בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Don Joan Roman Member

כשבעסקה יש שני צדדים שאחד מהם הוא ארקדי גאידמק והשני אלי טביב זה בחיים לא יגמר מהר

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

העסקה נמרחת כי גאידמק לא עונה לטלפונים ומסרב לשלם את החלק שלו, אבל העיקר אשמת טביב.

כבר אמרתי שאתם מזיינים בשכל על דברים שאתם לא מבינים?

3. Ice Cream חסה

תוך חצי שעה, והוא שם 35 מיליון שקל על המקום ואפשר לפניג'ל להישאר עם בית וגן. גידמאק תותח, גם אגייאר יצא גבר, ומאז כבר הרגו אותי כל המתעניינים האלה, ממתענייני לייט שמקבלים פרסום רק באתר אחד, ועד אלה שכבר מוציאים הודעות רשמיות ופתאום נעלמים בלי שום סיבה.

את קובע עובדות. העסקה נמרחת כי גידמאק לא עונה לטלפונים נקודה. אם הוא לא עונה לטלפונים כי הוא מנסה להתחמק מהכסף שהוא כביכול התחייב עליו, כי הוא בודק שוב את החוזים, כי הוא לא רוצה להשתתף בטקס המשפיל לדעתו של העברת הבעלות או כי הוא מתעסק עכשיו בעניינים עסקיים או אישיים אחרים, או אפילו סתם כי הוא רוצה למתוח לנו את העצבים - זה ספקולציות.

אם אתה בטוח שאתה מבין ויודע מה הולך במועדון אתה מוזמן לפרוט את כל מה שאתה יודע, ולא לנבוח על אחרים שהם לא מבינים כלום.. (בטח אדם יערוך את זה, אבל אולי זה תספיק לקרוא את זה ותפסיק עם הסגנון הזה)

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אל תנסה לעשות מאיתנו מטומטמים ומארקדי איזה תותח עם ה"הכל ספקולציות" שלך. זה ממש מקרי שארקדי פתאום לא עונה לטלפונים נכון? הוא ענה בשבילי אתמול על השטויות שרשמת שהוא שילם מתי שצריך וזה בולשיט, אאל"ט אפילו מה-2 מיליון שהוא התחייב לשים העונה הוא שם רק מיליון עד כה. זה עמידה בהתחייבויות? תעשה לי טובה, תפסיק לנסות ולצאת אאוטסיידר בכל הזדמנות. ביום הזה גם יהיה אפשר לקחת אותך ברצינות. אפילו חברים שלי אוהדי מכבי וחיפה אומרים לי שהבן אדם הזה פשוט זבל, אבל אתה איכשהו לא רואה את זה או שבוחר לא לראות את זה רק כדיי להגיד "כולם רוצים את טביב? אני רוצה את ארקדי כי אני אוהד מושלם וככה וככה".
    מה שקורה בפועל זה שטביב עמד בכל התנאים של ארקדי, ופתאום ארקדי נעלם. לא טביב, ארקדי.

ושוב ההשוואות האלה בין בית"ר שגאידמק קנה לבין בית"ר שטביב קונה...גאידמק לא היה צריך לשלם שקל התחייבויות, שקל.

5. Don Joan Roman Member

עזוב נו, כולם יודעים מה טוב כשהם מסתכלים מהצד, רק אנחנו יודעים מי זה בדיוק ארקדי גאידמק, בדיוק כמו שהם יודעים יותר טוב מאיתנו מי זה אלי טביב(הכוונה לזכאי ולחורחה סמבל), אני עצוב שאנחנו צריכים לבחור בין שתי אופציות כאלה, אבל אין ברירה וטביב לדעתי פחות גרוע מארקדי, יכול להיות שבעוד חמש שנים נחשוב אחרת, אי אפשר לדעת אבל כרגע זה המצב

6. Ice Cream חסה

אני כבר לא יודע. הסיפור של גומא אגייאר עם גלעד שליט הוא מקרי? זה שדיוויד מסר החליט לקפל הכל רק כי השם שלו נחשף זה מקרי? ההיעלמות הפתאומית של אדלר ולוין מקרית? עם גידמאק היו והיו כבר כל מיני מקרים גם שהוא דחה החלטות, אבל אני מעדיף לא לקפוץ בהאשמות.

אתה כן טועה, הוא העביר מיליון אחד בתחילת השנה, ועוד אחד באפריל.

גם ג'ון רוקפלר שתרם את רוב הונו לצדקה נחשב לחזיר מזובל. יש נטייה לשנוא עשירים ובכדורגל הישראלי בפרט רק מחכים להם בפינה למעידה שלהם. כשמסתכלים על התמונה הכוללת (העובדה שלפני שגידמאק "הפסיק להשקיע" הוא כבר השקיע כמעט 400 מיליון שקל, העובדה שגם אחרי זה הוא העביר 3 מיליון שקל, העובדה שגם בלי הכסף שלו בית"ר בנתה קבוצות בתקציב של 20-30 מיליון שקל, החצי העשיר של הליגה, העובדה שעם ניהול טוב יותר היה אפשר להגיע למחוזות יפים בכסף הזה, העובדה שהאוהדים לא נעמדו מאחורי הקבוצה פעם אחר פעם) - האשמה של גידמאק במצב שלנו היא לא כזו גדולה.

