בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. eran levy Member

אל תשלו את עצמכם, רומנטיקה זה יפה לאגדות - גם אם לא היו אוהדים הקבוצה היתה קיימת. עכו, אשדוד, רמת שרון, רעננה, וזה רק בליגת העל. אם ביל גייטס היה מגיע אף אחד לא היה מתרגש מהאוהדים, הם היו מגיעים לבד.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יופי שהשוואת את בית"ר לקבוצות האלה, זה ממחיש את הנקודה שלי מצוין(לא אתפלא אם לא תבין למה).

3. eran levy Member

אם אתה מעוניין להמחיש נקודה, תמחיש אותה- אל תשחק בניחושים ואל תנסה לנחש מה אני מבין ומה לא.
    ביתר היא לא רמת השרון ולא רעננה,אבל אם קבוצות ללא קהל וללא מסורת מחזיקות מעמד על אחת כמה וכמה ביתר בלי אוהדים. מה אתה חושב - האוהדים יפסיקו לבוא? כמה זמן הם לא יגיעו? שנה? שנתיים? עשור? יבו אחרים. ביתר קבוצה עם מסורת, הישגים, וכמו שאוהבים לומר ?חשובה לליגת העל? אבל ביתר לא קדושה.

4. alexshw Member

אם ארקדי יחזור להשקיע או לחילופין יביא אנשים משלו שישקיעו ושחקנים נוצצים יחסית לשני םהאחרונות יגיעו, אז גם הקהל יחזור.

5. Alta Tensione Member

התרפסות וכניעה בפני ההמון המפגר זה דבר שיקבע את מעמדו של המועדון הזה כמועדון חשוך שנשלט ומנוהל ע"י גזענים מהזן הנחות ביותר (יותר חמור מכל שקל שיבזוז שאלתיאל). רק אדם שהוא חלש אופי, מושפע, אינטרסנט, או גזען מתועב יתמוך במדיניות שפלה כזאת.

אם צריך נשחק בליגה ג' מול קבוצת אוהדים שאפשר להכניס למונית שירות ועדיין ישאר מקום. לקבוצה עם קהל גזען אין זכות קיום.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההמון המפגר זה אלה שצעקו שצריך להביא מוסלמים אבל נשארו בבית כשהיו צריכים אותם, לא המיעוט הגזעני שאני מסכים שיש צורך למגר אותו מהקבוצה בכל מחיר, אבל בפועל? המיעוט הזה רק מתרחב, והוא מחזיק את הקבוצה בביצים. מה אתה עושה בדיוק כדי לשנות את זה? מה עוד אלפים שמדברים כמוך עושים? אני לא רואה משהו בפועל.

ואם לא ארקדי, איציק והמהלכים שלהם היינו סוגרים העונה שנתיים בלי קריאות גזעניות נגד ערבים במהלך משחקים. לתמוך במי שנתן טריגר לגזענות לפרוץ שוב החוצה זה הזוי ומראה על אינטרסים שהם לא אהבת הקבוצה.

7. katamoni Member

הקהל שונא אותו ואת איציק שנאה תהומית, לא יהיו מנויים ולא יגיע קהל כי הקבוצה לא תצליח מהתחלה וגם שחקנים לא ירצו לבוא כל עוד הקהל כל כך נחרץ בעניין הזה!
    מה גם שאם הוא יישאר הוא לא ישמור על העקרון החשוב ביותר לנו מאז בית"ר נוסדה וזה יגרום לסלידה קיצונית של 90% מהאוהדים ובצדק גמור (והמבין יבין).

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  8. אלי מתחן Member

לנצח? לשחק כדורגל?

9. eran levy Member

המבין יבין? ככה אומרים דברים שלאהרוצים להשמיע? אני לא מבין, תסביר בבקשה מהו אותו עקרון חשוב, שגם ההדיוטות יידעו.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כמה ניצחונות רצופים, כמה משחקים טובים והקהל חוזר כמו כלבים טובים.
    גם מי שינסה בהתחלה לשחק אותה קשוח יישבר ויחזור לתמוך בקבוצה

בסופו של דבר 99% מהקהל חי על הצלחות וניצחונות וברגע שיהיו לא יעניין אותם מי הבעלים ומי היו"ר העיקר שבית"ר מצליחה.

11. Bensh Member

http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/Aaaaand+just+like+that+no+longer+curious+_209cfae492888a43518087eab45e8c99.Xxx

12. Ice Cream חסה

באמת שלא צריך להיות עו"ד מומחה כדי לראות שהסעיף שיש לעמותה לגבי מציאת רוכש הוא בפירוש "מבלי לגרוע מסעיף אחר" שמדבר על זה שלגידמאק יש זכות להביא רוכש...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

להחתים את מיקי עטיה על 120 אלף דולר כי היית בטוח שזה בשקלים, לעשות משחק פתיחה בר"ג או עם כרטיסים ב-120 שקל - זה שיא השפיות. וזה בלי לדבר על הלנות השכר התכופות ועל הקומבינה של נאות בית וגן. לא יודע מה היה הרזומה של אילן רומן ורובי ריבלין - אבל בית"ר וניהול שפוי לא ממש היו הולכים יחד, ובבית"ר תמיד היה בלגאן, רעש וצלצולים. מעדיף שזה יהיה ממישהו עם כסף.

מה עם לרואה, אבראו, מירוסביץ' ולואיס פרננדס על הקווים?

הוא זוכה לגמרי מאנגולה גייט, ובטח לא היה פאתט כמו טביב שבדה לעצמו פעמיים זהויות, התחבא בארון, וכיסה את הפנים בחולצה כשהמשטרה עצרה אותו.

