בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. BvB Member

אם הקבוצה תביא שחקנים טובים ותרוץ בצמרת אין מצב שיהיו פחות מ7-8 אלף צופים בכל משחק בית,במשחק חוץ זה תלוי כמה כרטיסים הקבוצה היריבה מקנה,אבל אני בטוח שמה שייתנו ייגמר תוך שעות ספורות גם עם מדובר כמה אלפים.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני יכול לתת לך מספיק דוגמאות רק מהעונה האחרונה על כמויות קהל גדולות שלנו במשחקים "קטנים", שלא לדבר על עונות ארקדי עם ממוצע אוהדים של 13-14 אלף למשחק.

3. Don Joan Roman Member

כמו הצופים היא נגזרת של התוצאות, החיבור בין הקהל למועדון, איצטדיון וכדו', אז איצטדיון מדהים יש לנו, עכשיו אם הבעלים ילך יד ביד עם הקהל, ישאיר כאן את שלד שחקני הבית האהוב שגדל פה(ריקן, קריאף, מויאל, הרוש(שלא תטעו, הקהל של בית"ר אוהב את הרוש מאוד, גם אם כרגע זה לא נראה כך), בן שושן, חדד, דסה, דאריו(בשביל הקהל הוא יותר משחקן בית) ויצליח להחזיר את הבן האובד ברוכיאן(שלא נדבר על עידן ורד, ברק יצחקי ודן איבינדר כי זה קצת חלומי מדיי) והקבוצה תרוץ טוב אין שום סיבה שלא יגיעו לכל משחק שלנו בין 9 ל13 אלף צופים גם במשחקים פחות משמעותיים ופחות אטרקטיביים, לעומת זאת אין לי ספק שנגד הגדולות נמלא את המגרש, אבל עוד חזון למועד, נקווה שהעסקה תיחתם, הזכויות יעברו כמו שצריך והכל יהיה טוב.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אחלה חשיבה
    זה גם מה שאמרתם שגיידאמק היה אצלכם ותראה באיזה מצב אתם בשנתיים שלוש האחרונות

אני בטוח שגם לך עברו מחשבות שחבל שגיידאמק בכלל בא, שכל האליפויות והגביעים שלקחתם בתקופתו לא שווים את הסבל שאתם עוברים עכשיו.

שאתה רואה מה טביב השאיר ב2 הקבוצות שהוא היה בהן שאתה רואה איזה עבר יש לבנאדם ואיך הוא מדבר ומתבטא בתקשורת זה הבעלים שאתה רוצה?
    העיקר שיהיה כסף?

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/13
  5. זכאי Member

יותר מזה, למה אוהדי בית"ר חושבים שטביב יעמיד תקציב גבוה? הוא לא ישים שקל מכיסו כפי מעולם לא שם שקל מכיסו

6. זכאי Member

למה אסור לו לקחת?
    א) כי זה פלילי, קבוצת כדורגל היא מלכ"ר
    ב) כי זה כסף של המועדון שהמועדון השיג בזכות הישגיו באירופה. אני רוצה לראות איך אתה היית מגיב אם בית"ר היתה מקבלת כספים מאופ"א, ומישהו היה בא ושודד אותם
    ג) שוב, כי זה פלילי ואסור ע"פ חוק (אבל לך תוכיח שתשלום של 700 אלף שקל על קייטרינג לחבר שלך חזר אליך לכאורה בשחור...)

7. זכאי Member

איך אפשר להשוות אותו לגאידמק?!
    גאידמק השקיע בבית"ר 400 מיליון שקל! טביב לא השקיע בהפועל שקל, הוא רק גנב ממנה כסף...
    בחייאת, אפילו בשנה הזאת גאידמק שם מכיסו איזה 2 מיליון שקל לטובת בית"ר... אתם מבינים? גאידמק בעונה הזאת שם בבית"ר יותר כסף מאשר טביב שם בכל תקופתו בהפועל...

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זכאי, עזוב הם לא מסוגלים להבין.
    הם רואים מול העיינים רק את הדאבל והגביעים בתקופת טביב
    הם לא מבינים באמת מה קורה בתוך המועדון וכמה נזק טביב עשה

העיקר יש תארים, אבל זה לא משהו שקורה רק אצל בית"ר
    זה מאוד ישראלי ההסתכלות הצרה הזו
    העיקר שיהיה בעלים שיש לו כסף, העיקר שיהיו ניצחונות והעיקר שיהיה מאמן טוב

התקציב של בית"ר העונה היה תקציב יחסית גבוה לליגה רק שהוא הלך לדברים שלא תמיד קשורים לכדורגל ולדברים מקצועים
    פשוט טביב יביא את אותו תקציב ולא יהיה לו חובות להחזיר ולא יצטרך להתעסק עם בעיות מסביב לקבוצה.
    אבל מבחינת תקציב אני לא בטוח בכלל שהוא יעמיד תקציב שגבוה מזה שהיה לבית"ר העונה

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

א) אז זה בושה וזה ימנע מכל בעל הון רציני להתקרב לכדורגל פה.
    ב) כל עוד הקבוצה תתקיים בכבוד ונהיה בצמרת, שיקנה וילה בקיסריה רק מהכנסות המנויים מבחינתי. כמו שאני מצפה מהבן אדם לשים כסף כשהקבוצה צריכה, אני לא יכול להאשים אותו שהוא לוקח כסף כשהקבוצה ברווחים.
    ג) שוב, זה בושה.

