר שלו. אם מחר נגלה איומים גזעניים על הקיר שלו, לוקח את האשמה עליי.
אחרי שהחלוצים שלנו היו לירון דיאמנט, זאור סדאייב וסרג' איילי אתה עדיין מזלזל ברן יצחק, שבדיוק הפועל החתימה אותו? יש תכנית: לעשות כמה שיותר כסף כמה שיותר מהר ולהסתלק. עונה פיננסית מתיישבת עם זה בול.
בוא נגיד ככה, בטח שלליגה הישראלית הוא יהיה אחד הזרים ההתקפיים הכי טובים בארץ, להערכתי. אם הייתי מכבי, גם הייתי מוותר על המיליון וחצי יורו על בן חיים, ולוקח את קאיודה ב-2 ידיים במקומו. אולי זה פזיז כי ראיתי אותו רק 2 משחקים, ועוד מעט אראה את השלישי בהקלטה - אבל הרושם שהוא עשה עלי הוא באמת מצויין. החלטי, משחק מהר, מהיר מאוד וזז הרבה במגרש, דריבל מצויין, רגליים מאוד זריזות וקלות - יכול לשחק ב-2 האגפים וגם בעמדת החלוץ. בכל זאת ניגריה, אבל לכאורה רק בן 20.
מה הקשר? עצם זה ששיחקו כאן בטעות שחקנים חלשים כמו דיאמנט ואיילי לא אומר שאנחנו צריכים להמשיך באותו קו ולהחתים שחקן כמו רן יצחק שאולי קצת יותר טוב, אתה רוצה להפסיק להיות קבוצת פלייאוף תחתון אז תפסיק להחתים שחקנים כאלה כשחקנים מובילים. הפועל החתימו אותו? wow i'm so excited, תבדוק טיפה לעומק ותגלה שהוא הגיע להפועל כדי לשמש כחלוץ רביעי. הרי יש כבר את שכטר ודמארי ואזולאי או עמאשה יגיעו, אני לא רואה אותו עולה בהרכב לפני אחד מהם. להפועל יש את הפריווילגיה הכספית והמקצועית להביא אותו כחלוץ רביעי ולנו אין, בכסף שהוא דרש אין לנו שום טעם להביא אותו. וחוץ מזה לא מפתיע שהוא סיכם אצל רב"ש הנחש בדיוק יומיים אחרי שפורסם שאלי כהן רוצה אותו בבית"ר, לא חסרות דוגמאות כאלה בארץ.
פאשלה בהבנת הנקרא של הפסקה הראשונה. דווקא להיפך לפי האמירות הקבועות שלו בראיונות הוא נוצרי... גם מסתבר שהוא היה בסכסוך עם המועדון האבוארי שלו אחרי שנגמר תקופת ההשאלה שלו בלוצרן, ובגלל זה למרות ההצעות שהיו לו מטוניסיה, מצ'רלטון ומדינמו מינסק הוא רק התאמן עם מינסק. עדיין זה לא מסביר למה בלוצרן הוא בקושי ישב על הפסל, עד שלבסוף הוא הורד לקבוצת המילואים מהליגה הרביעית.. אור- אין לנו היסטוריה טובה עם שחקנים ניגרים (מניגריה, לא במובן של שחורים) צעירים, ובכלל במצבנו הכספי לא נראה לי שנוכל להביא אותו. זה יפה שאתה רוצה להפסיק להיות קבוצת פלייאוף תחתון, אבל רצון לא יספיק וצריך גם לעשות משהו, ע"ע רמת השרון, שתנחש מי היה מלך השערים שלה אשתקד? זו בדיוק החשיבה המוטעית שלך ושל עוד אוהדים - שאתה מעדיף שלא יהיה כלום אם אי אפשר להביא את הטובים ביותר, ולא מוכן לנסות להזיז משהו ואם זה לא הצליח לפחות לדעת שניסית משהו. זה כמו שמחר תתחיל בצורת באנגליה והמלכה לא תהייה מוכנה שיאכילו אותה בפחות מכבד אווז וליצ'י, אבל תמשיך לגעור בכולם שאסור שהמלכה תהייה בכזו חרפת רעב. כמו שהפועל החתימו את יצחק בתור חלוץ שביעי מחליף לשכטר, דמארי, עמאשה ואזולאי, קבאני וסוארז, גם אנחנו לפי כמות השמות שקושרו אלינו תכננו להחתים אותו בנוסף לשצ'פוביץ', לאנצ'ה, עזריאל, איציק כהן וקאיונדה.
אנחנו תכננו להחתים אותו יחד עם עוד חלוץ אחד ושהוא יהיה החלוץ המחליף לחלוץ הבודד שישחק לצד עזריאל וזגורי באגפים, בינתיים לא זה ולא זגורי אצלנו.
ובינתיים טביב גם לא בעלים, אף אחד כמעט לא יודע מה אמור להיות מבנה הבעלות והחובות והזכויות שיהיו לכל אחד בהנהלה, ואף אחד לא שמע את התכנית לגבי התקציב שייבנה והגירעון שאמור להיסגר. זה קצת יותר חשוב מרכש... ואני פסימי.