בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. אלי מתחן Member

ארקדי הואשם במכירת נשק בזמן מלחמה באפריקה, טיפה חמור יותר מתקיפה.
    גאידמק לא עשה לעצמו בושות לעולם, לעמוד לבד ביציע עם דגל מול סכנין ולצעוק פוצ'מוי גרשון זה בגזרת דברים שהביאו לו הרבה כבוד.

2. Ice Cream חסה

אני מבין שחסמו אותך בגוגל, אם אתה לא מסוגל להקליד שם "אנגולה גייט", להיכנס לערך הראשון בויקיפדיה ולראות שגידמאק זוכה (להיכנס גם לערך בשפות אחרות שאתה קורא, כדי להיות בטוח שזה נכון, ולראות מההפניות שהוא אכן זוכה), וגם הקישור השני והרביעי מראים שגידמאק יצא זכאי מאנגולה גייט. לנוחיותך

גידמאק לא הסתתר בארון כשהמשטרה פשטה על ביתו, לא התחזה פעמיים לאדם אחר כדי לברוח מהארץ וכדי להתחמק מצו משטרתי, לא כיסה את הפנים בחולצה בתחנת המשטרה, לא האשים אף אחד ששילמו לערבים כדי שיקללו אותו, לא נקלע באמצע יציע הכבוד לריב צורם עם שחקן עבר, לא נקלע למצב שבו שחקן יוצא נגדו בשידור חי (כמובן שב-2 האחרונים האשמה לא מוטלת רק על טביב אלא גם על ג'ימי טורק וטוטו תמוז שהם שני ערסים חלולים, ועדיין) ולא ראיתי שום ראיון שבו הוא הגיע עד כדי צעקות.
    הדגל ושמעון גרשון זה דברים שטותיים ואולי טפשיים, אבל בטח לא מבזים כמו הפרשות של טביב.

מירו, למה בית"ר.נט כל כך נגד ארקדי, לא מוכן לשמוע את הצד שלו ומצהיר בפירוש שטביב, העמותה והמנהיגים הרוחניים שלהם עדיפים על מה שגידמאק בישל, ומכניסים 16 פעם את המילה "ספין" כדי לתאר את הפגישה והסולחה בין קורנפיין לרוני לוי, כאילו היא לא באמת קרתה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/13
  3. Don Joan Roman Member

מי שכתב את זה הוא בחור בשם אודי מזרחי, אוהד הקבוצה ולא בן אדם שקשור לבית"ר נט בשום אופן, רוצה להגיב לטובת גאידמק? תכתוב טור שיסביר למה לךדעתך האנשים של גאידמק עדיפים ואני אשתדל לדאוג לכך שהיא תעלה גם כן

4. אלי מתחן Member

ארקדי הואשם או לא? הואשם. טביב עוד לא הורשע בכלום בנושא הזה, לכן הוא בדיוק ברמה של ארקדי גאידמק.
    ומה עם זה שגאידמק יצא לחו"ל בנימוק של טיפול רפואי ולא חזר עד שכל מני דברים לא הסתדרו לו? וברח מצרפת?
    אתה יכול להציג את זה איך שאתה רוצה, ארקדי גאידמק הוא איש בזוי בדיוק כמו אלי טביב.

5. Ice Cream חסה

הואשם, אבל זוכה. נגד טביב עומד כרגע בזמן שהוא מנהל מו"מ כתב אישום כבד על תקיפה של נער, ואני מנסה לשכנע את עצמי שבאמת לבנאדם יכולה להיות הפסקת חשמל שלא תאפשר לשמור צילומים של מצלמות האבטחה שיש לו בבית...