א. אין הבדל מבחינת הכסף בין חוב, להתחייבות. גידמאק קנה את בית"ר אחרי שהעונה התחילה כשהיו המון חוזים חתומים. כל החובות+ההתחייבויות כיום, הם לא בהרבה יותר גדולים מההתחייבויות של אותה עונה.
    ב. אבל גידמאק היה צריך לשלם 35 מיליון שקל (אתה תופס כמה זה?) רק כדי להעביר את הקבוצה לבעלותו. הרבה יותר ממה שטביב נדרש לכסות, ויותר ממה שהוא אי פעם השקיע בכדורגל, ככל הנראה.

7. Don Joan Roman Member

רק אני לא מבין מה הקשר בין מה שגאידמק שילם לפניג'ל לבין מה שטביב צריך לסכם עם גאידמק? זה כמו להגיד שבגלל שיוסי מילשטיין קנה יגואר בשני מיליון לי אסור לקנות אותה ממנו במיליון, תפסיק לקשקש רונן.
    ומתוך ה400 מיליון שהוא שם בשלוש שנים לא נשאר כלום, כי הוא פיזר מאות מליונים סתם, אף אחד לא ביקש ממנו לשלם לשקלאר וארזי משכורות של 3 וארבעה וחצי מיליון שקלים בעונה, אף אחד לא ביקש ממנו לשלם 300 אלף דולר לחודש עבור בית וגן, זה שהאיש בזבז על חרא לא אמור לתת לו לגיטימציה לפגוע במועדון.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/13
  8. Ice Cream חסה

להראות שמה שגידמאק השקיע פה ומה שאלה שאחריו (לא) מוכנים להשקיע, זה שמיים וארץ, ואפשר וצריך להעריך את ארקדי על זה.

נכון, שהרבה מהכסף שבית"ר הוציאה על מנהלים כושלים למשל (גם אחרי שגידמאק הפסיק להשקיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx), אבל אף אחד לא יכול להכחיש שהדאבל, האליפות לפני, הגביע אחרי, גביע הטוטו שזכינו בו אחרי זה, שחקנים כמו בואטנג, לרואה, בנאדו ואלברמן שזו הייתה זכות לראות אותם בצד שלנו, וגם צעירים מוכשרים שהובילו את הקבוצה אחרי שגידמאק הפסיק להשקיע (בינתיים אפשר לציין רק את ורד ודסה, אולי עוד שנה שנתיים יהיו עוד) - לא היה קורה בלי הכסף שגידמאק השקיע.

9. Don Joan Roman Member

נו ומה השורה התחתונה? מספיק להגיד דברים בלי תוכן, בסדר לקחנו תארים, היה טוב, עכשיו חרא, וכשחרא צריך לשנות
    אם גאידמק לא היה נקמן מטומטם היה משחרר אותנו כבר לפני ארבע שנים וכל מה שהיו זוכרים ממנו זה רק טוב, במקום זה הוא נשאר והחריב בכוח, ועכשיו הוא ממשיך לנסות ולחבל, די, תשלם את המשכורות שהתחייבת עליהן אחרי מהלך הצ'צ'נים ושחרר אותנו ממלתעותייך ותשחרר את עצמך מבעיות, אם הוא ימשיך כך ההפגנה הבאה כבר לא תהיה אלף איש, אלא חמשת אלפים.

10. Ice Cream חסה

לפני 4 שנים הייתה לאגייאר אפשרות להודיע עד ה-1 במרץ אם הוא מעוניין להפוך לבעלים של הקבוצה, בהמשך (בין כל הבעלים של כפר השעשועים, דוד ג'יבאגו, דיוויד מסר, נורברט אלמן, פלאטו שרון, פניג'ל ולוי שחזרו בדיוק בקיץ שבו מנהל מזרגגי ישראל החליט לטפל בהם, ושאר האנשים הרציניים שהשיגו את המטרה שלהם בזה שהיום אני רושם את השם שלהם) הגיעו השמן&הרזה - ותמורת 400 אלף דולר שהיינו חייבים לשלם לאיזשהם נושים - באו עשו סיבוב בבית וגן והתנדפו. למי הוא היה צריך לשחרר אותנו?

את זה ששום החלטה אצלו לא עוברת לא מהיום למחר ולא משלשום למחרתיים, ומשתנה בטווח הזה 5 פעמים אני יודע. יכול להיות שהוא סתם לא מוכן להשתתף בטקס גט משפיל.

11. Ice Cream חסה

12. Bensh Member

מאוד מפתיע

13. Ice Cream חסה

פמל!

למה אצלנו שום דבר לא דומה לזה?

14. Don Joan Roman Member

כי אצלנו יושבים בעמותה חלמאים שהשתכרו מהכוח בחלקם ו חלקם השני שבויים של יועץ מס בעל שרירים.

15. אלי מתחן Member

העמותה עוד קיימת? זה שקול להודעות לעיתונות שאני והחבר'ה שלי נוציא אחרי שיושבים בסלון ושותים בירה.