אני בא למשחקים ומעודד את הקבוצה. היה גרעין קטנטן של אוהדים שניסו לארגן עידוד בכל הגיהנום הזה, וחוץ מהפסדים ותבוסות הם חטפו מכות, כוסות קפה, נודו מהפגנות, קיללו אותם ואכלו חצץ כדי שחלילה לא יעודדו. אתה בחרת באותו זמן למחות נגד ההנהלה ולהצטרף ללה פמיליה, רק כי פחדת שהם יפסיקו לבוא לעודד. כלומר הלה פמיליה מחזיקים גם אותך בביצים, או שנוח לך להסתתר מאחורי זה.
    אני בכלל לא אוהב להתייחס אלינו האוהדים בתור טבור העולם, ושהקבוצה תלויה בנו, ובית"ר יכולה להסתדר אפילו בלי כמה מהאוהדים הכי בולטים ביציע בעשור האחרון, אם הם מובילים אותה לאבדון (נחום למשל), ואם לא - אז אני מעדיף להיות קבוצה בסדר גודל של עכו ולכעוס על ה"רוב השפוי הדומם" שלא הייתה לו בעיה לבוא בהצלחות. אני לא רוצה להיות מועדון גזעני. גם כי זה לא חוקי, וגם כי זה מגעיל, דוחה, צבוע ו...גזעני.
    ולומר שבגלל איציק וארקדי פרצו קריאות נגד מוחמד, טועמה, "אני נשבע במנורה שלא יהיו פה ערבים" ולא זוכר איזה ג'יפה עוד, זה כמו לומר שהאינתיפאדה השנייה פרצה כי שרון עלה להר הבית...

שום הנהלה לא תהייה אידאלית. לא זו של טביב ונציגי הלה פמיליה חסרי הבושה, וגם זו שבונה גידמאק לא נשמעת כמו משהו טוב, ולא בגלל דתו של מג'ידוב, דלימאחוב או השחקנים שצפויים לבוא, אלא כי זה ארקדי ואיתו שום דבר לא בטוח, וכי לא בא לי להפוך לקבוצת בת של טרק גרוזניי, ושל כל מחוז צ'צ'ניה... הנטייה שלי היא לקבוצת הרוכשים שגידמאק מעמיד, שלמרות העבר של דלימאחוב (לא הספקתי להתעמק) הם פחות שנויים במחלוקת מטביב, ומהנציגים העלובים של הלה פמיליה, ויש סיבה להאמין שהם ישקיעו כסף ויהפכו את הקבוצה לנורמלית (קבוצה עם ספונסר, עם שחקני רכש, עם כסף לבדיקות דם ולמונית). אבל כם ההתקוטטויות שצפויות עכשיו בבתי משפט, מישהו (כלומר, קורנפיין, שברור שיש לו אינטרס לא לעשות את זה) אולי כבר כדאי לקחת סיכון ולבקש הקפאת הליכים, להדרדר כמה עמוק שנדרדר, ולקום מחדש מאותו תהום. מעדיף להיות קבוצה בליגה ג' שמנהלת מו"מ עם שחקנים מבית"ר גבע זאב ולנהל מו"מ עם קפה אנג'ל של טל בן כליפא בתור נותני חסות, מאשר כל האורגיה עכשיו...

נ.ב.: רק לי זה נראה מתבקש שהאיש במרכז התמונה הוא זה שקישר את רקישב (המוסלמי!!!!111!אחד) לבית"ר? בכל הקשור לבית"ר, לו אין כוונת רעות.
    http://msc.wcdn.co.il/w/w-700/1432351-5.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/13
  13. Blaugrana Blood Member

פוסט יפה שכתב היום חבר בפייסבוק:

אף פעם לא אהבתי במיוחד שחקנים בליגה שלנו. אולי קצת את ההונגרים של פעם, ויכול להיות שמליקסון עשה לי את זה לכמה דקות כשהיה בן 17. תמיד העדפתי כל מיני ריבאלדו, דל פיירו ומסי למיניהם, אין מה לעשות קלאסה אחרת.
    השנה זה השתנה והמשחק אתמול היה החותמת הסופית. התחלתי לאהוב מישהו משלנו! הוא אומנם נראה כמו איזה ערס מארמון הנציב, ובדוק חברים שלו קוראים לו ע'ופיר. אבל מבחינתי - קריאף זה אח!

אל אל ישראל, יאללה בית"ר! טדי עם הדרומי אצטדיון מדהים....ומה שהספרס עושים למיאמי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. אלי מתחן Member

על פי ההנחה הזאת ככל שהפשע יותר רציני אז אתה מעדיף שהבנאדם יהיה הבעלים.

15. Ice Cream חסה

מה?
    אני מדבר על ההתנהלות של כל אחד מהם. אפילו אם גידמאק עשה עבירות מס יש את הפרשה עם הפועלים שהוא יצא בהסדר טיעון על קבלת דבר במרמה, שהוא דרך בנק הפועלים העביר כסף לאיש קש שירכוש עבורו חברת פוספטים הולנדית, לא נשמע כמו משהו היסטרי, וחוץ מזה הוא לא הורשע בכלום - הוא לא ניחן בהתנהגות הערסוואית של טביב. לא אכפת לי אם לפני 22 שנה הוא ניסה לצאת מהארץ כדי לא לשלם לאשתו מזונות (שוב - לא סוף העולם) או שהוא הואשם (ולא יצא מזה כלום) בזיוף כרטיסים - אבל ההתנהלות שלו, כמו גם הופעות מתלהמות שלו בתקשורת זה לא משהו שראיתי אצל גידמאק. וגם ארקדי מעולם לא הואשם בתקיפה...