בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Ice Cream חסה

איזו קבוצה ישראלית תשלם 100 אלף דולר לבראשי? אולי ק"ש שיש לה הקלות מס (עכשיו אני חושב על זה ויש להם בסגל רק 2 בלמים וכל עמדות הזרים תפוסות, יאללה דמי השבחה), וכמובן אירופה ששם זה כסף קטן, אבל בכל זאת לא כל קבוצה אירופית תחתים כזה בלם... הסיכוי של בן שושן לצאת לאירופה עוד יותר קטן, ולאף אחת מהגדולות הוא כבר לא נחוץ, גם לק"ש זה יוצא המון - אז לא בטוח שהוא יקבל 1.1 מיליון בקלות, והייתי אומר בכלל לא. סטיבן כהן כן.

ורק דיברנו - http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.145176.html
    מתי אתם אומרים נשמע על מכסה של גלילי נייר טואלט לכל שחקן?

2. סמואל אטו Member

רן יצחק אתמול חתם על חוזה של 100 דולר בתור שחקן ספסל בהפועל.
    ישראל זגורי חתם על חוזה של 140 אלף דולר בתור מחליף ראשון להתקפה, זה המינימום שאתה צריך להציע לקפטן של בית?ר.
    אלה הסכומים ששחקנים אמורים לקבל בקבוצה כמו בית?ר.

3. Ice Cream חסה

מבחינת השם כן, מבחינה כספית-ניהולית אי אפשר כרגע (והפרחים לאיציק, ארקדי ושאר העוסקים במלאכה, כולל האוהדים בעצם). לא את כל השחקנים שאנחנו לא מגיעים איתם להבנות יקחו בהפועל, מכבי וחיפה, לא עכשיו כשהקבוצות האלה עשו מהלכים והביאו שחקני רכש, בזמן שאנחנו התעסקנו בחרא הקיצי הקבוע.

4. סמואל אטו Member

העובדה שקורנפיין כן נתן להם חוזים כאלה, ורגע, לא קנה אותנו בעל בית חדש?

5. Don Joan Roman Member

כתבה שמוזמנת על ידי טביבי, עמית מוכן להתפשר על 110 אלף דולר, טביב מציע לו 70 אלף.
    והכי עצוב שטביב תולה את זה בחובות כשבעצם כולם סגרו לו את החובות לשנה הזאת

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/13
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלה סכומים מגוחכים ולא שפויים, מי אלה ישראל זגורי ורן יצחק שביחד יקבלו 250 אלף דולר נטו לעונה?

7. Ice Cream חסה

לא ולא.
    עדיין שום בעל בית חדש לא קיבל אותנו בחינם ובבית"ר הכל אפשרי. וקורנפיין נתן חוזים גרועים קצרי טווח, בלי לחשוב בכלל לפתוח חוזים בהתאם להתקדמות של שחקן, הביקוש הצפוי לו והזמן שנותר עד תום החוזה. ככה איינבינדר עזב אותנו תמורת דמי השבחה מסכנים, ריקן עזב אותנו בחינם ואין לנו כסף להחתים את עשהאל בן שבת. העיקר שעבור החברים של נידם במרחב מוריה יש כסף.

קוראים לזה כוחות השוק (יחד עם מגבלה דרקונית על הזרים, והמון סחרירים בתקשורת). הפועל תשלם מחירים מגוחכים ולא שפויים על ישראל זגורי (שחקנה המוביל של הפועל ר"ג אשתקד) ורן יצחק (חלוץ 9 עם תעודה כחולה - לא הדבר הכי שכיח בליגה שלנו), ואנחנו נחתים את לירון דיאמנט ואופיר עמרם.

גם שלומי אהרוני/ הממונים עליו בידיעות ירושלים/ ידיעות בכלל - כתבי חצר של המשיח מפלורידה-עלייה כפ"ס-צנעא?

מה ז"א סגרו לו את החובות לשנה הזו? מישהו משלם אותם במקומו? (איוונטים?)