בשביל הטיפולים שגידמאק עבר (אני אשמח אם תביא לי מקור או שמועה אחת שמדברת על זה שמדובר בספין) הוא שם ערבות של 2.5 מיליון דולר כנדרש ממנו. על הימלטותו מצרפת איך שיצא נגדו צו מעצר אני איאלץ להסכים איתך, ועדיין טביב התנהל בצורה הרבה יותר מבזה בכל פרשה ובכל עסק שלו. אם נשווה בתחום הכדורגל: אצל טביב אנשי הנהלה ברחו בזה אחר זה לא בלי בוררות, כמו שעשו בבית"ר גם פניג'ל, גד זאבי ואברהם לוי הוא דאג לתפקיד מנכ"ל לבת שלו (על כישורי השיווק של קרן פניג'ל עוד אפשר לתהות, כישורי הניהול של ליהיא טביב לא משהו בעליל), וממשיך להעביר לה עד היום שכר לפי דו"ח שפרסמו בהפועל בזמן האחרון. הנה כל זה על קצה המזלג. את מה שהלך בכפ"ס, עם הציוד שנלקח ממחלקת הנוער של הקבוצה שהוא טוען שהוא אוהד, או הניסיון להעביר את הקבוצה לאיתן ספיר כדי שימחק עבורו חוב שהיה להפועל עבורם על השחקנים. גידמאק לא הוציא כסף מהקבוצה עבור מקורבים ודווקא בתקופתו היו פחות סיפורים מסריחים, הוא לא השניא את עצמו על ההנהלות של הקבוצה, לא לקח מהמועדון כלום, לא מצא את עצמו בבוררות עם כל שחקן שני ואני עדיין מתעקש על זה שטביב שייך לבעלים מהזן של אזגי ואבו-סובחי. גידמאק לא בנאדם נטול אינטרסים, אבל ההתנהלות שלו לאורך כל הקריירה לו בזויה כמו זו של טביב. לדעתי כמובן.

6. Ice Cream חסה

משהו משעשע שמצאתי

מכל השחקנים שהסקאוט לשעבר שלנו הצליח להעביר לקבוצות גדולות, לייצר וידיאו עם רגעים טובים של בראשי זה ה-הישג שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

7. Ice Cream חסה

צו המניעה שהעמותה וטביב הוציאו זה בעצם בוררות על החוזה ולמי יש זכות למצוא רוכש מטעמו?
    אלא אם בית המשפט יחליט שהסעיף שיש לעמותה נותן להם עדיפות לעומת הארבעה שיש לגידמאק, אז מה זה אומר על שאר הסעיפים? החוב שיש לעמותה על סך 600 אלף שקל לקבוצה, והסעיף שאומר שכל מי שלא ירצה את העמותה בעונה הבאה בדירקטוריון (יש-לי-תחושה-ש...) צריך להחזיר לה את הכסף? ומה זה אומר אם גידמאק רוצה את העמותה בדידרקטוריון, אבל הם יסרבו בתוקף - מישהו יהיה חייב למישהו משהו?

הועדה של ההתאחדות להעברת זכויות של בעלים, היא בודקת גם את המשקיעים שעומדים מאחורי הנציגים, או רק הנציגים עצמם? לתמיר מג'ידוב שיהיה בפרונט אין שום בעיות, גם לרקישב ואיסמאילוב אין שום בעיה כזו, אבל גם דלימאחוב שהוא סוג של נציג צ'צ'ניה עומד מאחורי מג'ידוב, ואיתו יכולות לצוץ בעיות (גם לא ברור איך טביב שעומד נגדו כתב אישום על תקיפה יעבור בועדה הזו, אבל זו בעיה אחרת...).

משהו אומר לי שאין סיכוי שרקישב הוא ליצן שיפיל את העסקה או לא יעביר כסף שהוא התחייב עליו, אבל אם 2 האחרים רק עשו סיבוב תקשורתי פה (למרות שהם לא ממש זוכים לאהדת הקהל..), אז זה יכול להתפרק, ויש סיכוי ריאלי לזה. אם מג'ידוב באמת ינחת עם הכסף (הוא בא לפה עם מזוודה של דולרים? מה הבעיה לשלוח צ'ק?) אז אפשר להתחיל את בניית הקבוצה. יש את כל הסיבות בעולם שהעמותה תמשיך לחמם את האוהדים להפגין נגד הבית הריק של גידמאק ותסיט את כל מי שרק אפשר עד הדיון בחמישי הבא (ששוב, השופט צריך להיות חבר ממש טוב של טביב כדי שהוא יסכים שהזכות של העמותה על הקבוצה קודמת לזו של ארקדי), ברקת יכול להיכנס לסכסוך גלוי עם גידמאק וייבש את המועדון, ויכול להיות שהשחקנים כל כך ייפחדו מהאוהדים שיסיטו אותם נגד הקבוצה החדשה שגידמאק הביא, שהם לא יחתמו בבית"ר (אז זה אומר שהאוהדים ישדלו אותם לעזוב לקבוצה אחרת? כי אני לא מבין איך הם בונים על זה שהקבוצה תעבור אליהם והם יוכלו לדאוג שהשחקנים האלה יחתמו אצלם..).
    החדשות הטובות זה שנזכה ליציבות כלכלית, נהייה קבוצה עם התקציב הרביעי בגודלו, אבל זה לא משנה כי עם הרבה כסף גם אם נתנהל לא נכון נוכל לבנות קבוצה טובה, ושטביב הנוכל לא ייכנס לקבוצה עם כל ההנהלה המצחיקה שהוא מסדר לנו (לא יודע מה אתכם, אני לא צריך את אמסלם מנכ"ל, סביליה יו"ר ואוחנה מנהל מקצועי...) ותהייה עונה פיננסית שבה נדחה חובות, עד שנקבל את הכסף ממס הכנסה. החדשות הרעות שהולך להיות כאוס בין הקהל לקבוצה, שנהפוך לסוג של קבוצת בת של טרק גרוזניי וקאדירוב יזרוק אלינו כל מיני קאדייבים מסכנים שרק יעשו עוד יותר בלגאן, ושקורנפיין יישאר יו"ר.