קרייזי - בלו, תאמין לי שכל אוהד בית"ר מבין יותר טוב ממך מה זה ניהול נכון ומה לא, אנחנו 5 שנים לומדים על בשרנו מה זה ניהול כושל. אבל כשאנחנו בדרך להפוך למה שאתם הפכתם, אנחנו מוכנים לקבל כל מה שמציעים. גם אלי טביב.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/13
  10. זכאי Member

זה בושה? אתה מצפה שיבואו אנשים וירוקנו קבוצות מתוכן? אתה רוצה שאנשים שכל מה שמעניין אותם זה להרוויח כסף יבואו לכדורגל?
    אפשר למשוף כסף אם הקבוצה ביתרה גדולה ואתה בעברך השקעת בה כסף. הפועל עמדה בתנאי הראשון (בזכות ליגת האלופות, כמות מנויים מטורפת ומכירות שחקנים), אבל טביב לא השקיע שקך כך שבוודאי לא עמד בתנאי השני. לכן מובן שהבקרה לא אישרה לו למשוך כסף. אז מה הוא עשה? שילם סכומים מנופחים לרואי החשבון שלו ולעורכי הדין שלו, שילם משכורת הזויה לבת הסטודנטית שלו, שילם יותר מפי 2 ממה שדרשה על שחקן קבוצה מסלובקיה... כל מיני טריקים מלוכלכים כדי לקחת כסף לכיסו הפרטי, כסף של הפועל ת"א. זה נראה לך לגיטימי? זה נראה לך בסדר? תהיה אמיתי רגע ותנסה להתנתק מהשנאה העיוורת להפועל, אתה עדיין מסרב להבין למה כ"כ כעסנו עליו ושנאנו אותו?

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/13
  11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

עוד לא התחלתם בכלל להבין מה זה ניהול נכון ומה לא

מקווה מאוד בשבילכם שטביב לא יקנה אתכם בסוף ותלכו בדרך שלנו לפירוק, רק טוב ייצא לכם מזה.

מה זה משנה פירוק היום או עוד 5 שנים? עדיף מוקדם מאף מאוחר

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ממש אמרת הרבה פה.

הרבה פה לא יאהבו לקרוא את זה, אבל אנחנו בית"ר ירושלים, לא יתנו לנו להתפרק. זה כבר הוכח מספיק בעבר.

וזכאי - לא אמרתי שאין כלום במחאה שלכם, אבל אני פשוט לא קונה את זה שיצאתם למחאה רק בגלל הדברים האלה. ממתי לקהל שלכם כל כך אכפת מניהול נכון? אני באמת שואל. כי אני לא ראיתי את הפועל מנוהלת בידי אנשים סטייל יעקב שחר בשנים שטביב לא היה שם.

וכן, זה בושה. כי יש אנשי עסקים שהיו נכנסים לכדורגל כדי לעשות כסף וזה היה מרים את הקבוצות פה. האם יש סיכון שהם פתאום יקומו וישאירו את הקבוצות בלי כלום? כן, אבל תזכיר לי מה ההבדל ממה שקורה במציאות?

13. זכאי Member

אנשים שבאים להרוויח כסף ירימו את הקבוצות?! איך בדיוק?! בן אדם שבא לקחת כסף מהקבוצה, איך הוא בדיוק יעזור לקבוצה להצליח?
    אגב בנוגע לזה שאמרת "כל עוד הקבוצה תצליח, לא אכפת לי שיבנה וילה בקיסריה מכספי המנויים" - אתה באמת חושב שקבוצה יכולה להצליח לאורך זמן עם בעלים שלא רק שלא משקיע שקל בקבוצה (הרי התלוננתם שארקדי לא שם כסף בקבוצה בשנים האחרונות), אלא לוקח ממנה כסף? איך בדיוק?!

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרייזי עם כל הכבוד בית"ר ירושלים זה לא הפועל פתח-תקווה לטוב ולרע, זה לא שאם טביב עכשיו לא קונה אז הולכים לפירוק יש מינוס 9 נקודות בליגת העל ואפשר להתחיל מחדש דף נקי, הסיפור כאן הרבה יותר מסובך ומורכב, החל ממע"מ דרך בית-וגן וכמובן התדמית הבעייתית עם כל נושא הגזענות וגם ההיסטוריה הלא מחמיאה של כל הבעלים שעברו אצלנו. אם טביב לא קונה אני לא יודע אם תהיה בית"ר ירושלים בכלל בעונה הבאה, אז כן גם אני הייתי מעדיף שיבוא לכאן יעקב שחר או מיץ' גולדהאר והייתי מסתפק גם באיזי שרצקי או אלונה ברקת אבל זה מה יש ואף אחד לא עומד בתור ואחרי 4 וחצי שנים שאתה במיץ של הזבל ומתעסק במי ימכר בקיץ ובכמה כדי שאולי יהיה אפשר להעמיד תקציב מבלי ללכת להקפאת תהליכים ואין לך באמת בעלים אקטיבי אז גם אחד כמו טביב הוא מציאה, אני לא רוצה שיוציא 400 מיליון כמו גאידמק ואני מסתפק בתקציב של 35 מיליון רק שלקבוצה יהיה בעלים וכתובת ונוכל להסתכל בכל עונה ליוני-יולי כדי לדעת איזה שחקנים יגיעו ולא למכור כל שחקן עם רבע פוטנציאל כדי לשרוד.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אל תשחק אותה ראש קטן כמו שאני לא שיחקתי אותה איתך, אתה יודע טוב מאוד שעם חקיקת תקנות וחוקים אפשר לסדר שבעלים יוכלו להרוויח כסף בתנאי שישקיעו כסף ושלא יפרקו קבוצות.

נחכה ונראה אם הוא לא ישקיע בקבוצה.