ומהדיווחים האחרונים בתקשורת, עברנו לשלב הבא של הספינים - חלוץ נבחרת ניגריה עד גיל 20 מועמד לבית"ר! שמו בישראל אולרנוואג'ו קאיודה. את כל הפרטים המקצועיים (כמו הקבוצה שבה הוא היה חתום בחצי העונה האחרונה) והסמי מקצועיים (למשל מי הסוכן שלו ואיך טביבי שלנו קשור אליו) תחפשו לבד, אבל אני חייב להטריל עם חידה:
    מה קרה בפעם האחרונה שלבית"ר היה מועמד שחקן זר עם שם ארוך ומסובך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בין הופתרים נכונה תוגרל חולצה לא רשמית של ברק יצחקי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/13
  8. Don Joan Roman Member

בוא נעשה חישוב: 13 מיליון שקל חובות, שלושה מיליון מביא ניר ברקת ירדנו חלכמה? 10 מיליון, עוד מיליון מבימות צ'ק שיושב בנהתאחדות? ירדנו לתשעה מיליון, עוד מיליון צפויים להגיע מהקרן לידידות? ירדנו לשמונה מיליון, עוד חצי מיליון בערך מספונסרים לא כולל ספונסר ראשי? ירדנו לכמה? שבעה וחצי מיליון, עוד מיליון וחצי שהעמותה התחייה להעביר? הנה ירדנו לשישה מיליון שהם למס הכנסה ונפרסו לארבע שנים? ועוד לא כללנו כרטיסים, מיקומים, כס]פים מההתאחדות, ספונסר ראשי, אז שלא יספר לנו סיפורים וקשקושים.

9. סמואל אטו Member

שה השכר לשחקנים במעמד הזה, מה כל-כך מפתיע?
    תבדוק בכל הליגה כמה כל שחקן מרוויח ותבין שאלה המשכורות כיום.

לא דיברתי על אורך חוזה, דיברתי על שכר ביחס למעמד שחקן.
    עב?ש קיבל כמיטב ידיעתי 150 אלף דולר בעונה שעברה(אולי קצת פחות) ובהתאם שאר השחקנים.

לא מעניין אותי באיזה מצב טביב קיבל אותנו, קנית את בית?ר אז תשקיע כסף בהתאם.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מת על טביב אבל אני מבין ומצדיק את החשיבה שלו.
    אנחנו כבר שלוש שנים קבוצת פלייאוף תחתון ושחקנים כאן שרובם ביזו לא פעם את הסמל שעל החולצה שלהם היו בטוחים שברגע שטביב הגיע כל אחד יקבל מינימום 150 אלף דולר נטו לעונה כמו בימים היפים של גאידמק על פארש, וטביב מעביר מסר חד וברור שאף אחד לא הולך לעשות קופה על הגב שלו בטח לא שחקנים בינוניים כמו בראשי וסטיבן כהן ואני מאמין שבסופו של דבר הפערים יצטמצמו ומי שצריך לחתום יחתום.

הטענות היחידות שלי הם רק במו"מ שנעשה עם בן-שושן וזגורי שם לטעמי ההתנהלות לא הייתה נכונה, עם הראשון צריך להתנהל יותר בכבוד והשני עם יותר מאמץ ונכונות היה נוחת אצלנו למרות שהמכירה של טב"ח למכבי טרפה את הקלפים והכניסה את הפועל לתמונה.

11. Don Joan Roman Member

החשיבה נכונה, הניהול של החשיבה הזאת לא נכון, וכאן הבעיה.
    לתת 110 אלף דולר לעמית בן שושן זה לא הצעה גבוהה, לתת 140 אלף לכישרון כמו זגורי זה לא סכום כזה גבוהה, לתת 90 אלף דולר לרן יצחק זה לא הצעה כזאת גבוהה, לא מבקשים ממנו שיתחיל לחלק פה 200-300 אלף דולר לעונה, זה לא ריאלי, אבל אפשר וצריך להציע לשחקנים מסוימים קצת יותר מהערך שאתה חושב שהם שווים, במיוחד כשזה כשרונות כמו זגורי.
    עכשיו יש את מאור בוזגלו, שחקן פנוי, אם הוא יביא אותו אז הויתור על זגורי משתלם, אם גם הוא יברח לנו מי כבר יחליף את אבי ריקן? דוד רביבו המזדקן? מיכאל זנדברג? לא מתאים