:aa1: לא כל מה שוואלה ספורט כותבים על בית"ר זה נכון, אבל דסה וקריאף יכולים לחכות קצת עם הדרישה לפתוח חוזים. אם הם ממש רוצים לעזוב לקבוצה אחרת שתשלם עבורם יותר - זה היה יכול להיות טוב, אם מישהו היה חושב בכיוון של לסגור את כל החובות עכשיו ולצאת לדרך חדשה בלי שום בעלים... או במילים אחרות: מה שכתבתי פה לפני חודש על איך נחלצים מהמצב בכוחות עצמנו.

8. אלי מתחן Member

לפי וואלה קריאף ודסה ביקשו שדרוג בשכר או לעזוב. אם את קריאף עוד אפשר להבין, אחרי הכל הערך שלו אולי עלה אחרי הטורניר. דסה מודע לעובדה שהוא ישב על הספסל כדי ששי חדד ישחק במקומו? כמה חסר מודעות עצמית בנאדם יכול להיות?

9. Ice Cream חסה

איפשהו היה כתוב שק"ש מוכנה (או הייתה מוכנה לפני שהיא החתימה את עודד אלקיים) לשלם עליו מיליון יורו. סמוך עליו ועל אבי נמני שהם כן ימצאו קבוצה, בטח אחרי שדסה גם שיחק ביורו. ואתה טענת בתוקף שלא ישלמו עליו מיליון שקל...

10. Don Joan Roman Member

לא דסה ובטח שלא אופיר פנו בבקשה כזאת למועדון

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שזאת הייתה ההרגשה הראשונית שלי, לא חדש שוואלה עושים כותרות על חשבוננו ללא שום קשר למציאות.

ודסה לא שווה מיליון יורו, אולי רק חמישית מהסכום במקרה הטוב ואין מצב שבעולם שאחד כמו איזי שרצקי שבפעם האחרונה שבדקתי הוא לא טמבל מוחלט יציע סכום כזה על שחקן כמו דסה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/13
  12. Don Joan Roman Member

שרצקי הציע על דסה מיליון שקל, לא מיליון יורו, הבדל של שמיים וארץ.
    בית"ר ודסה עצמו סירבו

13. אלי מתחן Member

בר רפאלי תדפוק לי על הדלת ותציע להכנס זאת הצעה פחות מפתה ממיליון ש"ח על דסה.

14. Ice Cream חסה

את הפאדיחה שלי עשיתי, לא יודע איך המיליון יורו הזה קפץ לי - אבל חיפשתי שוב את הכתבה הזו ומסתבר שלק"ש יש בעיה באופציה של אלי דסה כי בית"ר דורשת עליו חצי מיליון דולר (סכום קצת יותר יותר הגיוני).

ולר, מהבחינה הזו? אין לך תקציב לקפה? סתם מקלף אבוקדו?
    גם על עסקת ההשבחה של איינבינדר פקפקת, יש לך נטייה לזלזל בשחקני בית"ר, תצנן אותה.

מירו - ספין של הסוכנים? כי להם ייחסו את הדברים האלה.

15. אלי מתחן Member

יש לי נטייה לזלזל בשחקנים כושלים, במיוחד בכאלה שחושבים שהם טובים יותר. בניגוד לשחקני קבוצות אחרות, ומסתבר שגם מאמנים ויו"ר, ראיתי כל דקה של דסה ואייבינדר בשנתיים האחרונות. דסה ואייבינדר חד וחלק לא שווים את הסכומים שמשולמים עליהם. שחקנים כאלה נוטים להיות מרשימים מאוד כשלא רואים יותר משחקים שלהם במשך העונה, ועלובים כאשר באמת רואים אותם משחקים כל שבוע.
    בריקן וקריאף אני לא מזלזל, גם לא בבראשי והרוש.
    ואין לי שום מושג מה כתבת בפסקה השנייה.