אביתר ברוכיאן שוחרר מהקבוצה איזו טעות של אלי כהן! אנחנו מפסידים כישרון ענק... השבח לאל! רק שימצא קבוצה...
תגידו לי אחרי שנכנסתם להנהלה הבנתי שאתם מקבלים 3 מקומות בהנהלת המועדון מי יאיישו את המקומות האלה? האם יתבצעו בחירות בין כל קוני המניות לבחירת 3 הנציגים שלכם בהנהלה או שיש מראש 3 אנשים ספציפיים שנכנסים?
אני חייב להגיד שאני מאוכזב ברמה קשה מהעמותה הזאת. במקום משהו חדש קיבלנו את אותו דבר רק עם אנשים שמשחקים בכסף של אוהדים אחרים.
בהתחלה אלו יהיו 3 אנשים מועד העמותה וכשיערכו בחירות )כנראה במאי( לכל אחד תהיה זכות לבחור ולהיבחר ולר לא קיבלת משהו חדש? אוהדים מן המניין כמוני וכמוך בעלי זכות הצבעה של 33% בכל החלטה של המועדון וכל אחד גם יכול להיבחר זה רגע היסטורי.
למה לא לקיים בחירות יותר מוקדם? אם אתם לוקחים כסף של אנשים אז אתם לא יכולים לקבוע להם מי יישב בהנהלה כי ועד העמותה זה לא אנשים שנבחרו על ידם לדעתי קיום בחירות כאלה זה הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות ברגע שנכנסתם להנהלת הקבוצה
לארגן אסיפה כזאת זה לא כל כך קל חוץ מזה שכאנשים שהקימו את העמותה ועל פי חוקים מסוימים זה לא אפשרי לבצע מחר בבוקר הצבעה צריך קצת זמן הסתגלות, מהיכרותי עם ראשי העמותה הם ידאגו בצורה חסרת פשרות לאינטרסים של הקהל צריך לתת להם צ'אנס של כמה חודשים. לבצע משהו, אם יש לך את האמונה להפקיד את כספך בידם אפשר גם לתת להם קרדיט כמארגנים לנסות ולבצע משהו, אחת מהראיות לכך שאף לא אחד מהם דוגל ברודנות אפשר לקבל מהעובדה שסלע המחלוקת הכי גדול בשלושת הימים האחרונים הייתה דרישה של הקבוצה ל3 נציגים שרק להם יש זכות לשבת בדירקטוריון והם התנגדו לכך.
עד שנה הבאה אלוהים גדול. בפועל העמותה לא מתנהלת בשקיפות, העדכון האחרון באתר הוא לפני יותר משבוע ולא מקבלים שום דבר במייל ששואל את דעתנו בתור מי ששילמו די הרבה כסף כדי להצטרף, או לפחות מעדכן אותנו. מה אני אגיד לך, שאני רואה את שמוליק לוי מתראיין זה מעצבן אותי. אף אחד לא הבהיר לי שהוא הולך לייצג אותי בהנהלה, ותסלח לי שאחרי אבא שלו אני לא בדיוק סומך עליו.
האוהדים שייכנסו לניהול הקבוצה מקבלים גם תפקיד בתוך המועדון? ( שיווק וכו' ) או שרק יישבו בדיונים ויהוו את ה33% מהקולות? ועוד משהו, שלושת האנשים שנכנסים הם אוהדים בית"ר ואין לי ספק לרגע באמינות שלהם ושהם מייצגים את האינטרסים של כלל הקהל אבל האם הם אנשים עם ניסיון בניהול? או למשל עורכי דין שיכולים לעלות על בעיה ניהולית או כספית במקרה הצורך?
הוא הולך לייצג אותך נכון לרגע זה ועד שיהיו בחירות, באיזה זכות? חד משמעית כי הוא חלק מועד העמותה ובבחירות אתה וכל אחד שירצה יוכל לשנות את זה ולרוץ בעצמו ומה הקשר שקיפות? עשו איזו פעולה? היו במשא ומתן מול הקבוצה וזה טבעי שלא ישלחו כל עשר דקות הודעה לתקשורת ברגע שהיה סיכום סופי זה פורסם מיידית בדף הפייסבוק של העמותה. קרייזי לאף אחד מהם אין תפקיד רשמי ואת עבודתם הם עושים בהתנדבות מלאה ואת העמותה מלווה בכל תהליך משפטי/ ניהולי היועץ המשפטי עורך דין אבישי רינמן.
ללא ספק, זה גם מה שאמרתי לפני זה שראוי לעשות בחירות לבחור את הנציגים בצורה דמוקרטית בין כל מי שקנה מניה אבל אם זה בעייתי בפרק זמן כזה קצר אז תאלצו להסתדר איתם בשנה הקרובה ובסך הכל הם אוהדים של בית"ר כמוך Don Joan Roman, תודה על התשובות שיהיה בהצלחה, אתם עושים דבר גדול.
הוא לא יותר בעמותה ממני, מצטער שאני לא מוכן לקבל מרות של איזה בנאדם שאני לא מכיר, ושעם כל הכבוד לא מדובר פה באיזה סטיב ג'ובס שאני אוכל לסמוך עליו בעיניים עצומות. אני תרמתי כי חשבתי שבכסף הזה הולכים לעשות משהו חדש, קיבלתי את היורש של אברם לוי. מי יודע מה יקרה עוד שנה? וכן אני מצפה שבתור חבר עמותה אני אקבל את כל המידע בין אם על תקציב הקבוצה עד השקל האחרון ומשכורות השחקנים, וגם על המשא ומתן של ההנהלה. מי שעושה משהו עם הכסף שלי חייב לי דין וחשבון על כל מהלך שלו.
מירו, אנחנו נתנו כסף כדי לשנות, לא לתרום לקבוצה. אנחנו רוצים שקיפות, ואנחנו לא נתנו כסף בשביל שהאידיוט הזה שמוליק לוי יחליט בשבילנו. אני לא אמשוך את הכסף, אבל העמותה מתנהלת בצורה חובבנית ומגעילה.