12. Ice Cream חסה

הייתי אמור לשים פה את אחד הסמיילים המתפקעים מצחוק פה, אבל הבדיחה הזו על חשבוננו וזה לא נעים. גם ספונסרים זה לא מובן מאליו אצלנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

זה ההכנסות הפנימיות שלנו, בד"כ הן הולכות לחלק מהתקציב השוטף (שכר שחקנים, הנהלה, צצות מקצועי מחלקת נוער, ניהול שוטף, מונית לשחקן זר שצריך לנסוע לעבור בדיקות רפואיות כדי להירשם למשחק בגביע הטוטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx), אם זה הולך לכיסוי חובות - אז מאיזה כסף נכסה את כל השאר, שבעונות האחרונות שלנו שבהן הייתה ירידה בתקציב ובהתנהלות בכל הפרמטרים האלה - זה הגיע ל-20 מיליון שקל? טביב יהיה צריך למצוא מקור הכנסה נוסף (רשות המסים? דמי השבחה ומכירה מכל מי שרק אפשר?), או להשקיע כסף מהכיס שלו, אחרת היינו מסתדרים גם בלי בעלים.
    ובעצם אני לא אתפלא אם טביב יכסה את כל החובות האלה בלי להשקיע כלום ובלי לחזק את הקבוצה, תוך כדי חיסכון על כל מה שרק אפשר (ואת הניצנים אנחנו רואים היום...).

מה שאמור לעניין אותנו בתור אוהדים שדורשים בהתנהלות מקצועית-ניהולית נכונה, זה ששחקנים חתומים לחוזים על טווח ארוך כדי שלא כל קיץ נצטרך לשבת איתם מחדש ולפתוח את העונה בחוסר וודאות שהם יכולים לעזוב, בלי שאפילו נקבל תמורה על כך.
    בן שושן הרוויח בעונה האחרונה 85 אלף דולר לפי DJR וזה גם הגיוני לפי התקציב שלנו. מאה חמישים אלף זה אולי בברוטו.

:aaarofl:
    מצטער, לא יכולתי להתאפק.

אני מהמר שבסוף זה יהיה ירין מהטבי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/13
  13. Muurad Member

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2655581

שחקן מצויין שהאמת אני אופתע אם תצליחו להביא אותו. טונות של כישרון, מהיר, צעיר - אם זה יתממש זה יהיה רכש נפלא, וגם יחזיר את ההשקעה בריבית בעתיד. אני מאוד אהבתי אותו עד עכשיו בנבחרת הצעירה, בלי ספק אחד השחקנים הכי מוכשרים של הנבחרת.

14. Don Joan Roman Member

3 מיליון מניר ברקת זה כסף שאמור להיות לניהול שוטף? זו תרומה, מיליון שקל מהקרן לידידות שכל מה שהיא קמבלת זה כמה סטיפות של כרטיסים ואפילו לא מפורסמת על החולצות זה לא תרומה? אחושרמוטה תרומה, לא חלק מההכנסות ולא נעליים, אבל בסדר, מה אני מבין.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שהפמיליות כבר התחילו בבדיקות שורשים לגביו כדי לברר האם חס וחלילה הבחור לא טהור ואולי אחד הסבות שלו מוסלמי ויפילו את העסקה.

ועכשיו ברצינות, נשמע מבטיח מקווה מאוד שהידיעות יתבררו כנכונות והוא יגיע.

----
    מירו,

אתה בעצם מחזק את מה שכתבתי, גם אני לא מסכים עם ההתנהלות עם עמית וזגורי כי לטעמי הם מצדיקים פתיחת ארנק מצידו של טביב, הראשון קפטן ואישיות מוערכת במועדון והשני כוכב עולה ופוטנציאל גדול. אבל שכל שאר הטאלנטים שרק במצב הנוכחי זכאים ללבוש את החולצה של בית"ר בטעות וחושבים שהם מינימום אורי ואלי החדשים, גם שחקנים כמו רן יצחק צריכים לומר תודה שמועדון כמו בית"ר פונה אליהם.