ישראלי נפלא. תוך כמה זמן נדע מתי אימון הפתיחה ומחנה האימונים? הוא גם טען שהוא אוהד כפ"ס (וגדל בעיר), ואפילו ספות ושולחנות למחלקת הנוער הוא לא השאיר להם. א. קבוצת מג'ידוב, אם נניח שהם באמת נרתעו בגלל הקהל. ב. יש איזה 100 אלף אוהדים לבית"ר בארץ, אם קצת יותר מ-1.725% מהם היו מוכנים להשקיע בה... ג. להיכנס לעונה פיננסית אחת, למכור כל מה שרק אפשר כדי לסגור את כל הגרעונות, ולצאת לדרך חדשה בכוחות עצמנו בלי עזרה של אף אחד. אבל ברור שזה לא היה עובר בשקט אצל האוהדים, וקורנפיין עצמו גמור ממהלכים כאלה. ד. בית"ר הגישה תביעה לרשות המסים על החזרי מס שמגיעים לה, אם הם הציעו פשרה של 7 מיליון ובית"ר במצבה דחתה אותה זה אומר הכל על כמה שזה יכול להניב לנו.. ה. האופציה המורכבת של ללכת להקפאת הליכים.
ומה תפקידה של העמותה? האם יש לה כוח במצב הנוכחי? היא תוכל לדרוש שקיפות מלאה מטביב בכל הנושאים הפיננסים ובכלל?
לאף אחד אין מושג, אפילו ל-Don Joan Roman שמקורב מאוד (גם כן מילה...) לועד של העמותה. חמשת האנשים שיושבים היום בועד הם יותר סיבה לדאגה מאשר לתקווה.
זה לא הוא. למה לכתוב סתם כדי לצאת כאילו מתחכם? לא נמאס לך? -- אני מסרב להתלהב מטביב, לא משיח ולא נעלים וגם מכל השמות של אלי כהן החיפאי, אמסלם, סביליה, אוחנה וכו' אני לא נופל אבל אין ספק שנכון לעכשיו זה עדיף(לא בהרבה) על עוד עונה עם ארקדי ואיציק שמלאה באי ודאות ומכירת שחקנים. אני גם מסכים שצריך לחכות ולראות מה יהיו הצעדים של טביב לפני שממהרים לשפוט אותו, אם ההגעה שלו תאחד מחדש את הקהל סביב הקבוצה ותחזיר אותנו כבר בעונה הקרובה לצמרת אז הרווחנו וקשה להגיד שעם גאידמק כבעלים היינו יכולים העונה לפנטז על יותר ממאבקי תחתית. שיהיה לנו בהצלחה.
גזענים שמוכנים לרסק את הקבוצה ותמכו במי ששרף את המועדון צריך להוקיע, לא לאחד אותם. מילא אפשר היה להניא אותם מהדעות שלהם, אבל ראינו איך זה התפרץ פתאום (עם כל הכבוד לגידמאק ואופירע שדיווחו בקולי קולות על זה שהביאו לבית"ר 2 מוסלמים).
יש לי חבר טוב אוהד בית"ר ותמיד שאני אומר לו שהקהל הוא האשם הבלעדי למה שקרה השנה,אנחנו מתחילים להתווכח על העניין והוא בטוח שזה ארקדי אשם בהכל והמחאה בהמשך לא הייתה קשורה לצ''צ'נים. כמובן שזה קשקוש. העניין הוא שמדובר בבן אדם נורמטיבי, שמאמין שאין כמעט חלק לקהל בביזיון שהלך השנה במועדון,ואני באמת מאמין שרוב האוהדים חושבים ככה. וזואת בעיה גדולה בשבילכם.
אגב, כבר עשו לכם היכרות עם אתר הבית החדש של הקבוצה? יום עצוב. נמשיך להתפלל למשיח האמיתי שיציל את הקבוצה הזאת. עד אז, addio teddy. עריכה: רוצה לנצל את ההודעה הזאת (לא בא לי להספים. הקבוצה הזאת לא שווה עוד מקום וירטואלי של הודעה) כדי להודות לקורנפיין שהיה בערך המנהל היחידי בתקופה שאני עוקב אחרי הקבוצה הזאת שבאמת הקריב ופעל למען טובתה ועתידה של הקבוצה (גם אם שגה בדרך ואני מסכים ששגה). מוקיר ומעריך גם את הרוש ופרננדז שהיו היחידים מקרב השחקנים שהיה להם את הביצים לעשות לא רק מה שנכון עבור המועדון, אלא מה שנכון מבחינה מוסרית כבני אדם. אני יודע שהרוש לא יזכה לשקט בעידן החדש, וכנראה שגם דריו לא (אם ישאר). אני מאחל לשניהם שימצאו מקום חדש, גם כי המועדון הזה לא ראוי לשני ענקים כאלה, גם כדי שיהנו מכדורגל וגם כדי שיקבלו משכורות בזמן לשם שינוי (העיכוב הזה של משכורות מאי-אפריל הוא כעין וכאפס לעומת מה שטביב יעשה ולהם זה לא מגיע).
טביב תוך שנתיים יכול לעשות רווח עצום מבית"ר אם יחזיר אותה לצמרת, בשנים של גאידמק ההכנסות של הקבוצה היו 35-40 מיליון שקל בערך מבלי להעפיל לאירופה, והקהל של בית"ר ימלא את טדי גם אם היא תשחק נגד קבוצת חובבים, העיקר שזה יהיה במסגרת אירופאית.
אם העמותה לא דואגת לשקיפות בתוך עצמה כלפי מי שחבר בה, איך מצפים שהיא תדאג לשקיפות במועדון? עסקנים מהזן הנחות ביותר עד שיוכיחו לי אחרת.
בעונת הדאבל בית?ר ייצרה 30 מיליון שקל וזה כולל מכירה של יצחקי בכל מקרה בית?ר בהכנסות מקהל מעולם לא התקרבה לתל אביביות